Live Έλλης Πασπαλά στο Zoom - Αφιέρωμα στο Χατζηδάκη

Εδώ μπαίνουν μουσικά θέματα.
Post Reply
ttoppouzokypraios
Kilobyte level
Kilobyte level

Live Έλλης Πασπαλά στο Zoom - Αφιέρωμα στο Χατζηδάκη

Post by ttoppouzokypraios » Mon Nov 15, 2004 3:25 am

Παιδιά μόλις γύρισα από το Live της Έλλης Πασπαλά στο Zoom στη Πλάκα και είμαι ακόμα μέσα στον ενθουσιασμό!!! Τα Live της είναι αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκη και κάθε Σ/κ έχει κάποιον Guest Star. Απόψε ήταν ο Αλκίνοος.

Παρόλο που περιμέναμε μιάμιση ώρα έξω για να μπούμε και που μέσα ήμασταν ο ένας πάνω στον άλλο οι μουσικοί και οι τραγουδιστές έκαναν την όλη ταλαιπωρία να αξίζει τον κόπο. Οι φωνές της Πασπαλά και του Αλκίνοου (στα λίγα κομμάτια που είπαν μαζί) έδεναν υπέροχα, ενώ και όταν βρίσκονταν μόνοι τους στη σκηνή ήταν πάλι μαγικοί. Μαγικές ήταν οι ενορχηστρώσεις του David Lynch που κατάφερε να δέσει υπέροχα τον Jazz ήχο με τα τραγούδια του Χατζηδάκη δίνοντας τους νέο πρόσωπο χωρίς όμως να τους αλλάζει τo xαρακτήρα.

Για να καταλάβετε πόσο πολύ μου άρεσε να σας πω πως Χατζηδάκη δεν ακούω και αν και μερικά από τα τραγούδια μου έφερναν κάτι στο νου σε γενικές γραμμές ήταν σαν να άκουγα τελείως άγνωστα κομμάτια. Παρόλα αυτά τόσο υπέροχες ήταν οι εκτελέσεις που ήμουν σχεδόν συνέχεια είτε μαγεμένος είτε με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Επίσης να σας πω πως το Zoom έμεινε ασφυκτικά γεμάτο (πέρα από μερικά κοριτσάκια που έφυγαν μόλις κατέβηκε από τη σκηνή την πρώτη φορά ο Αλκίνοος Laughing ) μέχρι το τέλος και ο κόσμος "ανάγκασε" τους τραγουδιστές/μουσικούς να βγουν ξανά στη σκηνή 3 φορές μετά που είχαν τελειώσει το πρόγραμμα τους...

Το ερχόμενο Σ/κ μαζί με την Πασπαλά θα είναι οι Human Touch ενώ το παράλο ο Blaine Reininger. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους μουσικόφιλους και ιδιαίτερα στους φίλους του έντεχνου και της Jazz.
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Nov 15, 2004 2:27 pm

Το διάβασα κι εγώ στην εφημερίδα, το Σάββατο το μεσημεράκι, αλλά ήταν κάπως αργά για να μπορέσουμε να πάμε γιατί κάποιοι έπρεπε να πάνε για εργασία,εδώ δίπλα 320km μακριά..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Fri Nov 19, 2004 1:24 am

Είμαι σίγουρος πως θα ήταν πολύ ωραία! Τι κρίμα που είχα εργασία 320 χιλ. μακρυά! Ελπίζω να επαναληφθεί σύντομα! :-D
The road goes on forever...
Post Reply

Return to “Μουσική”