Έτσι...keeper21 wrote:Εγω παιζς κυριως μπροστα!αλλα μπορω να παιξω και εξτρεμακι..παντως θα προτιμουσα να ειμαι διδυμο με shocker να τους τιναξουμε στον αερα ολους!!!![]()
Προτεινω να μην παρουν τα μυαλα σας αερα απο τωρα και προσγειωθειτε αποτομα, αλλα πιστευω οτι περα απο τον Captain μας η μπαλα δεν θα περασειShocker wrote:Έτσι...keeper21 wrote:Εγω παιζς κυριως μπροστα!αλλα μπορω να παιξω και εξτρεμακι..παντως θα προτιμουσα να ειμαι διδυμο με shocker να τους τιναξουμε στον αερα ολους!!!![]()
![]()
![]()
Να τους αλλάξουμε τα φώτα
Παιδια ουτε εμεις εχουμε ξαναπαιξει ολοι μαζι, αντιπαλοι μονο...marios wrote:Αυτό που πάντα χαίρομαι, είναι να ακούω τέτοιες δηλώσεις ομαδικότητας... Δηλαδή όταν πάρει την μπάλα ο captain, πάσα δεν έχει;;;
Είδωμεν παιδιά, μην ξεχνάτε ότι δεν έχουμε ξαναπαίξει ποτέ όλοι μαζί οι νεοσύλλεκτοι, αρχικά θα έχετε το προβάδισμα, αλλα στο τέλος, λόγω ηλικίας, θα σας κερδίσουμε...
You are the big PAPPOUS!!! 1/4 αιωνα ειναι αυτο....ginobill7 wrote:Χαιρομαι που ολη η ομαδα των λεγομενων και "Παππουδων" αποδεχθηκε το ατομο μου ως captain και δεν αντεδρασαν καθολου...Πραγματικα με συγκινητε παιδες!Θα τα δωσω ολα για να μπορειτε να κυκλοφορειτε με καθαρο κουτελο στην ΑΣΟΕΕ!Αυτα...ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!(ΝΕΟΙ)
Mην λες ανακριβειες συναδελφε!!ismael blanco wrote:Ωραία βρήκαμε και αριστεροπόδαρο. Στο στοίχημα πάντως που πήγα σήμερα στο πρακτορείο της γειτονιάς μου εμάς (τους μικρούς) μας έχει απόδοση 0,000000001 και σε εσάς έχει 1000000000000000000,00000000000001.Άρα και στημένο να είναι δεν μας νικάτε ρε παππούδες.