Περί τραγουδοποιών!

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Post Reply
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Re: Αλκίνοος Ιωαννίδης στο Ζυγό για περιορισμένες εμφανίσεις

Post by Ethel » Mon Mar 05, 2007 1:04 pm

λολ! Απόρησα όταν είδα τέτοιο post από σένα!
P3 wrote: ΥΓ. Όπως και να έχει... Πλούταρχος Rulezzzzzzzzzzzzzzzzz!
Θα κλείσουμε καμιά φορά? :)
There's no place like 127.0.0.1
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Mar 05, 2007 7:47 pm

Παιδιά λίγος σεβασμός...τώρα μιλάμε για τραγουδοποιούς...αφήστε τον Πλούταρχο στο μαγαζί του και να δούμε πως θα χωρέσουμε στον Ζυγό!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Mon Mar 05, 2007 10:41 pm

'Ωπα φίλε, γιατί είπαμε να κάνουμε ένα καλό και μας τι βγαίνεις πολύ άσχημα! Κι ο Πλόυταρχος έιναι τραγουδοποιός, αλλά αυτό δε σας ενδιαφέρει επειδή τραγουδάει στα "Μπουζούκια"! Ο Πλούταρχος σε κάθε δίσκο του έχει τουλάχιστον 2 με 3 δικά του τραγούδια και στο "Παέι λίγος καιρός" είχε γράψει τα 13-14 τραγούδια από τα 19 του δίσκου. Είπαμε μη τα ισοπεδώνουμε όλα με την "Ποιότητα"! Δικαιωμά σου να σου αρέσει ο Αλκίνοος περισσότερο αλλά το ποιος κάνει τι και με ποιον αποδέκτη, και τι νιώθει ο κάυε αποδέκτης με αυτά που ακούει είναι άλλο θέμα. Μην είσαι μηδενιστής! Οχι επειδή ο ένας κάνει "ποιότητα" και ο άλλος "εμπόριο" να λέμε και ότι θέλουμε! Τραγουδοποιός ο μεν, τραγουδοποιός και ο δε! Ο καθένας με το κοινό του και με το δικό του τρόπο να περάσει τα μηνύματα που γουστάρει να περάσει!

Σεβασμός ο καθένας στις προτιμήσεις του άλλου!!! Λίγος σεβασμός κι εσύ λοιπόν! Είπαμε να κάνουμε ένα καλό και αμέσως να το γυρίσουμε στο flame!!!

ΥΓ. Δεν φαίνεται καθόλου η φανατίλα μου ε??? Ούτε με το γαύρο δεν κάνω έτσι!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
theo_
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by theo_ » Mon Mar 05, 2007 11:03 pm

P3 wrote:'Ωπα φίλε, γιατί είπαμε να κάνουμε ένα καλό και μας τι βγαίνεις πολύ άσχημα! Κι ο Πλόυταρχος έιναι τραγουδοποιός, αλλά αυτό δε σας ενδιαφέρει επειδή τραγουδάει στα "Μπουζούκια"! Ο Πλούταρχος σε κάθε δίσκο του έχει τουλάχιστον 2 με 3 δικά του τραγούδια και στο "Παέι λίγος καιρός" είχε γράψει τα 13-14 τραγούδια από τα 19 του δίσκου. Είπαμε μη τα ισοπεδώνουμε όλα με την "Ποιότητα"! Δικαιωμά σου να σου αρέσει ο Αλκίνοος περισσότερο αλλά το ποιος κάνει τι και με ποιον αποδέκτη, και τι νιώθει ο κάυε αποδέκτης με αυτά που ακούει είναι άλλο θέμα. Μην είσαι μηδενιστής! Οχι επειδή ο ένας κάνει "ποιότητα" και ο άλλος "εμπόριο" να λέμε και ότι θέλουμε! Τραγουδοποιός ο μεν, τραγουδοποιός και ο δε! Ο καθένας με το κοινό του και με το δικό του τρόπο να περάσει τα μηνύματα που γουστάρει να περάσει!

Σεβασμός ο καθένας στις προτιμήσεις του άλλου!!! Λίγος σεβασμός κι εσύ λοιπόν! Είπαμε να κάνουμε ένα καλό και αμέσως να το γυρίσουμε στο flame!!!

ΥΓ. Δεν φαίνεται καθόλου η φανατίλα μου ε??? Ούτε με το γαύρο δεν κάνω έτσι!

σε φαντάζομαι να γράφεις... κ τρελαίνομαι!!! :-D :-D
People are never more insecure than when they become obsessed with their fears at the expense of their dreams
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Tue Mar 06, 2007 12:44 am

Κι εγώ!!!Παλαβώνω!!!! Το δόλωμα τσίμπησε!!!!

Ποιητές και οι 2!!! ;-)
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Mar 06, 2007 4:39 pm

<οφφ>εσωτερικές διαμάχες των mod...χοχοχοχο</οφφ>
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Wed Mar 07, 2007 12:35 am

@ silegav
θα σε κουτουλήσω μου φαίνεται... Δεν είδα να σε χάλασε ο θεός Πλούταρχος τις προάλλες... Άσε να μη θυμηθώ ποιός το πρότεινε... Δεν άκουσα....? Πώς είπατε?
Είσαι γνωστός "τραβάτε με κι ας κλαίω.."

p3 μαζί σου όπως πάντα!
There's no place like 127.0.0.1
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Mar 07, 2007 1:47 pm

απλά είμαι ανοιχτόμυαλος...και μου αρέσει να έχω άποψη από τα live άλλων, μικρότερων έστων, τραγουδοποιών.... :-)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Mar 07, 2007 1:56 pm

"Μικρότερων"????? Τι εννοείς σε ηλικία??? Γιατί μονο αυτή την εκδοχη της προτασής θέλω να σκεφτώ (που και ηλικιακά μεγαλύτερος είναι ο Πλόυ!). Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα αυτολογοκριθώ γιατί θα πέσει πολύ ... Καλό θα ήταν να πηγαίνεις και να ακούς ότι γουστάρεις και αμα δε γουστάρεις να μην κατακρίνεις!

Ακούς εκεί "Μικρότερων"? Δηλαδή, όλους τους λαικούς τραγουδιστές/-ποιούς κυρίως "γυραιότερους", πχ. Στράτο Διονυσίου, Γιάννη Πάριο, Στέλιο Καζαντζίδη, Γιάννη Πουλόπουλο κτλ, αλλά και κάποιους νεότερους που συμβαδίζουν με το ύφος τραγουδιών του Πλούταρχου τους θεωρείς μικρότερους από τον Αλκίνοο επειδή τα τραγούδια τους έχουν μέσα μπουζούκι και μιλάνε για την αγάπη, τον έρωτα και τον πόνο ευθέως και όχι μέσω Λαμίας?
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Mar 07, 2007 2:02 pm

Τσίμπησε, τσίμπησε!!!!! Χώσε P3!!! :-)

Χωρίς πλάκα...καλός ο Πλούταρχος, καλός και ο Αλκίνοος αλλά ο καθένας έχει την ώρα του! That's my point!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Mar 07, 2007 2:16 pm

Αι γεια σου!
Απλά εγώ δεν νομίζω να έχω ώρα για τον Αλκίνοο! ;)
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Wed Mar 07, 2007 2:40 pm

Ισως λιγο offtopic να ειμαι αλλα το Σαββατο που περασε ειχα κλεισει με παρεα να παω στον Πλουταρχο. Θα ημασταν 8 ατομα. Μπαινουμε μεσα και ο μετρ αρχικα μας παει πάνω στον εξώστη και μας δινει ενα τραπεζι με 8 καρεκλες γυρω γυρω και διπλα σε μια κολωνα :shock: Την πιστα ουτε ορθιοι δεν τη βλεπαμε! Μετα το πρωτο μπινελικι που εφαγε μας παει σε διπλο τραπεζι αυτη τη φορα, παλι στον εξωστη οπου ειμασταν ανετα, αλλα η πιστα πουθενα παλι. Παρα το βρισιμο που ξαναφαγε δεν ειχε τιποτα καλυτερο ελεγε. Και μετα απο μας ερχετε μια παρεα και τους βαζει στον εξωστη αλλα ακρη οπου βλεπαν την πιστα. Ε τον βρισαμε για τελευταια φορα και φυγαμε. Ξεφτιλα! Κριμα γιατι δυσφημιζεται το μαγαζι ετσι. Και πηγαμε και νωρις, απο τις 10:45.
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Mar 07, 2007 3:52 pm

κρίμα τα λεφτά σας...και δεν μπορείς να δείρεις και κανένα να πας πιο μπροστά...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Wed Mar 07, 2007 4:07 pm

lumenintervalum++
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Apr 04, 2007 1:36 am

[off]
Swtos wrote:Ισως λιγο offtopic να ειμαι αλλα το Σαββατο που περασε ειχα κλεισει με παρεα να παω στον Πλουταρχο. Θα ημασταν 8 ατομα. Μπαινουμε μεσα και ο μετρ αρχικα μας παει πάνω στον εξώστη και μας δινει ενα τραπεζι με 8 καρεκλες γυρω γυρω και διπλα σε μια κολωνα Shocked Την πιστα ουτε ορθιοι δεν τη βλεπαμε! Μετα το πρωτο μπινελικι που εφαγε μας παει σε διπλο τραπεζι αυτη τη φορα, παλι στον εξωστη οπου ειμασταν ανετα, αλλα η πιστα πουθενα παλι. Παρα το βρισιμο που ξαναφαγε δεν ειχε τιποτα καλυτερο ελεγε. Και μετα απο μας ερχετε μια παρεα και τους βαζει στον εξωστη αλλα ακρη οπου βλεπαν την πιστα. Ε τον βρισαμε για τελευταια φορα και φυγαμε. Ξεφτιλα! Κριμα γιατι δυσφημιζεται το μαγαζι ετσι. Και πηγαμε και νωρις, απο τις 10:45.
Swtos για να σου φύγει ο καημός, οι φώτο αφιερωμένες σε σένα από το φινάλε την περασμένη Κυριακή!

Image
Image
[/off]

ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ!
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
Sergeant_Eikosaris
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by Sergeant_Eikosaris » Wed Apr 04, 2007 2:49 am

Δές τις photo, βάλε το δισκάκι να παίζει και (αφού εφοδιατείς με τα απαραίτητα τριαντάφυλλα) φαντάσου οτι τον βλέπεις live... :-D
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Swtos » Wed Apr 04, 2007 10:22 am

rigo wrote: Swtos για να σου φύγει ο καημός, οι φώτο αφιερωμένες σε σένα από το φινάλε την περασμένη Κυριακή!
A σε ευχαριστώ πολυ! Τερμα για φετος και αυτός!
Ασε τον ακουσα να λεει σε μια εκπομπη την πρωτοχρονια οτι υπάρχει ενδεχομενο του χρόνου να μην τραγουδησει και εχω φρικαρει! :cry: :cry: :cry:
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Wed Apr 04, 2007 12:14 pm

Ανέβα Θεσσαλονίκη! Από οτι άκουσα μετά τον 15αύγουστο θα είναι κλασικά Πολιτεία!
mariosCSX
Kilobyte level
Kilobyte level
Post by mariosCSX » Tue Jun 26, 2007 4:03 pm

και λέω κι εγώ... συζήτηση για Πλούταρχο και να λείπει η rigo? αποκλείεται !!! :-p
P3 wrote:Αι γεια σου!
κοίτα σύμπτωση... ούτε κι εγώ για το Πλούταρχο! είμαστε πολύ πολυάσχολοι τελικά... :-D :-D :-D
1996 Δεν Ξεχνώ
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r7g1O1JZNq4[/youtube] Γιατί δεν βγήκαν οι ευαίσθητοι στους δρόμους τότε;Γίνονταν έργα στο οδόστρωμα; Κι όμως,από κράτος δολοφονήθηκαν Περιέργως,η αντιεξουσιαστική κ εξουσιομάχος Αριστερά δεν ξήλωσε πεζοδρόμια.Οι αγωνιστές για Κύπρους και άλλα παρωχημένα είναι παρακατιανοί; Ακόμα κ αν πέσαν από κράτος;Ω ναι! Και δεν είναι αξιοκατάκριτο το έγκλημα αν σε τρώει η ημισέληνος;Όχι δεν είναι Και μερικοί επιμένουν να θυμούνται;Μέχρι ν' ασπρίσουν τα κοράκια και ν' ανατέλει απ' τη Δύση
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Tue Jun 26, 2007 7:54 pm

mariosCSX wrote:
P3 wrote:Αι γεια σου!
κοίτα σύμπτωση... ούτε κι εγώ για το Πλούταρχο! είμαστε πολύ πολυάσχολοι τελικά... :-D :-D :-D
Ούτε και ο Πλούταρχος για σένα! Ουστ! :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Μουσική”