ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 0-2

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Aug 30, 2005 10:45 pm

tsilochr wrote:semis19, γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα την διοίκηση σου που φαίνεται πως σοβάρεψε λίγο φέτος και συνεχίζεις να φορτώνεις την ήττα σου σε άλλους παράγοντες πλην της κατετερότητας της ομάδας σου? Μια ζωή ελαφρυντικά ψάχνετε στη διαιτησία, ακόμα και για τη συμπεροφορά του Μόρις ψάχνετε δικαιολογίες
Μα αυτο δεν έχεις καταλάβει ακόμα tsilochr δεν υφίσταται θέμα κατωτερώτητας ... επειδή είχατε μια φάση παραπάνω είσασταν και ανώτεροι μην τρελλαθούμε κιόλας!!! Εγώ δεν είπα ότι δεν ήταν οι κόκκινες κόκκινες αλλά το μπλοκ του Κωστούλα ... εεε έλεος!!!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Tue Aug 30, 2005 11:06 pm

Παιδιά chill out! Και εμένα με πείραξε που έχασα αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα (Ο κλασικός ο μα***ας ο έλληνας που λέει και ο Γεωργίου). Ακόμα είναι αρχή και οι καινούργοι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν έχουν "στρώσει". Όπως και του Ολυμπιακού βέβαια. Για πείτε μου τι έκανε ο Γιαγιά, ο Μπαμπαγκίτα και ο Μιχαλάκης; Ο Γκονζάλες κατά την άποψη μου (και αντίθετα από την άποψη του P3) έπεξε πολύ καλά. Αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.
Στην τελική ακόμα και αν δε βγει ο Κονσεϊσάο και ο Μπίσκαν (που ο δεύτερος τουλάχιστον πιστεύω ότι θα βγει) έχουμε στον πάγκο έλληνες παίκτες που θα αποτελέσουν τη μελλοντική εθνική Ελλάδος. Η άμυνα λίγο με ανυσυχεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :-) Ελπίζω τώρα που θα τιμωρηθούν οι άλλοι 2 να πάρουμε κανέναν αμυντικό γιατί δε μας βλέπω καλά στην ευρώπη. Αν δεν το ξέρετε έχουμε ακόμη δικαίομα να πάρουμε άνεργους παίχτες.
Όσο για τον Κώτσιο έχω μια απορία. Λέτε να είναι τόσο χαζός που ενώ ο επόπτης ήταν μισό μέτρο μπροστά του να πήγε να χτυπήσει επίτηδες τον Δοκά; Εντάξει δεν λέω, είναι λίγο ατσούμπαλος αλλά δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας!
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Aug 30, 2005 11:39 pm

vangos wrote:Όσο για τον Κώτσιο έχω μια απορία. Λέτε να είναι τόσο χαζός που ενώ ο επόπτης ήταν μισό μέτρο μπροστά του να πήγε να χτυπήσει επίτηδες τον Δοκά; Εντάξει δεν λέω, είναι λίγο ατσούμπαλος αλλά δε νομίζω να είναι τόσο βλάκας!
vangos, το έκανε εσκεμμένα κακά τα ψέμματα κάνει τον αγκώνα του μια βλέπει ότι δεν τον πετυχαίνει ... το κάνει 2η πάλι αποτυχία στην 3η τον βρήκε! Αν και δεν πιστεύω τόσο πολύ όσο κάνει ο Οκκάς ότι την "έφαγε" ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Aug 31, 2005 12:02 am

P3 wrote:Ναι ρε γιατί εγώ τουλάχιστον είχα παίκτες που ήξεραν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και κυρίως γιατί ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο!Και άμυνα έπαιξα και κέντρο καλό είχα (όχι σόυπερ αφού ο Τουρέ έχει να δείξει πολλά και το έχει αποδείξει, αλλά ο Στολτίδης έκανε πορωμένη δουλειά πάλι!) και τις αντεπιθέσεις μου εκμεταλλευτηκα υπέρ του δεοντος!!! Ψέματα λέω;;;!!
Συμφωνώ στη άριστη αμυντική λειτουργία. Όσο για τα υπόλοιπα μάλλον είδαμε άλλο παιχνίδι . Εγώ είδα κέντρο με κακή κυκλοφορία και από τις δύο ομάδες (Κονσεισάο και Αντριτσ κάτω του μετρίου ενώ και ο Μπίσκαν και που μπήκε τι κατάλαβε εγώ ούτε που τον είδα και είναι και γομάρι ενώ για τον Ολυμπιακό ο Ριβάλντο επίσης δεν ήταν στο ΟΑΚΑ ο Τουρέ πολύ κάτω των προσδοκιών (τώρα το τι έχει αποδείξει με ένα επίσημο παιχνίδι είναι άλλο θέμα ο άνθρωπος είναι προφανώς ταλέντο αλλά υπάρχει μια παράμετρος που δεν υπόλογίζεται αν δε περάσει χρόνος η διάρκεια), ο Στολτίδης δυναμικός όπως πάντα αλλά χωρίς στηρίγματα. Τώρα τις αντεπιθέσεις εγώ δε τις είδα , εκτός αν λες για τότε που σας παίζαμε μεσα στην περιοχή σας:-D :-D (ούτε αυτό το είδα) Άντε να ήταν κανα δύο ακόμα εκτός από το γκολ και πάντα οι βάζελοι σα καλοί και γρήγοροι λαγοί κάλυψαν τα κενά πριν γίνει κάτι έστω και ώς απειλή. Έτσι όπως τα περιγράφεις αν δεν έχει δει κάποιος το παιχνίδι θα νομίσει ότι είχατε καμιά δεκαριά δοκάρια και χαμένες ευκαιρίες τύπου δΟκκάς :)
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Wed Aug 31, 2005 1:22 am

[offtopic]
Fabio wrote: Τέλος επειδή κάτι άκουσα για' εν βρασμό ψυχής ' έλεος ρε παιδιά !!!!Εγώ τι πρέπει να κάνω που με έκοψε ο 'Σιντι' στις Δομές ,ενω είχα διαβάσει τρελά?Να τον κλοτσήσω?
Ν Α Ι !!!!!!
[/offtopic]
καλό παρόλα ταύτα!! :-D :-D
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Vasilis » Thu Sep 01, 2005 12:48 pm

Semis είπες πριν ότι πετώντας την φανέλα ο Μόρις στον Μπριάκο τον ντρόπιασε και εσύ το καταχάρηκες! Δεν το ξανασκέφτεσαι λίγο αυτό(?), γιατι δεν νομίζω πως ο Μπριάκος ντροπιάστηκε, αλλά μάλλον εσείς. Επίσης, ο Μόρις ήταν εν βρασμό ψυχής? Αρχικά για πιο λόγο? Ακόμη όμως και να ήταν πρέπει να κόψει το ποδόσφαιρο σε αντίπαλο επειδή έβαλε γκολ? Συγγνώμη δεν ήξερα ότι απαγορεύεται!!! Και μετά πετάει τη φανέλα στο διαιτητή...Γιατί? Επειδή του έβγαλε κόκκινη? Και εκεί άδικο είχε? Ο κώτσιος χτυπάει τον Οκκά. Εσύ πιστεύεις ότι δεν έπρεπε να δωθεί κόκκινη? Η νοοτροπία σου είναι: σπάμε τα μούτρα όποιου τολμάει να μας μαρκάρει? Νομίζω πως κάτι τέτοιες απόψεις σαν αυτές που εκφέρεις είναι και αυτές που υιοθετούν οι περισσότεροι σκληροπυρηνικοί οπαδοί και μετατρέπουν τα στάδια σε αρένες. Επειδή πιστεύουμε δηλαδή ότι αδικούμαστε τα σπάζουμε όλα!!! Ήμουν κάθετα αντίθετος στο να παίζουν οι ομάδες χωρίς τους οπαδούς τους στα γήπεδα. Αλλά με αυτά που ακούω τώρα αρχίζω να αλλάζω άποψη. Με τα μυαλά που κουβαλάμε καλά μας κάνουν. Σπάστε τα λοιπόν να χαρείτε γιατί φταίει ο Μπριάκος.....
The road goes on forever...
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Sep 01, 2005 3:09 pm

Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να "σπαζόμαστε" για τις ελληνικές ομάδες ....
Να πώ για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ....οκ.
Αλλά αν σκεφτείς ότι ο Γιαννάκης (ο Γκούμας ...ναι,το κατσίκι λέω...που αν έπαιζαν τώρα παίχτες επιπέδου Δομάζου,θα έφερνε τα νερά στον πάγκο ...) κάθε μέρα που ξυπνάει έχει 1000 euro στο χέρι και ο moris πέρυσι μετά το....ατυχές αποτέλεσμα με την ΑΕΚ προτελευταία αγωνιστική ήταν Gallea ....αντιλαμβάνεστε ....
janag79
byte level
byte level
Academic status: Alumnus/a
Ορολογίες

Post by janag79 » Thu Sep 01, 2005 3:41 pm

JimmyD,

το ότι είσαι moderator δεν πιστεύω ότι να σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιεις την ορολογία "λαγοί". Ή λοιπόν θα την πάρεις πίσω, ή αυτόματα μου δίνεις το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω και εγώ αντίστοιχες ορολογίες για την ομάδα σου...

Έγινα σαφής?
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Sep 01, 2005 6:54 pm

janag79 ο Jimmy D είναι Παναθηναϊκός ...Καλό λοιπόν θα ήταν να διαβάζεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το topic για να μην βγάζεις λάθος συμπεράσματα. Προσπάθησε να διαβάσεις λίγο το post που είναι από πάνω σου ...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Sep 01, 2005 7:59 pm

Moderation Message

Λοπόν, ας ηρεμήσουμε όλοι λίγο!Έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι οι συζητήσεις έιναι για έκφραση απόψεων και ανταλλαγή γνώμεων!Ας σταματήσουν εδώ η κατηγορίες και οι διαξιφισμοί λοιπόν γιατί θα αναγκαστώ να κλειδώσω την ενότητα! Ας είμαστε λοιπόν πιο συγκρατημένοι όλοι και ας εμείνουμε στην εκφραση απόψεων περί του ντέρμπι και όχι σε ανταλλαγή πυρών! Ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε όλοι φίλαθλοι και μέσα και έξω από τα γήπεδα οπότε οφείλουμε να είμαστε κύριοι και μέσα και έξω από αυτά!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Thu Sep 01, 2005 9:48 pm

Επειδή το πράμα ξεφεύγει και νομίζω ότι παραπέρνουμε σοβαρά ένα θέμα που θα έπρπεπε να μας διασκεδάζει, εγώ να τονίσω ότι είμαι παναθηναικός από τα γενοφάσκια μου, και την επίμαχη έκφραση την χρησιμοποίησα απλά για πλάκα και τίποτα παραπάνω. Αν ενόχλησε κάποιον ή κάποιους αυτό εγώ ζητώ συγνώμη από την πλευρά μου καθώς ποτέ δεν είχα πρόθεση να θίξω. Όπως είπα και πριν το μόνο που ένα ντέρμπυ προσφέρει τελικά σε εμάς είναι η πλάκα που κάνουμε με τους φίλους μας από την αντίπαλη ομάδα. Τέλος θα ζητούσα να διαβάζουμε καλύτερα τα πριν απαντήσουμε και ειδικά πριν κατηγορήσουμε κάποιον για να μη δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις άδικα. Αυτά και απόλυτα φιλικά
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Sep 01, 2005 11:40 pm

μην αγχώνεσαι ρε jimmyD. η αλήθεια είναι πάντως ότι έχεις μικρά αυτάκια για λαγός. Στα πεταχτά δοντάκια κάτι κάνειςι :-D :-D :-D

Πάντα φιλικά και με έντονη διάθεση για χαβαλέ.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by Einherjar » Fri Sep 02, 2005 12:02 am

χεχε καλό! :albino:
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Fri Sep 02, 2005 12:32 am

:-D :-D