Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Ήμαρτον μ' αυτή τη διαιτησία!
Ένα, άντε δύο, ζευγάρια μάτια είναι για να κρίνουν τις φάσεις. Ωραία καθόμαστε εμείς απ' την πολυθρόνα μας και τα βλέπουμε.
Αν γινόταν αυτό που έγινε στο ματς με τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο (την 3η κίτρινη κάρτα εννοώ) σε αγώνα που ευνοούταν ο Ολυμπιακός θα αρχίζατε πάλι τα περί αδικίας των άλλων ομάδων απέναντι στον Ολυμπιακό. Άνθρωποι είναι οι διαιτητές, χωρίς να έχουν video μπροστά τους. Λάθη θα κάνουν.
Ένα, άντε δύο, ζευγάρια μάτια είναι για να κρίνουν τις φάσεις. Ωραία καθόμαστε εμείς απ' την πολυθρόνα μας και τα βλέπουμε.
Αν γινόταν αυτό που έγινε στο ματς με τον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο (την 3η κίτρινη κάρτα εννοώ) σε αγώνα που ευνοούταν ο Ολυμπιακός θα αρχίζατε πάλι τα περί αδικίας των άλλων ομάδων απέναντι στον Ολυμπιακό. Άνθρωποι είναι οι διαιτητές, χωρίς να έχουν video μπροστά τους. Λάθη θα κάνουν.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
- gasparosoft
- Gbyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- para
- Wow! Terabyte level
LOL, ok.
Έτσι απαντάνε και τα ξαδέρφια μου που δεν είναι καν 5 χρονών. Το πώς τη λένε την ομάδα τους το μαθαίνουν αφού μάθουν ότι Ολυμπιακός == κακό/τζιζ/πιπέρι (δεν ξέρω και τι αλλο λενε στα μικρα).
Θα σας ξανααπαντήσω όταν ξαναθεωρήσετε ότι η γη γυριζει.
Έτσι απαντάνε και τα ξαδέρφια μου που δεν είναι καν 5 χρονών. Το πώς τη λένε την ομάδα τους το μαθαίνουν αφού μάθουν ότι Ολυμπιακός == κακό/τζιζ/πιπέρι (δεν ξέρω και τι αλλο λενε στα μικρα).
Θα σας ξανααπαντήσω όταν ξαναθεωρήσετε ότι η γη γυριζει.
Last edited by para on Sun Nov 25, 2007 8:32 am, edited 1 time in total.
#!
- ismael blanco
- Kilobyte level
-
- Kilobyte level
Πωπω... sorry ρε φίλε, αλλά get a life!, που λένε και στην αλλοδαπή..ismael blanco wrote:Η γη γυρίζει και ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ πληρώνει τους διαιτητές πιστεύω οτί τα ξέρουν και τα δύο πράγματα τα ξαδερφάκια σου, καθώς επίσης και ότι ο Ο.Σ.Φ.Π ή όπως αλλιώς λέγεται αυτή ημικρή ομαδούλα δεν γα.........

Έτσι για να σε "εξιτάρω" λίγο, μιας και πάντα μ'αρέσει να τσιτώνω τους κολλημένους

Είναι γνωστό, ότι η φυσική θέση του ΑΕΚακίου είναι το νο.3 της τελικής κατάταξης.
Γι'αυτό και τα τελευταία δύο χρόνια, που κατάφερε και βγήκε... δεύτερο (

Δηλαδή έχει πολύ πλάκα. Τη λές στους βάζελους, γιατί κατάφερε η ομάδα σου να φάει τη ...δεύτερη θέση.
Οι βάζελοι τουλάχιστον, τη δεύτερη θέση τη θεωρούν αποτυχία!
Εσύ κορδώνεσαι που κατάφερες και τους την πήρες?

Από την άλλη, προσπαθείς να την πεις και στους γαύρους, γιατί ξαφνικά άρχισες να λιγουρεύεσαι κανένα πρωταθληματάκι μετά από 15 χρόνια!

Συμπέρασμα: Μην προσπαθείτε να κάνετε σοβαρή συζήτηση με κολλημένους οπαδούς ελληνικών ομάδων!

ΥΓ: Μη το πάρεις προσωπικά, εγώ δεν είμαι ούτε γαύρος,ούτε βάζελος,ούτε αεκτζης. Απλά καμιά φορά, άμα βλέπω κάποιον τόσο φανατισμένο, δε μπορώ... μου βγαίνει φυσικά μια τάση να του τη λέω

- ismael blanco
- Kilobyte level
- tZoLe
- Venus Former Team Member
Με τα δικά σου μυαλά και με τα δικά μου δεν αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσο εσείς οι μη Ολυμπιακοί θα γίνεσται εκτός από οπαδοί της ομάδας σας και αντιΟλυμπιακοί και θα κλαίγεστε για τη διαιτησία, και όσο εμείς θα αρκούμαστε με την φιέστα το Μάη, δεν θα αλλάξει κάτι. Αν θες να πιστεύεις ότι είσαι ο αδικημένος και ότι αν δεν υπήρχε ο Κόκκαλης θα ήσουν πρώτος πίστευε το, και θα ακολουθήσω και εγώ τη λογική που λέει ότι από τότε που γεννήθηκα έχω πανηγυρήσει 11 πρωταθλήματα.ismael blanco wrote:Δεκτό αν και δεν είμαι τόσο φανατισμένος όσο φαίνεται αλλά δεν μου αρέσει κάποιος να αμφισβητεί πράγματα που είναι ευρέως διαδεδομένα και να προσπαθεί να μου τη πει και από πάνω.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)
έτσι
Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
- marios
- Wow! Terabyte level
Κοίτα dude(φιλικά πάντα), εγώ δεν είμαι αντι-Ολυμπιακός περισσότερο απο αντί-βάζελος και αναμφισβητητα πάνω από όλα είμαι ΑΕΚτζης... Αν εσένα σου αρκεί να παίρνεις το πρωτάθλημα αδιαφορόντας αν το πήρες με ένα σωρό πέναλτυ που πήρες έξω από την περιοχή(στην αρχή αυτής της υπέροχης 11ετίας) η χωρίς να δίνουν σε άλλες ομάδες πέναλτυ(ΑΕΚ-ΟΣΦΠ πέρσυ) δικαίωμα σου και χάρισμα σου...
Αν πάλι στους βάζελους αρκεί να παίρνουν ένα πρωτάθλημα με κάποια υπέροχα σφυρίγματα του Δουρου και με κάτι καθυστερήσεις μέχρο Ολιζαντέμπε να σκοράρει, και βέβαια να μιλάνε για την ευρωπαική πορεία πάλι χαρισμά τους...
Εγώ ουτε το ένα θέλω ούτε το άλλο...
Προτιμάω 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και να είναι το μόνο που να μου καταλογίζετε παρά να έχω αμφιβολία για το πως πήρα το πρωτάθλημα(στην τελική εγώ λεφτα δεν παίρνω...)
Αν πάλι στους βάζελους αρκεί να παίρνουν ένα πρωτάθλημα με κάποια υπέροχα σφυρίγματα του Δουρου και με κάτι καθυστερήσεις μέχρο Ολιζαντέμπε να σκοράρει, και βέβαια να μιλάνε για την ευρωπαική πορεία πάλι χαρισμά τους...
Εγώ ουτε το ένα θέλω ούτε το άλλο...
Προτιμάω 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και να είναι το μόνο που να μου καταλογίζετε παρά να έχω αμφιβολία για το πως πήρα το πρωτάθλημα(στην τελική εγώ λεφτα δεν παίρνω...)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- ismael blanco
- Kilobyte level
Sυμφωνώ απολύτως με το mario και θα ήθελα να προσθέσω ότι όλοι Κόκκαλης ,βαρδινογιάννης κ.λ.π πρέπει να στηρίξουν τον Ντέμη που προσπαθεί να αναβάσει τη ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όχι βέβαια ότι δεν βοηθάνε και οι άλλοι αλλά μέχρι στιγμής μονο ο Ντέμης κάνει τις ουσιαστικές κινήσεις για να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα.
Live your dreams...
ismael blanco wrote:Sυμφωνώ απολύτως με το mario και θα ήθελα να προσθέσω ότι όλοι Κόκκαλης ,βαρδινογιάννης κ.λ.π πρέπει να στηρίξουν τον Ντέμη που προσπαθεί να αναβάσει τη ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όχι βέβαια ότι δεν βοηθάνε και οι άλλοι αλλά μέχρι στιγμής μονο ο Ντέμης κάνει τις ουσιαστικές κινήσεις για να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα.
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Last edited by adam98 on Sat Nov 24, 2007 11:37 pm, edited 1 time in total.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- gasparosoft
- Gbyte level
Άκου φίλε να δεις...Τουλάχιστον η ΑΕΚ είναι ιδεολογία και για αυτό πρέπει να την υπερασπίζεσαι για πάντα και με οποιδήποτε τρόπο και κόστος...Είναι σαν την πατρίδα...Αν χρειαστεί θα πέσεις και μαχόμενος για αυτήν.adam98 wrote:ismael blanco wrote:Sυμφωνώ απολύτως με το mario και θα ήθελα να προσθέσω ότι όλοι Κόκκαλης ,βαρδινογιάννης κ.λ.π πρέπει να στηρίξουν τον Ντέμη που προσπαθεί να αναβάσει τη ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Όχι βέβαια ότι δεν βοηθάνε και οι άλλοι αλλά μέχρι στιγμής μονο ο Ντέμης κάνει τις ουσιαστικές κινήσεις για να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα.Ξυπνήστε ρε για Α.Ε. μαλώνετε! οι τύποι που αναφέρεις τα κονομάνε και εσείς κάθεστε και μαλώνετε στην καλύτερη περίπτωση( γιατί πάντα υπάρχουν και μερικοί
'ξύπνιοι" που πάνε και παίζουν και ξύλο για τις ομάδες)
- ismael blanco
- Kilobyte level
-
- Kilobyte level
- tZoLe
Έτσι, έτσι και εγώ μαζί!!!Costantine wrote:Δε ξέρω τι λέτε εσείς, η Coca-Cola είναι ιδέα και εμείς ο λαός της Coca-Cola θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για την ιδέα μας.
Και θα συντρίψουμε τους μισητούς της Pepsi.

"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
έτσι
- gasparosoft
- Gbyte level
- para
- Wow! Terabyte level
Costantine++ για τα 2 σου posts.
#!
-
- Kilobyte level
Γιατί?gasparosoft wrote:Costantine wrote:Δε ξέρω τι λέτε εσείς, η Coca-Cola είναι ιδέα και εμείς ο λαός της Coca-Cola θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για την ιδέα μας.
Και θα συντρίψουμε τους μισητούς της Pepsi.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Είσαι πολύ αστείος
Απλώς εσύ θα πέσεις για την ιδέα της ΑΕΚ Α.Ε. κι εγώ για την ιδέα της Coca-Cola A.E.

Αντε, να μιλήσω και λίγο σοβαρά.
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προϊόν. Απολαύστε το όπως κάνετε και με κάποιο άλλο προϊόν, π.χ. σινεμά.
Πληρώνεις για να πας στο γήπεδο, είσαι πελάτης στην κυριολεξία και απαιτείς να έχεις και το καλύτερο δυνατό θέαμα και αντιμετώπιση.
Φοράς και το κασκολάκι για την ομάδα που συμπαθείς, πίνεις και το καφεδάκι σου, περνάς ευχάριστα την ώρα σου και that's it.
Καμία αξία παραπάνω δεν έχει.
Όπως αντίστοιχα πληρώνεις για να πας να δεις μια ταινία στο σινεμά και θέλεις να είναι καλή η ταινία. Δε θα πλακωθείς στο ξύλο όμως με κάποιον που υποστηρίζει άλλον σκηνοθέτη από σένα.

Τι κουραφέξαλα είναι αυτά περί ιδεών και λαών και λοιπές μ....ίες.

I mean..how stupid can you be?..Να κάτσεις να τσακωθείς/βριστείς/πλακωθείς κτλ για λογαριασμό της Χ ΠΑΕ ή ΚΑΕ.
Το βρίσκω όχι απλά χαζό.. Πανηλίθιο εντελώς.
ΥΓ: Τώρα εγώ για κάποιο λόγο, είχα την εντύπωση ότι όλα τα παραπάνω ήταν αυτονόητα για άτομα με μόρφωση τρίτης βαθμίδας...

- ismael blanco
- Kilobyte level
Όμως είναι τελείος διαφορετικό το να είσαι ΑΕΚτζης τότε σκέφτεσαι αλλιώς .Πόσο μάλλον άμα είσαι από την Πόλη και έχεις μεγαλώσει με αυτή την ομάδα και έχεις περάσει ότι περάσανε οι Έλληνες εκεί. Έγώ πάντως δεν έχω καταγωγή από εκεί αλλά από αφηγήσεις που έχω ακούσει έχω στεναχωρηθεί και γι'αυτό αγαπώ αυτή την ομάδα την Αθλητική Ενωση Κωνσταντινούπολης
Live your dreams...
- tZoLe
Και άλλο ειναι να έχεις μεγαλώσει με τον Ολυμπιακό, κάτω στο λιμάνι, στα λαϊκά στρώματα, με την φτώχια, άρα είναι διαφορετικό να είσαι Ολυμπιακός. Εγώ έχω καταγωγή από τον Πειραιά, οι δικοί μου τα ζήσανε αυτά, οπότε αγαπώ την Ολυμπιακός Α.Ε. Είμαι μέλος του Ολυμπιακού κτλ. Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά θα έρθει μία μέρα που θα αναθεωρήσεις τα περί ιδέας.

έτσι