Μα αυτο δεν έχεις καταλάβει ακόμα tsilochr δεν υφίσταται θέμα κατωτερώτητας ... επειδή είχατε μια φάση παραπάνω είσασταν και ανώτεροι μην τρελλαθούμε κιόλας!!! Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν οι κόκκινες κόκκινες αλλά το μπλοκ του Κωστούλα ... εεε έλεος!!!tsilochr wrote:semis19, γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα την διοίκηση σου που φαίνεται πως σοβάρεψε λίγο φέτος και συνεχίζεις να φορτώνεις την ήττα σου σε άλλους παράγοντες πλην της κατετερότητας της ομάδας σου? Μια ζωή ελαφρυντικά ψάχνετε στη διαιτησία, ακόμα και για τη συμπεροφορά του Μόρις ψάχνετε δικαιολογίες
ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 0-2
- semis19
- Gbyte level
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Παιδιά chill out! Και εμένα με πείραξε που έχασα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα (Ο κλασικός ο μα***ας ο έλληνας που λέει και ο Γεωργίου). Ακόμα είναι αρχή και οι καινούργοι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν "στρώσει". Όπως και του Ολυμπιακού βέβαια. Για πείτε μου τι έκανε ο Γιαγιά, ο Μπαμπαγκίτα και ο Μιχαλάκης; Ο Γκονζάλες κατά την άποψη μου (και αντίθετα από την άποψη του P3) έπεξε πολύ καλά. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Στην τελική ακόμα και αν δε βγει ο Κονσεϊσάο και ο Μπίσκαν (που ο δεύτερος τουλάχιστον πιστεύω ότι θα βγει) έχουμε στον πάγκο έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν τη μελλοντική εθνική Ελλάδος. Η άμυνα λίγο με ανυσυχεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Ελπίζω τώρα που θα τιμωρηθούν οι άλλοι 2 να πάρουμε κανέναν αμυντικό γιατί δε μας βλέπω καλά στην ευρώπη. Αν δεν το ξέρετε έχουμε ακόμη δικαίομα να πάρουμε άνεργους παίχτες.
Όσο για τον Κώτσιο έχω μια απορία. Λέτε να είναι τόσο χαζός που ενώ ο επόπτης ήταν μισό μέτρο μπροστά του να πήγε να χτυπήσει επίτηδες τον Δοκά; Εντάξει δεν λέω, είναι λίγο ατσούμπαλος αλλά δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας!
Στην τελική ακόμα και αν δε βγει ο Κονσεϊσάο και ο Μπίσκαν (που ο δεύτερος τουλάχιστον πιστεύω ότι θα βγει) έχουμε στον πάγκο έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν τη μελλοντική εθνική Ελλάδος. Η άμυνα λίγο με ανυσυχεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Όσο για τον Κώτσιο έχω μια απορία. Λέτε να είναι τόσο χαζός που ενώ ο επόπτης ήταν μισό μέτρο μπροστά του να πήγε να χτυπήσει επίτηδες τον Δοκά; Εντάξει δεν λέω, είναι λίγο ατσούμπαλος αλλά δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας!
- semis19
- Gbyte level
vangos, το έκανε εσκεμμένα κακά τα ψέμματα κάνει τον αγκώνα του μια βλέπει ότι δεν τον πετυχαίνει ... το κάνει 2η πάλι αποτυχία στην 3η τον βρήκε! Αν και δεν πιστεύω τόσο πολύ όσο κάνει ο Οκκάς ότι την "έφαγε" ...vangos wrote:Όσο για τον Κώτσιο έχω μια απορία. Λέτε να είναι τόσο χαζός που ενώ ο επόπτης ήταν μισό μέτρο μπροστά του να πήγε να χτυπήσει επίτηδες τον Δοκά; Εντάξει δεν λέω, είναι λίγο ατσούμπαλος αλλά δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Συμφωνώ στη άριστη αμυντική λειτουργία. Όσο για τα υπόλοιπα μάλλον είδαμε άλλο παιχνίδι . Εγώ είδα κέντρο με κακή κυκλοφορία και από τις δύο ομάδες (Κονσεισάο και Αντριτσ κάτω του μετρίου ενώ και ο Μπίσκαν και που μπήκε τι κατάλαβε εγώ ούτε που τον είδα και είναι και γομάρι ενώ για τον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο επίσης δεν ήταν στο ΟΑΚΑ ο Τουρέ πολύ κάτω των προσδοκιών (τώρα το τι έχει αποδείξει με ένα επίσημο παιχνίδι είναι άλλο θέμα ο άνθρωπος είναι προφανώς ταλέντο αλλά υπάρχει μια παράμετρος που δεν υπόλογίζεται αν δε περάσει χρόνος η διάρκεια), ο Στολτίδης δυναμικός όπως πάντα αλλά χωρίς στηρίγματα. Τώρα τις αντεπιθέσεις εγώ δε τις είδα , εκτός αν λες για τότε που σας παίζαμε μεσα στην περιοχή σας:-DP3 wrote:Ναι ρε γιατί εγώ τουλάχιστον είχα παίκτες που ήξεραν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και κυρίως γιατί ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο!Και άμυνα έπαιξα και κέντρο καλό είχα (όχι σόυπερ αφού ο Τουρέ έχει να δείξει πολλά και το έχει αποδείξει, αλλά ο Στολτίδης έκανε πορωμένη δουλειά πάλι!) και τις αντεπιθέσεις μου εκμεταλλευτηκα υπέρ του δεοντος!!! Ψέματα λέω;;;!!

Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
[offtopic]
[/offtopic]
καλό παρόλα ταύτα!!

Ν Α Ι !!!!!!Fabio wrote: Τέλος επειδή κάτι άκουσα για' εν βρασμό ψυχής ' έλεος ρε παιδιά !!!!Εγώ τι πρέπει να κάνω που με έκοψε ο 'Σιντι' στις Δομές ,ενω είχα διαβάσει τρελά?Να τον κλοτσήσω?
[/offtopic]
καλό παρόλα ταύτα!!

We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Semis είπες πριν ότι πετώντας την φανέλα ο Μόρις στον Μπριάκο τον ντρόπιασε και εσύ το καταχάρηκες! Δεν το ξανασκέφτεσαι λίγο αυτό(?), γιατι δεν νομίζω πως ο Μπριάκος ντροπιάστηκε, αλλά μάλλον εσείς. Επίσης, ο Μόρις ήταν εν βρασμό ψυχής? Αρχικά για πιο λόγο? Ακόμη όμως και να ήταν πρέπει να κόψει το ποδόσφαιρο σε αντίπαλο επειδή έβαλε γκολ? Συγγνώμη δεν ήξερα ότι απαγορεύεται!!! Και μετά πετάει τη φανέλα στο διαιτητή...Γιατί? Επειδή του έβγαλε κόκκινη? Και εκεί άδικο είχε? Ο κώτσιος χτυπάει τον Οκκά. Εσύ πιστεύεις ότι δεν έπρεπε να δωθεί κόκκινη? Η νοοτροπία σου είναι: σπάμε τα μούτρα όποιου τολμάει να μας μαρκάρει? Νομίζω πως κάτι τέτοιες απόψεις σαν αυτές που εκφέρεις είναι και αυτές που υιοθετούν οι περισσότεροι σκληροπυρηνικοί οπαδοί και μετατρέπουν τα στάδια σε αρένες. Επειδή πιστεύουμε δηλαδή ότι αδικούμαστε τα σπάζουμε όλα!!! Ήμουν κάθετα αντίθετος στο να παίζουν οι ομάδες χωρίς τους οπαδούς τους στα γήπεδα. Αλλά με αυτά που ακούω τώρα αρχίζω να αλλάζω άποψη. Με τα μυαλά που κουβαλάμε καλά μας κάνουν. Σπάστε τα λοιπόν να χαρείτε γιατί φταίει ο Μπριάκος.....
The road goes on forever...
Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να "σπαζόμαστε" για τις ελληνικές ομάδες ....
Να πώ για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ....οκ.
Αλλά αν σκεφτείς ότι ο Γιαννάκης (ο Γκούμας ...ναι,το κατσίκι λέω...που αν έπαιζαν τώρα παίχτες επιπέδου Δομάζου,θα έφερνε τα νερά στον πάγκο ...) κάθε μέρα που ξυπνάει έχει 1000 euro στο χέρι και ο moris πέρυσι μετά το....ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ προτελευταία αγωνιστική ήταν Gallea ....αντιλαμβάνεστε ....
Να πώ για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ....οκ.
Αλλά αν σκεφτείς ότι ο Γιαννάκης (ο Γκούμας ...ναι,το κατσίκι λέω...που αν έπαιζαν τώρα παίχτες επιπέδου Δομάζου,θα έφερνε τα νερά στον πάγκο ...) κάθε μέρα που ξυπνάει έχει 1000 euro στο χέρι και ο moris πέρυσι μετά το....ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ προτελευταία αγωνιστική ήταν Gallea ....αντιλαμβάνεστε ....
Ορολογίες
JimmyD,
το ότι είσαι moderator δεν πιστεύω ότι να σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιεις την ορολογία "λαγοί". Ή λοιπόν θα την πάρεις πίσω, ή αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω και εγώ αντίστοιχες ορολογίες για την ομάδα σου...
Έγινα σαφής?
το ότι είσαι moderator δεν πιστεύω ότι να σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιεις την ορολογία "λαγοί". Ή λοιπόν θα την πάρεις πίσω, ή αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω και εγώ αντίστοιχες ορολογίες για την ομάδα σου...
Έγινα σαφής?
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Moderation Message
Λοπόν, ας ηρεμήσουμε όλοι λίγο!Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι συζητήσεις έιναι για έκφραση απόψεων και ανταλλαγή γνώμεων!Ας σταματήσουν εδώ η κατηγορίες και οι διαξιφισμοί λοιπόν γιατί θα αναγκαστώ να κλειδώσω την ενότητα! Ας είμαστε λοιπόν πιο συγκρατημένοι όλοι και ας εμείνουμε στην εκφραση απόψεων περί του ντέρμπι και όχι σε ανταλλαγή πυρών! Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι φίλαθλοι και μέσα και έξω από τα γήπεδα οπότε οφείλουμε να είμαστε κύριοι και μέσα και έξω από αυτά!
Λοπόν, ας ηρεμήσουμε όλοι λίγο!Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι συζητήσεις έιναι για έκφραση απόψεων και ανταλλαγή γνώμεων!Ας σταματήσουν εδώ η κατηγορίες και οι διαξιφισμοί λοιπόν γιατί θα αναγκαστώ να κλειδώσω την ενότητα! Ας είμαστε λοιπόν πιο συγκρατημένοι όλοι και ας εμείνουμε στην εκφραση απόψεων περί του ντέρμπι και όχι σε ανταλλαγή πυρών! Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι φίλαθλοι και μέσα και έξω από τα γήπεδα οπότε οφείλουμε να είμαστε κύριοι και μέσα και έξω από αυτά!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Επειδή το πράμα ξεφεύγει και νομίζω ότι παραπέρνουμε σοβαρά ένα θέμα που θα έπρπεπε να μας διασκεδάζει, εγώ να τονίσω ότι είμαι παναθηναικός από τα γενοφάσκια μου, και την επίμαχη έκφραση την χρησιμοποίησα απλά για πλάκα και τίποτα παραπάνω. Αν ενόχλησε κάποιον ή κάποιους αυτό εγώ ζητώ συγνώμη από την πλευρά μου καθώς ποτέ δεν είχα πρόθεση να θίξω. Όπως είπα και πριν το μόνο που ένα ντέρμπυ προσφέρει τελικά σε εμάς είναι η πλάκα που κάνουμε με τους φίλους μας από την αντίπαλη ομάδα. Τέλος θα ζητούσα να διαβάζουμε καλύτερα τα πριν απαντήσουμε και ειδικά πριν κατηγορήσουμε κάποιον για να μη δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις άδικα. Αυτά και απόλυτα φιλικά
Since I was born I started to decay