Bravissimo Alberto Malezani!!!!
Ευχαριστω.Ελπιζω οτι θα με ξυπνησεις εσυ.Ετσι δεν ειναι;Ειδικα τα επιχειρηματα σου ειναι συγκλονιστικα!!!!Μαλλον θα θεωρεις καλυτερο τον Αλεφαντο ας πουμε.Απλα σου υπενθμιζω τι σερνανε ολοι οι γνωστες στο Ρεχαγκελ.Τι θα σερνανε στο Μαλεζανι αν κερδιζε την Καλαμαρια οπως την κερδισε η σουπερ ΑΕΚ ή τονΛεβαδειακο οπως το κερδισε ο θρηνος με τον γνωστο πρωτοτυπο τροπο (ουτε κορνερ δεν αφησανε να εκτελεσει μας και ισοφαριστει η ομαδα που θα παρει το Champions Leaque του χρονου)Major wrote:Stratus καλόν ύπνο...
- ailouros
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Να σου θυμίσω ότι η Σούπερ Άεκ πέρυσι στην αρχή της αγωνιστικής έπαιζε με παίκτες που το 80% ήταν για β εθνική και παρολαυτά κέρδιζε λόγω του προπονητή.Ο Μαλεζάνι έχει στην διάθεση του το μακράν καλύτερο υλικό στην Ελλάδα και χάνει από τον Εργοτέλη .Όσο για την διαιτησία δεν υπάρχει ματς που ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε (από την διαιτησία γιατί μιας και ανέφερες το ματς με την Αεκ υπήρξε σφαγή αλλά άλλου είδους χεχε)
Mαλλον η σουπερ ΑΕΚ κατι αλλο ειχε περυσι και κερδιζε.Αυτο το κατι ομως δεν το ειχε στην Ευρωπη γιαυτο δεν πηρε και βαθμο(και για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω διαιτησια).Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι η ΑΕΚ δεν ευνοηθηκε φετος με τον ΠΑΟ εχω να σου προτεινω ενα καλο οφθαλμιατρο.Πιστευω βεβαια οτι ουτε με τη Λαρισα ευνοηθηκε ,ουτε με τον ΠΑΟΚ.Επισημαινω ξανα οτι δεν λεω οτι οailouros wrote:Να σου θυμίσω ότι η Σούπερ Άεκ πέρυσι στην αρχή της αγωνιστικής έπαιζε με παίκτες που το 80% ήταν για β εθνική και παρολαυτά κέρδιζε λόγω του προπονητή.Ο Μαλεζάνι έχει στην διάθεση του το μακράν καλύτερο υλικό στην Ελλάδα και χάνει από τον Εργοτέλη .Όσο για την διαιτησία δεν υπάρχει ματς που ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε (από την διαιτησία γιατί μιας και ανέφερες το ματς με την Αεκ υπήρξε σφαγή αλλά άλλου είδους χεχε)
ΠΑΟ παιζει μπαλλα αυτο που λεω ειναι οτι αν ειχε τα σφυριγματα που επρεπε δεν θα ηταν μακρια απο την κορυφη.Αληθεια το Σαββατο επαιξε μπαλλα η ΑΕΚ;
ΥΓ Αληθεια τον Σαντος δεν το απολυσανε απο την ομαδα που δουλευε στην Πορτογαλια;Αυτο τι σημαινει οτι δεν ειναι καλος;
- ailouros
- Gbyte level
Η ΑΕκ δεν έπαιξε μπάλα τα 2 τελευταία ματς ,όμως γενικά άν οι παίχτες που έχει αξίζουν για 5 παίζουν για 7 λόγω του προπονητή.Και πέρυσι στις αρχές που σου λέω όταν ακόμα έπαιζε στην Ριζούπολη κλωτσάγαν με το καλάμι όμως αποτελέσματα ερχόντουσαν.Ο ΠΑΟ έχει παίκτες που αξίζουν για 8 και παίζουν για 2 και δεν σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ομάδα και σε αυτό φταίει ο Μαλεζάνι και μόνο αυτός.Πάντως με την ΑΕΚ το ματς έληξε 3-0 (αν μέτρουσε το γκολ του Γκέκα δεν ξέρουμε τι θα γινόταν μπορεί να ταν 0-2 μπορεί 3-1 μπορεί και 1-1) και μια ομάδα που τρώει από μια άλλη σε 10 λεπτά 3 γκολ έχει κάποιο πρόβλημα χαλάρωσης ,απειθαρχίας και αποσυγκέντρωσης και το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι.
Θα σου υπενθιμισω οτι ο Μαλεζανι το φθινοπωρο πηρε μερος σε με συναντησηailouros wrote:Η ΑΕκ δεν έπαιξε μπάλα τα 2 τελευταία ματς ,όμως γενικά άν οι παίχτες που έχει αξίζουν για 5 παίζουν για 7 λόγω του προπονητή.Και πέρυσι στις αρχές που σου λέω όταν ακόμα έπαιζε στην Ριζούπολη κλωτσάγαν με το καλάμι όμως αποτελέσματα ερχόντουσαν.Ο ΠΑΟ έχει παίκτες που αξίζουν για 8 και παίζουν για 2 και δεν σου δίνει την αίσθηση ότι είναι ομάδα και σε αυτό φταίει ο Μαλεζάνι και μόνο αυτός.Πάντως με την ΑΕΚ το ματς έληξε 3-0 (αν μέτρουσε το γκολ του Γκέκα δεν ξέρουμε τι θα γινόταν μπορεί να ταν 0-2 μπορεί 3-1 μπορεί και 1-1) και μια ομάδα που τρώει από μια άλλη σε 10 λεπτά 3 γκολ έχει κάποιο πρόβλημα χαλάρωσης ,απειθαρχίας και αποσυγκέντρωσης και το ψάρι βρωμάει απ'το κεφάλι.
των 10 καλυτερων προπονητων της Ευρωπης που διοργανωσε η ΟΥΕΦΑ.Δεν νομιζω να εισαι τοσο αφελης και να πιστευεις οτι πηγε μονος του χωρις να τον καλεσει κανεις.Ισως αυτοι που τον καλεσαν δεν ξερουν τοσο καλο ποδοσφαιρο οσο εμεις οι προπονηταραδες στην Ελλαδα.Επισης ο ασχετος Μαλεζανι εχει κερδισει και ενα ΟΥΕΦΑ.Περυσι ο ΠΑΟ στα παιχνιδια με την ΑΕΚ σε ολη την χρονια ειχε 5 δοκαρια και δεν την κερδισε ουτε μια φορα.Αυτο ειχε η ΑΕΚ περυσι και εφτασε στην τριτη θεση
- ailouros
- Gbyte level
Ένας προπονητής δεν χρειάζεται να έχει μόνο γνώσεις για να πετύχει και ελπίζω να το καταλαβαινεις.Αλλιώς ο κυρ-Νίκος που έχει φοβερές γνώσεις(χωρίς πλάκα) θα ήταν νούμερο 1.Απλά τώρα είναι νούμερο 1 χωρίς το ένα.
Πέρυσι και φέτος ΑΕΚ-ΠΑΟ:8-3 .
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.Πάντως αν υποννοείς ότι η ΑΕΚ έχει φάρδος θα συμφωνήσω αλλά όχι με τον Παναθηναικό αλλά σε άλλους αγώνες που τους πήρε στο 90 φεύγα
Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.Πάντως αν υποννοείς ότι η ΑΕΚ έχει φάρδος θα συμφωνήσω αλλά όχι με τον Παναθηναικό αλλά σε άλλους αγώνες που τους πήρε στο 90 φεύγα
Εγω θα σου πω το εξης αχρηστοι εχουν βγει Οσιμ,Μπενγκστον,Μαλεζανι.Προπονητες που εχουν/ειχαν καλο ονομα στην Ευρωπη.Στην Ελλαδα προπονηταραδες θεωρουνται οι Λεμονης,Χατζαρας,Βλαχος,Προτασοφ και αλλοι πολλοι σοβαροι προπονητες.Στην Ελλαδα δεν εχουμε υπομονη.Σταυρωνουμε και αποθεωνουμε πολυ ευκολα πχ Ρεχαγκελ απο αχρηστος θεος και τωρα παλι του τα σερνουμε γιατι λεει δεν προκριθηκαμε στο Παγκοσμιο λες και προκρινομασταν καθε φορα.Τα ιδια και με ΠΑΟ.Ωραια φαγαμε 5 γκολ απο Μπαρτσελονα.Τι περιεργο και απιθανο να φας 5 γκολ απο αυτη την ομαδα.Η Βερντερ εχει μεσο ορο 3 και κατι ψιλα γκολ στο πρωταθλημα.Προσοχη δεν λεω οτι δεν μπορουσαμε να παιξουμε καλυτερα και πιθανον πιο αξιοπρεπως.Λεω οτι δεν ειναι και καμμια καταστροφη.Καταστροφη ειναι ο αποκλεισμος απο Εργοτελη αλλα θα μου επιτρεψεις να πω οτι αυτες τις ομαδες πρεπει να την κερδιζεις χωρις προπονητη.Για το φαρδος της ΑΕΚ πανω κατω συμφωνουμεailouros wrote:Ένας προπονητής δεν χρειάζεται να έχει μόνο γνώσεις για να πετύχει και ελπίζω να το καταλαβαινεις.Αλλιώς ο κυρ-Νίκος που έχει φοβερές γνώσεις(χωρίς πλάκα) θα ήταν νούμερο 1.Απλά τώρα είναι νούμερο 1 χωρίς το ένα.
ΥΓ Μια περιπτωση παρομοια με Μαλεζανι αν και αυτος ηταν παιχτης και οχι προπονητης ειναι ο Μπορελι.Τι ειχε ακουσει ο κακομοιρης.Υστερα οταν εφυγε φωναζανε οι προπονητες της εξεδρας
Αν νομίζεις ότι πρέπει να απαντάω σε κάθε τι που βλέπω (είδες χρησιμοποίησα τη λέξη "τι", δεν έβαλα χαρακτηρισμό) τότε περίμενε για επόμενη απάντηση απ' του χρόνου. Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω τα μυαλά κανενός και στην τελική δε με ενδιαφέρει κιόλας. Και μεις είμαστε γάβροι αλλά δε λέμε Θρύλος και ομαδάρα και μαμάμε και δέρνουμε...stratus wrote:Ευχαριστω.Ελπιζω οτι θα με ξυπνησεις εσυ.Ετσι δεν ειναι;Ειδικα τα επιχειρηματα σου ειναι συγκλονιστικα!!!!Μαλλον θα θεωρεις καλυτερο τον Αλεφαντο ας πουμε.Απλα σου υπενθμιζω τι σερνανε ολοι οι γνωστες στο Ρεχαγκελ.Τι θα σερνανε στο Μαλεζανι αν κερδιζε την Καλαμαρια οπως την κερδισε η σουπερ ΑΕΚ ή τονΛεβαδειακο οπως το κερδισε ο θρηνος με τον γνωστο πρωτοτυπο τροπο (ουτε κορνερ δεν αφησανε να εκτελεσει μας και ισοφαριστει η ομαδα που θα παρει το Champions Leaque του χρονου)Major wrote:Stratus καλόν ύπνο...
Με την έκφραση καλόν ύπνο δεν αναφέρομαι στην φετινή κατάσταση του βάζελου αλλά στην τελευταίων χρόνων κατάσταση της ομάδας σου. Τώρα αν νομίζεις ότι είσαι μια χαρά, εμεις θρήνος και οι άλλοι σούπερ ΑΕΚ(ειρωνικά) ε τότε τι να σου πω πάλι καλόν ύπνο...
Μακάρι να ήσουν σαν την ΑΕΚ.Όσο για τον Οτο μπορείς να δεις απόψεις αρκετών από μας σε σχετικό θέμα στην ίδια ενότητα.
Αντε και το νέο έτος ότι επιθυμείς (Εκτός από ένα.Αυτό δε πρόκειται να το δεις...)
Τώρα αν δεν σου άρεσαν τα "επιχειρήματα" που σου έδωσα τότε χαίρομαι!
"Mess with the best die like the rest" - Major
Δεν καταλαβαινω γιατι να θελω να ειμαι ΑΕΚ;Α ξεχασα στην Ελλαδα ζουμε.Τωρα που το σκεφτομαι γιατι να μην θελω να ειμαι.Να χρωσταω καμποσα δις και να μου τα πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος,να παιζω ευρωπη και να μην παιρνω ουτε βαθμο να τρωω και μια 6αρα απο τον Ακρατητο της Ευρωπης και να μην τρεχει και τιποτα.Ειδικα φετος σαρωσε η ΑΕΚ στην Ευρωπη.Να εχω παιξει 3 φορες σε ομιλους και να μην εχω νικη ακομα.Αυτη ειναι η διαφορα μεγαλε του ΠΑΟ απο την ΑΕΚ οτι τρωειMajor wrote:Αν νομίζεις ότι πρέπει να απαντάω σε κάθε τι που βλέπω (είδες χρησιμοποίησα τη λέξη "τι", δεν έβαλα χαρακτηρισμό) τότε περίμενε για επόμενη απάντηση απ' του χρόνου. Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω τα μυαλά κανενός και στην τελική δε με ενδιαφέρει κιόλας. Και μεις είμαστε γάβροι αλλά δε λέμε Θρύλος και ομαδάρα και μαμάμε και δέρνουμε...stratus wrote:Ευχαριστω.Ελπιζω οτι θα με ξυπνησεις εσυ.Ετσι δεν ειναι;Ειδικα τα επιχειρηματα σου ειναι συγκλονιστικα!!!!Μαλλον θα θεωρεις καλυτερο τον Αλεφαντο ας πουμε.Απλα σου υπενθμιζω τι σερνανε ολοι οι γνωστες στο Ρεχαγκελ.Τι θα σερνανε στο Μαλεζανι αν κερδιζε την Καλαμαρια οπως την κερδισε η σουπερ ΑΕΚ ή τονΛεβαδειακο οπως το κερδισε ο θρηνος με τον γνωστο πρωτοτυπο τροπο (ουτε κορνερ δεν αφησανε να εκτελεσει μας και ισοφαριστει η ομαδα που θα παρει το Champions Leaque του χρονου)Major wrote:Stratus καλόν ύπνο...
Με την έκφραση καλόν ύπνο δεν αναφέρομαι στην φετινή κατάσταση του βάζελου αλλά στην τελευταίων χρόνων κατάσταση της ομάδας σου. Τώρα αν νομίζεις ότι είσαι μια χαρά, εμεις θρήνος και οι άλλοι σούπερ ΑΕΚ(ειρωνικά) ε τότε τι να σου πω πάλι καλόν ύπνο...
Μακάρι να ήσουν σαν την ΑΕΚ.Όσο για τον Οτο μπορείς να δεις απόψεις αρκετών από μας σε σχετικό θέμα στην ίδια ενότητα.
Αντε και το νέο έτος ότι επιθυμείς (Εκτός από ένα.Αυτό δε πρόκειται να το δεις...)
5αρα απο την Μπαρτσελονα και γινεται μπαχαλο γιατι ολοι ξερουν οτι μπορει να παει καλυτερα.Ενω καποιοι αλλοι τρωνε επι χρονια 5αρες και το θεωρουν δεδομενο.Εξαλλου ο θρηνος ειναι η μοναδικη ομαδα που πιστευει οτι αποκλειστηκε απο τον αερα και οχι απο λαθος ενος παικτη.Τωρα θα μου πεις οτι θα θελω να ειμαι σαν το θρηνο να κερδιζω δηλαδη πρωταθληματα βαροντας στα αποδυτηρια με μπραβους τους αντιπαλους παικτες,να παιζω ξυλο με αντιπαλους φιλαθλους και υστερα να βαζω τους βουλευτες να κλαινε για να μην τιμωρηθω,να παιζω το 1/4 των αγωνων στο πρωταθλημα πανοτε με ενα παικτη παραπανω,οσες ομαδες εχω αντιμετωπισει στην Ευρωπη να με εχουν κερδισει εστω και μια φορα,να μην εχω κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ακομα αλλα να μου λενε οτι θα παρω το CL του χρονου,να με μνημονευει προπονητης ξενης ομαδας σαν μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωπης,να εχω το ρεκορ μεγαλυτερης ηττας στο CL και αλλα πολλα υπεροχα
ΥΓ 1 Λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα αυτα που γραφεις δεν ειναι επιχειρηματα
ΥΓ 2 Αν διαβσες καλα εγραψα πολλες φορες οτι ο ΠΑΟ δεν παιζει μπαλλα αυτο που ειπα ειναι οτι και οι αλλοι δεν παιζουν και θα μπορουσε αν τον ειχε σφυριξει σωστα η διαιτησια να ειναι ποιο κοντα στην κορυφη.
stratus wrote:Δεν καταλαβαινω γιατι να θελω να ειμαι ΑΕΚ;Α ξεχασα στην Ελλαδα ζουμε.Τωρα που το σκεφτομαι γιατι να μην θελω να ειμαι.Να χρωσταω καμποσα δις και να μου τα πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος,να παιζω ευρωπη και να μην παιρνω ουτε βαθμο να τρωω και μια 6αρα απο τον Ακρατητο της Ευρωπης και να μην τρεχει και τιποτα.Ειδικα φετος σαρωσε η ΑΕΚ στην Ευρωπη.Να εχω παιξει 3 φορες σε ομιλους και να μην εχω νικη ακομα.Αυτη ειναι η διαφορα μεγαλε του ΠΑΟ απο την ΑΕΚ οτι τρωειMajor wrote:Αν νομίζεις ότι πρέπει να απαντάω σε κάθε τι που βλέπω (είδες χρησιμοποίησα τη λέξη "τι", δεν έβαλα χαρακτηρισμό) τότε περίμενε για επόμενη απάντηση απ' του χρόνου. Δεν έχω κανένα σκοπό να αλλάξω τα μυαλά κανενός και στην τελική δε με ενδιαφέρει κιόλας. Και μεις είμαστε γάβροι αλλά δε λέμε Θρύλος και ομαδάρα και μαμάμε και δέρνουμε...stratus wrote: Ευχαριστω.Ελπιζω οτι θα με ξυπνησεις εσυ.Ετσι δεν ειναι;Ειδικα τα επιχειρηματα σου ειναι συγκλονιστικα!!!!Μαλλον θα θεωρεις καλυτερο τον Αλεφαντο ας πουμε.Απλα σου υπενθμιζω τι σερνανε ολοι οι γνωστες στο Ρεχαγκελ.Τι θα σερνανε στο Μαλεζανι αν κερδιζε την Καλαμαρια οπως την κερδισε η σουπερ ΑΕΚ ή τονΛεβαδειακο οπως το κερδισε ο θρηνος με τον γνωστο πρωτοτυπο τροπο (ουτε κορνερ δεν αφησανε να εκτελεσει μας και ισοφαριστει η ομαδα που θα παρει το Champions Leaque του χρονου)
5αρα απο την Μπαρτσελονα και γινεται μπαχαλο γιατι ολοι ξερουν οτι μπορει να παει καλυτερα.Ενω καποιοι αλλοι τρωνε επι χρονια 5αρες και το θεωρουν δεδομενο.Εξαλλου ο θρηνος ειναι η μοναδικη ομαδα που πιστευει οτι αποκλειστηκε απο τον αερα και οχι απο λαθος ενος παικτη.Τωρα θα μου πεις οτι θα θελω να ειμαι σαν το θρηνο να κερδιζω δηλαδη πρωταθληματα βαροντας στα αποδυτηρια με μπραβους τους αντιπαλους παικτες,να παιζω ξυλο με αντιπαλους φιλαθλους και υστερα να βαζω τους βουλευτες να κλαινε για να μην τιμωρηθω,να παιζω το 1/4 των αγωνων στο πρωταθλημα πανοτε με ενα παικτη παραπανω,οσες ομαδες εχω αντιμετωπισει στην Ευρωπη να με εχουν κερδισει εστω και μια φορα,να μην εχω κερδισει εκτος εδρας στην Ευρωπη ακομα αλλα να μου λενε οτι θα παρω το CL του χρονου,να με μνημονευει προπονητης ξενης ομαδας σαν μια απο τις χειροτερες ομαδες της Ευρωπης,να εχω το ρεκορ μεγαλυτερης ηττας στο CL και αλλα πολλα υπεροχα
ΥΓ 1 Kαλυτερα να ανοιξεις ενα λεξικο να μαθεις τι σημαινει η λεξη επιχειρηματα
ΥΓ 2 Αν διαβασες καλα εγραψα πολλες φορες οτι ο ΠΑΟ δεν παιζει μπαλλα αυτο που ειπα ειναι οτι και οι αλλοι δεν παιζουν και θα μπορουσε αν τον ειχε σφυριξει σωστα η διαιτησια να ειναι ποιο κοντα στην κορυφη.
- ailouros
- Gbyte level
O Ακράτητος της Ευρώπης ήταν πρώτος σε ένα πρωτάθλημα που φιλοξενεί την περυσινή κάτοχο του Ουέφα και συνεχίζει με χαρακτηριστική άνεση στον επόμενο γύρο του ΟΥΕΦΑ.Επίσης η Αεκ έχει παίξει τρεις φορές C.L .Την πρώτη στον ίδιο όμιλο με τις φιναλίστ εκείνης της χρονιάς Αγιαξ και Μίλαν που παίζαν φοβερή μπάλα και κατέβηκε ως ίσος προς ίσος ,χωρίς 11 παίχτες στην άμυνα και ένα πούλμαν μπροστά από το τέρμα (και έπαιξε και φοβερή μπάλα ειδικά την Μίλαν μέσα την είχε κάνει γιο γιο) ,δεν έφαγε 5ρες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Την δεύτερη χρονιά τελείωσε αήττητη 3-3 με την Ρεαλ μέσα και 2-2 με την Ρεαλ έξω ,έκανε δηλαδή 6 ισοπαλίες και την τρίτη χρονιά προσπαθώ να την ξεχάσω.Δεν νομίζω ότι είναι ντροπιαστικές εμφανίσεις.
Όσο για τα λεφτά που έφαγε η Αεκ ,του μέσου φορολογούμενου ,αντί να κοιτάξουμε όλοι μας τα λεφτά που τρώει ο κάθε μεγαλοπαράγοντας που λυμαίνεται τον αθλητισμό και μέσω των ομάδων του αλλά και των παράνομων οικονομικών δραστηριοτήτων του ,θυμηθήκαμε όλοι ξαφνικά την Αεκ που όλοι ξέρουμε γιατί έφτασε εκεί που έφτασε.Και επειδή έχει όνομα αυτός που έφαγε πολλά δις από την ομάδα γιατί δεν αναφέρετε κανείς σε αυτό;
Τέλος λες ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε 5 και έγινε χαμός γιατί όλοι ξέρουν ότι μπορεί να πάει καλύτερα.
Λάθος .Έγινε χαμός γιατί όλος ο κόσμος είδε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι 10 μηδέν με 3-4 κλασικότατες ευκαιρίες να σταματάν πάνω στον Γκαλίνοβιτς..Ακόμα και ο διαιτητής τους είπε παίξτε τουλάχιστον για τον κόσμο σας.Γι'αυτό έγινε χαμός
Όσο για τα λεφτά που έφαγε η Αεκ ,του μέσου φορολογούμενου ,αντί να κοιτάξουμε όλοι μας τα λεφτά που τρώει ο κάθε μεγαλοπαράγοντας που λυμαίνεται τον αθλητισμό και μέσω των ομάδων του αλλά και των παράνομων οικονομικών δραστηριοτήτων του ,θυμηθήκαμε όλοι ξαφνικά την Αεκ που όλοι ξέρουμε γιατί έφτασε εκεί που έφτασε.Και επειδή έχει όνομα αυτός που έφαγε πολλά δις από την ομάδα γιατί δεν αναφέρετε κανείς σε αυτό;
Τέλος λες ότι ο Παναθηναϊκός έφαγε 5 και έγινε χαμός γιατί όλοι ξέρουν ότι μπορεί να πάει καλύτερα.
Λάθος .Έγινε χαμός γιατί όλος ο κόσμος είδε ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι 10 μηδέν με 3-4 κλασικότατες ευκαιρίες να σταματάν πάνω στον Γκαλίνοβιτς..Ακόμα και ο διαιτητής τους είπε παίξτε τουλάχιστον για τον κόσμο σας.Γι'αυτό έγινε χαμός
Με αυτα που λες με δικαιωνεις.Χωρις νικη στο CL ουτε προκριση και ειστε
χαρουμενοι.Περυσι ριχνουμε 4αρα στη ομαδα που εφτασε στους 4 του CL και ειμαστε απογοητευμενοι.Μην ξεχασουμε την Αρσεναλ που εκεινη την περιοδο δεν θυμαμαι ποσα παιχνιδια ειχε να χασει και την παιξαμε τελεια.Αλλα νικανε και δεν ειναι ικανοποιημενοι και αλλοι τρωνε 6 και ειναι χαρουμενοι.Αν θυμαμαι καλα μαζι με την Μιλαν και τον Αγιαξ επαιζε και μια ελβετικη που ουτε αυτη καταφερατε να νικησετε.Απο αυτη που φαγατε 6 περυσι εξακολουθει να ειναι ο Ακρατητος της Ευρωπης,και μην ξεχνας οτι περυσι χασατε και απο ομαδα δευτερης κατηγοριας
χαρουμενοι.Περυσι ριχνουμε 4αρα στη ομαδα που εφτασε στους 4 του CL και ειμαστε απογοητευμενοι.Μην ξεχασουμε την Αρσεναλ που εκεινη την περιοδο δεν θυμαμαι ποσα παιχνιδια ειχε να χασει και την παιξαμε τελεια.Αλλα νικανε και δεν ειναι ικανοποιημενοι και αλλοι τρωνε 6 και ειναι χαρουμενοι.Αν θυμαμαι καλα μαζι με την Μιλαν και τον Αγιαξ επαιζε και μια ελβετικη που ουτε αυτη καταφερατε να νικησετε.Απο αυτη που φαγατε 6 περυσι εξακολουθει να ειναι ο Ακρατητος της Ευρωπης,και μην ξεχνας οτι περυσι χασατε και απο ομαδα δευτερης κατηγοριας
- ailouros
- Gbyte level
Κοίταξε σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια και κυρίως γιατί χρονιές που είχαμε μακράν τους καλύτερους παίχτες περιοριστήκαμε σε ένα κύπελλο.Απλά τώρα δεν έχω λόγο να γκρινιάζω για την ομάδα μου ,γιατί έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και του πιο αισιόδοξου.
Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ενώ στην Ευρώπη ήταν η καλύτερη ελληνική ομάδα άσχετα αν έπαιζε το σύστημα 11-0-0 (όπως και ο Ρεχάγκελ) από τον Σουμ και μετά δείχνει μια εικόνα διάλυσης κυρίως στα αποδυτήρια.Σκέψου μόνο αν το υλικό που είχατε το διαχειριζόταν ένας πρό Σουμ προπονητής.Θα τρώγατε 5ρες ;Ακόμα και ο Φυλακούρης καλύτερα θα κατέβαζε την ομάδα και με περισσότερο τσαγανό.Άρα έχετε κάθε λόγο να είστε δυσσαρεστημένοι εκτός και αν θες και εσύ 5ετές πλάνο..
Α και γω είμαι χαρούμενος κυρίως για την παρουσία της Αεκ στην ευρώπη γιατί έπαιζε πάντα το σύστημα που έπαιζε την μπάλα που ήξερε και τα προηγούμενα χρόνια αυτή η μπάλα ήταν πολύ καλή(και δεν μιλάω για την τελευταία χρονιά με τον κέρμιτ που είχε μαζέψει τα καπί και τους Αμπονσάδες)
Αντίθετα ο Παναθηναϊκός ενώ στην Ευρώπη ήταν η καλύτερη ελληνική ομάδα άσχετα αν έπαιζε το σύστημα 11-0-0 (όπως και ο Ρεχάγκελ) από τον Σουμ και μετά δείχνει μια εικόνα διάλυσης κυρίως στα αποδυτήρια.Σκέψου μόνο αν το υλικό που είχατε το διαχειριζόταν ένας πρό Σουμ προπονητής.Θα τρώγατε 5ρες ;Ακόμα και ο Φυλακούρης καλύτερα θα κατέβαζε την ομάδα και με περισσότερο τσαγανό.Άρα έχετε κάθε λόγο να είστε δυσσαρεστημένοι εκτός και αν θες και εσύ 5ετές πλάνο..
Α και γω είμαι χαρούμενος κυρίως για την παρουσία της Αεκ στην ευρώπη γιατί έπαιζε πάντα το σύστημα που έπαιζε την μπάλα που ήξερε και τα προηγούμενα χρόνια αυτή η μπάλα ήταν πολύ καλή(και δεν μιλάω για την τελευταία χρονιά με τον κέρμιτ που είχε μαζέψει τα καπί και τους Αμπονσάδες)
Η ομαδα που ειναι η καλυτερη στην Ευρωπη , οπως λες εσυ , παιζει συστημα 11-0-0 ενω αυτη που δεν εχει νικησει ακομα παιζει επιθετικο ποδοσφαιρο.Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις;ailouros wrote:Κοίταξε σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας τα τελευταία 11 χρόνια και κυρίως γιατί χρονιές που είχαμε μακράν τους καλύτερους παίχτες περιοριστήκαμε σε ένα κύπελλο.Απλά τώρα δεν έχω λόγο να γκρινιάζω για την ομάδα μου ,γιατί έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες και του πιο αισιόδοξου.
- ailouros
- Gbyte level
Πες μου τουλάχιστον που διαφωνείς γιατί δεν βρίσκω κάτι το λάθος στην παραπάνω πρόταση.Εκτός απο τον χρόνο όπου αντί παίζει πρέπει να βάλεις έπαιζε γιατί μιλάω από δύο χρόνια πριν από τώρα και πίσω, πριν δηλαδή διαλυθεί η Αεκ και ξαναχτιστεί από τον μεγάλο αρχιτέκτονα και πολιτικό μηχανικό Φ.Σάντος(όπου σήμερα βασίζεται στην γρανιτένια άμυνα)
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Εμένα να δεις πόσο μου έλλειψε, συμπληρώνω και εγώ...Cazzo Cazzo!!! Για τον Αλμπερτίτο ρε γαμώτο!!!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Νιώθω την ανάγκη να κάνω ένα μίνι αφιέρωμα σε αυτή την εμβληματική μορφή που σημάδεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ....αλλά με προλάβανε άλλοι....
http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=57590
cazzo, cazzo!!!
http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=57590
cazzo, cazzo!!!

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...