Robert Kubica 2007 Canadian Grand Prix, απιστευτο ατυχημα

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Post Reply
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Robert Kubica 2007 Canadian Grand Prix, απιστευτο ατυχημα

Post by CKFoxB » Mon Jun 11, 2007 1:15 pm

Code: Select all

http://rapidshare.com/files/36474811/Robert_Kubica_Crash_at_Canadian_Grand_Prix.rar

δεν θα πιστευετε οτι εσπασε μονο το ποδι του!! :shock:
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Jun 11, 2007 1:23 pm

balkonatos
byte level
byte level
Academic status: N>4
Post by balkonatos » Mon Jun 11, 2007 3:49 pm

Πλέον το επίπεδο ασφάλειας στη F1 είναι ευτυχώς εξωπραγματικό!
Hakk
bit level
bit level
Location: Σεπόλια και τη νύχτα μερικοί γύροι testing με την MP4/23 στο Montmello (στον ύπνο μου!!!)

Post by Hakk » Mon Jun 11, 2007 7:44 pm

Αν και έμοιζε αρκετά με το ατύχημα του Senna, αλλά και του Ratzenberger εκείνη την αποφράδα μέρα, είχε τη διαφορά ότι χτύπησε πλαγιομετωπικά τον τοίχο... θα ήταν χειρότερα αν τον έβρισκε πλήρως μετωπικά και η επιβράδυνση ήταν άμεση... Πάντως εγώ αντίθετα με πολλούς άλλους, δε φοβήθηκα το χειρότερο, δε πήγε ο νούς μου αλλού. Εμπιστεύομαι (και υποκλίνομαι) στην ασφάλεια των μονοθεσίων.

Α και παρεπιπτόντως δεν έσπασε κανένα πόδι τελικά. Διάστρεμμα στον αστράγαλο, και νομίζω, ελαφρά διάσειση.

Συγχαρητήρια στον Lewis για την πρώτη του νίκη και στην FIA για τον γελοίο κανονισμό του SC-not pits. Ο Alonso πάλεψε και μου άρεσε, το Αγγούρι έσκισε και οι Kimi (κοιμήσου τέκνο μου), Massa, αφήστε το καλύτερα...
Vodafone McLaren Mercedes MP4/23
Lewis Hamilton (22)
??? (23)
Image
CKFoxB
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by CKFoxB » Mon Jun 11, 2007 11:56 pm

Hakk wrote:Αν και έμοιζε αρκετά με το ατύχημα του Senna, αλλά και του Ratzenberger εκείνη την αποφράδα μέρα, είχε τη διαφορά ότι χτύπησε πλαγιομετωπικά τον τοίχο... θα ήταν χειρότερα αν τον έβρισκε πλήρως μετωπικά και η επιβράδυνση ήταν άμεση... Πάντως εγώ αντίθετα με πολλούς άλλους, δε φοβήθηκα το χειρότερο, δε πήγε ο νούς μου αλλού. Εμπιστεύομαι (και υποκλίνομαι) στην ασφάλεια των μονοθεσίων.

Α και παρεπιπτόντως δεν έσπασε κανένα πόδι τελικά. Διάστρεμμα στον αστράγαλο, και νομίζω, ελαφρά διάσειση.

Συγχαρητήρια στον Lewis για την πρώτη του νίκη και στην FIA για τον γελοίο κανονισμό του SC-not pits. Ο Alonso πάλεψε και μου άρεσε, το Αγγούρι έσκισε και οι Kimi (κοιμήσου τέκνο μου), Massa, αφήστε το καλύτερα...
Hakk ++

Όσο για τον Kubica παιζεται ακομα και να τρεξει το αλλο σαββατοκυριακο!

(οι πρωτες πληροφοριες ηθελαν να εχει σπασει το ποδι αλλα τελικα ηταν διασειση)
μπερδεμενο μειγμα γυρναει στο μυαλο μου, τα παντα θελω να τιναξω μ' ενα ουρλιαχτο μου.
μπερδεμενο μειγμα κυλαει στο χαρτι, θ' αναψουν τα φιτιλια απο στιγμη σε στιγμη.
Kαποιοι θα κρυφτουν, θα δουν το συστημα που εφτιαξαν με μιας να καταρρεει και ο ποταμος να ρεει αναποδα, απ' το κανονικο(!)
χτυπαω την ριζα και τον κορμο, φτυνω στα μουτρα τους καθε ναρκωντικο, σκληρο και μαλακο,
χασις και αλκοολ, οι μαζες ενδιαφερονται μοναχα για το σκορ, και νιωθουν ελευθεροι μ' ενα τηλεκοντρολ...
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Tue Jun 12, 2007 4:12 am

Απιστεύτable! :shock:
S.S.D.D.
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”