παιδες,δεν εχω διαβασει πολλα βιβλια,αλλα απο τα λιγα που εχω διαβασει,κανενα δεν με κρατουσε τοσο πολυ οσο το τελευταιο που διαβασα και που τελειωσα προχθες...
"ΣΚΕΨΟΥ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ",του John Verdon...
μου ειχε καρφωθει στο ματι το εξωφυλλο και ο τιτλος με το που το ειδα και διαβαζοντας την περιληψη στο πισω μερος,καταλαβα το γιατι...ακριβως το στυλ βιβλιου που μου αρεσει...βεβαια,η περιληψη δινει μια μικρη γευση για το τι θα ακολουθησει,αλλα πραγματικα η ολη ιστορια που διαδραματιζεται ειναι πολυ καλυτερη απο αυτο που γραφει η περιληψη...ειδος αστυνομικο και μυστηριου κυριως θα ελεγα...παρα πολυ μυστηριο,ενας πανεξυπνος και πολυ προσεκτικος δολοφονος που φαινεται να εισχωρει στις σκεψεις των θυματων του,ολοενα και περισσοτερα ερωτηματα να δημιουργουνται οσο προχωραει η υποθεση,αλλοπροσαλα στοιχεια που φαινεται οτι δεν βγαζουν κανενα νοημα και δεν οδηγουν πουθενα την υποθεση,ανατροπες,αγωνια,εξαιρετικη και ακριβης γραφη και περιγραφη τοπιων,εκφρασεων,διαλογων κλπ,εκπληκτικη πλοκη και πολλα αλλα συνθετουν ενα μοναδικο βιβλιο πιστευω...1η φορα που διαβαζω βιβλιο σε λιγοτερο απο 10 μερες απο την ημερα αγορας του και χωρις να εχω ολη τη μερα στη διαθεση μου(ουτε τη μιση βασικα)...και ηταν 557 σελιδες,δεν ηταν και μικρο(ασχετα που μου φανηκε μικρο εμενα,επειδη μου αρεσε υπερβολικα

)...πραγματικα,δεν μπορουσα να το αφησω απο τα χερια μου...πιστευω οσοι ειναι λατρεις βιβλιων ιδιαιτερα εξυπνου (αστυνομικου)μυστηριου θα το λατρεψουν...a must read book για μενα!!!αλλωστε,ειναι στις πρωτες θεσεις των bestsellers για το 2010... δυσκολα θα ξαναβρω βιβλιο που να με τραβαει τοσο πολυ ωστε να το διαβαζω ανελλιπως...10/10 ασυζητητι!!!
http://www.dioptra.gr/page.aspx?itemID=PPG178_1318
επειδη με πορωσε το συγκεκριμενο,αγορασα ενα αλλο σημερα,το "Η Κρυπτη" της Kate Mosse...φαινεται αρκετα καλο,αν και ειναι διαφορετικο στυλ απο το "Σκεψου εναν αριθμο"...πιο πολυ στο στυλ των βιβλιων του Dan Brown μου φαινεται οτι φερνει...μεγαλουτσικο ειναι βεβαια(762 σελιδες και με σχετικα μικρα γραμματα),αλλα που θα παει,θα το τελειωσω καποια στιγμη μεχρι το τελος του μηνα(αν με τραβαει εστω και στο μισο σε σχεση με το αλλο)...
ΥΓ : θα γινω βιβλιοφαγος στα γεραματα μου φαινεται...

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related