πηγηΠιστή στο ραντεβού της με τους φίλους του βιβλίου, η 32η Γιορτή Βιβλίου ανοίγει σήμερα, Πέμπτη, τις πύλες της. Φέτος, όμως, η έκθεση μετακομίζει και από τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μεταφέρεται στον πεζόδρομο της Ερμού.
Η έκθεση ξεκινά από το σταθμό του ΗΣΑΠ στο Θησείο και την πλατεία Ασωμάτων και καταλήγει στην Πειραιώς, μπροστά στην Τεχνόπολη.
Η μετακόμιση οφείλεται στις προετοιμασίες για τα εγκαίνια (20 Ιουνίου) του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης.
Στον πεζόδρομο της Ερμού, σε ένα από τα πιο ζωντανά σημεία της πόλης και ανάμεσα σε αρχαιολογικούς χώρους και σύγχρονες εστίες ψυχαγωγίας, χιλιάδες βιβλία, εκδοτικές προτάσεις κι αναγνωστικές επιλογές θα «παρελάσουν» στα εκδοτικά περίπτερα.
Η έκθεση, που υλοποιείται από τον Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών σε συνδιοργάνωση με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου και τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, θα διαρκέσει ώς τις 25 Μαΐου.
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 18.30-23.00, Σάββατο: 18.30-23.30, Κυριακή: 11.00-23.00.
Ξεκινά την Πέμπτη η 32η Γιορτή του Βιβλίου
- enum21
- Venus Former Team Member
- Academic status: Alumnus/a
Ξεκινά την Πέμπτη η 32η Γιορτή του Βιβλίου
- cypher
Re: Ξεκινά την Πέμπτη η 32η Γιορτή του Βιβλίου
Βασικα δεν ξερω αν λεγεται ερμου ο πεζοδρομος. Περασα απο εκει την κυριακη και ηταν εκει τα stands (αδεια βεβαια γιατι ηταν και αργα). Ξεκιναει απο το σημειο στα αριστερα σας οπως βγαινεται απο τον σταθμο του ηλεκτρικου στο θησειο. Στα 10 μετρα απεναντι απο εκεινο το θεσπεσιο σουβλατζιδικο.
Ελπιζω να καταφερω να περασω την κυριακη.

- enum21
Εγω που μενω Θησειο δεν το προσεξα ακομαcypher wrote:Βασικα δεν ξερω αν λεγεται ερμου ο πεζοδρομος. Περασα απο εκει την κυριακη και ηταν εκει τα stands (αδεια βεβαια γιατι ηταν και αργα). Ξεκιναει απο το σημειο στα αριστερα σας οπως βγαινεται απο τον σταθμο του ηλεκτρικου στο θησειο. Στα 10 μετρα απεναντι απο εκεινο το θεσπεσιο σουβλατζιδικο.![]()
![]()

Θα περασω κι εγω, καθε χρονο πηγαινω γιατι αξιζει!
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- sandra
- Wow! Terabyte level
Στην Αρεοπαγίτου δε λες? (δεν έχω ιδέα για την ορθογραφία)
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
- enum21
Στην Αρεοπαγίτου (sandra wrote:Στην Αρεοπαγίτου δε λες? (δεν έχω ιδέα για την ορθογραφία)