δεν πειραζει,τους εχουμε μαθει πια...μου φτανει να τους ζαλιζουν οι παικταραδες μας εντος αγωνιστικου χωρου...photisd wrote: αν το είχε κάνει κανένας άλλος θα μας είχαν ζαλίσει μήνες...

δεν πειραζει,τους εχουμε μαθει πια...μου φτανει να τους ζαλιζουν οι παικταραδες μας εντος αγωνιστικου χωρου...photisd wrote: αν το είχε κάνει κανένας άλλος θα μας είχαν ζαλίσει μήνες...
ελεος πια με αυτην την Ελληνοποιηση!!!σας ειδαμε και σας που γεμισατε Ελληνες και σας κανει πλακα ο καθε πικραμενος...οι Ελληνες που ειναι ικανοι να παιζουν βασικοι στο Θρυλο ειναι ηδη στην ομαδα(με εξαιρεση τον Παπασταθο και τον Σαμαρα υπο προυποθεσεις)...ολοι οι αλλοι ειναι παικτακια για Αεκ και ζελα...ismael blanco wrote: @ nookie μου αρεσει η ελληνοποιηση στο ροστερ του ολυμπιακου![]()
και μετα λετε οτι σας τη λεμε που το 2004 δν ειχατε παρα 2-3 παικτες, τωρα θα εχετε 1-2 και με το ζορι....
Συγγνώμη, αλλά εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται ελληνική ομάδα;samiwinch wrote:ελεος πια με αυτην την Ελληνοποιηση!!!σας ειδαμε και σας που γεμισατε Ελληνες και σας κανει πλακα ο καθε πικραμενος...οι Ελληνες που ειναι ικανοι να παιζουν βασικοι στο Θρυλο ειναι ηδη στην ομαδα(με εξαιρεση τον Παπασταθο και τον Σαμαρα υπο προυποθεσεις)...ολοι οι αλλοι ειναι παικτακια για Αεκ και ζελα...ismael blanco wrote: @ nookie μου αρεσει η ελληνοποιηση στο ροστερ του ολυμπιακου![]()
και μετα λετε οτι σας τη λεμε που το 2004 δν ειχατε παρα 2-3 παικτες, τωρα θα εχετε 1-2 και με το ζορι....
Για μενα to the fullest..και ειναι απλο..καμμια σημασια δεν εχει για μενα αν ειναι Σουηδος οπως ο Μελμπεργκ ή Ελληνας οπως ο Αβρααμ οταν δινουν και τα εσωψυχα τους στο καθε ματς και αμοιβονται πλουσιοπαροχα για αυτο..ή μηπως ειχε παραπονο κανεις απο το Ζετερμπεργκ και τον Καρεμπε επειδη δεν ηταν Ελληνες αλλα εκαναν τη δουλεια τους μια χαρα εντος γηπεδου?Εαν εισαι καλος και αξιζεις και τα δινεις ολα..αναγνωριζεσαι και παιρνεις τη φανελα..ποσως με ενδιαφερει προσωπικα αν ειναι και απο τη χωρα των πιγκουϊνων ο παικτης..statakos wrote:Συγγνώμη, αλλά εσύ τώρα πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται ελληνική ομάδα;samiwinch wrote:ελεος πια με αυτην την Ελληνοποιηση!!!σας ειδαμε και σας που γεμισατε Ελληνες και σας κανει πλακα ο καθε πικραμενος...οι Ελληνες που ειναι ικανοι να παιζουν βασικοι στο Θρυλο ειναι ηδη στην ομαδα(με εξαιρεση τον Παπασταθο και τον Σαμαρα υπο προυποθεσεις)...ολοι οι αλλοι ειναι παικτακια για Αεκ και ζελα...ismael blanco wrote: @ nookie μου αρεσει η ελληνοποιηση στο ροστερ του ολυμπιακου![]()
Και μην αναφέρεις ψευτοεπιχειρήματα για τις άλλες ομάδες. Εγώ βλέπω ότι ολόκληρος Ολυμπιακός έχει 4 Έλληνες που παίζουν. Μέχρι και στο τέρμα το παλικάρι που έφεραν δεν την παλεύει και εκεί, ούτε καν που υπάρχει ο (πολύ καλός κατ' εμέ) Δασκαλάκης...
++++++tzole_7 wrote:αμα εχεις ομαδα βαζεις και νοβα αλλιως κανεις πως δν ξερεις οτι ειναι κυριακη
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ
Για όσους δεν ξέρουν το νόμο : Οι ομάδες Καβάλας και Βόλου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για στημένα παιχνίδια, διότι σαν ομάδες δεν έκατσαν να χάσουν επίτηδες από κανέναν. Το οποίο σημαίνει ότι αν έχαναν επίτηδες, θα έπρεπε να μπούνε μέσα και παίχτες και προπονητές. Αν οι παράγοντες έστηναν ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, τότε θα πρέπει να τιμωρηθούν οι παράγοντες ΚΑΙ ΜΟΝΟ... Άρα τα περί υποβιβασμού ήταν για γέλια από την αρχή...ismael blanco wrote:Χωρις πλακα τωρα sami πιστευεις οτι παρθηκε η σωστη αποφαση????Χειροτερο πρωταθλημα και απο χωρα αφρικης η μαπαλιγδα!!!!!
Για στείλε μου ένα link από τον κανονισμό που το λέει αυτό, γιατί εγώ δεν είχα βρει κάτι τέτοιο όταν το είχα κοιτάξει...samiwinch wrote:Για όσους δεν ξέρουν το νόμο : Οι ομάδες Καβάλας και Βόλου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για στημένα παιχνίδια, διότι σαν ομάδες δεν έκατσαν να χάσουν επίτηδες από κανέναν. Το οποίο σημαίνει ότι αν έχαναν επίτηδες, θα έπρεπε να μπούνε μέσα και παίχτες και προπονητές. Αν οι παράγοντες έστηναν ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, τότε θα πρέπει να τιμωρηθούν οι παράγοντες ΚΑΙ ΜΟΝΟ... Άρα τα περί υποβιβασμού ήταν για γέλια από την αρχή...
samiwinch wrote:Για όσους δεν ξέρουν το νόμο : Οι ομάδες Καβάλας και Βόλου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για στημένα παιχνίδια, διότι σαν ομάδες δεν έκατσαν να χάσουν επίτηδες από κανέναν. Το οποίο σημαίνει ότι αν έχαναν επίτηδες, θα έπρεπε να μπούνε μέσα και παίχτες και προπονητές. Αν οι παράγοντες έστηναν ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ, τότε θα πρέπει να τιμωρηθούν οι παράγοντες ΚΑΙ ΜΟΝΟ... Άρα τα περί υποβιβασμού ήταν για γέλια από την αρχή...ismael blanco wrote:Χωρις πλακα τωρα sami πιστευεις οτι παρθηκε η σωστη αποφαση????Χειροτερο πρωταθλημα και απο χωρα αφρικης η μαπαλιγδα!!!!!
Αντιθέτως ο "κύριος" (με την κακή πάντα έννοια), Πατέρας(η Δημητρακης η δεν ξερω και γω ποιος σας διοικουσε τοτε), έστησε το παιχνίδι με την Ξάνθη ΜΕΣΑ στην ομάδα και ο "κύριος" Αδαμίδης το ματς με τον Βόλο(αν αληθευει οπως λετε και οι ιδιοι οι Αεκτζηδες)... Αυτές οι ομάδες θα έπρεπε να πέσουν λοιπον! Λαγός και Κούλα...
αλλα ειπαμε,αμα δεν εχεις ομαδα σου φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εσενα...οι δε ξεπουλανε και τους αποκλειουν οι part-time ψαραδες της Δανιας και οι δε δεν εχουν λεφτα ουτε για να παιρνουν νερα στις προπονησεις και εχουν γεμισει με αμπαλους και πρωην ποδοσφαιριστες...
Και παλι θα είναι το πιο ζωντανό thread, όπως κάθε χρόνο...του χρονου θα εισαι ο μονος που θα ασχολειται με αυτο το thread....