μου θυμισες ποδοσφαιρικο gasparosoft σε καποια σημεια!!

EDIT : και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλο Βουϊσιτς!!παικταρας!!επισης,ο Μπουρουσαρος ειναι απο τους καλυτερους σεντερ της Ευρωπης!!ελεος δηλαδη!!
βρε χαζε δεν τα λέω σαν το gasparosoft, ο Θρύλος επιστρέφει δίχως καμία δόση υπερβολής!! Οι άλλοι φεύγουν και ο Θρύλος είναι εδώ!samiwinch wrote:χαχαχαχαχαχα
μου θυμισες ποδοσφαιρικο gasparosoft σε καποια σημεια!!
EDIT : και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλο Βουϊσιτς!!παικταρας!!επισης,ο Μπουρουσαρος ειναι απο τους καλυτερους σεντερ της Ευρωπης!!ελεος δηλαδη!!
+++samiwinch wrote: EDIT : και ΣΕΒΑΣΜΟΣ στο μεγαλο Βουϊσιτς!!παικταρας!!επισης,ο Μπουρουσαρος ειναι απο τους καλυτερους σεντερ της Ευρωπης!!ελεος δηλαδη!!
εν τω μεταξυ,το τι λενε παλι φετος οι γνωστοι προπονηταραδες του καναπε για τον Ντουντα δεν λεγεται!!Εχει ξεφυγει η κατασταση,χειροτερα και με τον Βαλβερδε!!!τι θα κανουμε με τουτους ρε??πως θα παει μπροστα η ομαδα με τετοια κολλημενα μυαλα που το παιζουν παντογνωστες??ξεφτιλα απλα!!photisd wrote:υ.γ.: Είμαι πολύ περιεργος να δω τι ομαδα θα κατέβαζε ο Ζέλικο αν είχε αυτό το ρόστερ ή ανάλογο με πιτσιρικάδες... Αλλά βέβαια ο Ντούντα ένας γεροξεκούτης είναι για τις φυλλάδες, μόνο ο Ζοτς κάνει θαύματα! Βλέπουμε και τι κάνει φέτος... Anyway η ΟΜΑΔΑ, ο ΘΡΥΛΟΣ, αξιζει σεβασμό, πίστη, στήριξη και (σορρυ) υπομονή, περισσότερο από κάθε άλλη γιατί είναι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα!
ρε Φωταρα,με ξερεις γενικα οτι για τον Θρυλο σπανια γκρινιαζω και παντα στηριζω τους παικτες της ομαδας(οποιοι και αν ειναι αυτοι) γιατι πανω απο ολα ειναι το καλο του Θρυλου...αλλα καποια πραγματα πρεπει να τα λεμε,κανουν ΜΠΑΜ που λεμε...οπως στην μπαλα εβλεπα οτι δεν υπηρχε δεξι χαφ της προκοπης και μιλουσα συνεχεια για το ΕΓΚΛΗΜΑ που δωσαμε τον Ριερα και αφησαμε την ομαδα γυμνη στα ακρα,οπου το πληρωσαμε κιολας καποιες φορες,ετσι και στο μπασκετ θελω καλυτερο 5αρι(εστω,γιατι και 4αρι θα ηθελα καλυτερο απο Πριντεζη,παρολο που εχει ανεβει φετος)...αφου η ομαδα εχει εμφανη αδυναμια εκει,να μην το πω??το κακο της θελω??μακαρι να ειναι ο Ντορσι ο παικτης που ψαχναμε,αλλα για μενα παικτη σαν τον Μπουρουση δεν ξαναβρισκεις ευκολα...τα εκανε ολα μεσα στο γηπεδο...photisd wrote:Σου έχω πει και στο ξαναείπα χτες μη γκρινιάζεις
ναι ρε Φωταρα,και ο Κομματος το ιδιο δηλαδη??και καποιοι αλλοι ακομα φετος...θελουμε βελτιωση στην αμυνα,για να ειμαστε ακομα πιο καλοι στη συνεχεια...εφοσον αυτα τα παιδια παιζουν γιατι γουσταρουν και οχι γιατι πρεπει(οπως σωστα παρατηρεις ισως σε σχεση με καποιους του παρελθοντος),θα επρεπε να αντιμετωπιζουν ολους τους αγωνες (σχεδον) το ιδιο,και οχι να επιλεγουν ματς...αποψη μου...εχουμε κανει ντερμπι ματς οπως τον Ηλυσιακο,που επρεπε να τα καθαριζουμε απο το 1ο ημιχρονο κανονικα...photisd wrote:Και επειδή κάτι είπες για Κρίστμας και κακή άμυνα χτες, κατάλαβε πρώτον ότι αλλιώς παίζεις με Ρέθυμνο, αλλιώς Euroleague και αφετέρου αν ένας είναι στη μέρα του, δεν τον σταματάς με τίποτα! Ο Κριστμας από τους 41, τους 31 τους έβαλε με παίκτες κρεμασμένους πάνω του, γήπεδο ήμουν και έβλεπα...
++photisd wrote:@ja
Το λέω δίχως καμία διάθεση σύγκρισης, είναι απλή απορία(ρητορική ίσως) κόντρα στην προπαγάνδα εφημερίδων(πρωτίστως) και ηλίθιων Ολυμπιακών, οπαδών της νίκης, που τα βάζουν με τον Ντούντα.
ενταξει ρε,αλλο μεγεθος εχει το μπασκετικο κοινο και αλλο το ποδοσφαιρικο...και γω μεσα σε αυτους,δεν βγαζω την ουρα μου απ'εξω...επισης,το μπασκετ δεν ειναι το ιδιο απροβλεπτο,ουτε το ιδιο θεαματικο με το ποδοσφαιρο... παιζει Ολυμπιακος-ΚΑΟΔ ξερω γω και ξερεις εκ των προτερων οτι λογικα θα νικησει χαλαρα ο Ολυμπιακος..στο ποδοσφαιρο δεν συμβαινει το ιδιο...αποψη μου βεβαια και αυτη,το μπασκετικο κοινο θα διαφωνει,αλλα τι να κανουμε??ειναι και οι εποχες δυσκολες και ενας ποδοσφαιροφιλος,θα προτιμησει να δει τη Δραμα στο ποδοσφαιρο,απο οτι τον ΚΑΟΔ στο μπασκετ...βεβαια,στο γηπεδο πας για να δεις την ομαδα σου ανεξαρτητος αντιπαλου,αλλα οπως σου ειπα,το ποδοσφαιρο ειναι πιο ελκυστικο σαν αθλημα για την πλειοψηφια των φιλαθλων σε ολο τον κοσμο πλην της Βορειας Αμερικης(κυριως)photisd wrote:Ντροπή σε οργανωμένους(πρωτίστως) και μη!! Δεν είναι δυνατόν να κάνουν κερκίδα σε αγώνα τοπ16 με αντίπαλο τουρκική ομάδα δέκα 15χρονα παιδιά!! Με τη Δόξα Δράμας ξέρουν να πάνε 10χιλιάρικα στο Καραϊσκάκη... Το κρίμα στο λαιμό τους....
μακαρι,αλλα δεν το βλεπω για f4...αν η Τσσκα παρει ολους τους αγωνες,λογικα θα περασουμε ως 2οι...οποτε εκει θα εξαρτηθει με ποιον θα διασταυρωθουμε στους 8...επειδη δεν θυμαμαι τις διασταυρωσεις,αν πεφτουμε με τον 1ο του ομιλου της Ρεαλ,τοτε εχουμε καμποσες ελπιδες...αν πεφτουμε με τον 1ο του ομιλου των Μπαρτσελονα-Μακαμπι,ειναι παρα πολυ δυσκολο...photisd wrote:Κλείνοντας θα πω ότι αυτή η ομάδα δεν ξέρω που θα πάει αλλά βγάζει (σχεδόν) τη κ@ύλ@ του 2005-06. (Προσωπική εκτίμηση είναι ότι μπορούμε ακόμα να πάμε και στο F4)
++photisd wrote:Τρέλανε μας ρε Θρύλε την άλλη Τετάρτη, νίκη μέσα στην Τουρκία!!
Δε βγάζω άσχετο τον Ομπράντοβιτς, απλώς απαντώ ανάλογα στον ganon! Ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν είναι καλός, ίσα ίσα τους θεωρώ τους 2 κορυφαίους της Ευρώπης!ja_the_invincible wrote:Ότι να ναι ρε είστε...Ο ένας βγάζει άσχετο τον Ίβκοβιτς και ο άλλος τον Ομπράντοβιτς είναι να τρελαίνεσαι.Και δεν μου λες ρε φώτη πριν έρθει στον παναθηναικό ο Ομπράντοβιτς δεν είχε πάρει ευρωλίγκα?Και μάλιστα σε όποια ομάδα είχε πάει?Για να μην μιλήσω σε τι ηλικία ξεκίνησε προπονητής ο Ζοτς και έφτασε εκεί που έφτασε σε τόσα λίγα χρόνια..
Δεν χρειάζεται να μετρήσεις ευρωλίγκες για να καταλάβεις ότι ο Ζοτς μπορεί να πατήσει κάθε προπονητή στην ευρώπη.Η περυσινή πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα , ότι πάντα νίκαγε την Τσσκα του Μεσίνα , το 2002 που κανείς δεν πόνταρε παναθηναικό είναι μερικές μόνο από τις αποδείξεις.
++photisd wrote:Δε βγάζω άσχετο τον Ομπράντοβιτς, απλώς απαντώ ανάλογα στον ganon! Ποτέ δεν πίστεψα ότι δεν είναι καλός, ίσα ίσα τους θεωρώ τους 2 κορυφαίους της Ευρώπης!
Μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καλά Φώτη...photisd wrote:Επειδή όσα γράφεις είναι τραγικά και μην πω τι άλλο, άκου να μαθαίνεις γιατί δεν έχεις ιδέα από μπάσκετ και τα κοιτάς όλα μονόφθαλμα!!!
Ο Ζοτς όταν ήρθε σε εσάς ήταν ο πιο αποτυημένος της Ευρώπης, κανένας δεν τον ήθελε!! Ακόμα και εσείς το 2002 ήσασταν έτοιμοι να τον διώξετε! Πριν την Μπολόνια ήτανε έτοιμο το πασαπόρτο! Ο άνθρωπος έπεσε απο την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι!! Ήρθε στην αλογοτροφή, πήρε πρωτάθλημα μετά απο μια δεκαετία καρπαζιάς και έγινε μάγκας με το Μαρούσι και τον ΑΓΟΡ... Αποτυχημένος έφυγε και από Ρεάλ και από Μπενετόν! Απλούστατα του βγήκε που ήρθε εδώ, δεν απολύθηκε και βρήκε παικταράδες από προέδρους λεφτάδες! Και έκανε πλάκα εδώ μέσα λόγω ανυπαρξίας δικής μας και πολλών άλλων παραγόντων!
Κι ένας λόγος που θα φύγει μάλλον ο Ζοτς σύντομα για Ισπανία (αλλά με παίκτες, όχι μόνος τρομάρα του) είναι αυτός, για να προσπαθήσει να δείξει τίποτα και στην Ισπανία...
Είδαμε και ποιος κάνει επιτυχίες με την Εθνική Σερβίας τρουμπούνα, που ανεβάζεις και βίντεο από ήττα και καλά από το Ζούρο...
Από εκεί και πέρα σταμάτα τις μπουρδολογίες αν δεν έχεις ιδέα, εκτίθεσαι!!
μη φατε,εχει γλαροσουπα!!!barbarosa wrote: Πάμε γερά για το 7ο!