Πορείες και τέτοια ...

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: N>4

Post by ismael blanco » Fri Nov 23, 2007 5:16 pm

Καταρχάς εσύ δεν έχεις ομάδα στο χάντμπολ οπότε μη μιλάς γιατί εγώ έχω και τα πάω μια χαρά και κατα δεύτερον κοίτα πέρυσι και πρόπερσι τη βαθμολογία στο ποδόσφαιρο.
Live your dreams...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Fri Nov 23, 2007 7:39 pm

Το λες γιατί απλά δν έχεις που αλλού να στηριχτείς... Δν γίνεται να μην είμαι αντικειμενικός, ο Ολυμπιακός τα τελευταία 11 χρόνια έχει 10 πρωταθλήματα. Δηλαδή τι άλλο θες... Και μέσα σε αυτά τα 11 χρόνια ο Παναθηναικός έχει φτάσει σε ημιτελικό του cl, δυο φορές στους 8 του cl, και μία στους 8 του uefa... Ok είμαι υπερήφανος που με θεωρούν καλή ομάδα στην ευρώπη αλλά το θέμα είναι οι τιτλοι και μια ομάδα χωρίς τίτλους δν έχει κύρος... Σύμφωνα με την νοοτροποία σου αν πάρεις φέτος πρωτάθλημα μην γυρίσεις να πεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον ολυμπιακό γιατί φέτος παίζει πολύ καλά στην ευρώπη... Καλύτερα από εσένα...
Δηλαδή ως Παναθηναικός θεωρείς ότι η ομάδα του Κυράστα δεν άξιζε πρωτάθλημα; Η Ριζούπολη είναι δικαιολογία ή γίναν όργια; Εντύπωση μου κάνει γιατί ακόμα και γω αναγνωρίζω ότι άξιζε πολλά η συγκεκριμένη ομάδα ..Ειδικά όταν η ομάδα σου έκανε πορείες και έμενε άτιτλη ενώ ο Ολυμπιακός σάρωνε στην Ελλάδα και έξω τίποτα, είναι περίεργο να το βλέπεις το θέμα ως στατιστικολόγος. Επίσης δεν στήριξα τίποτα στο 6-1 του 1978 απλά προσπαθώ να δείξω πόσο σαθρά είναι τέτοιου είδους ιστορικά αλλά και στατιστικά επιχειρήματα. Το ποδόσφαιρο είναι μια η άλλη την μια μέρα είσαι θεός την άλλη τίποτα και κάθε ένας αγαπάει μια ομάδα για τους λόγους τους. Όχι επειδή είναι μεγαλύτερη, καλύτερη, ισχυρότερη αλλά για τελείως προσωπικούς λόγους. Και για κάθε οπαδό η ομάδα του είναι καλύτερη. Δηλαδή είναι τελείως υποκειμενικό θέμα αλλά υπάρχουν και αντικειμενικά πράγματα στα οποία συμφωνεί η πλειοψηφία των φιλάθλων/οπαδών/δημοσιογράφων. Και θέτω το κουίζ:
α) Πόσες φορές έχει αδικηθεί η ΑΕΚ σε ντέρμπι και πόσες έχει ευνοηθεί;
β)Είναι ο Ολυμπιακός η καλύτερη και ισχυρότερη ομάδα τα 10 χρόνια; Είναι γενικώς σοβαρή ομάδα (βλ. Ευρώπη- το ότι οι άλλοι είναι κατά καιρούς χάλια ή αδύναμοι ή διαλυμένοι οικονομικά δεν χρυσώνει το χάπι).

Ρώτα 1000 οπαδούς όλων των ομάδων και θα δεις τι είναι αντικειμενικό και τι όχι.
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Fri Nov 23, 2007 7:51 pm

Το λοιπόν το 93-94 όταν η ΑΕΚ έπαιζε κατα γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί στην Ελλάδα πέρασε στο Champions League αποκλείωντας την Ρειντζερς με επικές εμφανίσεις μια Ρειντζερς υπερπολλαπλάσιου μπάτζετ.
Και τη Λάρισα είδαμε να νικάει ομάδα υπερπολλαπλάσιου μπάτζετ και τον Άρη μια απ' τα ίδια.

(για την ΑΕΚ: ) Νίκη δεν έκανε αλλά μπαλάρα έπαιξε και γκολ έβαλε και την Μίλαν έκανε γιογιο εντός έδρας.
Την μπάλα που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο στο 2-2 με την Άντερλεχτ την έχεις δει από ελληνική ομάδα εκτός έδρας;
----------
ο Ολυμπιακός έχανε από κάτι ομάδες με καρδούλες τα στατιστικά τα ξέρουμε όλοι. 1πορεία/10 χρόνια είναι αστείο ποσοστό.
Τελικά αποφάσισε, θες καλό ποδόσφαιρο ή πορεία; Γιατί κάπου τα μπέρδεψες. Απ' τη μία λες ότι η ΑΕΚ παίζει καλό ποδόσφαιρο κι απ' την άλλη ότι ο Ολυμπιακός δεν κάνει πορείες! Συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.
Αν θες σύγκρινε το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός και το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Έπαιξε η ΑΕΚ έναν καλό αγώνα και θα τον θυμάστε για όλη σας τη ζωή. Το παιχνίδι που κάναμε με τη Ρεάλ έξω φέτος δεν το είδες; Τα υπόλοιπα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τα έχεις δει; Αμφιβάλλω..
Το ποδόσφαιρο που παίζει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη φάνηκε ότι το κρίνεις απ' τις πορείες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια που έχει παίξει πολύ καλύτερα απ' τους αντιπάλους αλλά έχει καταλήξει να παίρνει ισοπαλίες ή και να χάνει. Αυτό δε λέγεται κακή μπάλα, αλλά κακό αποτέλεσμα.
Πάντως πριν αλλάξεις γνώμη κ πεις ότι σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα σκέψου την 6άρα στη φιναλίστ της προηγούμενης χρονιάς.

1πορεία/10 χρόνια είναι αστείο ποσοστό.
Η ΑΕΚ πότε επιτέλους θα κάνει πορεία???? Τόσα χρόνια δε βγαίνετε UEFA?? Ή μήπως αυτό δεν είναι Ευρώπη; Κι αυτό Ευρώπη είναι αλλά με υποδεέστερες ομάδες. Αλλά και πάλι, ΑΕΚ εδώ, ΑΕΚ εκεί, are you sure there is a team called AEK?!
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Nov 23, 2007 8:08 pm

Και τη Λάρισα είδαμε να νικάει ομάδα υπερπολλαπλάσιου μπάτζετ και τον Άρη μια απ' τα ίδια.

Ανόμοιες εποχές. Τότε οι ομάδες π.χ επιτρεπόταν να παίζουν μόνο με 3 ξένους και το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν στο πουθενά. Παρόλαυτα η ΑΕΚ κατάφερε να παίξει καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο στην πρώτη συμμετοχή της στο C.L . Λογικό είναι να κρατάω καλές εμφανίσεις απέναντι στον Αγιαξ με 19-20 χρονών παιχτούρες που κάναν τεράστιες καριέρες και όχι αποτελέσματα.
Αν η ομάδα μου κατέβαινε 10 χρονιές σερί στο C.L και είχε τα ανάλογα έσοδα θα περίμενα σταδιακά να βελτιώνεται και όχι να είναι ότι κάτσει σήμερα κερδίζω 6-2 την Μπάγερ και την άλλη χάνω 3-0 και πάει λέγοντας. Εγώ είμαι ΑΕΚ επειδή με ενδιαφέρει η καλή μπάλα και όχι το απτέλεσμα αυτό καθεαυτό. Αλλά μην μου πεις ότι γίνεται να παίζεις 10 χρόνια καλή μπάλα και ν αμην σταυρώνεις νίκη εκτός. Μόνο όταν πήγε στους 8 μου άρεσε το ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού. Η μετα Ντούσαν εποχή ήταν ότι ναναι με αποκορύφωμα θητεία Σόλιντ.
tZoLe
Venus Former Team Member

Post by tZoLe » Fri Nov 23, 2007 8:34 pm

ailouros wrote:Εγώ είμαι ΑΕΚ επειδή με ενδιαφέρει η καλή μπάλα και όχι το απτέλεσμα αυτό καθεαυτό.
Κι εγώ είμαι Ολυμπιακός για να είμαι πρώτος, να έχω παίχτες όπως ο Τζιοβάνι, Ο Ρίμπο, ο Καρεμπέ, ο Γκαλέτι, Ο Καστίγιο κτλ, για να παίζω με τη Ρεάλ και ας χάνω, και να πηγαίνω στο ναό και να βλέπω μπάλα. Έτσι είμαστε και όλοι ικανοποιημένοι.
Image
"αν ελευθερία σημαίνει κάτι τελικά , σημαίνει το δικαίωμα να λες στους ανθρώπους αυτό που δεν θέλουν να ακούσουν"
George Orwell (1903 - 1950)

έτσι

Θα μας λείψεις μάγκα Σισσέ...σε ευχαριστούμε για όλα...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Fri Nov 23, 2007 9:15 pm

Σίγουρα απλά το να αναλύουμαι την ιστορία (ποια;) και τα στατιστικά δεν είναι τόσο έξυπνο. Για μένα το παραμύθι ελληνικό ποδόσφαιρο από όταν άρχισα να παρακολουθώ είναι ως εξής:

Κάποτε στα πράγματα ήταν ο Βαρδινογιάννης και ήλεγχε τα πάντα. Παρόλαυτα άφηνε και άλλες ομάδες όπως ΑΕΚ να παίρνουν και κανά πρωτάθλημα που κ που και να παίζεται το τόπι (δεν ήταν τόσο ακραία παρεμβατικός ο ρόλος της δι. Στη συνέχεια μπήκε σφήνα ο Μελισσανίδης όταν σιγά σιγά άρχιζε να ανακατευεται ο Σωκράτης προσπαθώντας να ξεπλύνει τις ντροπές των πέτρινων χρόνων, τα σκάνδαλα Κοσκωτά και φυσικά με όνειρο να γίνει χαλίφης στην θέση του Βαρδινογιάννη. Παράλληλα η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθετο ποδόσφαιρο, φουλ επιθετικό ακραία μπακ που ξέρουν καντάρια μπαλα, αθλητικός τσαμπουκάς, μαγικά από Τσάρτα και πάει λέγοντας. Στο μεταξύ η Εθνική ξεφτιλίζεται στην Αμερική αλλά το σύνθημα "στείλτε την ΑΕΚ στην Αμερική" ακουγόταν απο πριν στην Ν.Φιλαδέλφεια. Και να επισημάνω ότι τότε η Ν.Φιλαδέλφεια γέμιζε και με μη Αεκτζήδες που ερχόταν απλά να απολάυσουν. Τελοσπάντων το καλύτερο ποδόσφαιρο παίζεται την τελευταία χρονιά του βατράχου αλλά η ΑΕΚ παίρνει μόνο το κύπελλοω(7-1 τον απόλλωνα) και μετά διαλύεται αφού φεύγει προπονητής και καλές μονάδες (Τσάρτας,Μπορμπόκης), σπέρνεται διχόνοια και ο Τροχανάς κάνει ότι γουστάρει. Παρόλαυτα τα επόμενα χρόνια η ομάδα συνεχίζει να κεντάει με Ντέμη, Κωστή, Μπατίστα και μεγάλο μέρος (Μανωλάς, Σαβέβσκι, Κασάπης) της παλιάς ομάδας ενώ ο Ολυμπιακός λίγο με επενδυσεις σε νέους, λίγο με την μαγεία του βατράχου, αρκετά με τα κοράκια παίρνει το πρώτο πρωτάθλημα (άσχετα αν η ΑΕΚ τον παίρνει παραμάζωμα παρόλο που σχεδόν πάντα παίζει με αριθμητικό μειονέκτημα). ΤΟ 2000 παρόλαυτα ο Ολυμπιακός παίζει συγκρίσιμη μπάλα με αυτή της καλής ΑΕΚ αλλά ο βάτραχος φεύγει γιατί λέει δεν τα κατάφερε στην Ευρώπη. Ωραία νοοτροπία Σωκράτη στην οποία θέλω να καταλήξω γιατί θεωρώ ότι διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο:

-Όσο οι αντίπαλοι είναι δυνατοί τα κοράκια θα παίζουν και μπάλα αν χρειαστεί.
-Όταν οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι η κατώτεροι σε ομάδα και εκτόπισμα (διοίκηση π.χ) τα κοράκια θα έχουν διακριτική παρουσία μην γίνει κανα λάθος και χαθεί το πρωτάθλημα.
-Ταυτόχρονα σπέρνω μέσω των εφημερίδων ψύχωση για το πρωτάθλημα και καθιερώνω και οπαδικές εκπομπές όπου γραφικός τύπος με μαλλί περμανάντ:
α)βρίζει χυδαία οποιονδήποτε αλλόθρησκο
β)πες πες καθιερώνει το μοτίβο ότι τα περι διαιτησίας είναι παραμύθια κλαψιάρηδων, ότι όλη η Ελλάδα είναι αντι-ολυμπιακοί και εμμονοληπτικοί. Ακροατήριο του Τάκη και μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι που ενστερνίζοντα τις απόψεις του και δεν μπορούν να δουν πέρα από το δάχτυλό τους. Η λάσπη τελικά μένει και όντως πολλοί οπαδοί της ΑΕΚ και του ΠΑΟ καταντάν εμμονοληπτικοι ασχολούνται μόνο με την διαιτησία και δεν κοιτάν τα δικά τους χάλια.
-Αν βρεθεί προπονητής σταρ τον ξηλώνω σιγά σιγά γιατί σταρ είναι μόνο ο πρόεδρος.
-Τελικό το 2007 στο ΟΑΚΑ (κραυγάστε λαέ).
-Ελλείψη αντιπάλων σε διοικητικό επίπεδο και μπάτζετ η ιστορια ξαναγράφεται. ΤΟ ότι έχουμε τώρα καλύτερη ομάδα και το ότι οι οπαδοί των άλλων είναι εμμονοληπτικοί και βλέπουν φαντάσματα σημαίνει ότι ΠΑΝΤΑ τα πράγματα ήταν έτσι. Ποτέ δεν υπήρξε παράγκα ποτέ κοράκια.

Στο μεταξύ λίγο οι πορείες του Παναθηναικού, λίγο η κατάκτηση του Εuro από παίχτες ΠΑΟ-ΑΕΚ, λίγο το χαμηλό επίπεδο θεάματος οδηγούν πολλούς γάβρους στο να ανοίξουν τα μάτια τους και με αφορμή τον διωγμό Ρίμπο να αποδοκιμλάσουν τον ΥΠΕΡΤΑΤΟ. Ο οποίος με καθυστέρηση 3-4 χρόνων κάνει την περιβόητη ανανέωση και ότι ήθελε προκύψει. Η παρουσία του Σωκράτη και η κατά μεγάλο βαθμό τεχνητή δεκαετία του Ολυμπιακού έχει κάνει μεγάλη ζημιά στο ελληνικο ποδόσφαιρο από ένα σημείο και μετά. Καταντήσαμε να κοιτάμε αν το μπλουζάκι με το Θρυλέων θα γράφει 31 ή 32 και να κλείνουμε τα μάτια σε νοσηρά φαινόμενα, ευρωξεφτίλες όλων των ομάδων και άθλιο θέαμα. Η εθνική ήταν απλά η εξαίρεση και η επιβεβαίωση ότι υπάρχουν ακόμα καλοί παίχτες αλλά σαθρό οικοδόμημα.

Εγώ είμαι με τους γάβρους που αμφισβητούν το αλάθητο του Πάππα, ξέρουν τι βλέπουν και δεν θέλουν απλά να είναι πρώτοι και γενικά με τους φιλάθλους που θέλουν να βλέπουν ωραίο θέαμα και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη (γιαυτό και θεωρώ τα περι ΕΝτοί αστεία γιατί η ΑΕΚ ήταν κατώτερη εκείνη την μέρα).
Όλοι οι υπόλοιποι σε οποιαδήποτε απόχρωση είναι απλά χειροκροτητές και ασχημαίνουν ένα ήδη αρκετά βάρβαρο σπορ. Αν θέλετε αφήνουμε στην άκρη τα εσείς και εμείς και τα σφυρίγματα και την αριθμητική και συζητάμε και πιο σοβαρά..
marios
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by marios » Sat Nov 24, 2007 2:36 pm

συμφωνώ μαζίσου, αλλα τα περί Εντόι δεν είναι αστεία, γιατί με 10 εναντίον 11 δεν νομίζω ότι θα ήταν το ίδιο παιχνίδι(εννοειται ότι στο 11-11 και στο 10-10 ο βαζελος μας έκανε ότι ήθελε...)
Περίεργο που γαύρος παραδέχεται τις πρώτες δυο παύλες... Πολύ σπανιο...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: 4th year

Post by vincent » Sun Nov 25, 2007 2:01 pm

marios wrote:(εννοειται ότι στο 11-11 και στο 10-10 ο βαζελος μας έκανε ότι ήθελε...)
Την επόμενη φορά θα κατέβουμε με έναν λιγότερο για να έχει ενδιαφέρον... Ρε σεις ένας λόγος που δν θα πάρετε πρωτάθλημα έιναι γιατί αντί να κάθεστε να δείτε γιατί παίξατε άθλια με τον παναθηναικό κάθεστε και λέτε ότι θα νικάγαμε ότι αν δν είχε αποβληθεί ο Δέλλας... Λες και παίξατε μπαλάρα και αξίζατε την νίκη..
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Sun Nov 25, 2007 3:26 pm

Δε λέμε ότι θα νικάγαμε απλά ότι το παιχνίδι θα ήταν αλλιώτικο εσείς θα είχατε ταμπουρωθεί πίσω και εμείς θα ξάχναμε την ισοφάριση.
Live your dreams...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Sun Nov 25, 2007 4:16 pm

Και με μια αντεπίθεση.. τσουυυυυυπ :cool:
#!
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Tue Nov 27, 2007 10:42 am

para wrote:Και με μια αντεπίθεση.. τσουυυυυυπ :cool:
... ο παπ θα έχανε το τετ α τετ... Τι νόημα έχει πια το ντέρμπι αφού πήγαμε σαν κοτόπουλα στην Λάρισσα...
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Nov 27, 2007 3:10 pm

Α μπράβο ρε vincent σιγά σιγά καταλαβαίνεις τι είναι και πως παίζει η ομάδα σου.
Live your dreams...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Tue Nov 27, 2007 3:11 pm

ismael blanco wrote:Α μπράβο ρε vincent σιγά σιγά καταλαβαίνεις τι είναι και πως παίζει η ομάδα σου.
Εγώ τουλάχιστον ξέρω εσύ να δω τι θα λες όταν θα φας την σφαλιάρα...
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Nov 27, 2007 3:40 pm

Από τη λάρισα ή από τον αστέρα γιατί εσύ έχεις φάει τόσες που δεν μπορώ να τις μετρήσω ενώ εγώ έφαγα μια και ισχυρή από ηρακλή και τώρα είμαι εντάξει(δεν τα εννοώ όλα στα σοβαρα κάνω και λίγη πλάκα για να σε πικάρω λίγο)
Live your dreams...
vincent
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by vincent » Tue Nov 27, 2007 3:59 pm

Έφαγες και από τον τρυφιλλοφόρο ( Ναι ρε δν υπάρχει πρόβλημα πλάκα έχει...)
Image
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Nov 27, 2007 11:37 pm

Ποιον τριφυλλοφόρο υπάρχει τέτοια ομάδα? Μάλλον θα είναι καμία από αυτές που με βλέπει μια κιάλια γιατί με γυννό μάτι δεν φένομαι τόσο που του έχω ξεφύγει.
Live your dreams...
para
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Post by para » Tue Nov 27, 2007 11:43 pm

Σιγά μωρέ!! Πόσους βαθμούς διαφορά έχετε που δε σε βλέπει κι όλας!
#!
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Tue Nov 27, 2007 11:48 pm

Κύριε τρίτε εσύ μάλλον θα χρειαστείς καμιά 15 ζευγάρια κιάλια για να με δεις. Άντε και καλή σου επιτυχία για αύριο γιατί στην ευρώπη εύχομαι να τα πάτε καλά!!!!!!
Live your dreams...
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Nov 28, 2007 12:35 am

ismael blanco wrote:Κύριε τρίτε εσύ μάλλον θα χρειαστείς καμιά 15 ζευγάρια κιάλια για να με δεις. Άντε και καλή σου επιτυχία για αύριο γιατί στην ευρώπη εύχομαι να τα πάτε καλά!!!!!!
Eχεις να προτινεις καμια καλη μαρκα κιαλια;; τοσα χρονια εμπειριας εχεις.....
:-D :-D :-D

ρε ο frapogalo πως και δεν εχει ποσταρει εδω μεσα;;
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Wed Nov 28, 2007 1:08 am

Ωραίος.Βασικά εγώ έχω κάτι διαφημιστικά που τα έδινε η cosmote αλλά για εσένα δεν θα κάνουν γιατί είναι ψεύτικα , εσύ χριάζεσαι επαγγελματικά για να μπορέσεις να με δεις και αν με δεις.
Live your dreams...
sagwnias
Gbyte level
Gbyte level

Post by sagwnias » Wed Nov 28, 2007 1:31 am

Πρεπει να πουμε στην PUMA να βγαλει που ειναι χορηγος και των 2... θα τα χρησιμοποιησω εγω λιγο τωρα, αλλα μετα θα στα δωσω να μην ξοδευτεις κιολας!!
ismael blanco
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by ismael blanco » Wed Nov 28, 2007 1:37 am

Εμένα μάλλον δεν θα μου χρειαστούν σύντομα οπότε κοίτα να τα χρησιμοποίησεις όσο καλύτερα μπορείς και μη μου τα δώσεις χαλασμένα όταν έρθει εκείνη η στιγμή.
Live your dreams...
Locked

Return to “Αθλητισμός”