Τι διαβάζεις τώρα ?

Εδώ μπαίνουν θέματα σχετικά με βιβλία.
stoupeace
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: High school
Re: Τι διαβάζεις τώρα ?

Post by stoupeace » Wed Dec 31, 2008 2:42 am

SeniorCarbone wrote: Η πρώτη τριλογία μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση (την είχα διαβάσει κ μικρός βέβαια), νομίζω ήταν κ τα πρώτα βιβλία που εισήγαγαν τα drow και τα duergar και υποτίθεται έδωσαν νέο υλικό στην φανταστική λογοτεχνία. Το icewind dale trilogy διαβαζόταν αλλά δεν με τρέλανε κ το legacy of the drow το είχα αφήσει στην μέση θυμάμαι. Αυτό που λες πρέπει να είναι από το Τhe hunter's blade trilogy η οποία απ'ότι έχω ακούσει είναι από τις πιο καλογραμμένες του αλλά για να φτάσω εκεί με την φυσική ροή της ιστορίας του Drizzt πρέπει να διαβάσω τις άλλες 2 που προηγούνται κ δεν με βλέπω να έχω τόση υπομονή.
Αν σου αρέσει η φανταστική λογοτεχνία τσέκαρε και Dragonlance series τα οποία έχουν μεταφραστεί κιόλας νομίζω, εμένα προσωπικά με είχε μαγέψει περισσότερο η συγκεκριμένη σειρά.
Nαι, απο τη Hunter's Blade Trilogy ειναι!
Πωπω, τι ωραια που υπαρχει καποιος που τον ξερει στην Ελλαδα :lol:

Τhanx για την προταση παντως :smt023
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
rose
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: 4th year

Post by rose » Wed Dec 31, 2008 9:44 am

emperormario wrote:Έχω ξεκινήσει το "Όταν έκλαψε ο Νίτσε" (είμαι περίπου στη μέση) και έχω κολλήσει άσχημα
Τι να λέμε τώρα :smt023. Διάβασε και το Τάδε έφη Ζαρατούστρα και βρές οπωσδήποτε το βιβλίο Η τραγική ζωή μιας μεγαλοφυΐας
https://www.perizitito.gr/product.php?p ... 038&page=2
που θα πάει θα το δουμε...
The Punisher
Venus Former Team Member
Academic status: Alumnus/a

Post by The Punisher » Sat Jan 03, 2009 12:50 pm

Stoupeace wrote:Πωπω, τι ωραια που υπαρχει καποιος που τον ξερει στην Ελλαδα :lol:
για την ιστορία, ο Salvatore ήταν από τις μεγάλες εμπνεύσεις του DM μας ... πρέπει να έχω "διαβάσει" πολλές τριλογίες του παίζοντας :lol: :-p
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Thu Jan 08, 2009 4:31 pm

Συγγραφέας Renaut Alain
Τι είναι ένας ελεύθερος λαός . Φιλελευθερισμός ή ρεπουμπλικανισμός

Σύντομη περιγραφή
Τι πραγματικά είναι ένας ελεύθερος λαός; Ποιες είναι οι αρχές που επιτρέπουν σε έναν λαό να θεωρεί ότι είναι "ελεύθερος"; Στην παλαιά αντιπαράθεση μεταξύ φιλελευθερισμού και σοσιαλισμού έρχεται όχι τόσο να προστεθεί όσο να εξελιχθεί παράλληλα μια άλλη αντιπαράθεση, η αντιπαράθεση μεταξύ ρεπουμπλικανισμού και φιλελευθερισμού. Στις μέρες μας, οι κυριότεροι εκπρόσωποι του αγγλόφωνου ρεπουμπλικανιστικού ρεύματος είναι ο Quentin Skinner, ο John Pocock και ο Philip Pettit (το βιβλίο του οποίου "Θεωρία της ελευθερίας" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Πόλις"). Η παρούσα μελέτη, ιστορική και συγχρόνως κριτική, επιχειρεί να ανασυνθέσει την εσώτερη λογική αυτού του διαχωρισμού, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σύγχρονες διαιρέσεις του πολιτικού μας βίου. Είναι επίσης μελέτη αποφασιστικής σημασίας, καθώς ανατρέπει τις παλαιές αντιθέσεις μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, προοδευτισμού και συντηρητισμού. Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τις σχετικές θέσεις του Philip Pettit, θα εξετάσουμε πώς ο ρεπουμπλικανισμός μπόρεσε να προσλάβει τη μορφή την οποία έχει συνήθως στις μέρες μας -τη μορφή, δυστυχώς, ενός πολιτικού αντιφιλελευθερισμού. Εκκινώντας από την κατάδειξη των προβλημάτων που παρουσιάζει αυτή η αντι-φιλελεύθερη κατεύθυνση της ρεπουμπλικανικής αντίληψης και επιστρέφοντας στον Tocqueville, θα εμβαθύνουμε στην οπτική σύμφωνα με την οποία ο ρεπουμπλικανισμός μπορεί να αποτελέσει μια μορφή αυτοδιόρθωσης του φιλελευθερισμού: θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αυτή η οπτική εξακολουθεί να συνδέεται με διάφορες δυνατές επιλογές, ανάλογα με τη φύση του εκάστοτε διορθωτικού μηχανισμού. Τέλος, αντιπαραθέτοντας τις παράλληλες συμβολές του Rawls στον φιλελευθερισμό και του Habermas στον ρεπουμπλικανισμό, θα επιχειρήσουμε να δείξουμε ότι ο ρεπουμπλικανισμός, όταν αντιλαμβάνεται με αποκλειστικά πολιτικούς όρους τον ρεπουμπλικανικό διορθωτικό μηχανισμό, δίνει σήμερα στον φιλελευθερισμό την ευκαιρία να διασαφήσει και να κατανοήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες υπό τις οποίες η αρχή της λαϊκής κυριαρχίας οδηγεί πραγματικά στην ανάδυση ενός ελεύθερου λαού. Α. R.
emily
bit level
bit level
Academic status: High school

Post by emily » Fri Jan 16, 2009 8:52 pm

Mολις τελειωσα το "Υ.Γ.ΣΆΓΑΠΩ" ή "P.S.I LOVE YOU" της CECELIA AHERN ειναι ενα μυθιστορημα γεματο συναισθημα που αποδεικνυει οτι η αληθινη αγαπη δεν πεθαινει ποτε...... αναφερεται στη Χολι και στον Τζερη ενα τελειο ζευγαρι, απολυτα ταιριαστοι και αγαπημενοι που εχουν ολη τη ζωη μπροστα τους, ομως η μοιρα εχει αλλα σχεδια για αυτους.... :!: :!: :!: :!:
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Fri Jan 16, 2009 9:03 pm

Αμα ειναι το βιβλιο της ομονυμης ταινιας πραγματικα αξιζει τον κοπο .Και πολυ εξυπνο και πολυ αισθηματικο!!!
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
parvati_mp24
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by parvati_mp24 » Mon Jan 19, 2009 9:00 pm

Βιβλιοθήκη Κόμιξ - Ο Γιος του Ήλιου & 14 ακόμα ιστορίες
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Tue Jan 20, 2009 12:57 am

parvati_mp24 wrote:Βιβλιοθήκη Κόμιξ - Ο Γιος του Ήλιου & 14 ακόμα ιστορίες
Don Rosa..Τεράστιος σκιτσογράφος και χαίρομαι που υπάρχουν άτομα εδω μεσα (και γενικά στην Ελλάδα) που απολαμβάνουν τις ιστορίες του :smt023
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
parvati_mp24
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by parvati_mp24 » Wed Jan 21, 2009 5:07 pm

emperormario wrote:
parvati_mp24 wrote:Βιβλιοθήκη Κόμιξ - Ο Γιος του Ήλιου & 14 ακόμα ιστορίες
Don Rosa..Τεράστιος σκιτσογράφος και χαίρομαι που υπάρχουν άτομα εδω μεσα (και γενικά στην Ελλάδα) που απολαμβάνουν τις ιστορίες του :smt023
Ουάου, κι εγώ χαίρομαι που βρίσκω κι άλλον θαυμαστή του εδώ!
Εννοείται, είναι κορυφαίος! Είναι ο αγαπημένος μου σχεδιαστής κόμικς, δεν υπάρχει ιστορία του που να με έχει απογοητεύσει. Από το λεπτομερέστατο σχέδιό του μέχρι το πανέξυπνο χιούμορ του, οι δουλειές του είναι οι καλύτερες, κατά τη γνώμη μου!
Image
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Thu Jan 22, 2009 12:25 am

Αυτό που με τρελαίνει εμένα προσωπικά δεν είναι μόνο το α-πί-στευ-το χιούμορ του και το λεπτομερές σχέδιο, αλλά και η τρομερή εμβάθυνση που κάνει στους πρωταγωνιστές. Έτσι, ο Σκρουτζ δεν είναι απλά ένας τσιγκούνης και ο Ντόναλντ δεν είναι απλά ένας γκαφατζής βλακάκος..
Giggity giggity goo! [img]http://www.eternalduel.com/forums/images/smiles/quag.gif[/img]
[color=#800000][size=85]1) You are on the internet 2) You are visiting Venus forum 3) You are reading my signature 5) You didn't notice that point 4 is missing 6) You just checked for point 4 7) You are smiling [/size][/color]
rapadder
Gbyte level
Gbyte level

Post by rapadder » Thu Jan 22, 2009 11:27 am

Είμαι και εγώ θαυμαστής του Ντόν Ροσά. Στο γυμνάσιο είχα φτιάξει μια μεγάλη συλλογή από ΚΟΜΙΞ! Έχει πλάκα να βλεπεις μετά από 10 - 12 χρόνια άτομα να ασχολούνται με αυτά που έκανες τότε.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
parvati_mp24
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by parvati_mp24 » Thu Jan 22, 2009 6:22 pm

emperormario wrote:Αυτό που με τρελαίνει εμένα προσωπικά δεν είναι μόνο το α-πί-στευ-το χιούμορ του και το λεπτομερές σχέδιο, αλλά και η τρομερή εμβάθυνση που κάνει στους πρωταγωνιστές. Έτσι, ο Σκρουτζ δεν είναι απλά ένας τσιγκούνης και ο Ντόναλντ δεν είναι απλά ένας γκαφατζής βλακάκος..
Ακριβώς! Μπορώ να πω ότι ο Ντον Ρόσα είναι ο μόνος σχεδιαστής των Ντακ που με κάνει να αντιμετωπίζω τους πρωταγωνιστές του με περισσότερη κατανόηση κι ενδιαφέρον. Ουσιαστικά, μέσα από τις ιστορίες του, ξεχνάω ότι πρόκειται για φανταστικά πλάσματα και ταυτίζομαι μαζί τους. Αυτό είναι που κάνει τον Ντον Ρόσα να ξεχωρίζει για μένα, είναι κάτι που δεν το έχω αισθανθεί ούτε ακόμη και στις ιστορίες του Καρλ Μπαρκς, παρόλο που εκείνος έπλασε το παρέλθόν του Σκρουτζ.
rapadder wrote:Είμαι και εγώ θαυμαστής του Ντόν Ροσά. Στο γυμνάσιο είχα φτιάξει μια μεγάλη συλλογή από ΚΟΜΙΞ! Έχει πλάκα να βλεπεις μετά από 10 - 12 χρόνια άτομα να ασχολούνται με αυτά που έκανες τότε.
Α, ναι, το Κόμιξ είναι κλασική αξία! Έχω κι εγώ την συλλογή μου, αν και όχι ιδιαίτερα μεγάλη, με δεδομένο ότι ξεκίνησα να το αγοράζω συστηματικά πριν από 3 χρόνια. Παρόλα αυτά, έχω καταφέρει να βρω, κατά καιρούς, αρκετά παλιά τεύχη, ενώ έχω κρατήσει και 2 τεύχη τα οποία είχα αγοράσει όταν ήμουν μικρή (και τα οποία τώρα είναι αρκετά ταλαιπωρημένα!). Πάντως, αυτό είναι το ωραίο στα κόμικς, ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, διαβάζονται ευχάριστα ξανά και ξανά και βρίσκουν απήχηση σε όλες τις ηλικίες!
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Jan 27, 2009 1:08 am

Ξεκίνησα να διαβάζω το "The Codebreakers" του David Kahn.
*Natasa*
Mbyte level
Mbyte level

Post by *Natasa* » Thu Jan 29, 2009 11:59 am

necrofear_13 wrote:Αμα ειναι το βιβλιο της ομονυμης ταινιας πραγματικα αξιζει τον κοπο .Και πολυ εξυπνο και πολυ αισθηματικο!!!
Το βιβλιο ειναι χιλιες φορες καλυτερο,στην ταινια εχουν αλλαξει πολλα και προσωπικα ξενερωσα..

Τωρα διαβαζω ενα αλλο της ιδιας,το 'Thanks for the Memories',και σκοπευω να συνεχισω μα ολα της τα εργα! :-)
Πολυ συμπαθητικα!
Search for beauty find your shore..
try to save them all bleed no more..
You have such oceans within..
in the end I will always love you...

My time is yet to come..so I'll be forever yours..

I know my dreams are made of you..of you..
and only for you...
parvati_mp24
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by parvati_mp24 » Sun Mar 22, 2009 1:06 pm

Stephen King - Ο Δρομέας
Image
dmjst
byte level
byte level

Post by dmjst » Mon Mar 23, 2009 12:29 pm

Lee Smolin - Θεωρία των Χορδών

Ενδιαφέρον - καλογραμμένο - καλή η μετάφραση!
PASCAL
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by PASCAL » Thu Mar 26, 2009 8:43 pm

Εκατό χρόνια μοναξιά - Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές. Απίστευτη αμεσότητα στην γραφή...
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sun Mar 29, 2009 5:21 pm

Από τα αγαπημένα μου βιβλία. Καλή περιήγηση στους Αουρελιάνο και τους Χοσέ Αρκάντιο :-p
Γενικά ο Marquez είναι φανταστικός συγγραφέας(πριν λίγες μέρες τελείωσα το "Έρωτας στα χρόνια της χολέρας" που επίσης ήταν πάρα πολύ ωραίο βιβλίο)!
-------------------------------------------------------------------------------

Χθες ξεκίνησα να διαβάζω το "Jane Eyre" και μπορώ να πω ότι λογικά μέσα στην βδομάδα που έρχεται θα έχει τελειώσει...
Πολύ ωραίο μέχρι στιγμής :)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
sandra
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by sandra » Sun Mar 29, 2009 5:26 pm

Υπερεκτιμημένος νομίζω. Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας μου έβγαλε την πίστη, απλά για να πω ότι αξίζουν οι τελευταίες σελίδες. Οι θλιμμένες *** της ζωής μου, επίσης μου φάνηκε κάπως. Περίεργες ιστορίες και γλώσσα. Και όχι με τη θετική έννοια :???:
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level

Post by Theofaman » Fri Apr 03, 2009 1:58 am

Τελείωσα πριν λίγες ημέρες τα "Πυθαγορεια Εγκλήματα" του Τεύκρου Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον για τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις περί μαθηματικών που προσφέρει, σχετικά αδιάφορο από άποψης σεναρίου (αν και στο τέλος προσπαθεί να το κάνει καλύτερο χρησιμοποιώντας την υπερβολή όμως). Διαβάζεται ευχάριστα πάντως και είναι <300 σελίδες.
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
rose
Gbyte level
Gbyte level

Post by rose » Mon Apr 06, 2009 10:12 am

Στον κήπο του Επίκουρου: αφήνοντας πίσω τον τρόμο του θανάτου
"Ο Ίρβιν Γιάλομ έγραψε ένα γενναίο, ευφυές βιβλίο πάνω στο τελευταίο απαγορευμένο θέμα -τον θάνατο. Θαυμάζω το κουράγιο του και τη σπάνια οξυδέρκειά του." (Erica Jong, συγγραφέας των έργων "Fear of Flying", "Shylock's Daughter", "Inventing Memory" και "Sappho's Leap") "Το βιβλίο "Στον κήπο του Επίκουρου" είναι μια γεμάτη περίσκεψη ενίσχυση του στωικισμού που όλοι έχουμε ανάγκη σε μια εποχή που μας κατακλύζουν η φλυαρία και η άρνηση". (Christopher Hitchens) "Το βιβλίο "Στον κήπο του Επίκουρου" αντικρίζει με βιωματική και ψυχοδυναμική ματιά τον βαθύτερο φόβο μας και περιγράφει με ασυνήθιστη ευγλωττία και βαθιά ανθρωπιά πως μπορούμε να φτάσουμε σε μια μορφή γαλήνης. Είναι ένα βιβλίο συγχρόνως πνευματώδες, ήπιο και απτόητο, ένας μεγαλόψυχος στοχασμός που μπορεί να ανακουφίσει τους ανθρώπους που πεθαίνουν και όσους μένουν πίσω". (Andrew Solomon, συγγραφέας του βιβλίου "The Noonday Demon", βραβευμένος με το National Book Award) "Ένας από τους καλύτερους ψυχοθεραπευτές της Αμερικής μας ξεναγεί σε μια από τις πιο δύσκολες υποχρεώσεις μας στη ζωή, σ' αυτό το βαθύτατα βοηθητικό βιβλίο. Θα ωφελήσει όποιον το διαβάσει". (Ραβίνος Harold Kushner, συγγραφέας του βιβλίου "When Bad Things Happen to Good People") "Ο Γιάλομ είναι η Σεχραζάντ του ντιβανιού και το έργο του είναι μια υπέροχη άσκηση αφήγησης". (Laura Miller, New York Times) "Ο Ίρβιν Γιάλομ γράφει σαν άγγελος για τους δαίμονες που μας κατατρύχουν". (Rollo May, συγγραφέας των βιβλίων "Love and Will", "The Meaning of Anxiety" και "The Courage to Create") Από τον συγγραφέα των βιβλίων "Όταν έκλαψε ο Νίτσε", "Στο ντιβάνι", "Ο δήμιος του έρωτα", "Θρησκεία και ψυχιατρική", "Το δώρο της ψυχοθεραπείας", "Η θεραπεία του Σοπενάουερ", "Η μάνα και το νόημα της ζωής", έρχεται τώρα ένα ξεχωριστό βιβλίο που αντικρίζει καταπρόσωπο τη μεγαλύτερη δυσκολία με την ερχόμαστε όλοι αντιμέτωποι: το πώς να ξεπεράσουμε τον παραλυτικό τρόμο μας για το θάνατο. Γραμμένο με τον μοναδικό τρόπο του Ίρβιν Γιάλομ, το βιβλίο "Στον κήπο του Επίκουρου" συμπυκνώνει το έργο και την προσωπική εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής σε μια βαθύτατα ενθαρρυντική προσέγγιση στο οικουμενικό ζήτημα της θνητότητας. Ο Γιάλομ δείχνει ότι στον πυρήνα του άγχους μας βρίσκεται συχνά ο φόβος του θανάτου. Στη συνειδητοποίηση αυτή οδηγεί πολλές φορές μια "αφυπνιστική εμπειρία" - ένα όνειρο, μια αρρώστια, μια τραυματική εμπειρία ή το γεγονός ότι γερνάμε. Ανάμεσα σε συγκινητικές προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που πασχίζουν να νικήσουν τον τρόμο του θανάτου εντάσσεται ένα κεφάλαιο βαθύτατων αυτοβιογραφικών εξομολογήσεων του Γιάλομ. Με το βιβλίο αυτό ο μεγάλος ψυχοθεραπευτής μας προτείνει διάφορες μεθόδους, με τις οποίες μπορούμε να διαχειριστούμε τον τρόμο, και τελικά καταφάσκει στη ζωή. Και το σημαντικότερο, ο Γιάλομ μας ενθαρρύνει να αγωνιζόμαστε για έναν πιο άμεσο σύνδεσμο με τους άλλους ανθρώπους. Η συμπονετική επαφή, σε συνδυασμό με τη σοφία των μεγάλων διανοητών που πάλεψαν κι οι ίδιοι με το ζήτημα της θνητότητας, μας βοηθάει να ξεπεράσουμε τον τρόμο μας για τον θάνατο, να ζήσουμε μια ζωή πιο χαρούμενη και ουσιαστική και να αναλάβουμε τα αναγκαία ρίσκα για να πραγματώσουμε τον εαυτό μας. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο βιβλίο του Ίρβιν Γιάλομ· πρωτοκυκλοφόρησε στην Αμερική τον Ιανουάριο του 2008
http://thebookstore.gr/product_info.php ... _id/133275

Όποιος έχει διαβάσει στο παρελθόν Γιάλομ, μαλλον το εχει ηδη πάρει. Υπέροχος λόγος, κορυφαίος, μαζί με τον ρεβερτε - μήπως έχετε διαβάσει την Βασίλισσα του Νότου; - μου πρόσφεραν τα καλύτερα μεταφρασμένα μυθιστορήματα την τελευταία δεκαετία.
emperormario
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by emperormario » Wed Apr 08, 2009 11:53 pm

Εχετε να προτεινετε κατι καλο για το Πασχα?
Είμαι μεταξύ :
-Paolo Coelio-Alhimistis
-John Steinbeck-Stafilia tis orgis
-Uberto eco-onoma rodou
-Ιmerologio annas frank
-Tolstoy- polemos k eirini

Tα περισσότερα είναι απο επιλογες σας σε αυτό το thread..
Post Reply

Return to “Βιβλία”