Δεν υπάρχει θέμα επιλογής... Ο proskopos θα δει του Μπαϊεβιτς και εσύ του Ten HatentZoLe wrote:[off]
Και τελικά κατέληξες ποιου την πλάτη θέλεις να δεις φέτος?
[/off]

Δεν υπάρχει θέμα επιλογής... Ο proskopos θα δει του Μπαϊεβιτς και εσύ του Ten HatentZoLe wrote:[off]
Και τελικά κατέληξες ποιου την πλάτη θέλεις να δεις φέτος?
[/off]
Το μόνο θέμα που θα μπορούσε να προκύψει είναι η Αννα να τρέχει ανενόχλητη στο γήπεδο, γιατί κανείς δεν θα μαρκάρει με πολλή δύναμηabujafar wrote:Παιδια , χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον, θα κανω μια Χ αποσταση για να ερθω χαλανδρι και θα καταβαλλω καποιο χρηματικο ποσο μετα το τελος του αγωνα.Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ηταν για πλακα μεταξυ μας, αλλα νομιζω οτι οταν ερχεται και μια κοπελα, το παιχνιδι γινεται εντελως της πλακας και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα.
Φιλικα παντα! ( Ελπιζω να με καταλαβαινουν μερικοι !Και να μην προσβληθουν αλλοι!)
abujafar wrote: αλλα νομιζω οτι οταν ερχεται και μια κοπελα, το παιχνιδι γινεται εντελως της πλακας και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα.
Φιλικα παντα! ( Ελπιζω να με καταλαβαινουν μερικοι !Και να μην προσβληθουν αλλοι!)
πηγαίνει μπάλα, και τουλάχιστον λογικά παίζει καλύτερα απο μένα που'χω να παίξω απο το γυμνάσιο ουσιαστικάnecrofear_13 wrote:Εγω θελω η κοπελα να πηγαινει μπαλα και να μας βαλει τα γυαλια και να γελαμε!!!!!
Όχι ρε συ... Θα παίξουμε δυνατα... Τάκλιν στον λαιμό... Να κοπούνε καριέρες...Stoupeace wrote:Το μόνο θέμα που θα μπορούσε να προκύψει είναι η Αννα να τρέχει ανενόχλητη στο γήπεδο, γιατί κανείς δεν θα μαρκάρει με πολλή δύναμηabujafar wrote:Παιδια , χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον, θα κανω μια Χ αποσταση για να ερθω χαλανδρι και θα καταβαλλω καποιο χρηματικο ποσο μετα το τελος του αγωνα.Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ηταν για πλακα μεταξυ μας, αλλα νομιζω οτι οταν ερχεται και μια κοπελα, το παιχνιδι γινεται εντελως της πλακας και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα.
Για να ψάχνει μόνη της και να ποστάρει σε ενα 2 μηνών dead topic μάλλον νιώθει από μπάλα...Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να βάλουμε ένα κατώτατο όριο γνώσης μπάλας,φόρουμ είμαστε,όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή κι έρχεται,δε θα του πει κανείς "εσύ δεν ξέρεις μπάλα,δε θά'ρθεις"abujafar wrote:Παιδια , χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον, θα κανω μια Χ αποσταση για να ερθω χαλανδρι και θα καταβαλλω καποιο χρηματικο ποσο μετα το τελος του αγωνα.Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ηταν για πλακα μεταξυ μας, αλλα νομιζω οτι οταν ερχεται και μια κοπελα, το παιχνιδι γινεται εντελως της πλακας και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα.
?να μη γινει?Loner wrote:Για να ψάχνει μόνη της και να ποστάρει σε ενα 2 μηνών dead topic μάλλον νιώθει από μπάλα...Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να βάλουμε ένα κατώτατο όριο γνώσης μπάλας,φόρουμ είμαστε,όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή κι έρχεται,δε θα του πει κανείς "εσύ δεν ξέρεις μπάλα,δε θά'ρθεις"abujafar wrote:Παιδια , χωρις να θελω να προσβαλλω καποιον, θα κανω μια Χ αποσταση για να ερθω χαλανδρι και θα καταβαλλω καποιο χρηματικο ποσο μετα το τελος του αγωνα.Εννοειται βεβαια οτι το παιχνιδι θα ηταν για πλακα μεταξυ μας, αλλα νομιζω οτι οταν ερχεται και μια κοπελα, το παιχνιδι γινεται εντελως της πλακας και δεν ξερω κατα ποσο εχει νοημα.
Φιλικα παντα! ( Ελπιζω να με καταλαβαινουν μερικοι !Και να μην προσβληθουν αλλοι!)Να ξέρεις οτί είναι πολύ πιθανό να μη γίνει ΤΟ παιχνίδι......ενημερώστε με για ακυρώσεις
Ποτε ειπωθηκε αυτο?Δεν παιζει να ειμαι τοσο στραβακαςκαι αφου λεει και ο stoupeace οτι πηγαινει ποδοσφαιρο τοτε κατι θα ξερει.
Να το!Stoupeace wrote:πηγαίνει μπάλα, και τουλάχιστον λογικά παίζει καλύτερα απο μένα που'χω να παίξω απο το γυμνάσιο ουσιαστικάnecrofear_13 wrote:Εγω θελω η κοπελα να πηγαινει μπαλα και να μας βαλει τα γυαλια και να γελαμε!!!!!Τωρα για σας δεν ξέρω
para wrote:Να το!Stoupeace wrote:πηγαίνει μπάλα, και τουλάχιστον λογικά παίζει καλύτερα απο μένα που'χω να παίξω απο το γυμνάσιο ουσιαστικάnecrofear_13 wrote:Εγω θελω η κοπελα να πηγαινει μπαλα και να μας βαλει τα γυαλια και να γελαμε!!!!!Τωρα για σας δεν ξέρω
Kαι τι μας το λες? Καλό είναι αυτό?ultimate_aektzis wrote: Εγω εχω να πω οτι επαιζα στον Ηλυσιακο, με προπονητη το Δωνη, τερματοφυλακας.