Προολυμπιακό τουρνουά basket 2008

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Προολυμπιακό τουρνουά basket 2008

Post by sagwnias » Tue Jun 03, 2008 8:12 pm

χαχαχαχαχχα θεικο ποστ!!!
βασικα ουτε ο Λαζος μπορει να παιξει αμυνα, το παλικαρι δεν πηδαει κυριακατικη εφημεριδα αν εχει κανενα ενθετο και dvd δωρο, τι αμυνα να παιξει;; επειδη αναφερθηκες στην αμυνα του Ντικουδη και του Μπουρουση. Ας μην ηταν ο Φωτσης να πηδαει να κοβει αριστερα δεξια και θα σου ελεγα τι θα εκανε ο Λαζος μονος του. Τον ειδαμε στο φετινο ευρωπαικο τι εκανε..... χαλαρα ο χειροτερος παιχτης της ομαδας.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Tue Jun 03, 2008 8:28 pm

sagwnias wrote:Στην τελευταια ομαδα ηταν ο Μπουρουσης και οχι ο Σοφο. Οποτε το λογικο ειναι οτι θα παει ο Σοφο αντι του Παπαδοπουλου.
Ο Φωτσης θα παρει τη θεση του Πελεκανου λογικα.
Αλλη μια θεση ειναι αυτη του Χατζηβρεττα που ειχε δηλωσει οτι αποχωρει απο την εθνικη αλλα καποιος μου ειπε οτι τον καλεσε και ειπε ναι.
Μια θεση ακομα που πιστευω παιζεται ειναι αυτη του Κακιουζη, που πλεον δεν μπορει κατα τη γνωμη μου.
Οχι ο Μπουρού αντικατέστησε τον Σόφο γιατι ο δεύτερος ήταν υπερβαρος και ήθελε να δουλεψει μόνος του και τελικά έχασε 0.003 γραμμαρια. :-D . Ο Φώτσης ήταν τραυματίας στο χέρι και ήταν ατυχία γιατί ήταν ο πιο φορμαρισμένος παίκτης. Όποτε εγώ Σόφο Φώτση τους θεωρώ βασικούς και αναντικατάστατους
Για τον Χατζηβρέττα και εγώ άκουσα ότι αποχωρεί τώρα δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
gasparosoft wrote:Ποιος Τσακαλίδης;Δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του....
Δεν θα τον πάρει για σκορερ θα τον πάρει για σκιάχτρο κάτω από το καλάθι. Για κρέας...
vincent wrote:O Τσακαλίδης είναι αυτός που ζήταγε εκατομμύρια (σε δραχμές) για να παίξει στην Εθνική... Και πήρε... τους δρόμους για το nba...

Καλά είναι δυνατόν να μιλάμε για Τσακαλίδη στην Εθνική? Το είχα πει μεταξύ σοβαρού και αστείου στην πρόσληψη του Γιαννάκη ότι μπορεί να δούμε περίεργες επιλογές στυλ Jak στην Εθνική αλλά δεν το εννούσα... Παιδιά ο άνθρωπος είναι άτεχνος... Δεν μπορεί να βαρέσει καν βολές και ο γερο-Τομάσεβιτς του έκανε πλάκα στη ρακέτα... Μπουρούση, Σχορτσιανίτη και Κουφό μια χαρά είμαστε.
Εγώ θυμάμαι ότι κάτι γινόταν με το στρατό για αυτό δεν έπαιζε στην εθνική, και οτι ο ξανθός έκανε ότι μπορούσε για να κανονίσει το στρατιωτικό και όταν το κανόνισε δεν ήρθε αλλά δεν θυμάμαι γιατί.
ailouros wrote:Ψηλούς δεν έχουμε αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη τον Παπαδόπουλο...

Τέλος για τους υπάρχοντες, στο αγαπημένο μου ανέκδοτο Τζακ Τσακάλοφ που όταν είχε έρθει στην ΑΕΚ, είχε βγει η βρώμα ότι δεν έχει καμια σχέση με Ελλάδα, ήταν 25 χρονών αντί για 18 που είχε δηλώσει και ήταν κολυμβητής (καμία επαφή με το μπάσκετ κάτι που δεν δυσκολεύομαι να πιστέψω). Όσο πιθανό είναι να κληθεί ο Φασούλας στην Εθνική άλλο τόσο είναι να καλέσει τον Τσακαλίδη και ο Γιαννάκης μετά το άδειασμα που είχε κάνει στην ομάδα.
Με τον Τσακαλίδη και εγώ το έχω ακούσει αυτό ότι ήταν κολυμβητής και τον βρήκε ο παναθηναικός αλλά δεν ήθελαν να ασχοληθούν μαζί του και νομίζω μετά πήγε στην ΑΕΚ οταν ήταν ο ξανθός εκεί και του έμαθαν μπασκετ (τώρα αν ποτε θα μάθει μπάσκετ αυτό ειναι άλλη ιστορία). Τώρα για την ηλικία δεν ξέρω αν αυτό που λες ισχύει.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Thu Jun 12, 2008 9:03 pm

Ο "δράκος" όπως όλα δείχνουν θα καλέσει τους παίκτες που συμμετείχαν στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας πλην του Νίκου Χατζηβρέττα και του Λάζαρου Παπαδόπουλου (Παπαλουκάς, Μπουρούσης, Ζήσης, Σπανούλης, Βασιλόπουλος, Πελεκάνος, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Κακιούζης).

Από κει και πέρα αναμένεται να επιστρέψουν ο Αντώνης Φώτσης και ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης. Επίσης θα κληθούν ο Αλέξης Κυρίτσης, ο Στράτος Περπέρογλου, ο Κώστας Καϊμακόγλου, o Γιώργος Πρίντεζης, ο Δημήτρης Τσαλδάρης και ο Κώστας Κουφός που θα καθυστερήσει μερικές ημέρες.

Η πρώτη συγκέντωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουνίου ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.
sport24
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Sat Jun 14, 2008 11:59 am

Contra.gr wrote:Ο Γιαννάκης κάλεσε τους... γνωστούς εννέα: Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Βασιλόπουλο, Μπουρούση, Ντικούδη, Σπανούλη, Παπαλουκά, Πελεκάνο, Ζήση ενώ επίσης συμπεριέλαβε τους: Βουγιούκα, Φώτση, Σχορτσιανίτη, Πρίντεζη, Περπέρογλου, Καλαμπόκη, Ξανθόπουλο, Τσαλδάρη, Κουφό και Γλυνιαδάκη.
Η καλύτερη 12αδα κατ'εμέ είναι: Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Ζήσης, Φώτσης, Σχορτσιανίτης, Περπέρογλου, Κουφός και τον φυσικό αρχηγό της Εθνικής Μιχάλη Κακιούζη τον οποίο έκοψε για τους παιχταράδες του Θρύλου...
Image
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Sat Jun 14, 2008 12:11 pm

Η καλύτερη 12αδα κατ'εμέ είναι: Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Βασιλόπουλος, Μπουρούσης, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Ζήσης, Φώτσης, Σχορτσιανίτης, Περπέρογλου, Κουφός και τον φυσικό αρχηγό της Εθνικής Μιχάλη Κακιούζη τον οποίο έκοψε για τους παιχταράδες του Θρύλου...
++++
συμφωνώ απόλυτα... Αλλα για το προολυμπιακό νομίζω μπορεί να έρθει και ο Πρίντεζης για εμπειρίες... Για την Ολυμπιάδα, ωστόσο, όχι..
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
Image
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Sat Jun 14, 2008 1:08 pm

proskopos wrote:
++++
συμφωνώ απόλυτα... Αλλα για το προολυμπιακό νομίζω μπορεί να έρθει και ο Πρίντεζης για εμπειρίες... Για την Ολυμπιάδα, ωστόσο, όχι..
Και αφού δεν θα πάρει τον Κακιούζη θα ήθελα να πάρει τον Τσαλδάρη... Αν είναι έτσι όπως τα λες ας μην πάρει και τους υπόλοιπους κανονικούς. Ας πάρει τον Πρίντεζη, τον Βουγιούκα τον Κουφό τον Τσαλδάρη τον Καλαμπόκη τον Πελεκάνο, τον Περπέρογλου, τον Ξανθόπουλο, τον Βεργίνη, τον Κυρίτση τον Νικολαίδη και τον Βασιλειάδη να ξεκουράσει και τους μεγάλους... Να ψηθούν οι νέοι...

Και για να μην παρεξηγηθώ ο Βουγιούκας έχει όλα τα φώντα να γίνει πολύ καλός παίχτης και το έδειξε φέτος απλά δεν κάνει ακόμα για την Εθνική...
Image
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Mon Jun 16, 2008 10:07 am

Kανει ο Κακιουζης για την εθνικη πλεον; Απο το Παγκοσμιο και μετα δεν εχει παιξει μπασκετ. Περσυ επαιζε στη Μπαρτσα νομιζω καμια 10αρια δευτερολεπτα τον αγωνα. Φετος επαιζε 2η κατηγορια νομιζω. Αρχηγος, ΟΚ, αλλα να μην μεινει παντα ενω υπαρχουν σιγουρα καλυτεροι παιχτες. Και ο Πριντεζης και ο Περπερογλου και ο Τσαλδαρης και ο Κουφος φυσικα ειναι καλυτεροι παιχτες. Θελετε δλδ να καταντησει ο Κακιουζης οπως ο Χαριστεας;
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Mon Jun 16, 2008 10:23 am

Στην πρώτη εθνική της Ισπανίας έπαιζε... Ο αρχηγός δεν είναι μόνο για να σκοράρει ή για να πασάρει... Είναι για να εμπνέει... Να βάζει τα πράγματα σε μια σειρά... Να έχει καθαρό μυαλό όταν οι άλλοι δεν έχουν... Δηλαδή εσύ δεν θεωρείς βασικό και δυστυχώς αναντικατάστατο μέλος στο παναθηναικό τον Αλβέρτη... Η τον Σιγάλα στον Άρη (όταν ήταν)...;
Ο Πρίντεζης πχ είναι παικταράς αλλά όταν η μπάλα έκαιγε στον 1 τελικό αντί να κάνει ένα απλό λει απ...
Image
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Mon Jun 16, 2008 11:59 am

Ενταξει τον Αλβερτη τον εχει ο ΠΑΟ για να σηκωνει τις κουπες. Και χωρις αυτον παλι δεν θα ειχε προβλημα ο ΠΑΟ να τις παρει. Δεν νομιζω να εχει προβλημα η εθνικη απο εναν αρχηγο, διοτι ο Παπαλουκας, ο αμεσως επομενος σε ηλικια μπορει να δωσει πολλα περισσοτερο σε θεματα που ειπες. Και φυσικα σε σκοραρισμα και πασαρισμα. Αυτη τη στιγμη θεωρω οτι οι παιχτες που προανεφερα, Πριντ-Περπ κλπ κλπ, μπορουν και εχουν να προσφερουν πολλα περρισοτερα απο τον Κακιουζη. Αμυνα, ενεργεια, ριμπαπουντ, σκοραρισμα(οχι ο Πριντεζης :razz: ) και πολλα αλλα.
Πιστευω πως αν συνεχιζε θα κατεληγε οπως ο Χαριστεας. Ηδη απο το τελευταιο Ευρωπαικο ξερω πολλους που τον εβριζαν, αυτον και το Λαζο.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Mon Jun 16, 2008 7:51 pm

έκτος και ο Δήμος
Αποχώρησε ο Ντικούδης

Μετά τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Νίκο Χατζηβρέττα και Μιχάλη Κακιούζη και ο Δήμος Ντικούδης είπε "αντίο" στην Εθνική ομάδα.
http://www.sport24.gr/html/ent/826/ent.238826.asp
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Jun 17, 2008 9:08 am

Ο Γιαννάκης πάει να φτιάξει μια ομάδα για τα επόμενα 4 χρόνια και όχι για την επόμενη διοργάνωση μόνο και γι' αυτό αν δείτε εκτός από 1-2 παίκτες όλοι οι άλλοι είναι γεννημένοι από το '81-'82 και μετά! Ο Κακιούζης, αντικειμενικά, δεν ήταν για την Εθνική πλέον! Ούτε για το προηγούμενο Ευρομπάσκετ ήταν, κατά τη γνώμη μου. Νομίζω ότι ένας παίκτης όπως ο Τεο αξίζει πριν αποχωρήσει κι αυτός από την Εθνική να ανακοιρηχθεί αρχηγός, και όχι να μείνει ο Κακιούζης στην ομάδα επείδη είναι αρχηγός και δεν μπορεί να μην είναι! Αν ήταν έτσι τότε γιατί ο Ζαγοράκης αποχώρησε από την εθνική ποδοσφαίρου ενώ αντικειμενικά είχε ακόμα να δώσει! Κι αυτός κι αν ήταν ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΟΣ ΗΓΕΤΗΣ! Όλοι πρέπει να καταλαβαίνουμε πότε δεν μπορούμε άλλο!
(ΥΓ. Εδώ ακουσα ότι ο Ρίμπο όχι απλά θα παίξει φέτος στην ΑΕΚ αλλά θέλει να παίξει μετά και στην Παλμέιρας για να κλείσει την καριέρα του. :smt017)
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Tue Jun 17, 2008 12:08 pm

Πλεον και με την αποχωρηση του Ντικουδη θεωρω τον Κουφο σιγουρη επιλογη, εκτος και αν αποφασισει να παει για ντραφτ που ακουγεται και μεινει εκτος.
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Wed Jun 18, 2008 8:15 pm

Δεν ήταν ο Κακιούζης με την φετινή χρονιά στην Ισπανία για Εθνική και ήταν ο Πρίντεζης,ο Βουγιούκας ή ο Ντικούδης που αποσύρθηκε????
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jun 19, 2008 9:27 am

Πες μου τώρα ότι πιστεύεις έστω και λίγο, ότι ο Πρίντεζης και ο Βουγιούκας θα είναι στην τελική 12άδα? :smt005
Και πέρσυ είχε πάρει τον Παπαμακάριο στην προετοιμασία αλλά με τόσους μεγάλους γκαρντ που έχει η Εθνική πίστευε κανείς ότι θα πάρει τελικά στο Ευρωμπάσκετ?
Και ναι, ακόμα κι αν πάρει τον Πρίντεζη, ο Κακιούζης δεν ήταν για την Εθνική! Έκανε χάλια χρονιά, είναι μεγάλος (ηλικιακά) και αν μη τι άλλο δεν μπορεί ένας παίκτης να θεωρεί τον εαυτό του πιο πάνω από την ομάδα, και να μην καταλαβαίνει πότε δεν μπορεί να προσφέρει άλλο!
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jun 19, 2008 10:17 am

P3 wrote:Και ναι, ακόμα κι αν πάρει τον Πρίντεζη, ο Κακιούζης δεν ήταν για την Εθνική! Έκανε χάλια χρονιά, είναι μεγάλος (ηλικιακά) και αν μη τι άλλο δεν μπορεί ένας παίκτης να θεωρεί τον εαυτό του πιο πάνω από την ομάδα, και να μην καταλαβαίνει πότε δεν μπορεί να προσφέρει άλλο!
Ο Κακιούζης φέτος έκανε καταπ[ληκτική χρονιά... Ήταν ο καλύτερος της ομάδας του, και από τους πιο ευστοχους παίκτες τις ΑCΒ από τότε που ήταν στην Βαρκελόνη... Και σιγά την ηλικία... Την ίδια με τον Παπαλουκά έχει...
Image
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Thu Jun 19, 2008 12:02 pm

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσες αλλαγές μαζεμένες... Η ομάδα είχε κάνει πολύ καλές χρονιές και είχε βρει τον δρόμο της... Το να παραιτηθεί ένας παίκτης για κάποιο λόγο(π.χ. Χατζηβρέτας) το καταλαβαίνω, αλλά βλέποντας να φεύγουν παίκτες να διώχνει και ο προπονητής την "μάνα του λόχου" είναι ένα πολύ μεγάλο ρίσκο που μακάρι να του βγει... Η γνώμη μου είναι ότι ο Κακιούζης είχε 2 χρονάκια άνετα στην εθνική ακόμα... Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σε αυτού του είδους τους παίκτες πρέπει να στηριχθείς για να έχεις νοοτροπία νικητή και μαχητή(πειστήρια για τον χαρακτήρα του είχε δώσει και στην ΑΕΚ και στην Μπαρτσελόνα αλλά και στην εθνική(στον τελικό του Μουντομπάσκετ ήταν ο μόνος που έπαιξε με αξιοπρέπεια))...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Thu Jun 19, 2008 12:51 pm

P3 wrote:... είναι μεγάλος (ηλικιακά) και αν μη τι άλλο δεν μπορεί ένας παίκτης να θεωρεί τον εαυτό του πιο πάνω από την ομάδα, και να μην καταλαβαίνει πότε δεν μπορεί να προσφέρει άλλο!
Ο Γιαννάκης έμεινε στην Εθνική όσο ήθελε αυτός. Κανείς δεν του είπε τίποτα. Ακόμα και όταν δεν έκανε για την Εθνική ήταν στην αποστολή γιατί ήταν αρχηγός... Επίσης...

http://www.kakiouzis.com/gr/stats.php

Με 12,5 πόντους μ.ο. σε 34 παιχνίδια, 191 ριμπάουντ και ευστοχία 66% (136/206) στα δίποντα στην ισπανική λίγκα ποιος είχε χάλια χρονιά και δεν κάνει για την Εθνική???
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Jun 19, 2008 1:34 pm

Επειδή ξέρω κι εγώ στατιστική, να σημειώσω 2-3 πράγματα. Χμμμ, σε ποια ομάδα έπαιζε φέτος? Cajasol! Xμμμ, 10η στο Ισπανικό πρωτάθλημα μετά από 34 αγώνες εκ των οποίων κέρδισε μόνο 10. Γιατί παίζει σε αυτή την ομάδα αφού είναι παιχτούρα? Και γιατί τον άφησε να φύγει η Μπάρτσα? Είναι φυσικό όταν όλη ομάδα είναι για τα μπάζα να ξεχωρίζει ένας παίκτης! Για πες μου ποιον παίκτη της ΑΕΛ (η 10η του ελληνικού πρωταθλήματος) ή της Ολύμπια ή του Αιγάλεω (9η και 8η) πήρε? Η μήπως αυτοι δεν είχαν καλά ποσοστά? Επίσης, συγκρίνουμε την αγωνιστική κατάσταση του Παπαλουκά με του Κακιούζη(λόγω ηλικίας το λέω)? Του παίκτη που πήρε ευρωλίγκα? Του παίκτη που σήκωνε πέρσυ όλη την ΤΣΣΚΑ στις πλάτες στο FF της Αθηνας και φέτος μαζί με Σισκα, Λαγκτον και... και... μαμαγε και έδερνε? Του παίκτη που έδωσε χρυσάφι η Ρώσικη ομάδα για να τον πάρει και άλλα τόσα θα δώσει και ο Ολυμπιακός?

Χμμμμ... και για να σκεφτώ και το άλλο? Συγκρίνουμε τον Γιαννάκη με τον Κακιούζη ή μου φάνηκε?? Έλεος! Έλεος!!! Σιγά την ψυχάρα κιόλας! Αμα είναι να πάρουμε και τον Αλβέρτη που είναι η ψυχή του Βάζελου αφού οι μισοί παίκτες της Εθνικής είναι του ΠΑΟ και θα τους εμψυχώνει καλά! Να πάρουμε όμως και το Σιγάλα που ήταν η ψυχή του Γαύρου! Έλεος!

Και στο τέλος τέλος ποτέ δεν τον πήγαινα κιόλας τον Κακιούζη ακόμα και όταν έπαιζε καλά! Δε μου κάθετε ρε παιδί μου σα παίκτης!

Τέσπα δεν οφελεί, να συνεχίσω για να σας πείσω γιατί ξέρω πολύ καλά ότι θα καταλήξετε να λέτε ότι ο Γιαννάκης ευνοεί τους παίκτες του Ολυμπιακού και και και... πόσο μάλλον αν η Εθνική δεν παέι καλά στο προλυμπιακό ή/και στους ολυμπιακούς αν περάσει. Έρε κράξιμο που θα φάει ο άνθρωπος!
proskopos
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by proskopos » Thu Jun 19, 2008 1:42 pm

Τέσπα δεν οφελεί, να συνεχίσω για να σας πείσω γιατί ξέρω πολύ καλά ότι θα καταλήξετε να λέτε ότι ο Γιαννάκης ευνοεί τους παίκτες του Ολυμπιακού και και και... πόσο μάλλον αν η Εθνική δεν παέι καλά στο προλυμπιακό ή/και στους ολυμπιακούς αν περάσει. Έρε κράξιμο που θα φάει ο άνθρωπος!
είσαι λάθος... Δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο. Καλές επιλογές έκανε αν εξαιρέσεις το Κακιούζη.... Ωστόσο ναι... Αν δεν πάμε καλά θα φάει το κεφάλι του.. Πράγμα απόλυτα λογικό, δεν μπορείς να έχεις 2 καρπουζια στην ίδια μασχάλη... Ειδικά αν του Ολυμπιακού βρομάει κιόλας.... :)
Image
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Thu Jun 19, 2008 1:45 pm

Δεν ξέρεται τι έχει περάσει ο Κακιούζης για αυτό μιλάτε.Αν είχατε περάσει το ίδιο δεν θα είχατε όρεξη ούτε να περπατήσετε.Ο Κακιούζης είναι κλάσεις ανώτερος από Πρίντεζη κτλ....Εξάλλου έπρεπε να τον έπαιρνε έτσι ώστε να σταματήσει από την εθνική μέσα στο γήπεδο και όχι έτσι όπως σταμάτησε.Και κάτι τελευταίο.Φέτος ο Παπαλουκάς δεν βλέποταν,σιγά το μπάσκετ που έπαιξε δηλαδή....
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Thu Jun 19, 2008 3:23 pm

Eγω λεω να παρει Λιαδελη που πηρε και πρωταθλημα Ουκρανιας και που ειναι και τεραστιος παιχτης ΚΑΙ θα βλεπουμε και την Σαμπρινα στις εξεδρες!!!! :-D :-D :-D

Τοσα χρονια ειχαμε εμπιστοσυνη στο Γιαννακη, τωρα ολοι πεσαμε να τον φαμε. Κατι παραπανω θα ξερει αυτος. Και στην τελικη σιγα τον Κακιουζη πια, λες και δεν πηρε Φωτση,Διαμαντιδη, Σπανουλη κλπ.

Και εγω θεωρω οτι ο Πριντεζης μπορει να δωσει περισσοτερα απο τον Κακιουζη, ασχετα οτι πιστευω οτι δεν θα τον παρει. Περσυ εκανε φοβερο πρωταθλημα με Ολυμπια και ο Κακιουζης τραγικο με Μπαρτσελονα. Ο ενας ομως ηταν Μπαρτσελονα και ο αλλος Ολυμπια. Φετος ο Πριντεζης εκανε ενα καλο πρωταθλημα στον Ολυμπιακο και ο Κακιουζης ενα καλο σε εκεινη την τελειωμενη ομαδα που επαιζε. Εγω λοιπον αναμεσα στους 2 θα επαιρνα τον Πριντεζη. ΑΛΛΑ δεν θα τον παρει τελικα πιστευω.

@gasparosoft
Δεν ξερω τι εχει περασει ο Κακιουζης. Ο Γκριρ παντως περσυ εχασε τη γυναικα του και εμεινε μονος με το παιδι του, παρ ολα αυτα ειδες τι παιχνιδια εκανε φετος. Ο καθενας περναει δυσκολες προσωπικες στιγμες.
adam98
Gbyte level
Gbyte level

Post by adam98 » Thu Jun 19, 2008 6:15 pm

sagwnias wrote:
@gasparosoft
Δεν ξερω τι εχει περασει ο Κακιουζης. Ο Γκριρ παντως περσυ εχασε τη γυναικα του και εμεινε μονος με το παιδι του, παρ ολα αυτα ειδες τι παιχνιδια εκανε φετος. Ο καθενας περναει δυσκολες προσωπικες στιγμες.
Πόπο που το έμαθες αυτό? Τραγικό
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”