Για το ντέρμπι στο 10 γύρο ευκαιρίες κλασσικές έιχε μόνο ο Πάο άλλα τέσπα δε θα σκάσουμε!
Κεφάλαιο Μπασινά τώρα!
Θέλω και χαίρομαι που θα φύγει για τους εξής λόγους: 1) είναι 30 χρονών και ακριβό συμβόλαιο και με τα λεφτά που θα πάρω πουλώντας τον μπορώ να πάρω καλά παικτάκια, 2) την έχει δει Ρούι Κόστα και πολύ ντίβα με αποτέλεσμα να προβαίνει σε σουτ από τη σέντρα, να μην μπορεί να βαρέσει ένα κόρνερ της προκοπής και γενιοκότερα να έχει πλουρεαλισμό μ@λ@κιών στο παιχνίδι του, 3) Σνομπάρει πολύ κάποιος παίκτες στο κέντρο μη δίνοντάς τους πάσες βλ. πρεμιέρα Φρέιτας, 4) σε 10 χρόνια παρουσίας στην ομάδα πήρε ένα κύπελο (το πρωτάθλημα το πήρε ο Δούρος) και ξεφτίλισε την ομάδα και τους φιλάθλους της στη Ριζούπολη μαζί με όλους τους άλλους που σε ορισμένους λείπουν και σοκάρομαι Φύσσα, Γιούργα (Δυναμό Μόσχας την λένε και όλα τα παιδάκια κλαίνε), Καργακούνης (τρώει πάγκο από ένα κογκολέζο Ζε Μαρία θαρρώ τον λένε), Νικοπολίδη (που έχει εν τέλει ένα στόμα μεγαλύτερο από την κ@λοφαρδία του), Λυμπερόπουλο (πάρτο αλλιώς) κτλ κτλ
Καλά έκανε και τους σούταρε και στις θέσεις του πήρε καλύτερους Γκάλι, Μινχ (αυτός θα είναι βλακεία να φύγει), Γκονζάλες (όταν θέλει), Παπαδόπουλο αυτά βγήκαν εε πήρε και κάτι μουφιές Μάριτς, Άντριτς, Βότερ και Μίτου (έφυγε ευτυχώς) ...
Αυτά και να μην νομίζεται ότι έχω εμπάθεια με το Μπασινά το μόνο του προσόν έιναι ότι είναι ο καλύτερος κόφτης στην Ελλάδα άντε και κανένα φάουλ/σουτ 1 στα 100 χρόνια ... Αυτά!
Όχι και να μας λέιψει και ο Μπασινάς, εγώ που είμαι βαζέλι θα μου λείψει 1000 κλάσεις παραπάνω ο Μάγος - Ζιο!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro