Προολυμπιακό τουρνουά basket 2008
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Re: Προολυμπιακό τουρνουά basket 2008
Δηλαδή P3 ούτε τον Φώτση να πάρει γιατί η ομάδα του δεν φάνηκε πουθενά στην Ευρολίγκα ενώ υποθέτω θα βγήκε 5η στα "πολύ ανταγωνιστικό" πρωτάθλημα τις Ρωσσίας. Η ομάδα που παίζεις δεν είναι κριτήριο για την Εθνική... Αυτά γινόντουσαν στο ποδόσφαιρο που γκρίνιαζε ο γαύρος γιατί έπαιρναν οι προπονητές περισσότερους παίκτες από τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ( ακόμα το κάνετε...). Δεν μίλησα για τον ντικούδη ούτε θα μίλαγα αν δεν τον έπαιρνε. Μιλάω για τον Κακιουζη που ναι είναι ο αρχηγός παίζει ανταγωνιστικά στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα τις Ευρώπης. Εσύ μιλάς με υποθέσεις και εγώ με στατιστικά... Μόνο στο ΝΒΑ ψηλός έγινε ηγέτης ομάδας. Στην ευρώπη βασιλεύουν οι πλέι μακερ και οι shooting guard και είναι λογικό να φαίνεται πως ο Παπαλουκάς είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Κακιούζη που δεν ισχύει.
http://www.cskabasket.com/team/?a=playe ... 56&lang=en
Δες τα στατιστικά του και θαύμασε την χρονιά του. Όμως κανείς δεν λέει τίποτα για τον Παπαλουκά και για την άσχημη χρονιά του γιατί θα έρθει στον Ολυμπιακό. Παρ όλα αυτά τα ίδια θα έλεγα αν δεν έπαιρνε και τον Παπαλουκά γιατί και αυτός είναι μορφή για την ομάδα.
http://www.cskabasket.com/team/?a=playe ... 56&lang=en
Δες τα στατιστικά του και θαύμασε την χρονιά του. Όμως κανείς δεν λέει τίποτα για τον Παπαλουκά και για την άσχημη χρονιά του γιατί θα έρθει στον Ολυμπιακό. Παρ όλα αυτά τα ίδια θα έλεγα αν δεν έπαιρνε και τον Παπαλουκά γιατί και αυτός είναι μορφή για την ομάδα.

- sagwnias
- Gbyte level
- Academic status: Alumnus/a
Τοτε που ελεγαν οτι θα ερθει στον Ολυμπιακο πολυ ελεγαν οτι θα ειναι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση και δεν θα παιξει καθολου....adam98 wrote:Πόπο που το έμαθες αυτό? Τραγικόsagwnias wrote:
@gasparosoft
Δεν ξερω τι εχει περασει ο Κακιουζης. Ο Γκριρ παντως περσυ εχασε τη γυναικα του και εμεινε μονος με το παιδι του, παρ ολα αυτα ειδες τι παιχνιδια εκανε φετος. Ο καθενας περναει δυσκολες προσωπικες στιγμες.
- P3
- Venus Project Founder
Όπα όπα τα γειώσαμε όλα! Από που κι ως που μιλάω με υποθέσεις? Καθαρά στατιστικά έδωσα από το site της ομαδάρας που παίζει ο Κακιούζης. Άλλά αφού το θετεις έτσι για πες μου και πόσα παιχνίδια επαιζε, πόσο χρόνο έπαιξε και σε τι θέση παίζει. 3-4! Θέση που προσφέρει πόντους στην ομάδα. Ο Παπαλουκάς είναι άσος. Αρα μπορεί να μην βάλει πόντο σε ένα παιχνίδι αλλά να περάσει 15 ασίστ και να κανει 5 κλεψίματα. Άρα οι συγκρίσεις προσφοράς είναι τουλάχιστον ανυπόστατες αν χρησιμοποιείς σαν κριτήριο τους πόντους. Είναι τόσο καταπληκτικό το πρωτάθλημα της Ισπανίας που και 16 (δε θυμαμαι πόσες) ομάδες πάνε καθε χρόνο για πρωτάθλημα? Πήγε μετά από την Μπαρτσελόνα σε μία πολύ κατω του μετρίου ομάδα και χαίρω πολύ (οκ δεν είναι και τόσο χάλιας) έβαζε 12 πόντους μέσω όρω. Αν πάρω το Ματσε και τον βάλω να παίζει στην ΑΕΛ προφανώς και θα είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αλλά όταν παίζεις με μια ομάδα που έχει ιδίου επιπέδου παίκτες ή και καλύτερους προφανώς και θα μειωθούν τα ποσοστά σου δεδομένου ότι σε κάθε παιχνίδι θα τραβάει το κουπί και άλλος παίκτης. Πχ στον Ολυμπιακό, στους τελικούς μόνο, στο ένα παιχνίδι 20 πόντους έβαλε ο Γκριρ, στο άλλο, ο Πριντεζης, στο αλλο ο Μπλακνει και πάει λέγοντας. Και σε ρωτάω, αριθμό παιχνιδιών και χρόνο, γιατί αν το παλικάρι έπαιζε καθε 3 παχνίδια ή αν έπαιζε σε όλα και έβαζε 30 πόντους σε ένα παιχνίδι και 0 σε 2 τότε μιλάμε για αστάθεια που σε ένα τουρνουά με περιορσμένο αριθμό παιχνιδιών που δε συγχωρούνται λάθη (όπως το πρωτάθλημα που έχει 35 αγωνιστικές) δε θέλω ασταθής παίκτες. Θέλω πάικτες που ξέρω ότι θα μπουν και κάνουν αυτό που τους θέλω να κάνουν και όχι να προσεύχομαι να είναι σε καλή μέρα. Όσο για τον Παπαλουκά είδα τα 3 παιχνίδια της ΤΣΣΚA με τον Ολυμπιακό και το FF, και έχω να δηλώσω ότι μόλις έμπαινε ο Τεό μέσα ισορροπούνταν το παιχνίδι και βγαίναν πιο σωστές επιθέσεις από την ΤΣΣΚΑ, σε αντίθεση με τον Χόλντεν που έτρεχε να προλάβει να σκοράρει! Ακούς εκεί σερνόταν! Οι Ελλάδα εχει την τύχη να έχει 2 από τους καλύτερους, αν όχι τους καλύτερους, άσους στην Ευρώπη, Παπαλουκά και Διαμαντίδη. Και μιλάω για άσους όχι για εγωιστές τύπου-άσος όπως ο Σάρας. Ο Γιαννάκης θέλει άσους που να βλέπουν γήπεδο και όχι μπασκέτα. Κι ο Ομπράντοβιτς το ίδιο νομίζω θέλει και γι'αυτό ο Σάρας έδειχνε σαν ξένο σώμα στο ΠΑΟ.
Και σιγά την ανταγωνιστικότητα. 12 πόντους έβαζε σε μια μέτρια εως κακή ομάδα, όχι 30 στην Μπάρτσα. Δε με νοιάζει αν ήταν ή δεν ήταν αρχηγός γιατί και που ήταν δεν τον πήγαινα μία! Αφού είναι κάτω από το στάνταρ που έχει θέση ο Γιαννάκης για την ομάδα, δεν το θέλω.Και σιγά πια την αρχηγάρα.Γιαννάκης δε θα γίνει ποτε!
Η Εθνική δεν είναι δημοσιουπαλληλίκη για να έχουν σίγουρη τη θέση τους κάποιοι. Άν δεν κάνεις δεν κάνεις. Δεν πα να είσαι κι ο Βασιλακόπουλος?
Οκ?
Και σιγά την ανταγωνιστικότητα. 12 πόντους έβαζε σε μια μέτρια εως κακή ομάδα, όχι 30 στην Μπάρτσα. Δε με νοιάζει αν ήταν ή δεν ήταν αρχηγός γιατί και που ήταν δεν τον πήγαινα μία! Αφού είναι κάτω από το στάνταρ που έχει θέση ο Γιαννάκης για την ομάδα, δεν το θέλω.Και σιγά πια την αρχηγάρα.Γιαννάκης δε θα γίνει ποτε!
Η Εθνική δεν είναι δημοσιουπαλληλίκη για να έχουν σίγουρη τη θέση τους κάποιοι. Άν δεν κάνεις δεν κάνεις. Δεν πα να είσαι κι ο Βασιλακόπουλος?

Οκ?
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- sagwnias
- Gbyte level
Ακριβως!!!P3 wrote: Οκ?
++++απο μενα
P3 διαβάζοντας το ποστ σου θυμήθηκα και αναρωτήθηκα κάτι:
ποιος να είναι πιο τρελος 'άσσος' ο χόλντεν ή ο 'Hollywood' robinson?
ποιος να είναι πιο τρελος 'άσσος' ο χόλντεν ή ο 'Hollywood' robinson?

H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- marios
- Wow! Terabyte level
Οκ, τότε ας πάρει την παιχτούρα τον Πρίντεζη που είναι η τεράστια παιχτούρα του αιώνα...
Μην το παρατραβάμε! Αν εσύ θεωρείς τον Κακιούζη άχρηστο και δεν σου κάνει για την Εθνική, ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ για τον Πρίντεζη, που τον θεωρώ ένα απόλυτο κρυάρι...
Τώρα αν μιλάμε για ψυχή και για ψυχραιμία στα δύσκολα και πάλι θεωρείς τον Πρίντεζη ανώτερο, ή δεν έχεις δει τον Κακιούζη κατά την διάρκεια της καριέρας του ή δεν έχω δει εγώ στον Πρίντεζη αυτές τις αρετές(που δεν πιστεύω ότι διαθέτει)!
Όσο για το κράξιμο επειδή είναι στον Ολυμπιακό, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να οι αλλαγές που θα κάνει να είναι αντικειμενικές και σωστές. Πάντως ο Πρίντεζης για μένα δεν είναι για Εθνική με την καμία! Αν θέλει να πάρει κάποιο νεοσύλλεκτο, ας πάρει τον Τσαλδάρη(άλλη θέση αλλά πολύ μεγαλύτερη αξία!)...
Τέλοσπάντων, το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι ο Κακιούζης δεν θα είναι στην αποστολή και ότι κάποιος άλλος θα πάρει την θέση του. Ας ελπίσουμε να φανεί αντάξιος και να πάμε καλά...
Μην το παρατραβάμε! Αν εσύ θεωρείς τον Κακιούζη άχρηστο και δεν σου κάνει για την Εθνική, ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ για τον Πρίντεζη, που τον θεωρώ ένα απόλυτο κρυάρι...
Τώρα αν μιλάμε για ψυχή και για ψυχραιμία στα δύσκολα και πάλι θεωρείς τον Πρίντεζη ανώτερο, ή δεν έχεις δει τον Κακιούζη κατά την διάρκεια της καριέρας του ή δεν έχω δει εγώ στον Πρίντεζη αυτές τις αρετές(που δεν πιστεύω ότι διαθέτει)!
Όσο για το κράξιμο επειδή είναι στον Ολυμπιακό, εγώ τουλάχιστον δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να οι αλλαγές που θα κάνει να είναι αντικειμενικές και σωστές. Πάντως ο Πρίντεζης για μένα δεν είναι για Εθνική με την καμία! Αν θέλει να πάρει κάποιο νεοσύλλεκτο, ας πάρει τον Τσαλδάρη(άλλη θέση αλλά πολύ μεγαλύτερη αξία!)...
Τέλοσπάντων, το συμπέρασμα από όλα αυτά είναι ότι ο Κακιούζης δεν θα είναι στην αποστολή και ότι κάποιος άλλος θα πάρει την θέση του. Ας ελπίσουμε να φανεί αντάξιος και να πάμε καλά...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- sagwnias
- Gbyte level
Oι πιθανοτητες να παρει Πριντεζη ειναι πολυ λιγες....μην βιαζομαστε! Δεν πιστευω να θελει το κακο της εθνικης...
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
Και γιατί ρε παίδια να μην πάρει τον Πρίντεζη εντάξει δεν είναι και ο παιχταράς αλλά ούτε κάποιος αχρηστος είναι πολύ καλός μπασκετμπολίστας αλλά καλό δεν είναι να γίνεται μια ανανεωση με νέους παίκτες.Πότε θα γίνει η ανανέωση?Δεν μπορεί η εθνική να στηρίζετε στους ιδιους και του ιδιους για πάντα γιαυτό καλό είναι σιγά σιγά να αρχίσει η ανανέωση.Δεν λέω και ο κακιούζης χρήσιμος είναι και μπορεί ακόμα να προσφέρει αλλά 2 χρονάκια στη εθνική αλλά εντάξει εγω προτιμώ να αφήσει στο προολυμπιακό εκτός τον κακιούζη από τον παπαλουκά φεριπήν για να πάρει έναν μικρό και ας πάρει τον κακιούζη στους ολυμπιακούς που εκεί σίγουρα θα είναι απαραίτητος.
Live your dreams...
- vincent
- Kilobyte level
Δεν ξέρεις τι γράφεις P3. Κράζεις το ισπανικό πρωτάθλημα που είναι το πιο ανταγωνιστικό αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Μου λες ότι οι ψηλοί βάζουν τους περισσότερους πόντους κάτι στο οποίο διαφωνώ για δύο λογους. Οι κοντοί βάζουν τους περισσότερους πόντους και ο Κακιούζης δεν παίζει μόνο ρακέτα. Ο Παπαλουκάς είχε άσχημη χρονιά στην Τσσκα αν θες παραδέξου το αν όχι μείνε στον κόσμο σου. Αν θεωρείς καλύτερο τον Πρίντεζη από τον Κακιούζη τότε πραγματικά δεν ξέρεις μπάσκετ.Επίσης αναρωτήσου πόσα χρόνια έπαιζε ο Κούκοτς στην εθνική του, αναρωτήσου για τον Σαμπόνις, αναρωτήσου για τον Γιαννάκη και θα καταλάβεις γιατί μερικοί παίχτες χρειάζονται παρά την ηλικία τους.Τέλος αν ο Πρίντεζης και ο Βουγιούκας είναι πάνω από τα στάνταρ που έχει θέσει ο Γιαννάκης πραγματικά έχει πολύ χαμηλά στανταρ.
(Ξανατονίζω ότι ο Βουγιούκας έχει μέλλον μπροστά του....)
@Blanco
Αν θέλει να κάνει ανανέωση ας πάρει πρώτα τον Σάκοτα που έχει λιώσει στα τουρνουά των Ελπίδων και μετά ας πάρει τον Πριντεζη.
(Ξανατονίζω ότι ο Βουγιούκας έχει μέλλον μπροστά του....)
@Blanco
Αν θέλει να κάνει ανανέωση ας πάρει πρώτα τον Σάκοτα που έχει λιώσει στα τουρνουά των Ελπίδων και μετά ας πάρει τον Πριντεζη.

- sagwnias
- Gbyte level
1) Οπως ειπαν κι αλλοι, σκεψου που ηταν ο Παπαλουκας φέτος,τι τιτλους εχει κατακτήσει τα τελευταια 3 χρονια σε συλλογικο επιπεδο,ομαδικους και ατομικούς και σκεψου που ηταν και ειναι ο Κακιουζης.
2) Ο Πρίντεζης,το κριάρι, επαιξε φέτος Ευρωλίγκα,έφτασε στους 8 με την ομάδα του, και αν δεν κανω λαθος εβαλε και 21 ποντους στον 4ο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ κερδίζοντας το ματς σχεδόν μονος του;
3) ΤΟΝ ΣΑΚΟΤΑ.
ΠΟΣΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ/ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ; Αδυναμος,δεν παιζει σοβαρή αμυνα (το ενα φερνει το αλλο),δεν κανει μπάσιμο,δεν κανει φασεις μονος του,δεν σουταρει μετά απο τρίπλα,δεν σουτάρει εν κινήση,εκπληκτικά ασταθης. Φέτος εκανε καποια βήματα μπροστα (δυνάμωσε λιγο,σουτάρει και απο αλλες θεσεις πλην γωνιών,στατικά παντα βεβαια),δούλεψε η αλήθεια ειναι αλλα θέλει πολύ ακομα. Δυστυχώς επιστρέφει στον ΠΑΟ-> επιστρέφει στην εξέδρα.
Ο Πριντεζης ανακυρήχθηκε καλύτερος νεος παικτης στον δικο του δανεισμο στην Ολύμπια και φέτος ειχε ουσιαστικότατη συμμετοχή σε ομάδα που έφτασε στους 8 της Ευρωλίγκας.
Αυτά τα καθαρά αγωνιστηκά. Παμε και στα αλλα
1) Το να συγκρίνεις τον Κακιουζη με σύμβολα του Παγκόσμιου μπάσκετ οπως ο Κουκοτς,ο Σαμπόνις και ο (παικτης) Γιαννάκης ειναι τραγικό.
2) Αυτό που έδινε ο Κακιούζης εξωαγωνιστηκά,το δινουν μια χαρά οι παλιοι Τσαρτσαρης,Παπαλουκας,Διαμαντιδης,Φώτσης.
3) Ο Γιαννακης κανει μια καταπληκτική ανανέωση στην Εθνική, ιδανική θα έλεγα κι ο Ντικούδης έκανε μια σοφότατη και τρομερά σωστή κινηση να αποχωρήσει! Δεν χορταίνω να την βλεπω.
Επισης οποιος τα βλέπει με οπαδικα μυαλα ας σκεφτεί αυτο. Τι θα βοηθουσε περισσοτερο τον Πριντεζη; Ενα κουραστικό καλοκαίρι με την Εθνική στην Κινα ή να κατσει στην Ελλάδα και να δουλέψει με τους προπονητες του Ολυμπιακού και να δουλέψει πανω στις αδυναμιες του ολο το καλοκαίρι οπως εκανε πέρσι;
Νομίζω πως ειναι φαβορί για 12αδα μετά την αποχωρηση του Δήμου και την διαφαινόμενη μη συμμετοχη του Κουφού τελικά. Κι ο Περπερογλου.
2) Ο Πρίντεζης,το κριάρι, επαιξε φέτος Ευρωλίγκα,έφτασε στους 8 με την ομάδα του, και αν δεν κανω λαθος εβαλε και 21 ποντους στον 4ο τελικό απέναντι στον ΠΑΟ κερδίζοντας το ματς σχεδόν μονος του;
3) ΤΟΝ ΣΑΚΟΤΑ.

Ο Πριντεζης ανακυρήχθηκε καλύτερος νεος παικτης στον δικο του δανεισμο στην Ολύμπια και φέτος ειχε ουσιαστικότατη συμμετοχή σε ομάδα που έφτασε στους 8 της Ευρωλίγκας.
Αυτά τα καθαρά αγωνιστηκά. Παμε και στα αλλα
1) Το να συγκρίνεις τον Κακιουζη με σύμβολα του Παγκόσμιου μπάσκετ οπως ο Κουκοτς,ο Σαμπόνις και ο (παικτης) Γιαννάκης ειναι τραγικό.
2) Αυτό που έδινε ο Κακιούζης εξωαγωνιστηκά,το δινουν μια χαρά οι παλιοι Τσαρτσαρης,Παπαλουκας,Διαμαντιδης,Φώτσης.
3) Ο Γιαννακης κανει μια καταπληκτική ανανέωση στην Εθνική, ιδανική θα έλεγα κι ο Ντικούδης έκανε μια σοφότατη και τρομερά σωστή κινηση να αποχωρήσει! Δεν χορταίνω να την βλεπω.
Επισης οποιος τα βλέπει με οπαδικα μυαλα ας σκεφτεί αυτο. Τι θα βοηθουσε περισσοτερο τον Πριντεζη; Ενα κουραστικό καλοκαίρι με την Εθνική στην Κινα ή να κατσει στην Ελλάδα και να δουλέψει με τους προπονητες του Ολυμπιακού και να δουλέψει πανω στις αδυναμιες του ολο το καλοκαίρι οπως εκανε πέρσι;
Νομίζω πως ειναι φαβορί για 12αδα μετά την αποχωρηση του Δήμου και την διαφαινόμενη μη συμμετοχη του Κουφού τελικά. Κι ο Περπερογλου.
- marios
- Wow! Terabyte level
Να στο θέσω αλλιώς: αν ο Πρίντεζης δεν κάνει ότι ο Chamberlain, εγώ δεν πρόκειται να τον γουστάρω σαν παίκτη... Το έχω αυτό και με άλλους(λέγε με Πελεκάνο, ή στο ποδόσφαιρο Πατσατζόγλου(και από την ΑΕΚ Ριβάλντο)), οπότε ότι στατιστικό και να μου δώσεις δεν μου αλλάζεις άποψη(η οποία παραδέχομαι ότι δεν είναι καθόλου αντικειμενική, αλλά είναι στο ίδιο στυλ με την άποψη του P3 για τον Κακιούζη...)! Τώρα αυτό που λες για το ότι δεν χάνει τίποτα ψυχολογικά λόγω των άλλων παλιών, μακάρι να έχεις δίκιο, αλλά δεν το βλέπω...
Για την ανανέωση, είπα παραπάνω: απαραίτητη αλλά πολύ συμπιεσμένη... Φεύγει ο Χατζηβρέτας, φεύγει ο Παπαδόπουλος, φεύγει ο Ντικούδης, διώχνεις και τον Κακιούζη... Είναι πάρα πολλές οι αλλαγές μαζεμένες...
Τέλος, αν θες να μιλήσεις με οπαδική σκέψη(που ελπίζω πως δεν έχει ο Γιαννάκης, απλά είπα τι θεωρώ κακό(βλ. ακριβώς πάνω παράγραφος), σκέψου το ως εξής: τι θα δημιουργούσε καλύτερη σχέση μεταξύ Γιαννάκη και Πρίντεζη; να τον στείλει να δουλέψει τις αδυναμίες του ή να του δείξει ότι τον εμπιστεύεται ακόμα και στην Εθνική;
Υ.Γ.: Δεν έχω καμία κάψα για το αν οι παίκτες που θα πάρει ο Γιαννάκης παίζουν στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναικό, στην ΑΕΚ, στον Ελπιδοφόρο ή στην Αναγέννηση Άνω Παναγούλας... Αυτό που με νοιάζει είναι η εθνική να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά όσο τον τελευταίο καιρο...
Υ.Γ.2: Προτείνω να το ηρεμίσουμε γιατί αρχίζει και πέφτει σε αρκετά οπαδικό τόνο... Νομίζω όλοι αυτό που θέλουμε είναι την καλύτερη εθνική που υπάρχει, οπότε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα... Έτσι και αλλιώς αμφιβάλλω ότι ο Γιαννάκης διαβάζει Venus για να λάβει υπόψην αυτά που λέμε
Για την ανανέωση, είπα παραπάνω: απαραίτητη αλλά πολύ συμπιεσμένη... Φεύγει ο Χατζηβρέτας, φεύγει ο Παπαδόπουλος, φεύγει ο Ντικούδης, διώχνεις και τον Κακιούζη... Είναι πάρα πολλές οι αλλαγές μαζεμένες...
Τέλος, αν θες να μιλήσεις με οπαδική σκέψη(που ελπίζω πως δεν έχει ο Γιαννάκης, απλά είπα τι θεωρώ κακό(βλ. ακριβώς πάνω παράγραφος), σκέψου το ως εξής: τι θα δημιουργούσε καλύτερη σχέση μεταξύ Γιαννάκη και Πρίντεζη; να τον στείλει να δουλέψει τις αδυναμίες του ή να του δείξει ότι τον εμπιστεύεται ακόμα και στην Εθνική;
Υ.Γ.: Δεν έχω καμία κάψα για το αν οι παίκτες που θα πάρει ο Γιαννάκης παίζουν στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναικό, στην ΑΕΚ, στον Ελπιδοφόρο ή στην Αναγέννηση Άνω Παναγούλας... Αυτό που με νοιάζει είναι η εθνική να συνεχίσει να παίζει τόσο καλά όσο τον τελευταίο καιρο...
Υ.Γ.2: Προτείνω να το ηρεμίσουμε γιατί αρχίζει και πέφτει σε αρκετά οπαδικό τόνο... Νομίζω όλοι αυτό που θέλουμε είναι την καλύτερη εθνική που υπάρχει, οπότε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα... Έτσι και αλλιώς αμφιβάλλω ότι ο Γιαννάκης διαβάζει Venus για να λάβει υπόψην αυτά που λέμε

- vincent
- Kilobyte level
Ο Φώτσης σε ποια ομάδα έπαιζε??? Η ομάδα που παίζεις δεν είναι κριτήριο για να σε καλέσουν στην Εθνική το επαναλαμβάνω.
Ο Ζοτς γιατί σπαταλάει μια θέση στην αποστολή με τον Αλβέρτη. Γιατί μια ομάδα χρειάζεται τον ηγέτη των αποδυτηρίων. Ούτε ο λιγομίλητος Διαμαντίδης ούτε ο Παπαλουκάς το έχουν αυτό. Το έχει ο Κακιούζης.
Ο Σάκοτα έχει παίξει σε Final Four άμα το θέτεις έτσι ενώ μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια σε περίπτωση ζώνης...
Ο Ζοτς γιατί σπαταλάει μια θέση στην αποστολή με τον Αλβέρτη. Γιατί μια ομάδα χρειάζεται τον ηγέτη των αποδυτηρίων. Ούτε ο λιγομίλητος Διαμαντίδης ούτε ο Παπαλουκάς το έχουν αυτό. Το έχει ο Κακιούζης.
Ο Σάκοτα έχει παίξει σε Final Four άμα το θέτεις έτσι ενώ μπορεί να απειλήσει από την περιφέρεια σε περίπτωση ζώνης...

- sagwnias
- Gbyte level
O Σάκοτα ΔΕΝ έχει παιξει Φάιναλ 4. Ήταν μέλος της ομάδας που το κατέκτησε το 2007 χωρίς να ειναι 12αδα σε κανεναν απο τους 2 αγώνες.
Ο Φώτσης προπερσι κατέκτησε το ULEB Cup,περσι εφτασε στους 8 της Ευρωλιγκας για να χασει απο τον μετεπειτα πρωταθλητη ΠΑΟ και αν τα πραγματα στην Ευρωλίγκα δεν ηταν τοσο τραγικά ώστε η Ρωσσια να βγαζει μονο μια ομαδα (ΤΣΣΚΑ) θα επαιζε και φέτος.
Ασφαλώς και παίζει ρόλο σε ποια ομαδα ανηκει καποιος,οχι αποκλειστικό όμως. Ας παρει τοτε τον Προδρομο Νικολαίδη
.Τρομερός σουτέρ και πρωτος Ελληνας σκορερ της Α1 φέτος,πισω απο 3 Αμερικανους και εναν Παναμέζο .
Ο Αλβέρτης ειναι ζωντανή ιστορία για τον ΠΑΟ και πραγματικός αρχηγός. Ήταν τα ιδια και για την Εθνική. Έφυγε οπως κι ο Κακιουζης,μαζί με τον Παπανικολάου. Ηταν το καλοκαίρι που πήραμε το Ευρωπαικό.
@Μαριος: σε καταλαβαίνω για τον Πρίντεζη,το έχω ακούσει απο πολλούς. Απλά το παλικάρι εχει κάνει αλματώδη βήματα προοδου και ειναι μολις 23 ετών! Εννοείται οτι ολοι θελουμε το καλο της Εθνικής. Το σταυροδρόμι ειναι κρίσημο και κρίμα που ειμαστε τοσο πισω στην Ελλάδα και δεν θα συνεχίσει ο Γιαννάκης στην Εθνική.Απο τους 12 του 2005,παραμένουν οι 8,δεν ειναι και τοσο τραγική η ανανέωση.
Ο Φώτσης προπερσι κατέκτησε το ULEB Cup,περσι εφτασε στους 8 της Ευρωλιγκας για να χασει απο τον μετεπειτα πρωταθλητη ΠΑΟ και αν τα πραγματα στην Ευρωλίγκα δεν ηταν τοσο τραγικά ώστε η Ρωσσια να βγαζει μονο μια ομαδα (ΤΣΣΚΑ) θα επαιζε και φέτος.
Ασφαλώς και παίζει ρόλο σε ποια ομαδα ανηκει καποιος,οχι αποκλειστικό όμως. Ας παρει τοτε τον Προδρομο Νικολαίδη

Ο Αλβέρτης ειναι ζωντανή ιστορία για τον ΠΑΟ και πραγματικός αρχηγός. Ήταν τα ιδια και για την Εθνική. Έφυγε οπως κι ο Κακιουζης,μαζί με τον Παπανικολάου. Ηταν το καλοκαίρι που πήραμε το Ευρωπαικό.
@Μαριος: σε καταλαβαίνω για τον Πρίντεζη,το έχω ακούσει απο πολλούς. Απλά το παλικάρι εχει κάνει αλματώδη βήματα προοδου και ειναι μολις 23 ετών! Εννοείται οτι ολοι θελουμε το καλο της Εθνικής. Το σταυροδρόμι ειναι κρίσημο και κρίμα που ειμαστε τοσο πισω στην Ελλάδα και δεν θα συνεχίσει ο Γιαννάκης στην Εθνική.Απο τους 12 του 2005,παραμένουν οι 8,δεν ειναι και τοσο τραγική η ανανέωση.

- P3
- Venus Project Founder
Κάθε φορά που λέω να γράψω σε μια συζήτηση περί αθλητικών, μετά στενοχωριέμαι γιατί αναγκάζομαι να διαβάζω ποστ που δεν αρμόζουν σε ανθρώπους που αναγνωρίζουν ότι γράφουν κάπου δημόσια.
Vincent, σου εξήγησα και με πμ το λάθος σου.
Τη γνώμη μου την κατέθεσα, και δεν έχω λόγο να προσπαθώ να πείσω και άλλους να την ενστερνιστούν. Απλά τη λέω. Όπως ακούω και τις γνώμες των άλλων. Όταν όλοι μάθουμε να ακούμε και να μιλάμε όπως οφείλουμαι (με σεβασμό στον συνομιλητή), χωρίς να το κάνουμε αρένα, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε και μια πιο ώριμη κουβέντα!
ΥΓ. Στο πρώτο μου ποστ είπα ότι δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να πάρει τον Πρίντεζη στην Εθνική. Και ποτέ δεν είπα ότι ο Πρίντεζης μου αρέσει σα παίκτης.
ΥΓ2. Πάμε μωρή Ελλαδάρα! Τρέλανε μας στο μπάσκετ γιατί στο ποδόσφαιρο μας τα χάλασες λιγάκι!
Αυτά, και καλό Προολυμπιακό!
Vincent, σου εξήγησα και με πμ το λάθος σου.
Τη γνώμη μου την κατέθεσα, και δεν έχω λόγο να προσπαθώ να πείσω και άλλους να την ενστερνιστούν. Απλά τη λέω. Όπως ακούω και τις γνώμες των άλλων. Όταν όλοι μάθουμε να ακούμε και να μιλάμε όπως οφείλουμαι (με σεβασμό στον συνομιλητή), χωρίς να το κάνουμε αρένα, ίσως μπορέσουμε να κάνουμε και μια πιο ώριμη κουβέντα!
ΥΓ. Στο πρώτο μου ποστ είπα ότι δεν πιστεύω πως υπάρχει έστω και η ελάχιστη πιθανότητα να πάρει τον Πρίντεζη στην Εθνική. Και ποτέ δεν είπα ότι ο Πρίντεζης μου αρέσει σα παίκτης.
ΥΓ2. Πάμε μωρή Ελλαδάρα! Τρέλανε μας στο μπάσκετ γιατί στο ποδόσφαιρο μας τα χάλασες λιγάκι!
Αυτά, και καλό Προολυμπιακό!

"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- vincent
- Kilobyte level
sagwnias wrote:O Σάκοτα ΔΕΝ έχει παιξει Φάιναλ 4.
Έχει παίξει στο final four δεν θυμάμαι που όπου ο Παναθηναικός αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την μακάμπι...
Δεν είναι αυτό το θέμα όμως... Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να σας αλλάξω γνώμη και ούτε εσείς την δικιά μου ο χρόνος θα δείξει...
Το πμ σου P3 ειναι μούρλια...

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Δεν θα είναι βέβαια στο Προ-Ολυμπιακό αλλά....Πλήθος αστέρων του ΝΒΑ περιλαμβάνει η δωδεκάδα με την οποία θα εκπροσωπηθούν οι ΗΠΑ στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ στο Πεκίνο. Οι Αμερικανοί καλούνται να ξεπλύνουν την... ντροπή από τις τελευταίες αποτυχημένες παρουσίες τους σε μεγάλες διοργανώσεις και ειδικότερα την έκτη θέση στο Μουντομπάσκετ του 2002, το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.
Αναλυτικά η 12άδα που θα εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ στο Πεκίνο αποτελείται από τους:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΘΕΣΗ ΕΤΟΣ ΓΕΝ. ΥΨΟΣ ΟΜΑΔΑ
Καρμέλο Αντονι Φόργουορντ 1984 2.03 Ντένβερ Νάγκετς
Κάρλος Μπούζερ Φόργουορντ 1981 2.06 Γιούτα Τζαζ
Κρις Μπος Φόργουορντ 1984 2.08 Τορόντο Ράπτορς
Κόμπι Μπράιαντ Γκαρντ 1978 1.98 Λ.Α. Λέικερς
Ντουάιτ Χάουαρντ Σέντερ 1985 2.11 Ορλάντο Μάτζικ
ΛεΜπρον Τζέιμς Φόργουορντ 1985 2.03 Κλίβελαντ Καβαλίερς
Τζέισον Κιντ Γκαρντ 1973 1.93 Ντάλας Μάβερικς
Κρις Πολ Γκαρντ 1985 1.83 Χόρνετς Νέας Ορλεάνης
Ταϊσόν Πρινς Φόργουορντ 1980 2.06 Ντιτρόιτ Πίστονς
Μάικλ Ρεντ Γκαρντ 1979 1.98 Μιλγουόκι Μπακς
Ντουέιν Ουέιντ Γκαρντ 1982 1.93 Μαϊάμι Χιτ
Ντερόν Ουίλιαμς Γκαρντ 1984 1.91 Γιούτα Τζαζ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Μάικ Σιζέφσκι
έχετε για βρυσούλες, όροι, βουνά, ραχούλες....
- marios
- Wow! Terabyte level
Και εδώ έρχεται το ερώτημα: "Μαρκαρουμε πρώτα τον Κόμπι ή τον ΛεΜπρον ή τον Καρμέλο Άντονι ή τον Γοέιντ ή τον(to be continued)"
Νομίζω ότι αν παίξουν το 1/10 της αξίας τους, θα πάρουν το χρυσό με τα χέρια δεμένα...
Νομίζω ότι αν παίξουν το 1/10 της αξίας τους, θα πάρουν το χρυσό με τα χέρια δεμένα...
- vincent
- Kilobyte level
Καλά τα ίδια λέγαμε και στο Μουντομπάσκετ... Έχουν ομαδάρα αλλά Αμερικάνοι είναι αυτοί... Προσωπικά δεν με τρομάζουν... Οι αυτοματισμοί της Εθνικής στην άμυνα δυσκολεύουν και τον καλύτερο παίχτη του κόσμου Κομπε...

- proskopos
- Wow! Terabyte level
Καμία σχέση το τότε με το τώρα... Βλέπεις για ποιούς παίκτες μιλάμε...; Τότε είχαν ακόμα και τον Χαιντριχ... Τώρα ο χειρότερος τους είναι 100 φορές καλύτερος από αυτόν...vincent wrote:Καλά τα ίδια λέγαμε και στο Μουντομπάσκετ... Έχουν ομαδάρα αλλά Αμερικάνοι είναι αυτοί... Προσωπικά δεν με τρομάζουν... Οι αυτοματισμοί της Εθνικής στην άμυνα δυσκολεύουν και τον καλύτερο παίχτη του κόσμου Κομπε...
- www.examino.gr
- byte level
- Academic status: N>4
δεν εχουν καμια τρελη διαφορα οι 2 ομαδες, απλα φετος πηραν και τους 3 καλυτερους PG ,ενω πριν 2 χρόνια είχαν παει μόνο με τον rookie paul και τον χαινριχ που δεν ειναι τόσο κακος παιχτης όσο λες αλλά φετος ηταν τελειως χωμα .μονη ουσιαστικη διαφορα ειναι ο κομπυ, αλλα αυτον που ανυπομονω να δω ειναι ο παιχταρας η μεγαλη αδυναμια μου ο redd και ελπιζω να του δινει χρονο ο κοouτς
-
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Professor
Πάντως, η Ιστορία μας διδάσκει και ...άλλα πράγματα για την ομάδα αυτή!marios wrote:Και εδώ έρχεται το ερώτημα: "Μαρκαρουμε πρώτα τον Κόμπι ή τον ΛεΜπρον ή τον Καρμέλο Άντονι ή τον Γοέιντ ή τον(to be continued)"
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Ειδικά εμάς που θυμόμαστε τις ιστορικές μονομαχίες ΗΠΑ-ΕΣΔΔ-Γιουγκοσλαβία, εδώ και 30-35 χρόνια...
- marios
- Wow! Terabyte level
Συμφωνώ αλλά αυτή η ομάδα ίσως να είναι η μόνη ομαδα που να έχει τόσες ομοιότητες(δεν την φτάνει αλλά είναι πιο κοντά από ποτέ) με εκείνη του '92...redlabel wrote:Πάντως, η Ιστορία μας διδάσκει και ...άλλα πράγματα για την ομάδα αυτή!marios wrote:Και εδώ έρχεται το ερώτημα: "Μαρκαρουμε πρώτα τον Κόμπι ή τον ΛεΜπρον ή τον Καρμέλο Άντονι ή τον Γοέιντ ή τον(to be continued)"
Δ. Γκρ.
ΥΓ. Ειδικά εμάς που θυμόμαστε τις ιστορικές μονομαχίες ΗΠΑ-ΕΣΔΔ-Γιουγκοσλαβία, εδώ και 30-35 χρόνια...