λοιπον,τελευταιο ποστ και το σταματαω....σου απανταω μονο και μονο επειδη μιλας πιο λογικα απο τους υπολοιπους...
marios wrote:
Το αν προκαλεί είναι κάτι το οποίο μπορούμε να το πούμε οι υπόλοιποι(μη Ολυμπιακοί). Και ναι, 9/10(για να μην πω και παραπάνω) ποστς που αφορούν τον ΟΣΦΠ προσωπικά με προκαλούν.
1ον,ειδικα φετος το 9/10 των ποστ που κανω(χωρις να με εχει προκαλεσει κανεις) αφορουν καθαρα τον Ολυμπιακο,την αποδοση του,τους παικτες του κλπ...διαβασε απο την αρχη τα ποστς αυτου του thread και θα το διαπιστωσεις..αν εσενα σε προκαλουν αυτα,μπορεις πολυ απλα να μην τα διαβαζεις,οπως ειπες ο ιδιος σε μενα πιο πανω..το περιεχομενο τους παντως ειναι καθαρα ποδοσφαιρικο και αφορουν κυριως τον Ολυμπιακο στην πλειοψηφια τους...
2ον,και εμενα με προκαλουν τα 9/10 ποστ του gasparosoft και τα 5/10 ποστ των υπολοιπων...τα 9/10 λοιπον ποστ μου που ενοχλουν εσενα,μπορει να ειναι οι απαντησεις μου στα 9/10 ποστ του gasparosoft η οποιουδηποτε αλλου που ενοχλουν εμενα...if u know what i mean...
marios wrote:P.S: @sami:
α) Είπα θα μειωθούν όχι θα μηδενιστούν. Και το πιστεύω εντελώς.
β) Επειδή είναι μέρος της καθημερινότητας σου και δεν μπορείς να το κόψεις, θες να κλειδωθεί για να το κόψουμε και εμείς;
α)αν ισχυει αυτο που λες,τοτε εχουν προβλημα οσοι σκεφτονται ετσι και τους λυπαμαι...αλλο να κανουμε πλακα και αλλο να γραφουμε οτι γραφουμε μονο και μονο για να προκαλουμε συνεχως τον αλλον...
β)θελω να κλειδωθει,γιατι τα οσα γραφονται πλεον ξεφευγουν απο τους σκοπους αυτου του τοπικ...το τοπικ εδω ειναι να μιλαμε για ποδοσφαιρο και οχι για να βγαζει ο καθενας το κομπλεξ και τα ψυχολογικα του...περυσι που ειχε κλεισει το τοπικ,ημουν ο 1ος που ηθελε να ανοιξει..δεν θελω να το κοψω απο κανεναν,αλλα ουτε θελω να χαλαω τη ζαχαρενια μου με τον καθε πικραμενο εδω μεσα...αν το τοπικ κινειται στο πλαισιο που πρεπει,δεν εχω κανενα προβλημα να συνεχισει να λειτουργει...επειδη ομως βλεπω οτι καποιοι το χρησιμοποιουν με διαφορετικο σκοπο,προτεινω να κλεισει...
marios wrote:Τέλος από εμένα.
τελος και απο εμενα...οποιος θελει να καταλαβει,θα καταλαβει..οποιος θελει μονο να τρολαρει,να βριζει και να προκαλει,ας το κανει...ο καθενας οπως εχει μαθει...
ja_the_invincible wrote:Πότε θα πάμε για καμιά μπάλα ?
ισχυει...αντε να ξεσκουριασουμε λιγακι!!

When you walk through a storm Hold your chin up high And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm Is a golden sky And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind Walk on, through the rain, Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart, And YOU'LL NEVER WALK ALONE, YOU'LL NEVER WALK ALONE...
http://www.youtube.com/watch?v=lR4n_Ttx ... re=related