Φίλε gasparosoft, έχουμε καταλάβει ότι υποστηρίζεις την ΑΕΚ. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχεις και δίκιο σε όλα! "Εμείς έιμαστε οι πιο καλοί, εμείς ειμαστε οι πιο καθαροί, εμείς έχουμε τον Προεδράρα, εμείς είμαστε αδικημένοι!" Κάτσε ντε. Κι εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά αναγνωρίζω ότι η παράγκα υπήρχε (και ίσως υπάρχει ακόμα)! Πέρα από οπαδός της ομάδας μου είμαι πάνω από όλα φίλαθλος και μου αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ωραία μπάλα, και αυτό θέλω να κάνουν και οι υπόλοιπες προκειμένου να ανεβάινει το επίπεδο γενικώς! Ορισμένα πράγματα λοιπόν, όπως και στην πολιτική, πρέπει να τα βλέπουμε αχρωμάτιστα! Αμάν λοιπόν με τον Ανατολάκη! Δε είπε κανείς ότι είναι καθαρός παίκτης! Αλλά εντάξει, όπως και να το κάνουμε υπάρχουν πολύ χειρότεροι από αυτόν. Μία ρημάδα κόκκινη πήρε τώρα που πήγε στον Ατρόμητο!
Συμφωνώ με το Σαγώνια! Είναι οι μοίρα των μεγάλων (και η κακομοιριά των μικρότερων) να ευνονούνται από τη διαιτησία! Κι αυτό δε συμβαινει μόνο στην ελλάδα, και μόνο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Πως να το κάνουμε όταν πάιζει ο Ολυμπιακός με τη Ρεαλ, ο διαιτητής μοιραία θα παίζει λίγο τη Ρεάλ! Δεν παραπονιέμαι όμως! Έτσι είναι! Θα το δεις και στο επόμενο Euro. Τώρα που Ελλάδα κατεβαίνει ως πρωταθλήτρια θα έχει διαφορετική αντιμετώπιση από τους διαιτητές σε σχέση με αυτή που είχε πριν 4 χρόνια!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων