Ξεκοκκινησε ο σβερκος παιδες?

Όχι αριστερά ήταν ο Clichy, δεξιά ήταν ο Sagna.ultimate_aektzis wrote:Η αδυναμια μου ο Σανια ηταν αριστερα?Λατρευω τα μαλλια του![]()
Είδες που τα έλεγα για την Ρωσίδα. Πιο πολύ κακό παρά καλό κάνει. Αντίθετα η τριάδα Νασρί-Φάμπρεγκας-Γουόλκοτ είναι όλα τα λεφτά.nookie wrote:Δεν επαιξε ο Αρσαβιν!![]()
ultimate_aektzis wrote:Δεν εχω σε εκτιμηση τους Αγγλους ουτε θεοποιημενο το Αγγλικο πρωταθλημα(προτιμω Ισπανια γιατι βλεπεις οτι μεχρι και ο Πανσερραικος τους ξερει μπαλα), ισα ισα που τους θεωρω πολυ ξυλοκοπους και αμπαλους σαν λαο, αλλα το γ@μησες.
Δεν τον χαλαει τον παππου..ειδικα με τον Ρουνεϊ στα φετινα χαλια..!samiwinch wrote:επιτελους η Μαντσεστερ την πληρωσε με το ιδιο νομισμα που την σκαπουλαιρνει τοσο καιρο...με γκολ στο τελος του αγωνα...!!
ΥΓ : τι θα γινει φετος με τον Μπερμπατοφ??θα γινει υπερπαικτης στα γεραματα???
Πούλα τον ρε Βενγκέρ να ησυχάσουμε. Εκεί κοντά, ένας πετεινός με κάτι αυτιά είναι ότι πρέπει για την ομάδα. Με διπλό αύριο γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημαnookie wrote:Γενικοτερα φετος οι βασικοι επιθετικοι που θα υπολογιζονταν αρχικα ως κιλερς..εχουν μια γενικοτερη αφλογιστια..Αρσαβιν
ξεχασες τον καλυτερο η μου φαινεται???ΤΟΡΕΣ!!!nookie wrote:Γενικοτερα φετος οι βασικοι επιθετικοι που θα υπολογιζονταν αρχικα ως κιλερς..εχουν μια γενικοτερη αφλογιστια..Αρσαβιν,Ρουνεϊ,Ντρογκμπα..σαφως περιμεναμε περισσοτερα μεχρι τωρα..!
αχχ,αχχ,αχχ!!!ακομα δεν εχετε συνειδητοποιησει οτι το πρωταθλημα θα καταληξει στο Μερσεισαιντ φετος!!!gasparosoft wrote:Με διπλό αύριο γινόμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα
Ο Τόρες έπαιξε μπάλα την περίοδο που είχε δίπλα του τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό (της τελευταίας 20ετίας τουλάχιστον)samiwinch wrote:ξεχασες τον καλυτερο η μου φαινεται???ΤΟΡΕΣ!!!![]()
αα,καλαααααααα!!!!gasparosoft wrote:Ο Τόρες έπαιξε μπάλα την περίοδο που είχε δίπλα του τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό (της τελευταίας 20ετίας τουλάχιστον)samiwinch wrote:ξεχασες τον καλυτερο η μου φαινεται???ΤΟΡΕΣ!!!![]()
+++++++++++ ετσι μην σου πω οτι ο τορες βελτιωθηκε διπλα του παρα πολυ!!!!gasparosoft wrote:Ο Τόρες έπαιξε μπάλα την περίοδο που είχε δίπλα του τον καλύτερο Έλληνα επιθετικό (της τελευταίας 20ετίας τουλάχιστον)samiwinch wrote:ξεχασες τον καλυτερο η μου φαινεται???ΤΟΡΕΣ!!!![]()
μαλλον φουμαρεις και συ τα ιδια με το avatar σου!!!δεν εξηγειται αλλιως...ultimate_aektzis wrote:Βασικα οχι διπλα του.Ο Ντεμαρος τον ειχε παγκιασει τον φακιδομουρη.Αν ηταν παιχταρας θα επαιζε και αυτος στην ΑΕΚ οχι στο λιβερ-πουλ.
Μαλλον δν ξερεις μπαλα γτ ειναι ετσι οπως τα λεει ο ultimate ποιος τορες και λ@λ@κιες....Η athletico ηταν πολυ τυχερη που ειχε τετοιον επιθετικο παγκοσμιας κλασης!!!!!samiwinch wrote:μαλλον φουμαρεις και συ τα ιδια με το avatar σου!!!δεν εξηγειται αλλιως...ultimate_aektzis wrote:Βασικα οχι διπλα του.Ο Ντεμαρος τον ειχε παγκιασει τον φακιδομουρη.Αν ηταν παιχταρας θα επαιζε και αυτος στην ΑΕΚ οχι στο λιβερ-πουλ.![]()
![]()