τέλος πρωταθλήματος

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
salo
byte level
byte level

Post by salo » Tue May 17, 2005 12:52 pm

nick wrote: Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει το κύπελο και αν ο Ηρακλής δεν κατέβει με τα 16χρονα καλά θα είναι αν βγείτε και Champions League του χρόνου...
Πρωί πρωί κεφαλάκι;; :smt030 Ελπίζω τουλάχιστον να μην οδηγείς...
Πέρα από την πλάκα ξεχνάτε μια βασικότατη παράμετρο!Τα media..Θυμηθήτε τη γινόταν στην tv όταν έπερνε κανα πενάλντυ ο θρύλος.Και δεν μιλάω μόνο για mega και star.Φέτος δυο πενάλντυς στον όφις οφ-σάιντ και περίεργα στην Ξάνθη και όλα καλά!Μόκο!!Και ό χαβαλές είναι ότι οι λοιποί αντιδραστικοί αντικυβερνητικοί το καταπίνετε το παραμύθι..(Εδω με την αεκ στο καραισκάκη πήγα να πιστέψω και γω πως αδικήθηκαν τα χρηματοδοτούμενα...άρθρο 49.)
Όσο για τα βαζελάκια πάει και ο μπασινάς..(Και μετά φταίει ο socrates..)
Κλείνω γιατι ακούω για το νέο ύμνο της άεκ!Φοίβος - στίχος μουσική, το backing vocal της Δεσποινούλας - τραγούδι και όσο για το χορογραφία εγώ προτείνω Φωκά Ευαγγελινό!!
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Tue May 17, 2005 1:51 pm

nick wrote:Στην αρχή έλεγαν οι γαύροι ότι φέτος θα πάρουν το Champions League,μόλις αποκλίστηκαν έλεγαν ότι δεν πειράζει θα πάρουν το UEFA...τώρα ελπίζεται στο Double.......
Το ότι θα πάρουμε το Champions League ήταν για να τονίσει τη συμαντικότητα της μεταγραφής του Ρίμπο, που τελικά κάθε άλλο παρά ξοφλημένος δεν είναι, απ'ότι φάνηκε, αντίθετα με την ταλεντάρα τον Γκονζαλες που το μόνο που κάνει φέτος είναι να του χαρίζουν τις κόκκινες!

Άλλωστε στις μεγάλες κουβεντες μάθαμε από τους καλύτερους!

Ξανασημειώνω δε, ότι , όπως γράφει και η GOAL σήμερα 6 φορές ο Ολυμπιακός βρέθηκε στην τελευταια αγωνιστική να θέλει μόνο νίκη για να το σηκώσει(πιο πρόσφατα το 2002 και 2003) και τις 6 έφυγε θριαμβευτής και με διαφορά!

ΥΓ:
nick wrote:Εγώ πιστεύω ότι ο Άρης θα πάρει το κύπελο και αν ο Ηρακλής δεν κατέβει με τα 16χρονα καλά θα είναι αν βγείτε και Champions League του χρόνου...
Όσα δε φτάνει η αλεπού ... τα κάνει κρεμαστάρια!
Αντε γεια!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue May 17, 2005 2:39 pm

p3 wrote:Όσο για το αν ο ΠΑΟ πάτησε τον Ολυμπιακό στα φετινα ματς και αν το απίστευτο φάουλ του Rivaldo ήταν ή όχι φάουλ(ήμαρτον) ας το αφήσουμε να το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του!
Ξανατονίζω ότι τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντερμπι!!!!!
Ας ήταν ο Γκαλινοβιτς και θα σου έλεγα αν θα έμπαινε, αφού το έσφαξε ο Χαλκιάς πως να το κάνουμε. Και το φάουλ ήταν καραμπινάτο θέατρο και φάουλ έξω από την περιοχή είναι σημαντικό να δίνεται διότι ένας σοβαρός παίκτης (βλ. Ρίμπο, Τζόλε, Γεω) μπορεί να το κάνει γκολ με σοβαρές πιθανότητες ... δεν χρειάζεται ο εαυτός μου μόνο για να καταλάβει ένα τόσο απλό πράγμα ...
Και 3 συνεχόμενους τελικούς κυπέλου έχετε χάσει αυτό τι σημαίνει θα το πάρει ο Άρης πάντα βλέπετε την μια πλευρά του νομίσματος, κρατείστε πισινή για να σηκώσετε για τα δύο και αφήστε την αλλαζονεία μη πάρετε άλλο αριθμό ...
υγ: όσο για το παιχνίδι στη λεωφόρο είσασταν τουλάχιστον για 5 μπαλάκια στο Α' ημίχρονο αλλά ας όψεται ο Μπασινάς που το χάρηκα πολύ που έφυγε και μακάρι να πάει στον Ολυμπιακό ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
nick
byte level
byte level

Post by nick » Tue May 17, 2005 3:38 pm

semis19 wrote:ο Μπασινάς που το χάρηκα πολύ που έφυγε και μακάρι να πάει στον Ολυμπιακό ...
Επιτέλους ένας βάζελος που συμφωνώ σε αυτό!!!

p3 για μένα ο Ηρα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμη στο Ελληνικό προτάθλημα!Το αν είναι στιμένο θα φανεί από την αρχή του αγώνα...
Όσο για το "Άντε γεια"...μια μέρα έλεγε το παλικαράκι ..."εμείς δεν είμαστε σαν μερικούς...Αλβέρτη...που είπε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με την 3η θέση...":shock: :shock:
... γιαυτό σου λέω εσείς οι γαύροι έχετε χάσει την μπάλα!!! ;)
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue May 17, 2005 7:14 pm

Ας μην το συνεχίσουμε άλλο γιατί θα πέσει τρελό ξεκατίνιασμα.Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει το Σαββατο για αρχή και μετά το ξανασυζητάμε το θέμα!

Αλήθεια με τον Αρη τι έγινε τελικά;

ΥΓ:
semis19 wrote:Ας ήταν ο Γκαλινοβιτς και θα σου έλεγα αν θα έμπαινε, αφού το έσφαξε ο Χαλκιάς πως να το κάνουμε. Και το φάουλ ήταν καραμπινάτο θέατρο και φάουλ έξω από την περιοχή είναι σημαντικό να δίνεται διότι ένας σοβαρός παίκτης (βλ. Ρίμπο, Τζόλε, Γεω) μπορεί να το κάνει γκολ με σοβαρές πιθανότητες ... δεν χρειάζεται ο εαυτός μου μόνο για να καταλάβει ένα τόσο απλό πράγμα ...
Επιμένω! Ας το κρίνει ο καθένας μόνος του και ξαναλέω :τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντερμπι!!
Μη με κάνετε και επαναλαμβάνομαι...δεν κάνει !!!
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue May 17, 2005 9:02 pm

p3 wrote:ΥΓ:
semis19 wrote:Ας ήταν ο Γκαλινοβιτς και θα σου έλεγα αν θα έμπαινε, αφού το έσφαξε ο Χαλκιάς πως να το κάνουμε. Και το φάουλ ήταν καραμπινάτο θέατρο και φάουλ έξω από την περιοχή είναι σημαντικό να δίνεται διότι ένας σοβαρός παίκτης (βλ. Ρίμπο, Τζόλε, Γεω) μπορεί να το κάνει γκολ με σοβαρές πιθανότητες ... δεν χρειάζεται ο εαυτός μου μόνο για να καταλάβει ένα τόσο απλό πράγμα ...
Επιμένω! Ας το κρίνει ο καθένας μόνος του και ξαναλέω :τα πρωταθλήματα δεν κρίνονται στα ντερμπι!!
Μη με κάνετε και επαναλαμβάνομαι...δεν κάνει !!!
Ούτε εγώ λέω ότι κρίνονται στα ντέρμπυ απλά φέτος ο Ολυμπιακός στα δυό ντέρμπι με τον Πάο ήταν πολύ λίγος.
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
makisb
bit level
bit level

Post by makisb » Wed May 18, 2005 11:19 am

Πάντως σκεφτείτε και άλλο ένα ενδεχόμενο:

Παίρνει ο Άρης το κύπελλο, άρα αυτόματα η 6η θέση δεν βγάζει στο UEFA, άρα ο Ηρακλής δεν έχει κάποιο κίνητρο, και ο Ολυμπιακός πάει πάνω για την συνηθισμένη 5άρα της τελευταίας αγωνιστικής...
Ganther
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: 3rd year
Post by Ganther » Wed May 18, 2005 11:54 am

οποιος χερεται που εφυγε ο μπασινας, μαλλον ειναι ο ιδιος που χαιροταν και που εφυγε και ο Νικοπολιδης. Αλλα τωρα που τσιμπαμε 1 μπαλακι ανα αγωνιστικη απο μαλακιες του τερματοφασκουλα μας, ειτε λεγεται χαλκιας ειτε γκαλινοβιτς, ολοι βριζουν...
Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι χαιρονται οταν μειωνεται το μπατζετ της ομαδας. Γιατι ΑΥΤΟ κανει ο βαρδινογιαννης... Κανει την ομαδα μετριατζα για να μην πληρωνει παιχτες. Σιγα μην εδιωχνε αλλιως τον μπασινα.... E οχι, να με συγχωρατε, αλλα δε θα του πω μπραβο ουτε που εδιωξε τον Μπασινα, ουτε το μινχ, ουτε το σειταριδη, ουτε τον φυσσα (και ας τον εβριζα οσο επαιζε :-D ) και ναι, ολοι συμπεριλαμβανομενου και του νικοπολιδη, καλα κανανε και φυγανε... Ας τους κραταγε. Επαγγελματιες ειναι, δεν θα παιζουν για την ψυχη της μανας τους... :twisted:

ΥΓ. του χρονου που θα παιζουμε με Σαν μαρτεαν κεντρο, το σαπακι, θα δουμε αν θα χαιρονται αυτοι, η θα λενε φερτε μας μπασινα. Γιατι σιγα μην παρει παιχτη. Κανα μαριτς το πολυ... :twisted:
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed May 18, 2005 2:09 pm

semis19 wrote: Ούτε εγώ λέω ότι κρίνονται στα ντέρμπυ απλά φέτος ο Ολυμπιακός στα δυό ντέρμπι με τον Πάο ήταν πολύ λίγος.
Αν και είμαι βάζελος θα διαφωνίσω μαζί σου.
Στο Καραϊσκάκη κάναμε ΜΟΝΟ γιόμες και δεν βάλαμε κάτω την μπάλα καθόλου.Ήταν εντελώς γελοίο ..
Στη Λεωφόρο τα ημίχρονα ήταν μοιρασμένα .....
Όσο για την ΑΕΚ ,και μέσα και έξω ,ήταν καλύτερη από εμάς .

Ο Γκάλι εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν τέρμα ...

makisb Συμφωνώ με την άποψη σου.

Στο Μπάσκετ πάλι τα ίδια είχαμε
:lol: :lol:

Με εκνευρίζει πάντως το θράσος των οπαδών του Άρη που τολμάνε και μιλάνε κιόλας ...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Wed May 18, 2005 2:27 pm

Για το ντέρμπι στο 10 γύρο ευκαιρίες κλασσικές έιχε μόνο ο Πάο άλλα τέσπα δε θα σκάσουμε!
Κεφάλαιο Μπασινά τώρα!
Θέλω και χαίρομαι που θα φύγει για τους εξής λόγους: 1) είναι 30 χρονών και ακριβό συμβόλαιο και με τα λεφτά που θα πάρω πουλώντας τον μπορώ να πάρω καλά παικτάκια, 2) την έχει δει Ρούι Κόστα και πολύ ντίβα με αποτέλεσμα να προβαίνει σε σουτ από τη σέντρα, να μην μπορεί να βαρέσει ένα κόρνερ της προκοπής και γενιοκότερα να έχει πλουρεαλισμό μ@λ@κιών στο παιχνίδι του, 3) Σνομπάρει πολύ κάποιος παίκτες στο κέντρο μη δίνοντάς τους πάσες βλ. πρεμιέρα Φρέιτας, 4) σε 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα πήρε ένα κύπελο (το πρωτάθλημα το πήρε ο Δούρος) και ξεφτίλισε την ομάδα και τους φιλάθλους της στη Ριζούπολη μαζί με όλους τους άλλους που σε ορισμένους λείπουν και σοκάρομαι Φύσσα, Γιούργα (Δυναμό Μόσχας την λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε), Καργακούνης (τρώει πάγκο από ένα κογκολέζο Ζε Μαρία θαρρώ τον λένε), Νικοπολίδη (που έχει εν τέλει ένα στόμα μεγαλύτερο από την κ@λοφαρδία του), Λυμπερόπουλο (πάρτο αλλιώς) κτλ κτλ
Καλά έκανε και τους σούταρε και στις θέσεις του πήρε καλύτερους Γκάλι, Μινχ (αυτός θα είναι βλακεία να φύγει), Γκονζάλες (όταν θέλει), Παπαδόπουλο αυτά βγήκαν εε πήρε και κάτι μουφιές Μάριτς, Άντριτς, Βότερ και Μίτου (έφυγε ευτυχώς) ...
Αυτά και να μην νομίζεται ότι έχω εμπάθεια με το Μπασινά το μόνο του προσόν έιναι ότι είναι ο καλύτερος κόφτης στην Ελλάδα άντε και κανένα φάουλ/σουτ 1 στα 100 χρόνια ... Αυτά!
Όχι και να μας λέιψει και ο Μπασινάς, εγώ που είμαι βαζέλι θα μου λείψει 1000 κλάσεις παραπάνω ο Μάγος - Ζιο!
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed May 18, 2005 7:20 pm

Εμείς οι βάζελοι ξεχνάμε γρήγορα τελικά. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Περι Νικοπολίδη τα λόγια είναι περιττά . Ο άνθρωπος έχει τόνους εμπειρίας και μας είχε σώσει ουκ ολίγες φορές όταν ήταν στον παναθηναικό. Τώρα αν τις καλές τοποθετήσεις και το προπονητιλίκη στην άμυνα το θεωρείς τύχη ε τότε ο Αντώνης θα πρέπει να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να παίζει λόττο. Με τέτοια τύχη κάθε δεύτερη κλήρωση θα πιάνει εξάρι.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed May 18, 2005 8:51 pm

jimmyD wrote:Εμείς οι βάζελοι ξεχνάμε γρήγορα τελικά. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ. Περι Νικοπολίδη τα λόγια είναι περιττά . Ο άνθρωπος έχει τόνους εμπειρίας και μας είχε σώσει ουκ ολίγες φορές όταν ήταν στον παναθηναικό. Τώρα αν τις καλές τοποθετήσεις και το προπονητιλίκη στην άμυνα το θεωρείς τύχη ε τότε ο Αντώνης θα πρέπει να παρατήσει το ποδόσφαιρο και να παίζει λόττο. Με τέτοια τύχη κάθε δεύτερη κλήρωση θα πιάνει εξάρι.
Είμαι 1000% μαζί σου γιατί το παλικάρι αν μη τι άλλο ξέρει να οργανώνει μια άμυνα τζετ!
Όσο για το Μπασινά (ο οποίος απότι ξέρω δεν τον πουλάτε αλλά ληγει το συμβόλαιο του φέτος,οπότε δεν τίθεται θέμα κέρδους χρηματικού για τον ΠΑΟ) και τους λοιπούς είστε απλά αχάριστοι. Έμεις με τον Ζιο είμαστε αλλιώς.Δεν είμαστε αχάριστοι.Αναγνωρίζουμε την προσφορά του αλλά πλέον έτσι όπως έχει δομηθεί η ομάδα δεν χωράει να παίξει πουθενα!Και δεδομένης της συνεχούς κόντρας με τον Μπαγεβιτς προτειμούμε να φύγει ο Ζιο παρά ο Μπαγεβιτς!
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Wed May 18, 2005 9:56 pm

βέβαια στον Ολυμπιακό όλα είναι σουρεαλιστικά, οπότε αν στη φιέστα του νταμπλ (κοίτα που θα το ματιάσουμε) αρχίσουν οι γαύροι να φωνάζουν για τον "μάγο" μην εκπλαγείς να μείνει και να φύγει ο πρίγκιπας. με τη διοίκηση του θρύλου δεν υπάρχει λογική.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed May 18, 2005 10:50 pm

tsilochr wrote:στη φιέστα του νταμπλ
Α, ρε Ηρακλάρα ....κάνε το θαύμα σου ....
Ολόκληρο Epalle σου έδωσα .... :lol:
M.I.T.as
byte level
byte level

Post by M.I.T.as » Mon May 23, 2005 7:15 pm

semis19 wrote: Ο Ολυμπιακός με τη σειρά του ξεφτίλισε και τις 4 φορές που έπαιξε την ΑΕΚ
????
Πρωτάθλημα:
ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 0-0
ΟΣΦΠ - ΑΕΚ 1-1
Κύπελο:
ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 0-1
ΑΕΚ - ΟΣΦΠ 0-1 (Προκρίθηκε στην παράταση)

Και να μην θυμήσω τον αντικειμενικό παράγοντα οτι στην τριπλή ισοβαθμία πέρνει αυτόματα η ΑΕΚ πρωτάθλημα χωρίς μπαραζ.

Υ.Γ.: Γιατί όταν οι ΠΑΟ ΟΣΦΠ χάνουν από μικρούς θεωρείται γκέλα και όταν η ΑΕΚ το κάνει αυτό θεωρείται λογικό; ( Δεν θυμάμαι ποιός το είπε αυτό.)
It is forbidden to kill. therefore all murderers are punished unless they kill in large numbers and to the sound of trumpets.
Voltaire
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Mon May 23, 2005 8:42 pm

Εγώ ένα έχω να πω!ΤΟ πρώτο ήρθε και σε ρυθμούς σάμπα φυσικά.Όπως είχα προειπεί και τα δύο θα γίνουν κόκκινα και με αποτελέσματα θριάμβου! Στο πρώτο ήδη δικαιώθηκα! Θα το δείτε και την Τετάρτη το δεύτερο!!!!!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed May 25, 2005 8:31 pm

Αντε Γειά!!!!!
Πρωτάθλημα Ξανά στον Πειραιά!!!!!!!!!!!!
nick
byte level
byte level

Post by nick » Wed May 25, 2005 8:32 pm

Συγχαρητήρια! :puker: :pukel:
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed May 25, 2005 8:35 pm

Άντε ...ακόμα να βγει αυτό το πρόγραμμα της εξεταστικής ;;

(Πήγα να το παίξω αδιάφορος για τη μπάλα ,αλλά ....)
Συγχαρητήρια .
Καλή πορεία στο επόμενο Champions League ...:lol:
:twisted:
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed May 25, 2005 10:53 pm

Θέλω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια...

1ον)Δεν ήταν κάρτα(κίτρινη τουλάχιστον!!!!) η αγκωνιά του Τζόρτζεβιτς στον Επαλέ,στο πρώτο ημίχρονο,όταν ο Επαλέ έφευγε στην αντεπίθεση;;;(και δε "γλίστρυσε" το παλικάρι στα νερά και έπεσε πάνω στο Επαλέ... :evil: )

2ον)Παίζουμε καθυστερήσεις 1ου...2 συνεχόμενα κόρνερς για Ηρακλή εκτελέστηκαν και κέρδισε ο Ηρακλής και τρίτο,ο "αντικειμενικός" διαιτητής σφυρίζει προτού περάσουν τα 3' των καθυστερήσεων και προτού εκτελεστεί το 3ο κόρνερ για τον Ηρακλή!!!

Έλεοςςςς ρε μάγκεςςςς....!!!!!!!!!!!!

Και ειδικότερα στην αρχή του 1ου ημιχρόνου,όποτε έπεφτε παίκτης του Γαύρου(είτε γλιστρούσε στα νερά είτε γινόταν πραγματικά φάουλ),τσουπ!Να σου ο διαιτητής να δίνει φάουλ!!Είχα φτάσει σε σημείο να πιστεύω ότι θα έδινε και πέναλτυ όταν ήταν ο Ριβάλντο μόνος του,προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και όπως ήταν μέσα σε μια λιμνούλα,βρέθηκε να κολυμπάει!!! :lol:

(Αναφέρω συμβάντα 1ου ημιχρόνου,γιατί μόνο σε αυτό άντεξα.Μετά θα λυπόμουν τα πράγματα στο σπίτι... :lol: :twisted: )
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Wed May 25, 2005 10:59 pm

Το χέρι του Κωστούλα δεν το είδε κανείς; Και για απάντηση στο "Άντε Γεια" του p3, "Βάλτε όλο το κύπελο στο ..." έτσι για να προάγεται ο διάλογος με την καλή έννοια πάντα χωρίς παρεξηγήσεις! ;)
Ethel
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Ethel » Wed May 25, 2005 11:39 pm

Συνέλθετε ρε!!!!
There's no place like 127.0.0.1
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”