Ύστερα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, o Richard Wright την Δευτέρα και σε ηλικία 65 ετών άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν ιδρυτικό μέλος των Pink Floyd.
Η μορφή καρκίνου με την οποία έπασχε ο Wright δεν έγινε γνωστή ενώ η οικογένεια του ζήτησε όσο τον δυνατό μεγαλύτερη διακριτικότητα τις δύσκολες αυτές στιγμές. Δυστυχώς, ήταν το δεύτερο μέλος των Pink Floyd που έφυγε από την ζωή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Λίγους μήνες πριν, από καρκίνο και αυτός, είχε πεθάνει ο Syd Barrett.
Ο Richard Write ήταν αυτοδίδακτος πιανίστας και φυσικά ήταν τα εκπληκτικά πλήκτρα των Pink Floyd. Μάλιστα, το 1965, μαζί με τον Roger Walters και τον Nick Mason, ήταν αυτός που άρχισε τον μύθο της θρυλικής βρετανικής μπάντας.
Τελευταία του live εμφάνιση ήταν το 2005 όταν επανενώθηκε με τ΄ άλλα μέλη της μπάντας για το Live 8. Παράλληλα με την καριέρα του στους Pink Floyd επιχείρησε και σόλο καριέρα χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.
Zifnab πρέπει να έχεις αναλάβει την στήλη "ΚΗΔΕΙΕΣ" στα Κοινωνικά. Όλο θανάτους ανακοινώνεις
Για να σοβαρευτώ και λίγο, κρίμα. Μεγάλο συγκρότημα οι Pink Floyd και καταπληκτική μουσική..
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Δυστυχώς τα μουσικά γεγονότα κυρίως που χάνονται μεγάλοι δημιουργοί αλλά και άλλοι σημαντικοί άνθρωποι και ιδιαίτερα από αίτια όπως ο καρκίνος με συγκινούν πολύ...
Τα κακά νέα μαθαίνονται πρώτα...Πέρα απ' αυτά δεν έχω πληροφορίες ότι γεννήθηκε κάποιος μεγάλος star! Και αν μιλήσουμε για γάμους θα γίνει το Venus Lifestyle
RIP
Από τους "πληκτράδες" που κλεβαν την παράσταση...
I'll see you on the dark side of the moon...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
το γράφεις στα αγγλικά για να μπορεί να το καταλάβει και αυτός;
Ο πανεπιστημιακός είναι ένας στοχαστής που δεν ονειρεύεται ποτέ. Μας κυβερνούν οι πλαστές ιδέες, που εμπορεύονται τα πανεπιστήμιά μας. Ο καθηγητής είναι σοβαρόν ζώον. Η σοβαροφάνεια κρύβει το καρδιοχτύπι της μηδαμινότητας
Σόρρυ για τα γέλια σε ένα τέτοιο thread αλλά ήταν πολύ πετυχημένο (ή απλά απ' τη νύστα έχω πιο έντονες αντιδράσεις :ρ)!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...