Ποδοσφαιρκή συνάντηση!!!

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Re: Ποδοσφαιρκή συνάντηση!!!

Post by sagwnias » Mon Jan 21, 2008 8:29 pm

Για 9Χ9 ειμαστε πολλοι, και οχι γιατι ειναι μικρο το γηπεδο, απλα παιζουμε αναρχα ολοι πανω στην μπαλα και γινομαστε μπουλουκι. 8αδες παιζαμε και γινοταν χαμος σε κεντρο και αμυνα....μονο στις πτερυγες μπορουσε καποιος να κινηθει καπως πιο ανετα.

Οσο για τις παρατηρησεις που εκανες για το γηπεδο εχεις δικιο. Τον γερο που ειναι εκει απλα τον αγνοουμε. Τωρα για το γηπεδο με γραμμες και δοκαρια παλι δικιο εχεις.

Για τους παιχτες σας φτιαξτε μια λιστα με οσους εχουν δηλωσει να δειτε πανω κατω τι γινεται και παρτε και οσες αλλαγες θελετε.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Jan 21, 2008 8:39 pm

Κοίτα, δεν λέει να πάμε 35 άτομα και να παίξουμε 5 λεπτά ο καθένας... Κανένας δεν θα ευχαριστηθεί!
Πρέπει ως πληροφορικάριοι να βρούμε έναν αλγόριθμο να καταλήξουμε σε 8-9 άντε στο τσακίρ(αν και δεν πολυ λέει)10 παίκτες... Για Best-fit το κόβω :-D :-D :-D
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
S.a.kiss.007
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: 4th year

Post by S.a.kiss.007 » Mon Jan 21, 2008 8:40 pm

OK παιδιά μη με υπολογίζετε... Μόνο αν υπάρχει ΚΕΝΗ θέση. Κανένα πρόβλημα really!!!
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Jan 21, 2008 9:03 pm

Απ' ότι βλέπω έχουμε μέσα photisd, marios, gasparosoft, ismael blanco, keeper21, ciao, necrofear_13, S.a.kiss.007, Master_ex, emperormario, Loner
Είμαστε ήδη 11..Ή θα παίξουμε με 3 αλλαγές ή αν το πάρουμε με σειρά προτεραιότητας οι τρεις τελευταίοι μένουν έξω..
Εκτός αν κλείσουμε για μεγαλύτερο γήπεδο..
O Ganther και ο Vincent είναι μέσα??
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Mon Jan 21, 2008 9:21 pm

photisd wrote:Απ' ότι βλέπω έχουμε μέσα photisd, marios, gasparosoft, ismael blanco, keeper21, ciao, necrofear_13, S.a.kiss.007, Master_ex, emperormario, Loner
Είμαστε ήδη 11..Ή θα παίξουμε με 3 αλλαγές ή αν το πάρουμε με σειρά προτεραιότητας οι τρεις τελευταίοι μένουν έξω..
Εκτός αν κλείσουμε για μεγαλύτερο γήπεδο..
O Ganther και ο Vincent είναι μέσα??
Ο Ganther ειναι μελος της ομαδας μας και ειναι μεσα.
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Mon Jan 21, 2008 9:31 pm

Αυτοί που είναι σίγουρα μέσα είναι όλοι εμείς που παίξαμε και το Σάββατο εκτός από shocker και silverwind..Από εκεί και πέρα υπάρχουν 2-3 θέσεις το πολύ ελεύθερες.
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Mon Jan 21, 2008 9:36 pm

Άρα 2-3 από τους ciao, necrofear_13, S.a.kiss.007, Master_ex, emperormario ας έρθουν...Επίσης αν γίνεται και αν υπάρχει κανένα γήπεδο πιο κοντά από Χαλάνδρι θα βόλευε..Αλλιώς δεν πειράζει.
‎...Τα μεγαλύτερα όνειρα δεν βγαίνουν ποτέ έξω απ' το κουτί. Χρειάζεται μεγάλο θάρρος για να τα βγάλεις στο φως, να τα κρατήσεις ψηλά και να δεις τον πραγματικό σου εαυτό να αντικατοπτρίζεται μέσα τους...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Mon Jan 21, 2008 9:38 pm

Νομίζω το Χαλάνδρι είναι το πιο καλό που μπορούμε να βρούμε έτσι ώστε να είναι κοντά σε σταθμό.Υπάρχει μετά 8x8 στο Ρέντη αλλά δεν βολεύει καθόλου με συγκοινωνία.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Mon Jan 21, 2008 9:44 pm

όχι, καλύτερα Χαλάνδρι... Για Ρέντη, θέλω γύρω στην 1 ώρα να πάω, ενώ το Χαλάνδρι ειναι στη μέση για όλους...
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Mon Jan 21, 2008 10:02 pm

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.Μέσα σίγουρα είναι όπως μου έχουν δηλώσει προφορικά ή γραπτά οι:
1.vincent
2.loner
3.ismael blanco
4.photisd
5.gasparosoft
6.keeper21
7.marios
8.AngelCloud
Τώρα από εκεί και πέρα μπορούμε να έχουμε και 2 αλλαγές για αυτό όλοι πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση γιατί μπορεί κανείς να ακυρώσει όπως παραλίγο να γίνει με τον keeper προχθές.
Ξανατονίζω, για να μην παρεξηγηθώ ότι αποκλείω κάποιους, αυτοί που ανέφερα το είπαν σε έμενα ότι είναι μέσα και εγώ πήρα την αφορμή να δημιουργήσω τη λίστα για να ξέρουν όλοι πόσοι είμαστε.Δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν να μην έρθει να παίξει ,ούτε θέλω να με κατηγορήσει κανείς ότι εγώ τους αποκλείω,ίσα-ίσα που εγώ ήμουν και είμαι της άποψης να παίξουμε 10-10.
Από ότι βλέπω όμως μέσα για μπάλα είναι και ο necrofear αλλά και ο ciao, παιδιά ελάτε εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και άμα είναι κάθομαι και πρώτος αλλαγή.Αυτά για να μην με κατηγοράτε μετά ότι τα κανονίζω εγώ σας το ξαναλέω αυτή η λίστα που παραθέτω είναι με τα ονόματα που μου το είπαν εμένα προσωπικά που πήγα και ρώτησα σήμερα στη σχολή.Στο κάτω κάτω και προχθές με αλλαγή παίξαμε.
Μόλις τώρα πληροφορήθηκα είναι και ο necrofear μέσα.ciao απάντα και εσύ
Live your dreams...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Mon Jan 21, 2008 11:42 pm

Κοιτάχτε αν καποιος θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο να το ποστάρει αλλά το επόμενο ματς έχει περισσότερο τι μορφή ρεβάνσ παρά την διεξαγωγή νεου αγώνα.... Για αυτό λίγο υπομονή αν γίνεται μέχρι την επόμενη ποδοσφαιρική συνάντηση....
Image
ciao
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by ciao » Mon Jan 21, 2008 11:55 pm

Παίδες ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν δεν με παίξετε (αστειεύομαι)!
Είμαι στάνταρ μέσα αλλά όπως είπε και ο Sakis αν δημιουργείται πρόβλημα no prob δεν έρχομαι.
Και αν όπως λέει ο vincent πάτε για ρεβάνς τότε οκ ας σας δω στο επόμενο.
(Ή ακόμα καλύτερα αν κάποιος θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο ας κανονιστεί και ένα δεύτερο ματς κάπου αλλού με τους υπόλοιπους.)
Πάντως για να μην ακούγεται σαν πικρία ή οτιδήποτε άλλο μπορεί κάποιος άθελα του να φανταστεί, δεν έχω πρόβλημα.

ΥΓ:Βέβαια να πω, πως και εγώ είμαι είμαι ο πλέον παππούς.. :lol:
ΥΓ2:Για μελλοντικές συμμετοχές να πώ ότι παίζω άμυνα.
ΥΓ3:Σε περίπτωση που δεν σας δω καλό παιχνίδι και με τη νίκη!
ΥΓ4:Μην ξεχνάτε ότι για όλους σκοπός είναι η διασκέδαση!
S.S.D.D.
keeper21
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by keeper21 » Tue Jan 22, 2008 3:42 am

Παιδια εγω πιστευω πως πρεπει να εχουμε 1 αλλαγη...με 2 δεν βγαινει...ολοι θελουμε να παιξουμε μπαλα..και το γεγονος οτι δεν θα ερθει shocker,silver μας αφηνει περιθωριο για +2..εκτος και αν υπαρξει και αλλη ακυρωση..παντως εχουμε χρονο μεχρι τη νικη μας το Σαββατο..αλλα δεν λεω μεγαλα λογια γιατι την προηγουμενη φορα τα πληρωσαμε.. :-(
Reaching out to embrace the random.
Reaching out to embrace whatever may come.
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Jan 22, 2008 11:16 am

keeper21 wrote:Παιδια εγω πιστευω πως πρεπει να εχουμε 1 αλλαγη...με 2 δεν βγαινει...ολοι θελουμε να παιξουμε μπαλα..και το γεγονος οτι δεν θα ερθει shocker,silver μας αφηνει περιθωριο για +2..εκτος και αν υπαρξει και αλλη ακυρωση..
Man, μας αφήνει περιθώριο για +1, όχι για +2... Ήδη από το προηγούμενο είμασταν 9 και μετά τις αλλαγές που έγιναν(βλέπε ποστ blanco, gasparosoft) είμαστε 8 ακριβώς... Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο τρόπο για να χωριστούμε...
gasparosoft
Gbyte level
Gbyte level

Post by gasparosoft » Tue Jan 22, 2008 1:31 pm

Επειδή θέλουν πολλοί να πάνε δεν θα έρθω εγώ(δεν αισθάνομαι και πολύ καλάτο γόνατό μου).
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Jan 22, 2008 1:42 pm

μην είσαι χαζός ρε..θα έρθεις είπαμε...τέλος..από εκεί και πέρα ας έρθουν όσοι θέλουν και παίζουν ως αλλαγή..όσοι δεν ήρθατε προχθές ξαναπείτε μία να δούμε πόσοι είστε στο σύνολο!
AngelCloud
byte level
byte level

Post by AngelCloud » Tue Jan 22, 2008 2:18 pm

Χρειαζόμαστε δηλαδη άλλον έναν.
Necrofear είσαι ακόμη μέσα;
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Tue Jan 22, 2008 2:20 pm

Οκ μην σε ταλαιπωρούμε ρε Gasparosoft νομίζω ότι ο Necrofear 13 θα πάρει την θέση σου απλά πες μας σίγουρα αν δεν μπορείς...

(Άσχετο αλλά είναι τρίτη και παίζουμε σάββατο...)
Image
photisd
Mbyte level
Mbyte level

Post by photisd » Tue Jan 22, 2008 2:34 pm

Θα έρθει ο gasparosoft οπότε κανονίστε πέρα από αυτόν..Κενή θέση υπάρχει μία και από εκεί και πέρα όσοι θέλουν αλλαγή..
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Jan 22, 2008 2:45 pm

photisd εχεις δίκιο.... Θα έρθει ακόμα και αν χρειαστεί πριν να πάμε να του κάνουμε καντάδα στο σπίτι του... :-D
necrofear_13
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by necrofear_13 » Tue Jan 22, 2008 3:42 pm

Εννοειται πως ειμαι μεσα.Επισης μαριε αν ειναι για κανταδα ασε εμενα εγω ειμαι ομαδα μαζι του στην html.εχουμε αποκτησει μια αλλη οικοιοτητα πλεον.
Last edited by necrofear_13 on Tue Jan 22, 2008 3:48 pm, edited 1 time in total.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.

In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Tue Jan 22, 2008 3:44 pm

καλώς... Θα το έχω υπόψην μου... Εγώ θα παίζω την κιθάρα και οι υπόλοιποι τραγουδάτε!!!
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”