eurovision 2008 κ άλλες γραφικότητες της ελληνικής μουσικής

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

eurovision 2008 κ άλλες γραφικότητες της ελληνικής μουσικής

Post by tsilochr » Wed Feb 06, 2008 4:13 pm

σήμερα είχα λίγο χρόνο να χαζέψω στο web οπότε πέτυχα τα 2 από τα 3 "διαμάντια" που είναι υποψήφια για την eurovision

Kalomoira - Secret Combination (πιθηκισμοί...)

Link

kostas martakis always and forever

Link

υπάρχει λέει και ένα τρίτο από την Χρύσπα. Ευτυχώς ακόμα δεν είναι στο youtube να σώσουμε ότι μας έχει μείνει σ΄αυτή τη χώρα... Και σαν να μην έφτανε αυτό, ακούω και ένα σποτ στο ράδιο για το παρακάτω που είναι λέει στο top5 downloads για ringtone

Link

:smt005 τι να πει κανείς, καλύτερα για γέλια παρά για κλάματα.
netharis
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Re: eurovision 2008 κ άλλες γραφικότητες της ελληνικής μουσικής

Post by netharis » Wed Feb 06, 2008 6:54 pm

Mπορώ να πώ τώρα πια με σιγουριά οτι πανελληνίως έχουν χάσει όλοι την αίσθηση της μουσικής...
Που σαι ρε Ρακιντζή με τα ωραία σου :lol:
Image
Resistance is futile. Join the foss-side now!
"UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." - Dennis Ritchie
"The things that I want, by Max Payne. A smoke. A whiskey. For the sun to shine. I want to sleep, to forget. To change the past. Unlimited ammo and a license to kill. But right then, more than anything, I wanted her."
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Wed Feb 06, 2008 6:56 pm

δεν ξερω... Πρεπει αυτο το πράγμα να έχει το όνομα ΜΟΥΣΙΚΗ;;; ειναι δυσφήμιση της τέχνης ρε!!!!
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Crab
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by Crab » Wed Feb 06, 2008 7:11 pm

Και τα τρία τραγούδια είναι υπέροχα.Μπράβο στα παιδιά!
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Wed Feb 06, 2008 8:11 pm

Να τοι νατοι οι νεοι freddie mercury.Α ρε θα το παλληκαρι(λεμε τωρα)θα τριζουν τα κοκκαλα του με τα ρεζιλικια
zweistein
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by zweistein » Wed Feb 06, 2008 11:23 pm

ω θεε μου....
Image
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Fri Feb 22, 2008 2:31 am

marios wrote:δεν ξερω... Πρεπει αυτο το πράγμα να έχει το όνομα ΜΟYΣΙΚΗ;;; ειναι δυσφήμιση της τέχνης ρε!!!!
Θα συμφωνίσω μαζί σου Μάριε ως ένα σκέλος αυτό στο ότι απλά δεν είναι ωραία... Το τι είναι τέχνη και τι όχι δεν μπορείς να το κρίνεις εσύ... Γιατί σίγουρα τέχνη δεν είναι μόνο οι Μετάλλικα πχ.
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Feb 22, 2008 10:09 am

Ποιός σου είπε ότι θεωρω τους Metallica απόλυτα τέχνη; Γενικά όμως από τους Metallica και τους κάθε Metallica, για να τους ονομάσω μουσική(με μικρό μ) θέλω να ξέρω ότι αυτός που τραγουδά δεν φαλτσάρει, αυτός που παίζει κιθάρα παίζει καλύτερα από μένα που είμαι ερασιτέχνης, άυτός στα drums και στο μπάσο το ίδιο και όλα αυτά να δίνουν ένα άρτιο μουσικά αποτέλεσμα που να εκφράζει κάποια συναισθήματα... Από όλα αυτά δεν ξέρω τι ισχύει στα παραπάνω, πιθανότατα τίποτα... Μουσική(με κεφαλάιο μ) ονομάζω πράγματα που αν αμφισβητήσει κάποιος την αξία τους μάλλον ειναι σε παράλληλο κόσμο(λέγε με Mozart, Armstrong, Lennon(ο μόνος από rock που το λέω απόλυτα!) κτλ) και αυτό αντικειμενικά ειναι ΤΕΧΝΗ!
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Loner
Venus Former Team Member
Academic status: N>4

Post by Loner » Fri Feb 22, 2008 6:18 pm

Τέχνη είναι 5 φάλτσες νότες που επαναλαμβάνονται(πραγματικά,δοκίμασέ το),αλλά ας μην μπούμε σε "αυτόν" τον κόσμο τώρα...Αν σας βασάνιζαν μέχρι θανάτου λοιπόν και σας έβαζαν να διαλέξετε το λιγότερο οδυνηρό(το σκότωσα? :-p ) για τα αυτιά σας,ποιο απ'τα 3 θα διαλέγατε?

edit:Δεν είπα ποιο προτιμάω εγώ...θα πω Χρυσπα λοιπόν
Last edited by Loner on Fri Feb 22, 2008 6:40 pm, edited 1 time in total.
You either die a Spongebob or live long enough to see yourself become the Squidward.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Fri Feb 22, 2008 6:29 pm

Loner wrote:Αν σας βασάνιζαν μέχρι θανάτου λοιπόν και σας έβαζαν να διαλέξετε το λιγότερο οδυνηρό(το σκότωσα? :-p ) για τα αυτιά σας,ποιο απ'τα 3 θα διαλέγατε?
Ο θάνατος είναι μια απο τις επιλογές, έτσι ?? :-D

Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω της Καλομοίρας ακούγεται λίγο πιο ευκολα απο τα άλλα 2..
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Fri Feb 22, 2008 11:18 pm

Και εγώ υπέρ της Καλομοίρας είμαι.Εντάξει ένας διαγωνισμός είναι μην τρελένεστε όλοι εσείς οι δήθεν κουλτουριάρηδες.Και εξάλλου τι το περισσότερο είσαστε εσείς στα μάτια του Θεού από εκείνους που ακούνε σκυλάδικα.
ΥΓ:Δεν ακούω με τίποτα σκυλάδικα αλλά δεν έχω τίποτα μαζί τους...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Fri Feb 22, 2008 11:37 pm

όπα sorry γιατί λες περίεργα... ποιός από όσους γράψανε και είπαν ότι τα κομμάτια ειναι χάλια, μίλησε για κουλτούρα ή για διαφορετική αντιμετώπιση από τον Θεό ή ότι είναι κάτι παραπάνω από διαγωνισμός; Ούτε εγώ έχω κάτι με τα σκυλάδικα αρκει να μην με αναγκάζουν να τα ακούω... Τόσο πολλά ζητάω; Θες να σκεφτείς τις αντιδράσεις αν καταλάμβανα εγώ(και με φέρνω σαν παράδειγμα επειδή ξέρεις τι ακούω) όλους τους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς που ασχολούνται με μουσική;
Anyway, για να μην το παιδεύουμε, αδιαφορώ για το ποιο θα πάει, θα φροντίσω να εξαλείψω τον χρόνο που ακούω όχι δικιά μου μουσική είτε στο ραδιόφωνο είτε στην τηλεόραση ώστε να μην ακούσω το νικητήριο τραγούδι πολλές φορές και όποιος θέλει κάνει τα αντίστοιχα, όποιος πάλι όχι δικαιωμά του...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Sat Feb 23, 2008 5:16 am

tsilochr wrote:
Link
Το μικρόφωνο τι το κρατάει αφού δεν το χρησιμοποιεί;
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
ultimate_aektzis
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by ultimate_aektzis » Sat Feb 23, 2008 1:48 pm

emperormario wrote:
Loner wrote:Αν σας βασάνιζαν μέχρι θανάτου λοιπόν και σας έβαζαν να διαλέξετε το λιγότερο οδυνηρό(το σκότωσα? :-p ) για τα αυτιά σας,ποιο απ'τα 3 θα διαλέγατε?
Ο θάνατος είναι μια απο τις επιλογές, έτσι ?? :-D

Χωρίς πλάκα τώρα, νομίζω της Καλομοίρας ακούγεται λίγο πιο ευκολα απο τα άλλα 2..
Το τριτο δν ειναι υποψηφιο για Eurovision.Εκτος και αν καταλαβα λαθος :smt017 .Εγω προτιμω Χρυσπα ειναι το λιγοτερο θανατηφορο απο τα υπολοιπα 2.Μα καλα τι τους επιασε φετος και στειλανε ολες τις μπαρουφες
gidi
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by gidi » Sat Feb 23, 2008 5:05 pm

para wrote:
tsilochr wrote:
Link
Το μικρόφωνο τι το κρατάει αφού δεν το χρησιμοποιεί;
κάπου άκουσα ότι τους στίχους για το τραγούδι τους έχει γράψει ο μάνος ελευθερίου!!! Ισχύει;
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Sat Feb 23, 2008 8:01 pm

gidi wrote:κάπου άκουσα ότι τους στίχους για το τραγούδι τους έχει γράψει ο μάνος ελευθερίου!!! Ισχύει;
Ισχύει! Κρίμα....
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
gidi
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by gidi » Sat Feb 23, 2008 10:21 pm

τέτοια βλέπω και λέω ποτέ να μην γεράσω..
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Sun Feb 24, 2008 11:22 pm

rigo wrote:
gidi wrote:κάπου άκουσα ότι τους στίχους για το τραγούδι τους έχει γράψει ο μάνος ελευθερίου!!! Ισχύει;
Ισχύει! Κρίμα....
Όλοι ξέρουμε το μεγάλο έργο του Ελευθερίου και αθτή η προσπάθεια δεν αναιρεί όλη την προηγούμενη δουλεία του... Επίσης αν εξαιρέσεισ την προσωπικότητα Ψινάκη από το τραγούδι το βρίσκς καλογραμμένο με πολλές δόσεις χιούμορ από έναν άνθρωπο που έχει το δικαίωμα να εκφράσει το χιούμορ του... Και ίσως η επιλογή του "καλλιτέχνη" να μην είναι και τόσο τυχαία ή κακή...
Τα λόγια του μόνο δείχνουν ότι γνωρίζει την πραγματικότητα:
"Ακόμη ένα τραγούδι ριγμένο στον άνεμο σαν φύλλο ενός δένδρου. Θα σταθεί και αυτό στον αέρα και θα παίξει την περιπέτειά του με τα άλλα φύλλα, πράσινα, κόκκινα και κίτρινα. Κάποια στιγμή θα πέσει στο χώμα. Η παράσταση που έδωσε τελείωσε. Να ‘μαστε καλά και ο Ηλίας μαζί και να δίνουμε πολλές παραστάσεις κάθε χρόνο. Η πρεμιέρα μας πάντως ήταν θαυμάσια."
Image
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by para » Tue Feb 26, 2008 2:31 am

rigo wrote:
Ισχύει! Κρίμα....
1.vincent++
2.
«Έχω πρόβλημα υγείας» έγραψε ο Μάνος Ελευθερίου κι αν για κάποιους - που αναρωτήθηκαν γιατί το έκανε - οι έννοιες πλάκα, χιούμορ, σάτιρα, αυτοσαρκασμός, έχουν χαθεί από το λεξιλόγιό τους κι από τη ζωή τους..
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
gidi
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by gidi » Tue Feb 26, 2008 11:05 am

μια χαρά πλάκα, χιούμορ, σάτιρα και αυτοσαρκασμό μπορείς να κάνεις και να κρατήσεις και κάποιο επίπεδο, τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει να μη λένε παραδείγματα. εγώ πιστεύω ότι ή ξεμωράθηκε ή αποφάσισε στα γεράματα ότι αυτό που του έλειπε ήταν να τον περιφέρουν και να τον επιδεικνύουν σε εκδηλώσεις με ξέκωλα, κοκάκια, πανελίστες και διάφορα άλλες "προσωπικότητες" έτσι ώστε το κάθε μηδενικό να παίρνει αξία από την αξία του..
rigo
Gbyte level
Gbyte level

Post by rigo » Tue Feb 26, 2008 11:34 am

Για πρώτη φορά συμφωνώ με το gidi! Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα! ;)
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Feb 28, 2008 8:44 am

Η Καλομοίρα στη Eurovision
Η Καλομοίρα Σαράντη επελέγη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 53ο διαγωνισμό τραγουδιού της Εurovision που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Βελιγράδι.

Η Καλομοίρα θα ερμηνεύσει το τραγούδι ''Secret Combination'', σε στίχους Ποσειδώνα Γιαννόπουλου και μουσική Κωνσταντίνου Παντζή. Το ποσοστό που συγκέντρωσε η τραγουδίστρια κρίθηκε κατά 60 τοις εκατό από την ψήφο του κοινού και κατά 40 τοις εκατό από την ψήφο της κριτικής επιτροπής που είχε οριστεί από την ΕΡΤ.

O ελληνικός τελικός για την φετινή Eurovision πραγματοποιήθηκε στο νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα". Πρώτη εμφανίστηκε η Χρύσπα, η οποία, φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα, ερμήνευσε το ''A chance to love''. Η τραγουδίστρια συνοδευόταν από πέντε χορευτές, τα κορμιά των οποίων ήταν ζωγραφισμένα με χέννα, ενώ στο κέντρο της σκηνής υπήρχε μια τεράστια, μαύρη δερμάτινη πολυθρόνα.

Δεύτερος εμφανίστηκε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος παρουσίασε το "Always and forever", επίσης ντυμένος στα λευκά. Στα λευκά ήταν ντυμένο και το τετραμελές γκρουπ που τον συνόδευε. Η μεγάλη φωτεινή κολώνα που βρισκόταν στη μέση της σκηνής, έσπασε σε δύο κομμάτια, σχηματίζοντας ένα τεράστιο V, τη στιγμή της μουσικής γέφυρας του κομματιού.

Το "Secret Combination" της Καλομοίρας ήταν τρίτο στη σειρά. Είχε ως συστατικά ένα ''καυτό'' σορτς, μία μπλούζα στο χρώμα του σάπιου μήλου με κορσέ και τέσσερις άνδρες που με το τατουάζ που είχαν στα κορμιά τους, σχημάτισαν τη λέξη love. Η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, ούτως ώστε να επιδείξει τόσο τις φωνητικές, όσο κυρίως τις χορευτικές της ικανότητες.

Και οι τρεις τραγουδιστές πάντως έβαλαν τα δυνατά τους ούτως ώστε να συνδυάσουν φωνή, σκηνική παρουσία και τραγούδι.

Η βραδιά που παρουσιάστηκε από την κρατική τηλεόραση περιελάμβανε ένα εκπληκτικό σόου από τις αδελφές Μαγγίρα, που φρόντισαν να προσφέρουν ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, χωρίς πολλά λόγια και χωρίς να κουράσουν το κοινό. Η Ματθίλδη Μαγγίρα μιμήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη, ενώ και οι δύο κέρδισαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού στην αναπαράσταση των ωραιότερων ελληνικών εμφανίσεων της Eurovision, αλλά και τη στιγμή που ερμήνευσαν παλιά λαϊκά τραγούδια.

Κατά τη διάρκεια του σόου τραγούδησαν ο Σαρμπέλ, η εκπρόσωπος της Κύπρου στην φετινή Eurovision Ευδοκία Καδή, καθώς και οι εκπρόσωποι του Αζερμπαϊτζάν, της Σλοβενίας και της Ρουμανίας.
Πηγή
Post Reply

Return to “Μουσική”