Let THE GAMES begin!

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Post Reply
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Let THE GAMES begin!

Post by Einherjar » Sat Aug 14, 2004 1:44 am

Αν και όταν είχα δει την πρόβα της τελετής δεν έλεγε πολλά, μπορώ να πω ότι η τελετή ήταν αρκετά εντυπωσιακή!
3 μόνο πράγματα με μπέρδεψαν/τρόμαξαν
  1. Δεν κατάλαβα αυτό που είπε η αθλήτρια στον όρκο.... του άμιλλου ή μήπως του άμυλου :-D :-D :-D
  2. Όταν αυτός ο γιγαντιαίος πυρσός έσκυωε μπροστά στον Κακλαμανάκη, είπα: ωπ... τον π@ύλο ο Κακλαμανάκης :-D . Κάτι τέτοιο μου θύμισε :-D
  3. Φαντάσου κατά λάθος να το βάζανε στο φούλ όταν άναβε. Ο άνθρωπος θα γινόταν κάρβουνο! Το σημείο αυτό δεν μου πολυάρεσε (δεν το είχα δει στην πρόβα)
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sat Aug 14, 2004 2:13 am

Ελα μωρέ, το καημένο το κοριτσάκι έκανε ένα σαρδάμ!!το πόσοι το κατάλαβαν είναι άλλο θέμα, πάλι. Ελπίζω να το θάψουν το θέμα αυτό γιατί πάει μετά, ούτε να βγει απ το σπίτι της δεν θα μπορεί!!
Εγώ πάλι κατέληξα..είμαι αγεωγράφητη..ένα χάρτη να μας δείχνει που είναι η κάθε χώρα δεν μπορούσε να έχει;;πολλά ζητάω ε;;
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by PaP » Sat Aug 14, 2004 2:19 am

Αν κάτι μου άρεσε πολύ πέρα από το επίπεδο αισθητικής της τελετής ήταν πολύ δυνατό χειροκρότημα στις ομάδες του Ιράκ και της Παλαιστίνης. Μπραβο ρε Ελληνες αυτή τη φορά. Κάνατε κάτι μεγάλο και τα χώσατε στους πιο μεγάλους που κάναν κιτς τελετές και τιμήσατε τους κατατρεγμένους αλλά ρε γμτ θαμπώνεστε απο τελετές και ανέχεστε την κάθε Γιάννα και λοιπούς
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sat Aug 14, 2004 5:06 am

Εγώ να πω την αλήθεια τρόμαξα όταν πήγε να ανάψει τον πυρσό. Μου φάνηκε σαν να έσβησε η φωτιά και λέω...ουπς! Θα ζητάμε αναπτύρες τώρα!!!
The road goes on forever...
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Sat Aug 14, 2004 7:00 pm

Eγώ πάλι είχα θαμπωθεί από το Νικολάκη και δεν καταλάβαινα και πολλά σε αυτήν τη φάση! :oops: :oops:
Σοβαρά μιλώντας τώρα, Αλιάγα άκουσα Αλιάγα δεν είδα, video των προετοιμασιών άκουσα και δεν το είδα, συρτάκι άκουσα δεν είδα καθώς επίσης και μεγάλα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος. Επίσης, δεν είδαμε το κοριτσάκι με την τόσο ωραία φωνή, την Αρετή. Πού τα κρύψανε όλα αυτά; Γιατί να μην τα δει ο κόσμος και από την τηλεόραση δηλαδή; Μετάδοση σε όλο τον κόσμο δεν ήτανε;
There's no place like 127.0.0.1
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Sat Aug 14, 2004 7:53 pm

Σοβαρά μιλώντας τώρα, Αλιάγα άκουσα Αλιάγα δεν είδα, video των προετοιμασιών άκουσα και δεν το είδα, συρτάκι άκουσα δεν είδα καθώς επίσης και μεγάλα ονόματα του ελληνικού καλλιτεχνικού στερεώματος. Επίσης, δεν είδαμε το κοριτσάκι με την τόσο ωραία φωνή, την Αρετή. Πού τα κρύψανε όλα αυτά; Γιατί να μην τα δει ο κόσμος και από την τηλεόραση δηλαδή; Μετάδοση σε όλο τον κόσμο δεν ήτανε;
Επειδή χτές πήγα στην τελετή η αλήθεια είναι ότι όλα όσα λές συνέβησαν στο pre show που ήταν αποκλειστικά για τους θεατές στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να έχουν ένα παραπάνω προνόμιο οι θεατές (όταν όσοι δεν ήταν τσαμπέ :-D έπρεπε να δώσουν 750-1500 ευρώ για να μπούν). Άλλωστε στο pre show Ο Αλιάγας και η Νταρίλη εξηγούσαν στο κοινό πως να συμμετάσχει σε κάποια σημεία του show. Εν πάσει περιπτώσει η τελετή ήταν πολύ καλύτερη από την τηλεόραση if you ask me. Αν εξαιρέσει κανείς την αρχή (με τα τύμπανα και το ζειμπέκικο του Ξαρχάκου) και το τέλος που ο Γκάλης με το Δομάζο κρατήσαν τη φλόγα θα έλεγα ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα η τελετή. ήταν μάλλον λίγο βλαχομπαρόκ αυτό με το άρμα που έδειχνε την ελληνική ιστορία. Πέρα από το ότι ο επιτηδευμένος τρόπος που η Αγγελοπούλου πρόβαλλε τον εαυτό της και τον Άντρα της και έκρυβε π.χ τη Δήμαρχο Αθηναίων ήταν τουλάχιστον αλλο ένα εμετικό παράδειγμα του πως μια μωροφιλόδοξη όπως η Αγγελοπούλου εκμεταλλεύεται τους αγώνες για την πάρτη της. Η Μπγιόρκ μου αρέσει αλλά δεν θεωρώ ότι κόλλαγε. ήθελε κι άλλο Θοδωράκη, κι άλλο Χατζιδάκη, κι άλλο Ξαρχάκο. ήθελε κι άλλη Μαρία Κάλλας. ίσως θα ήθελε και Βαγγελη Παπαθανασίου. Πάντως δεν νομίζω ότι άξιζε π.χ να δώσουν μισό εκατομμύριο για ένα μέσο εισητήριο 2 άτομα για να παραστούν. Η ιδέα της ολυμπιακής εκεχειρίας με αγγίζει πολύ, αλλα νομίζω ότι το κακό με τους χορηγούς έχει λίγο παραγίνει (σταματήσανε έναν ιάπωνα με νερό στον έλεγχο επειδή επιτρεπόταν μόνο το Αύρα μέσα στο χώρο του ΟΑΚΑ). Είναι λίγο εξευτελιστικά αυτά νομίζω. Ωστόσο η τελετή με αφήνει με ανάμεικτα αισθήματα. Σίγουρα όχι αρνητικά, αλλά πάλι σίγουρα όχι αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ ως Ελλάδα.

ps : Pap αναφορικά με αυτό που είπες ότι καταχειροκροτήθηκαν το Ιράκ και η Παλαιστίνη. όντως. Αλλα οι ΗΠΑ χειροκροτήθηκαν μακράν περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδας πλήν της Ελληνικής. (Αυτό το λέω πληροφοριακά).
Vasilis
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Sun Aug 15, 2004 1:22 pm

Κατ' εμέ κορυφαίες στιγμές ήταν ο διάλογος του σύγχρονου τυμπανιστή με αυτόν του παρελθόντος και το κυκλαδίτικο άγαλμα που άρχισε να διαλύεται με αποκορύφωμα τον άνθρωπο που περπατούσε πάνω στον κύβο. Όσο για την ιστορία μας πάνω στο άρμα, μου άρεσε πάρα πολύ στην αρχή, αλλά από το βυζάντιο και μετά άρχισε να χαλάει ή να κουράζει. Δεν ξέρω τι ακριβώς από τα 2. Το σύνολο όμως της τελετής μου φάνηκε πάρα πολύ καλό, μέσα από την τηλεόρασή μου όμως.
The road goes on forever...
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Sun Aug 15, 2004 2:06 pm

εμένα μου άρεσε που έδειχνε εκείνο το ζευγάρι στην αρχή να χαίρεται και τον έρωτα πάνω τους...
A blink of an eye
A dream for the blind

Post by alexo » Sun Aug 15, 2004 2:57 pm

Marauder wrote:οι ΗΠΑ χειροκροτήθηκαν μακράν περισσότερο από όλες τις άλλες ομάδας πλήν της Ελληνικής. (Αυτό το λέω πληροφοριακά).
Όντως κι εμένα μου φάνηκε παράξενο αυτό ....
Περίμενα το απίστευτο γιουχάρισμα αλλά τελικα τίποτα... :-(
Πάντως το άναμμα της φλόγας δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό όσο το περίμενα.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Sun Aug 15, 2004 10:53 pm

Επειδή εγώ είδα την τελετή ζωντανά (στην πρόβα) αλλά και στην τηλεόραση, νομίζω ότι δεν άξιζε να δώσεις λεφτά για να πας να το δεις. Τα πυροτεχνήματα πρέπει να ήταν εντυπωσιακά, αλλά θα μπορούσε και από Λυκαβητό να τα δεις μια χαρά νομίζω

btw κατά τη διάρκεια της πρόβας, και κατά την εικονική παρουσίαση των ομάδων, τα video walls δείχνανε την τοποθεσία της κάθε χώρας καθώς και την απόσταση από την Αθήνα και τον πληθυσμό της. Δεν ξέρω γιατί δεν το βγάλανε και στην επίσημη τελετή! Ήταν πολύ καλό πάντως!
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Mon Aug 16, 2004 12:10 am

αν το βγάζανε αυτό στην οθόνη θα βοηθούσε..πόσοι από μας ξέρουν τόσο τέλεια γεωγραφία;;;εγώ ξέρω μόνο όσα μέρη έχω πάει...(ντροπή μου αλλά είναι δυστυχώς αλήθεια:( )
A blink of an eye
A dream for the blind
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Aug 16, 2004 9:10 am

Einherjar, ακομά και στην πρόβα όμως το κόψανε από ένα σημείο και μετά (συμφωνώ ότι ήταν πολύ καλό ως ιδέα, αλλά μάλλον κάποιο τεχνικό πρόβλημα πρέπει να υπήρξε).
Αλήθεια τελικά τη Μπγιορκ τη σήκωσαν ψηλά γιατί στη τηλεόραση δε φάνηκε κάτι τέτοιο.
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 16, 2004 11:33 am

Marauder wrote:Επειδή χτές πήγα στην τελετή η αλήθεια είναι ότι όλα όσα λές συνέβησαν στο pre show που ήταν αποκλειστικά για τους θεατές στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να έχουν ένα παραπάνω προνόμιο οι θεατές (όταν όσοι δεν ήταν τσαμπέ :-D έπρεπε να δώσουν 750-1500 ευρώ για να μπούν). Άλλωστε στο pre show Ο Αλιάγας και η Νταρίλη εξηγούσαν στο κοινό πως να συμμετάσχει σε κάποια σημεία του show.
Σίγουρα έπρεπε να υπάρξει κάτι για να δικαιολογήσει τα λεφτά που πληρώθηκαν από αυτούς που το είδαν live.
Πληροφοριακά τα εισιτήρια ξεκινούσαν από τα 100Ε.

Επίσης καλό θα ήταν να τα έδειχναν, έσττω και την άλλη μέρα, στον υπόλοιπο κόσμο, πού ίσως ήταν δύσπιστος ή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ή απλά δεν πρόλαβε να πάρει το μαγικό χαρτάκι ώστε να παραστεί στη γιορτή...
Marauder wrote:Πέρα από το ότι ο επιτηδευμένος τρόπος που η Αγγελοπούλου πρόβαλλε τον εαυτό της και τον Άντρα της και έκρυβε π.χ τη Δήμαρχο Αθηναίων ήταν τουλάχιστον αλλο ένα εμετικό παράδειγμα του πως μια μωροφιλόδοξη όπως η Αγγελοπούλου εκμεταλλεύεται τους αγώνες για την πάρτη της.
Αφού θα δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δημοκρατίας... :smt119 :smt078

Marauder wrote:Η Μπγιόρκ μου αρέσει αλλά δεν θεωρώ ότι κόλλαγε. ήθελε κι άλλο Θοδωράκη, κι άλλο Χατζιδάκη, κι άλλο Ξαρχάκο. ήθελε κι άλλη Μαρία Κάλλας. ίσως θα ήθελε και Βαγγελη Παπαθανασίου.
Οντως
Marauder wrote:... αλλα νομίζω ότι το κακό με τους χορηγούς έχει λίγο παραγίνει (σταματήσανε έναν ιάπωνα με νερό στον έλεγχο επειδή επιτρεπόταν μόνο το Αύρα μέσα στο χώρο του ΟΑΚΑ).
Προσωπικά πιστεύω οτι καλώς κρατήσαν αυτή τη στάση γτ
1ον->Χωρίς τη χρηματοδότηση των χορηγών δε θα γίνονταν οι αγώνες
2ον->Ηταν εξασφαλισμένο οτι η τιμή του νερού (μικρό μπουκάλι) θα ήταν σε λογικά πλαίσια και όχι 2Ε που πωλείται σε μερικά σημεία έξω...
3ον->Χρειάζονται και έσοδα για να ξεπληρώσουμε μέρος από τα δάνεια αλλά και για τους επόμενους αγώνες και αντί να μας τα πάρουν με τη φορολογία καλύτερα έτσι
Erevodifwntas wrote:Αλήθεια τελικά τη Μπγιορκ τη σήκωσαν ψηλά γιατί στη τηλεόραση δε φάνηκε κάτι τέτοιο.
Και εγώ το είχα ακούσει αυτό...Οτι των τεσσάρων στρεμμάτων φουστάνι της θα κάλυπτε όλους τους αθλητές , ενώ αυτή θα υπερίπτατο...
Αλλά τότε θα μαζεύονταν πολλοί να πετάνε :!:
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Mon Aug 16, 2004 11:38 am

semika wrote: Αφού θα δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δημοκρατίας... :smt119 :smt078
Με τις τελευταίες κακγουρίες που έκανε και έβαλε φωτία στο άλσος της φιλοθέης δεν το βλέπω να γίνεται :) :) :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
semika
Mbyte level
Mbyte level

Post by semika » Mon Aug 16, 2004 11:42 am

Αμήν :-D
Erevodifwntas
Gbyte level
Gbyte level

Post by Erevodifwntas » Mon Aug 16, 2004 12:08 pm

πάντως στην πρόβα πέταγε.
Τώρα για το νεράκι... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αφού κανείς δε κοιτά τι κουβαλάς, ούτε τις μάρκες των ρούχων κ.τ.λ. Τώρα αν πας με μια φόρμα που γράφει PEPSI με γράμματα περί το 0,7m το καθένα... ε, λογικό είναι να σε "κόψουν" (εδώ στις προβες της τελετής τα κινητά έμπαιναν χωρίς να σε κοιτάξει κανείς. Απλά στην αρχή σου έλεγαν "ελπίζω να μη φέρατε κινητό" και εσύ απλά χαμογελούσες)
Go To Statement Considered Harmful (Τιτλος δημοσίευσης του Edsger Dijkstra).

my personal site
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Aug 16, 2004 12:31 pm

Πάντως εγώ που μετέφερα στην πρόβα έναν αμερικάνο δεν τον άφησαν να περάσει μέσα κινητό.
Βέβαια το παληκάρι το έσκισε...2 κινητά και 2 φωτογραφικές κουβάλαγε...
:-)
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Mon Aug 16, 2004 2:19 pm

Τώρα για το νεράκι... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αφού κανείς δε κοιτά τι κουβαλάς, ούτε τις μάρκες των ρούχων κ.τ.λ. Τώρα αν πας με μια φόρμα που γράφει PEPSI με γράμματα περί το 0,7m το καθένα... ε, λογικό είναι να σε "κόψουν" (εδώ στις προβες της τελετής τα κινητά έμπαιναν χωρίς να σε κοιτάξει κανείς. Απλά στην αρχή σου έλεγαν "ελπίζω να μη φέρατε κινητό" και εσύ απλά χαμογελούσες)
Στην τελετή ήταν λίγο διαφοορετικά. Τα κινητά επιτρεπόντουσαν - Μάλιστα στην αρχή της τελετής είπε παρακαλώ κλείστε τα κινητά σας (στα αγγλικά και γαλλικά είπε χαμηλώστε :-D ). Σε ότι αφορά το περιστατικό με το νερό το είδα΄μπορστά μου ο τύπος ήταν στην παραδιπλανή ουρά και είχε θυμώσει :) . Πάντως εγώ δεν θεωρώ ότι είναι σωστή και η απαγόρευση π.χ του να μην μπαίνει η μια μάρκα νερού και να μπαινέι μόνο ο χορηγός. Έτσι κ αλλιώς ο χορηγός θα έχει το μονοπώλιο της πώλησης μέσα στο στάδιο και θα βγάλει πολλά χρήματα....
Απλά έχω την εντύπωση ότι στις πρόβες έκοβαν τα κινητά για να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Mon Aug 16, 2004 2:39 pm

Απλά έχω την εντύπωση ότι στις πρόβες έκοβαν τα κινητά για να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες
Αυτό ήταν το νόημα
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Mon Aug 16, 2004 4:45 pm

Όσον αφορά τα κινητά, πράγματι γι'αυτό δεν τα άφησαν, αλλά για τα νερά , είχαν πει ότι δεν θα αφήνουν να κρατάμε νερό, και όχι νερό που δεν είναι αύρα. Έτσι ήξερα.
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”