- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
C# βιβλίο
- proskopos
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
C# βιβλίο
Έχετε καμία πρόταση για βιβλίο σχετικά με C#, όχι για αρχάριους στον προγραμματισμό αλλά για αρχάριους στην C#.
- nachos
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Re: C# βιβλίο
Νομίζω αυτό θα σε καλύψει: "Pro C# 2010 And The .NET 4.0 Platform 5th Edition" by Andrew Troelsen
Nothing is impossible for the man who doesn't have to do it himself
Είχε γίνει και μια συζητησούλα εδώ, αν δεν την είχε πάρει το μάτι σου.
Είχε προτείνει κάτι ο Ισοβίτης: http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=8782
Είχε προτείνει κάτι ο Ισοβίτης: http://venus.cs.aueb.gr/forum/viewtopic.php?f=8&t=8782
“Any fool can make something complicated. It takes a genius to make it simple.”
MpoMp @ Discord
- Ισοβίτης
- Venus Former Team Member
Νομίζω ότι θα σε καλύψει αυτό που λέει ο nachos. Προσωπικά, είχα ξεκινήσει με μια παλιότερη έκδοση του Step by Step το 2006.
Γενικώς, μου αρέσουν τα βιβλία της O' Reilly (πχ αυτό).
Όμως, καλό θα ήταν να πεις με τι είδους εφαρμογές σκοπεύεις να ασχοληθείς. Πχ, αν θες desktop applications θα πρέπει να μάθεις C# + WPF / WinForms. Αν θες web, θα πρέπει να μάθεις C# + ASP.NET. Αν θες mobile, θα πρέπει να μάθεις C# + Silverlight for Windows Phone. Αν θες web services, θα πρέπει να μάθεις C# + WPF.
Φυσικά, ορισμένα βιβλία μπορεί να περιλαμβάνουν ένα υποσύνολο των παραπάνω κατηγοριών, οπότε και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην επιλογή σου ;-).
Γενικώς, μου αρέσουν τα βιβλία της O' Reilly (πχ αυτό).
Όμως, καλό θα ήταν να πεις με τι είδους εφαρμογές σκοπεύεις να ασχοληθείς. Πχ, αν θες desktop applications θα πρέπει να μάθεις C# + WPF / WinForms. Αν θες web, θα πρέπει να μάθεις C# + ASP.NET. Αν θες mobile, θα πρέπει να μάθεις C# + Silverlight for Windows Phone. Αν θες web services, θα πρέπει να μάθεις C# + WPF.
Φυσικά, ορισμένα βιβλία μπορεί να περιλαμβάνουν ένα υποσύνολο των παραπάνω κατηγοριών, οπότε και αυτό ίσως παίξει ρόλο στην επιλογή σου ;-).
- stoupeace
- Wow! Terabyte level
- Academic status: High school
Αν απόφασίσεις τελικά Silverlight πες μου να σου πω μερικά πολύ καλά βιβλία. Δεν τα'χω διαβάσει ολόκληρα, μόνο τα κεφάλαια που χρειαζόμουν κάποιες στιγμές, αλλά έχουν πολύ καλή γραφή.
Οταν τα'χω μπροστά μου θα σου πω
Οταν τα'χω μπροστά μου θα σου πω
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
C# in Depth, από το μάγο του StackOverflow. Θα με θυμηθείς...