marios wrote:barbarosa wrote:Όσο κι αν δεν σας αρέσει ο Μητσαρας είναι ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας που έχει περάσει ποτέ απ την Ελλάδα.
Γκάλης; Γιαννάκης; Wilkins; Byron Scott; Blackman;
Με ηρεμία αυτά τα "ο καλυτερος ever"...
Ε μα ήμαρτον τι ακούμε καθημερινά γι'αυτόν τον παίκτη.. Καλός ναι, φαινόμενο, αλλά δε μου αρέσουν οι συγκρίσεις...
Ο καθένας για την εποχή του ήταν μπροστά και δε μου αρέσει που συγκρίνουμε Διαμαντίδη με Παπαλουκά και Σπανούλη! Δεν είδα ποτέ να τσακώνονται οι Ισπανοί αν είναι καλύτερος ο Ρούντι, ο Πάου, ο Ναβάρο ή ο Καλντερόν, απλά χαίρονται που τους έχουν όλους. Έτσι θα έπρεπε και εμείς και όχι να λέμε α ο Σπανούλης βάζει 25άρες φέτος, μα ο Παπαλουκάς είναι πρώτος στις ασσίστ, μα ο Διαμαντίδης είναι πιο πλήρης...
Κι επίσης το ότι υπάρχει μια προστασία και ένα "marketing" γύρω από το Μήτσο, ισχύει... Ο Άγιος, ο πολυτάλαντος, που του αφιερώνουν όλοι πρωτοσέλιδα, που κάθε βίντεο στο youtube που έφτιαξε κάποιος είναι το θεϊκό και πρώτη είδηση, που έβαλε 2 τρίποντα και έπεσε το fb, που μια ζωή ο Χατζηγεωργίου τον εξυμνεί και τον γλύφει 40 λεπτά κλπ...
Και επίσης ποτέ δεν είπε κανένας ότι ο Μίλος ήταν άγιος, ούτε το έπαιξε έτσι!!!Παίκτης ατίθασος, αχαλίνωτος, με καρύδια και Σέρβος του Ερυθρού Αστέρα και γι'αυτό λατρεύτηκε στο λιμάνι, γιατί αυτή είναι και η ιδιοσυγκρασία ίσως του κόσμου...
Η διαφορά είναι ότι οι βάζελοι θεωρούν το Διαμαντίδη το καλύτερο παιδί, ενώ δεν είναι (τουλάχιστον κατ'εμένα) και απλά υπερπροστατεύεται με πολλούς τρόπους (ίσως γιατί πολλοί τον παρουσιάζουν ως τον Φέντερερ της Ελλάδας, δηλαδή το τι βγάζουμε έξω ως αθλητή). Αν και όλοι ξέρετε ότι και εσείς τον ανεβάσατε ψηλά 1) γιατί είναι καλύτερος ανάμεσα σε όσους έχετε, 2) τον έχρισε διάδοχο ο Αλβέρτης ως αρχηγό, 3) τα έβαζε και πλακωνόταν με τον αγαπημένο του Ολυμπιακού και 4) δε σας άφησε όπως ο Σπανούλης
...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...