EDITED
Έμαθα για ένα μη κερδοσκοπικό βιβλιοπωλείο (έτσι χαρακτηρίζεται τουλάχιστον) από το οποίο μπορείτε να παραγγείλετε βιβλία διάφορων κατηγοριών μετά από δωρεάν εγγραφή.Λέγεται No Profit και η διεύθυνση του είναι http://www.noprofit.gr Η εγγραφή γίνεται στέλνοντας το ονοματεπώνυμο και τη διεύθυνση e-mail σας
ηλεκτρονικά, στο: petroszil@yahoo.gr
ή τηλεφωνικά, στο 6937472471
(ΖΗΛΙΑΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ)
Στη διεύθυνση e-mail που θα δώσετε θα έρχονται τακτικά διαφημιστικά/ενημερωτικά μηνύματα αλλά νομίζω οτι δίνεται η δυνατότητα να διακόψετε την αποστολή τους παραμένοντας εγγεγραμμένοι στο βιβλιοπωλείο.
Μη κερδοσκοπικό βιβλιοπωλείο (;)
- AnINffected
- Gbyte level
Μη κερδοσκοπικό βιβλιοπωλείο (;)
Last edited by AnINffected on Thu Feb 10, 2005 6:24 am, edited 1 time in total.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace

- ttoppouzokypraios
- Kilobyte level
Καλό μου ακούγεται και οι τιμές του από το λίγο που κοίταξα είναι λίγο πιο φτηνές από ότι π ΠαπασωτηρίουNOPROFIT
ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αθηνάς 17 ΤΚ 17673 Καλλιθέα
Τηλ. 210-9431810, 210-9431313, 210-9431325
Η NOPROFIT είναι μια ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ εταιρεία παροχής υπηρεσιών telemarketing που την στελεχώνουν άτομα με προβλήματα όρασης.
Ενας πυρήνας ατόμων ειδικά εκπαιδευμένων στην τηλεφωνική επικοινωνία και στη χρήση H/Y μέσω ειδικού λογισμικού, αναλαμβάνει να προωθήσει προϊόντα και υπηρεσίες.
Οι τηλεπωλήσεις είναι μία νέα μορφή marketing που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών για την προώθηση υπηρεσιών και πωλήσεων.
Η εταιρεία NOPROFIT διαθέτει αίθουσα για την εκπαίδευση των τηλεπωλητών της και εξοπλισμό όπως τηλεφωνικές γραμμές ISDN και H/Y για την εξυπηρέτησή τους στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών.
Oι πλέον έμπειροι τηλεπωλητές της NOPROFIT έχουν οργανώσει έτσι τη δουλειά τους ώστε να εργάζονται από το σπίτι τους , αποφεύγοντας χάσιμο χρόνου με άσκοπες μετακινήσεις , αφού ο χώρος εργασίας ενός τηλεπωλητή δεν απαιτεί τίποτα παραπάνω από μία τηλεφωνική συσκευή και ένα H/Y.
Να τονιστεί ότι οι τηλεπωλητές (άτομα με προβλήματα όρασης) έχουν εκπαιδευτεί στη χρήση Η/Υ μέσω Προγραμμάτων εκπαίδευσης που πραγματοποιούνται στο ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας της NOPROFIT με την προώθηση των υπηρεσιών του ΕΛΛΗΝΟ-ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ έδειξαν υψηλά ποσοστά επιτυχίας που συμβαδίζουν με τα διεθνή στάνταρ στο telemarketing.
Ο ΦΑΡΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πιστεύοντας ότι ανοίγεται ένα νέο αυτόνομο επάγγελμα για τα άτομα με προβλήματα όρασης στηρίζει την προσπάθεια.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κο Ευάγγελο Αποστόλου Υπεύθυνο της εταιρείας NOPROFIT στο τηλέφωνο / fax 210-9431810.
"I'm not smart enough to debate you
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
point to point but I have the feeling
that 60% of what you say is crap"
David Letterman
- AnINffected
- Gbyte level
Ωραίος ο ttoppouzokypraios!
Προφανώς θα προσέξατε οτι δεν έβαλα τα στοιχεία του!!!
Ο δαίμων του πληκτρολογίου ξαναχτύπησε (τα πλήκτρα)!
Τροποποίησα όμως το αρχικό μου post και είναι OK.
Προφανώς θα προσέξατε οτι δεν έβαλα τα στοιχεία του!!!
Ο δαίμων του πληκτρολογίου ξαναχτύπησε (τα πλήκτρα)!
Τροποποίησα όμως το αρχικό μου post και είναι OK.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace

Ada Lovelace