Θα κλείσουμε καμιά φορά?P3 wrote: ΥΓ. Όπως και να έχει... Πλούταρχος Rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!

Θα κλείσουμε καμιά φορά?P3 wrote: ΥΓ. Όπως και να έχει... Πλούταρχος Rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!
P3 wrote:'Ωπα φίλε, γιατί είπαμε να κάνουμε ένα καλό και μας τι βγαίνεις πολύ άσχημα! Κι ο Πλόυταρχος έιναι τραγουδοποιός, αλλά αυτό δε σας ενδιαφέρει επειδή τραγουδάει στα "Μπουζούκια"! Ο Πλούταρχος σε κάθε δίσκο του έχει τουλάχιστον 2 με 3 δικά του τραγούδια και στο "Παέι λίγος καιρός" είχε γράψει τα 13-14 τραγούδια από τα 19 του δίσκου. Είπαμε μη τα ισοπεδώνουμε όλα με την "Ποιότητα"! Δικαιωμά σου να σου αρέσει ο Αλκίνοος περισσότερο αλλά το ποιος κάνει τι και με ποιον αποδέκτη, και τι νιώθει ο κάυε αποδέκτης με αυτά που ακούει είναι άλλο θέμα. Μην είσαι μηδενιστής! Οχι επειδή ο ένας κάνει "ποιότητα" και ο άλλος "εμπόριο" να λέμε και ότι θέλουμε! Τραγουδοποιός ο μεν, τραγουδοποιός και ο δε! Ο καθένας με το κοινό του και με το δικό του τρόπο να περάσει τα μηνύματα που γουστάρει να περάσει!
Σεβασμός ο καθένας στις προτιμήσεις του άλλου!!! Λίγος σεβασμός κι εσύ λοιπόν! Είπαμε να κάνουμε ένα καλό και αμέσως να το γυρίσουμε στο flame!!!
ΥΓ. Δεν φαίνεται καθόλου η φανατίλα μου ε??? Ούτε με το γαύρο δεν κάνω έτσι!
Swtos για να σου φύγει ο καημός, οι φώτο αφιερωμένες σε σένα από το φινάλε την περασμένη Κυριακή!Swtos wrote:Ισως λιγο offtopic να ειμαι αλλα το Σαββατο που περασε ειχα κλεισει με παρεα να παω στον Πλουταρχο. Θα ημασταν 8 ατομα. Μπαινουμε μεσα και ο μετρ αρχικα μας παει πάνω στον εξώστη και μας δινει ενα τραπεζι με 8 καρεκλες γυρω γυρω και διπλα σε μια κολωνα Shocked Την πιστα ουτε ορθιοι δεν τη βλεπαμε! Μετα το πρωτο μπινελικι που εφαγε μας παει σε διπλο τραπεζι αυτη τη φορα, παλι στον εξωστη οπου ειμασταν ανετα, αλλα η πιστα πουθενα παλι. Παρα το βρισιμο που ξαναφαγε δεν ειχε τιποτα καλυτερο ελεγε. Και μετα απο μας ερχετε μια παρεα και τους βαζει στον εξωστη αλλα ακρη οπου βλεπαν την πιστα. Ε τον βρισαμε για τελευταια φορα και φυγαμε. Ξεφτιλα! Κριμα γιατι δυσφημιζεται το μαγαζι ετσι. Και πηγαμε και νωρις, απο τις 10:45.
A σε ευχαριστώ πολυ! Τερμα για φετος και αυτός!rigo wrote: Swtos για να σου φύγει ο καημός, οι φώτο αφιερωμένες σε σένα από το φινάλε την περασμένη Κυριακή!
κοίτα σύμπτωση... ούτε κι εγώ για το Πλούταρχο! είμαστε πολύ πολυάσχολοι τελικά...P3 wrote:Αι γεια σου!
Απλά εγώ δεν νομίζω να έχω ώρα για τον Αλκίνοο!