τέλος πρωταθλήματος

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by P3 » Thu May 26, 2005 9:47 am

Παιδιά όσα δεν φτάνει η αλεπού....
Είπαμε να εκθέτουμε απόψεις και όχι να αρχίσουμε να βριζόμαστε!

Όσο για τα διάφορα περι του αγώνα στιγμιότυπα τραβάτε παίξτε εσείς σε γήπεδο λίμνη και αν δεν καταφέρετε να βρείτε τη μπάλα με το χέρι ή να χτυπήσετε κάπιον λόγω προσπάθειας να παραμείνετε όρθιοοι από το πατινάζ να μουτ γράψετε!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu May 26, 2005 10:21 am

ρε τα βαζελάκια τρελλάθηκαν. αδίκησε τον ηρακλή η διαιτησία σε ένα ματς ο θρύλος εφάρμοσε τη κατοχή του '40. υπήρχε περίπτωση ο ηρακλής να βάλει γκολ? ο θρύλος είχε δυο δοκάρια και πόσες άλλεσ ευκαιρίες.

ή μήπως να έχανε τπ πρωτάθλημα ο ολυμπικός με νίκη του βάζελου στον όφη; α, ξέχασα ότι στο θέμα του οφη το κάνουμε αβαβά. μολις έβαλε το γκολ το "ριβαλντοκκάς", αμέσως έβαλε και το δεύτερο γκολ ο μιχαλάκης στο παράρτημα το οποίο κατέβηκε με 8 αναπληρωματικούς. αυτά για το καθαρό πρωτάθλημα.
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu May 26, 2005 11:39 am

p3 wrote:Όσο για τα διάφορα περι του αγώνα στιγμιότυπα τραβάτε παίξτε εσείς σε γήπεδο λίμνη και αν δεν καταφέρετε να βρείτε τη μπάλα με το χέρι ή να χτυπήσετε κάπιον λόγω προσπάθειας να παραμείνετε όρθιοοι από το πατινάζ να μουτ γράψετε!!!
Αγκωνιές δε θα σκάμε τόσο εύκολα πάντως... ;) :lol:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu May 26, 2005 11:41 am

tsilochr wrote:ρε τα βαζελάκια τρελλάθηκαν. αδίκησε τον ηρακλή η διαιτησία σε ένα ματς ο θρύλος εφάρμοσε τη κατοχή του '40. υπήρχε περίπτωση ο ηρακλής να βάλει γκολ? ο θρύλος είχε δυο δοκάρια και πόσες άλλεσ ευκαιρίες.

ή μήπως να έχανε τπ πρωτάθλημα ο ολυμπικός με νίκη του βάζελου στον όφη; α, ξέχασα ότι στο θέμα του οφη το κάνουμε αβαβά. μολις έβαλε το γκολ το "ριβαλντοκκάς", αμέσως έβαλε και το δεύτερο γκολ ο μιχαλάκης στο παράρτημα το οποίο κατέβηκε με 8 αναπληρωματικούς. αυτά για το καθαρό πρωτάθλημα.
Έχετε τώρα και εσείς το δικό σας παράρτημα...την Κέρκυρα!!! :razz:
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Thu May 26, 2005 2:50 pm

Μπορώ να πώ ότι είμαι εκνευρισμένος από τον τρόπο που χάθηκε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια μας. Με ισοπαλίες δεν παίρνεις πρωταθλήματα. Πώς να βγείς πρωταθλητής όταν φέρνεις ισοπαλίες με ΑΡΗ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ λίγες αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος; Κατά τα άλλα η διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (ειδικά ο επόπτης γραμμών) ήταν μέτρια ώς κακή, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Τουλάχιστον είδαμε ωραίο τελικό Champions League και έφτιαξε η μέρα κάπως. Κάποιοι επίσης πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον κύριο Μπάγεβιτς.
Last edited by rapadder on Thu May 26, 2005 6:31 pm, edited 1 time in total.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Marauder
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Marauder » Thu May 26, 2005 3:14 pm

Τι να κάνομε έτσι είναι η ζωή......δεν υπάρχει λόγος τσαντίλας για το αποτέλεσμα αφού ότι έγινε έγινε και δεν το αλλάζει!! Η τσαντίλα και το βρίσιμιο περί αδικίας μόνο κομπλεξαρισμένο είναι και δεν κάνει! Πολύ απλά ο καλύτερος κέρδισε :-D that's all!! Άλλωστε πλέον εμείς οι γάβροι μπορούμε να λεμε ότι πηραμε νταμπλ και στο Champions League αποκλειστήκαμε από την πρωταθλήτρια οπότε χαλάλι....:-D Τώρα άντε και καλό καλοκαίρι!
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu May 26, 2005 3:40 pm

Rapadder εγώ πρώτος θα πω ευχαριστώ στον Μπάγεβιτς και εκλυπαρώ για να μην φύγει.Τώρα θα φανεί ποιος κάνει κουμάντο στο Θρύλο!Πάντα ήμουν ευγνώμων για αυτό τον άνθρωπο γιατί και πριν 8 χρόνια έδωσε το ντάμπλ στον Ολυπμιακό μετά από 10 χρόνια αφάνειας και τώρα του ξανέδωσε το θρόνο του παρά τις διάφορες περίεργες συμπεριφορές της γνωστής κλίκας (Τζιοβάνι-Καστίγιο και παραλίγο Ριβάλντο).Και μην ξεχνάμε ότι του έδωσε και μιά αξιοπρεπή εμφάνιση στο περασμένο Champions League, που παρεπιπτόντως κατεκτησε η Ομάδα που τον απέκλισε ;) .
Αλίμονο μας που σαν Ολυμπιακοί μερικοί βρίζουμε τον άνθρωπο που μας έχει αναστηλώσει 2 φορές!
Εγώ ξαναλέω όπως και πριν ότι προτιμώ το σύνθημα "Ντούσαν ...ι για πάντα στο λιμάνι"
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Thu May 26, 2005 8:39 pm

Άκουγα Σαριδάκη χτες (δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του παναθηναικού) , έχει πληροφορίες για παίκτες που έχει στο στόχαστρο ο παναθηναικός οι οποίοι είναι ή καμένοι ή παλτά ως συνήθως. Δε μπορώ να καταλάβω ποιος κάνει το σχεδιασμό στην ομάδα, ο χουντάλας με τις γούνες... Εγώ ένα μόνο έχω να πω , ΠΑΟ πλέον σημαίνει πανελλήνια αναπηρική ομοσπονδία , κι αν δεν δώσει ο τζίγκερ την ομάδα στους Γιαννακοπουλέους ή τουλάχιστον δεν συνεργαστεί μαζί τους στο ποδοσφαιρικό τμήμα ομάδα δε φτιάχνουμε. Έχουμε καταντήσει σαν την ΑΕΚ προ Νικολαίδη έχουν κρυφτεί οι οπαδοί στα λαγούμια και δε βγαίνουν, αλλεργία στο φως πάθαμε.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Fri May 27, 2005 2:37 pm

jimmyD wrote:Έχουμε καταντήσει σαν την ΑΕΚ προ Νικολαίδη έχουν κρυφτεί οι οπαδοί στα λαγούμια και δε βγαίνουν, αλλεργία στο φως πάθαμε.
Ναι...Βγαίνουν το βράδυ για να γράψουν συνθήματα στους τοίχους των σπιτιών γύρω από το γήπεδο!!! :evil: :evil: :evil: Λες και θ'αλλάξει κάτι με αυτό...
Tamiya rulezZz....

Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Fri May 27, 2005 3:46 pm

Εγώ θα πρότεινα στο βάζελο να κάνει κάτι να πάρει το giovanni.δεν θα ναι και η πρώτη φορά που στηρίζει τις μεταγραφές βασει Θρύλου(αν οχι αυτό που προτεινω,κατι παρομοιο στο παρελθον)Θα μου πεις ο ζιο είναι πολύ αργός και αχρηστος μπροστά στα παιχτρόνια του τριφυλλιού(που θα πρότεινα να γίνει τετράφυλλο για να φέρει επιτέλους λίγη τύχη)

Οσο για το θέμα μπάγεβιτς πιστεύω ότι ο άνθρωπος δε μας κάνει.
Οτι καταφέραμε το πετύχαμε λόγω κλάσσης παιχτών και προσωπικών ενεργειών αυτών και όχι λόγω προπονητή.Προσωπική άποψη...

Ποιος ριβάλντο....Ζίο 4ever
"Mess with the best die like the rest" - Major
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Fri May 27, 2005 5:34 pm

Το παληκάρι ο giovanni μέχρι να σηκώσει το πόδι να σουτάρει τον είχαν κόψει .
Αυτός ο Ταραλίδης ....άλλο πράγμα ...πραγματικά άσχετος .
2-3 θέλει ο Ολυμπιακός και είναι οκ.
Έναν σε κάθε γραμμή. (άλλος από εκεί αριστερά ο Βενετίδης )

Όσο για την ομάδα μου ....
Μπασινάς φεύγει,Μίνχ φεύγει ....
Έχει πάρει 50 επιθετικούς (Παπ,Κων/νου,Μάντζιος,Γκέκας,Μανώλης)
Και από άμυνα και κέντρο δεν υπάρχει ψυχή.
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Fri May 27, 2005 6:35 pm

Σα γάβρος μιλάω, αυτός ο Ταραλίδης ρε παιδί μου,τι πράμα είναι τούτος.Όποτε βρει χώρο και του κ@@@λώσει ρίχνει στα περιστέρια.έχει βάλει σημάδι τις σουίτες στο καραϊσκάκη μου φαίνεται.Μου θυμίζει τον πουρσανίδη που βάραγε κάτι τρελά παλιά.
Θυμάμαι ένα αγώνα με τη juve παλιά που βρισκόταν 3 φορές στο ύψος της μεγάλης περιοχής σε κεντρικά σημεία και ενώ είχε σχετικά κενό χώρο μπροστά του(δεν υπήρχαν στην πορεία προς το τέρμα παίχτες,ούτε καν συμπαίχτες)και αυτός τα έστειλε και τα 3 πάνω από το οριζόντιο.Ούτε καν εστία.

Γυρνώντας στον ταραλίδη, σε κουβέντα με φίλο γάβρο ενώ βλέπαμε το κύπελο γιατί ρε συ βαράει όλο σουτ αυτός ο καμμένος μου απάντησε:
-Ε ρε συ αφού έχει δυνατό πόδι το παιδί να μην το τραβήξει?????

Τι λε ρε συ?Δηλαδή και εγώ αν έχω π.χ. μεγάλο @#$%#@$ να αρχίσω και όποιον πάρει????Είναι λογική αυτή????ΗΜΑΡΤΟΝ

Υ.Γ. αυτός ο ταραλίδης μου θυμίζει ένα άλλο καμμένο που έπαιζε στην θεϊκή σειρά του ΑΝΤ1 "Εγκλήματα".Θυμάστε το γαμπρό που είχαν φέρει να παντρευτεί η κορίνα?Τη μισοριξιά από το χωριό??
Α ρε ΦΩΤΑΡΑ!!!!
"Mess with the best die like the rest" - Major
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Fri May 27, 2005 7:24 pm

Major wrote: Υ.Γ. αυτός ο ταραλίδης μου θυμίζει ένα άλλο καμμένο που έπαιζε στην θεϊκή σειρά του ΑΝΤ1 "Εγκλήματα".Θυμάστε το γαμπρό που είχαν φέρει να παντρευτεί η κορίνα?Τη μισοριξιά από το χωριό??
Α ρε ΦΩΤΑΡΑ!!!!
ImageImageImageImageImage
Όντως του μοιάζει πάρα πολύ ....
Πάντως ότι παίχτες έχει "φτιάξει" ο Παναθηναϊκός,τους έδωσε και τους δίνει ..
Οπότε μην περιμένουμε να αλλάξει κάτι ....
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Sat May 28, 2005 12:34 pm

major wrote:Τι λε ρε συ?Δηλαδή και εγώ αν έχω π.χ. μεγάλο @#$%#@$ να αρχίσω και όποιον πάρει????Είναι λογική αυτή????
Ναι φίλε αυτή είναι λογική. Αν ήταν πρόγραμμα θα ήταν μια πολύ ωραία τάξη με πολύ εύκολη δήλωση. Το πρόβλημα είναι στην υλοποίηση.
Swtos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: MSc

Post by Swtos » Mon May 30, 2005 9:36 pm

rapadder wrote:Τουλάχιστον είδαμε ωραίο τελικό Champions League και έφτιαξε η μέρα κάπως.
Απεναντίας, εμένα χάλασε τελείως η μέρα μου. Είναι δυνατόν να κερδίζουμε 3-0 στο ημίχρονο και να χάνουμε την κούπα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Κρίμα για τον Μαλντίνι, θα σήκωνε την 5η κούπα του. Δεν πειράζει, σε 2 χρόνια στον τελικό στο ΟΑΚΑ θα το σηκώνει ο Ρίμπο :-D :-D :-D
-My father made him an offer he couldnt refuse
-What was that?
-Luca Brasi held a gun to his head and my father assured him that either his brain or his signature would be on the contract

-The Godfather
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue May 31, 2005 12:56 am

Swtos wrote:
rapadder wrote:Τουλάχιστον είδαμε ωραίο τελικό Champions League και έφτιαξε η μέρα κάπως.
Απεναντίας, εμένα χάλασε τελείως η μέρα μου. Είναι δυνατόν να κερδίζουμε 3-0 στο ημίχρονο και να χάνουμε την κούπα :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Κρίμα για τον Μαλντίνι, θα σήκωνε την 5η κούπα του. Δεν πειράζει, σε 2 χρόνια στον τελικό στο ΟΑΚΑ θα το σηκώνει ο Ρίμπο :-D :-D :-D
Άστα, συνονόματε! Ήθελα εκείνη τη βραδιά αν τα σπάσω όλα! Στεναχωρήθηκα περισσότερο από το χάσιμο του εγχώριου πρωταθλήματος! :mad:
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”