Αρκετά καλό βιβλίο με λεπτομέρειες και συνεντέυξεις από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου της F1. Το είδα τυχαία στον Παπασωτηρίου και το τσίμπησα

Για τους fan του Schumi και γενικότερα τους φίλους της F1

Συμφωνώ!!! Πολύ καλό βιβλίο. Εν αναμονή η ταινία τον Μάιο....Stoupeace wrote:Illuminati - Dan Brown (για πολλοστή φορά)
Οσοι δεν το'χετε διαβάσει αγοράστε το, αξίζει τον κόπο!
Νομίζω πως ο θείος Πέτρος ήταν καλύτεροςmariori wrote:Μόλις τέλειωσα το "Logicomix" και οφείλω να ομολογήσω ότι αποκρίθηκε στις προσδοκίες μου και με το παραπάνω!
πραγματικά πολύ καλό βιβλίο ! σου δίνει με αρκετά αφηγηματικό τρόπο να καταλάβεις την ιστορία πίσω από αυτό το πολυ-συζητημένο κεφάλαιο των μαθηματικών! αποτυπώνει πολύ πετυχημένα πώς μερικοί άνθρωποι αφιέρωσαν ολόκληρη τη ζωή τους για να βρουν απάντηση σε 1-2 ερωτήματα..mariori wrote:Διαβάζω επίσης το "Μουσική των πρώτων αριθμών" του Marcus du Satoy
The Punisher wrote:πραγματικά πολύ καλό βιβλίο ! σου δίνει με αρκετά αφηγηματικό τρόπο να καταλάβεις την ιστορία πίσω από αυτό το πολυ-συζητημένο κεφάλαιο των μαθηματικών! αποτυπώνει πολύ πετυχημένα πώς μερικοί άνθρωποι αφιέρωσαν ολόκληρη τη ζωή τους για να βρουν απάντηση σε 1-2 ερωτήματα..mariori wrote:Διαβάζω επίσης το "Μουσική των πρώτων αριθμών" του Marcus du Satoy
το βιβλίο αξίζει !
Η πρώτη τριλογία μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση (την είχα διαβάσει κ μικρός βέβαια), νομίζω ήταν κ τα πρώτα βιβλία που εισήγαγαν τα drow και τα duergar και υποτίθεται έδωσαν νέο υλικό στην φανταστική λογοτεχνία. Το icewind dale trilogy διαβαζόταν αλλά δεν με τρέλανε κ το legacy of the drow το είχα αφήσει στην μέση θυμάμαι. Αυτό που λες πρέπει να είναι από το Τhe hunter's blade trilogy η οποία απ'ότι έχω ακούσει είναι από τις πιο καλογραμμένες του αλλά για να φτάσω εκεί με την φυσική ροή της ιστορίας του Drizzt πρέπει να διαβάσω τις άλλες 2 που προηγούνται κ δεν με βλέπω να έχω τόση υπομονή.Stoupeace wrote:Η επιδρομή των Ορκ - R.A.Salvatore
Αντιγραφή από τον άρχοντα των δαχτυλιδιών όσο δεν πάει, και γενικά απόσο ξέρω ο Salvatore έχει γράψει πολλές τριλογίες και έχει δημιουργήσει ενα κόσμο παρόμοιο με τη Middle Earth.
Παρόλα αυτά, είναι ωραίο για να περνάει η ώρα, αν και δεν συγκρίνεται με το γράψιμο του Tolkien...