To CNN έχει ενεργοποιήσει μια "δημοσκόπηση"
http://www.cnn.com/2004/SPORT/05/04/ath ... index.html
στην οποία καλούμεθα να αναφέρουμε τα μεγαλύτερα κατά τη γνώμη μας
προβλήματα των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας
Ο επισκέπτης έχει τις εξής επιλογές :
Security
Hot weather
Incomplete buildings
Traffic chaos
Doping
Λόγω της γνωστής αντικειμενικότητας του καναλιού δεν υπάρχει ουδέτερη
επιλογή, πχ. "None of the above" ή εν πάση περιπτώσει μιά απάντηση του
στυλ : Don't know / not sure...κ.λπ...
Προτείνω άπαντες να μπούμε και να ψηφίσουμε "Hot weather" σε πείσμα των φιλαράκων μας...
CNN και αντικειμενικότητα
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
CNN και αντικειμενικότητα
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- silegav
- Venus Project Founder
Μαζί σου!!!Εγώ ψήφισα!
Σήμερα ήταν και ο Βουλγαράκης στο CNN του έκαναν ερωτήσεις για την ασφάλεια και έτυχε να δω λίγο...Συγκεκριμένα άκουσα την ερώτηση σχετικά με το πως θα μπορέσουμε σαν Έλληνες να ισορροπήσουμε τόση ασφάλεια και παράλληλα να περάσουν όλοι καλά.
Τελικά δεν άντεξα και άλλαξα καλά γιατί ένοιωθα εκτεθιμένος σαν Έλληνας από τα Αγγλικά του αντιπροσώπου της χώρας μου, τα οποία αντιστοιχούν σε άνθρωπο που δεν κατάφερε να πάρει το Lower....
Το φαινόμενο αυτό είναι γενικό στους Έλληνες πολιτικούς, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει...
Σήμερα ήταν και ο Βουλγαράκης στο CNN του έκαναν ερωτήσεις για την ασφάλεια και έτυχε να δω λίγο...Συγκεκριμένα άκουσα την ερώτηση σχετικά με το πως θα μπορέσουμε σαν Έλληνες να ισορροπήσουμε τόση ασφάλεια και παράλληλα να περάσουν όλοι καλά.
Τελικά δεν άντεξα και άλλαξα καλά γιατί ένοιωθα εκτεθιμένος σαν Έλληνας από τα Αγγλικά του αντιπροσώπου της χώρας μου, τα οποία αντιστοιχούν σε άνθρωπο που δεν κατάφερε να πάρει το Lower....
Το φαινόμενο αυτό είναι γενικό στους Έλληνες πολιτικούς, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει...
- TaRaNTuLa
- Gbyte level
- Academic status: PhD
Όσοι θα είδαν το σχολιασμό της τριπλής τρομοκρατικής επίθεσης από τον πρωθυπουργό,θα κατάλαβαν ό,τι λες... ;-)silegav wrote: Το φαινόμενο αυτό είναι γενικό στους Έλληνες πολιτικούς, δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει...
Την έριξα και εγώ ως σωστός και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ Έλληνας...

Tamiya rulezZz....
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
- silegav
- Venus Project Founder
Moderator Message:
Η συζήτηση, επειδή δεν ανταποκρινόταν στην επικεφαλίδα του topic μεταφέρθηκε στο topic "Ολυμπιακές Απόψεις" :
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=166
Η συζήτηση, επειδή δεν ανταποκρινόταν στην επικεφαλίδα του topic μεταφέρθηκε στο topic "Ολυμπιακές Απόψεις" :
http://venus.cslab.aueb.gr/forum/viewtopic.php?t=166