Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Και άλλο να είσαι βάζελος να ζεις στα βόρεια προάστια και να καλοπερνάς και να έχεις μια ομάδα να υποστηρίζεις... Ιδέες και κουραφέξαλα.... Η ιδέα της κάθε Άεκ θα ξεπουληθεί άνετα μπροστα στα οικονομικά συμφέροντα... Συμφωνώ απόλυτα με τον Constantine ότι η μπάλα είναι απόλαυση και φυσικά επειδή το επίπεδο είναι εδω υψηλό οι εφημερίδες οι διοικήσεις και όλα τα τσιράκια σε στρέφουν στον φανατισμό...

- gasparosoft
- Gbyte level
]Costantine wrote:Γιατί?gasparosoft wrote:Costantine wrote:Δε ξέρω τι λέτε εσείς, η Coca-Cola είναι ιδέα και εμείς ο λαός της Coca-Cola θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους για την ιδέα μας.
Και θα συντρίψουμε τους μισητούς της Pepsi.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Είσαι πολύ αστείος
Απλώς εσύ θα πέσεις για την ιδέα της ΑΕΚ Α.Ε. κι εγώ για την ιδέα της Coca-Cola A.E.![]()
Αντε, να μιλήσω και λίγο σοβαρά.
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προϊόν. Απολαύστε το όπως κάνετε και με κάποιο άλλο προϊόν, π.χ. σινεμά.
Πληρώνεις για να πας στο γήπεδο, είσαι πελάτης στην κυριολεξία και απαιτείς να έχεις και το καλύτερο δυνατό θέαμα και αντιμετώπιση.
Φοράς και το κασκολάκι για την ομάδα που συμπαθείς, πίνεις και το καφεδάκι σου, περνάς ευχάριστα την ώρα σου και that's it.
Καμία αξία παραπάνω δεν έχει.
Όπως αντίστοιχα πληρώνεις για να πας να δεις μια ταινία στο σινεμά και θέλεις να είναι καλή η ταινία. Δε θα πλακωθείς στο ξύλο όμως με κάποιον που υποστηρίζει άλλον σκηνοθέτη από σένα.![]()
Τι κουραφέξαλα είναι αυτά περί ιδεών και λαών και λοιπές μ....ίες.
I mean..how stupid can you be?..Να κάτσεις να τσακωθείς/βριστείς/πλακωθείς κτλ για λογαριασμό της Χ ΠΑΕ ή ΚΑΕ.
Το βρίσκω όχι απλά χαζό.. Πανηλίθιο εντελώς.
ΥΓ: Τώρα εγώ για κάποιο λόγο, είχα την εντύπωση ότι όλα τα παραπάνω ήταν αυτονόητα για άτομα με μόρφωση τρίτης βαθμίδας...
Μπράβο σου...Εσύ που είσαι άτομο μορφωμένο με βραβεία νόμπελ κτλ γιατί κάθεσαι και μιλάς σε αμόρφωτους που υποστηρίζουν μία ομάδα;;;;;Εσύ έχεις κάτι να υποστηρίξεις;;;Θα μου πεις εσύ έχεις μια κουλτούρα και ένα μεγάλο επίπεδο και δεν θα πέσεις στα χαμηλά υποστηρίζοντας μία ομάδα κάτι τελοσπάντων
- para
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
Μόνο που αυτό που κάνετε δε λέγεται υποστήριξη ομάδας. Λέγεται μηδενισμός των πάντων.
Γύρνα είμαι ένα άψυχο κορμί που σ' αγαπάει, αισθάνομαι στον άνεμο φτερό
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
Σαν μέσα σε όνειρο η ζωή με προσπερνάει, δείξε μου οίκτο μια στιγμή παρακαλώ...
#!
Κοίτα πως με κατάντησε η δική σου η αγάπη, να μη γνωρίζω από που να κρατηθώ
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
Στο τελευταίο της ζωής το σκαλοπάτι, Γύρνα, είμαι ένα βήμα απ' το γκρεμό...
gasparosoft wrote:]Costantine wrote:Γιατί?gasparosoft wrote:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Είσαι πολύ αστείος
Απλώς εσύ θα πέσεις για την ιδέα της ΑΕΚ Α.Ε. κι εγώ για την ιδέα της Coca-Cola A.E.![]()
Αντε, να μιλήσω και λίγο σοβαρά.
Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα προϊόν. Απολαύστε το όπως κάνετε και με κάποιο άλλο προϊόν, π.χ. σινεμά.
Πληρώνεις για να πας στο γήπεδο, είσαι πελάτης στην κυριολεξία και απαιτείς να έχεις και το καλύτερο δυνατό θέαμα και αντιμετώπιση.
Φοράς και το κασκολάκι για την ομάδα που συμπαθείς, πίνεις και το καφεδάκι σου, περνάς ευχάριστα την ώρα σου και that's it.
Καμία αξία παραπάνω δεν έχει.
Όπως αντίστοιχα πληρώνεις για να πας να δεις μια ταινία στο σινεμά και θέλεις να είναι καλή η ταινία. Δε θα πλακωθείς στο ξύλο όμως με κάποιον που υποστηρίζει άλλον σκηνοθέτη από σένα.![]()
Τι κουραφέξαλα είναι αυτά περί ιδεών και λαών και λοιπές μ....ίες.
I mean..how stupid can you be?..Να κάτσεις να τσακωθείς/βριστείς/πλακωθείς κτλ για λογαριασμό της Χ ΠΑΕ ή ΚΑΕ.
Το βρίσκω όχι απλά χαζό.. Πανηλίθιο εντελώς.
ΥΓ: Τώρα εγώ για κάποιο λόγο, είχα την εντύπωση ότι όλα τα παραπάνω ήταν αυτονόητα για άτομα με μόρφωση τρίτης βαθμίδας...
Μπράβο σου...Εσύ που είσαι άτομο μορφωμένο με βραβεία νόμπελ κτλ γιατί κάθεσαι και μιλάς σε αμόρφωτους που υποστηρίζουν μία ομάδα;;;;;Εσύ έχεις κάτι να υποστηρίξεις;;;Θα μου πεις εσύ έχεις μια κουλτούρα και ένα μεγάλο επίπεδο και δεν θα πέσεις στα χαμηλά υποστηρίζοντας μία ομάδα κάτι τελοσπάντων

H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
-
- Kilobyte level
Δε σου είπα? Υποστηρίζω την Coca-Cola.gasparosoft wrote: Μπράβο σου...Εσύ που είσαι άτομο μορφωμένο με βραβεία νόμπελ κτλ γιατί κάθεσαι και μιλάς σε αμόρφωτους που υποστηρίζουν μία ομάδα;;;;;Εσύ έχεις κάτι να υποστηρίξεις;;;Θα μου πεις εσύ έχεις μια κουλτούρα και ένα μεγάλο επίπεδο και δεν θα πέσεις στα χαμηλά υποστηρίζοντας μία ομάδα κάτι τελοσπάντων
Και τώρα τελευταία και την Adidas. Είναι αδέρφια οι λαοί της Coca-Cola και της Adidas, γι'αυτό.
Και όλοι μαζί είμαστε αντι-Pepsi.

...
Έλεος δηλαδή ρε αδερφέ. Έχω κάτι ξαδερφάκια που πάνε στο γυμνάσιο και ήδη το σκέφτονται πιο ώριμα από σένα το πράγμα.

ΥΓ: Στην πληροφορική δεν υπάρχει βραβείο Νόμπελ. Αλλά βραβείο A. Turing.
Έτσι, για να ακριβολογούμε δηλαδή.

- gasparosoft
- Gbyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Ε,εεεεεεεεεε! Έλεος! Ειπαμε να λέμε καμιά κουβέντα για να γίνεται νταβαντούρι αλλά εσείς ξεφύγατε! Θα το πω μια και μόνο φορά! Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις!
Έστω και ένας να το συνεχίσει η κουβέντα θα κλειδωθεί και θα επέλθουν κυρώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες! Εδώ είναι χώρος συζητήσεων και καλό είναι να σεβόμαστε όλοι όσους παρακολουθούν τις συζητήσεις!
Τέλος!!!!!
Έστω και ένας να το συνεχίσει η κουβέντα θα κλειδωθεί και θα επέλθουν κυρώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες! Εδώ είναι χώρος συζητήσεων και καλό είναι να σεβόμαστε όλοι όσους παρακολουθούν τις συζητήσεις!
Τέλος!!!!!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- gasparosoft
- Gbyte level
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
P3 wrote:Ε,εεεεεεεεεε! Έλεος! Ειπαμε να λέμε καμιά κουβέντα για να γίνεται νταβαντούρι αλλά εσείς ξεφύγατε! Θα το πω μια και μόνο φορά! Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις!
Τέλος!!!!!