Ένα ωραίο βιβλιαράκι για όσους ασχολούνται με Star Wars! Δείχνει από κοντά τον τρόπο ζωής των κλώνων κατά τους Clone Wars και ότι κάποιοι Jedi έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους...

Πράγματι!Bloody Mary wrote: Διατίθενται και στα ελληνικά νομίζω, τουλάχιστον το "The art of Deception" , με τίτλο "Η τέχνη της απάτης".
Kαι πολυ πολύ καλό βιβλίο. Αν και στην αρχη είναι κουραστικό με τις εκτενείς περιγραφές του στη μέση γίνεται συναρπαστικό.Vasoula wrote: 2) "Αθηνά, Ευτυχώς που δεν γεννήθηκα όμορφη", Κώστας Καρακάσης (που είναι και αληθινή ιστορία)
Natasa δεν ήταν άθλιος ο Αρκτικός Κύκλος?Αμερικάνικη προπαγάνδα χωρίς ενδιαφέρον. Με φθίνουσα σειρά προτίμησης τα βιβλία του τα τοποθετώ κάπως έτσι*Natasa* wrote:Τελέιωσα τον Αρκτικο Κυκλο του Dan Brown κ θα ξεκινησω το Ψηφιακο Οχυρο..Ειπα να τελειωσω με τη βιβλιογραφια του συκγεκριμενου,(εχω διαβασει κ τα υπολοιπα)
sandra wrote:Natasa δεν ήταν άθλιος ο Αρκτικός Κύκλος?Αμερικάνικη προπαγάνδα χωρίς ενδιαφέρον. Με φθίνουσα σειρά προτίμησης τα βιβλία του τα τοποθετώ κάπως έτσι*Natasa* wrote:Τελέιωσα τον Αρκτικο Κυκλο του Dan Brown κ θα ξεκινησω το Ψηφιακο Οχυρο..Ειπα να τελειωσω με τη βιβλιογραφια του συκγεκριμενου,(εχω διαβασει κ τα υπολοιπα)
Δεν ξέρω αν έχει βγάλει και άλλο στα ελληνικά. Πάντως αν διαβάσεις 2 βιβλία του μετά ξέρεις ακριβώς τι θα γίνει στα υπόλοιπα. Έχει ακριβώς τον ίδιο τρόπο να παρουσιάσει το σενάριο του.
- 1.Οι πεφωτισμένοι
2.Κώδικας
3.Ψηφιακό Οχυρό
4.αρκτικός Κύκλος
1984. Βιβλίο σταθμός για μένα. Και την όποια πολιτική σκέψη έχω αναπτύξει. Γενικά ο Οργουελ έχει έναν απίστευτο τρόπο να παραλληλίζει την εποχή μας με καταστάσεις που μας ξενίζουν στην αρχή και ξαφνικά μας αποκαλύπτουν πόσο κοντά σε μας είναι. Ακριβώς όπως την Φαρμα. Ή τον μεγάλο Αδερφόspecton wrote:Μόλις τελείωσα το Η Φάρμα των Ζώων, και θα συνεχίσω με:
1984 Orwell