Πορείες και τέτοια ...
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4
- marios
- Wow! Terabyte level
- Academic status: Alumnus/a
προς το παρόν η πλάτη μας πρέπει να φαίνεται ωραία πάντως...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- vincent
- Kilobyte level
- Academic status: 4th year
Έτσι έτσι ο Γιανακόπουλος θέλει στήριξη μετά τον Γιασκεβίτσιους. Αγοράστε counterpain και όλα τα προιόντα τις βιανεξ. Δυστηχώς ο freddo αποτελεί παρελθόν από το φόρουμ έτσι σε μια βραδυά...sagwnias wrote:Mη σε νοιαζει ο προεδρας θα μας δωσει counterpain.... και μαντεψε, θα στη δωσω δωρακι με τα κυαλια, δεν θα χρησιμοποιησω και πολυ!!

- crash_override
- Wow! Terabyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
Eυχαριστώ για τη διόρθωση ποτέ δεν ήμουν καλός στην ορθογραφία και ακόμα θα ήθελα να σου επισημάνω ότι αυτή τη στιγμή είσαι τρίτος και από του χρόνου άμα μείνεις εκεί θα είσαι στο uefa οπότε τρέχα να δεις το match γιατί είναι από τις τελευταίες σου στιγμές στο cl και επιπλέον ο σουρωτήρης στο βίντεο δεω αναφέρεται σε εμένα αλλά στο βάζελο.
Live your dreams...
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
Εμείς είμαστε παντού άλλο που δεν εμφανιζόμαστε..Προτιμούμε να εμφανιζόμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο όχι όπως εσύ που μαζεύεις με το ζόρι 6000 οπαδούς και έχεις 2000 διαρκείας...vincent wrote:Το έχω καταλάβει... Έχω πάθει έκπληξη βέβαια εδώ θα μου πεις ότι στην ασοεε υπάρχουν φοιτητές αεκτζήδες και εγώ που έλεγα ότι είχαν πεθάνει όλοι και αεκτζήδες βρίσκαμαι μόνο στα ΚΑΠΗ...crash_override wrote:Μπααα μόνος σου πρέπει να σαι...
- ismael blanco
- Kilobyte level
Ρε παιδιά πραγματικά ηρεμήστε λίγο.Είναι λες και είμαι και ακούω παιδιά στο προ-νήπιο να μαλώνουν. Μόνο το "αγόρια στο πλόιο κορίτσια στο ψυγείο " δεν έγω διαβάσει ακόμη. Πραγματικά δεν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε από το να μαλώνετε για τις ομάδες σας.?Δεν λέω καλή η καζούρα αλλά εσείς έχετε ξεφύγει, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντοτε.
Φιλική συμβουλή στα νέα μέλη του φόρουμ. Προσέχετε πως γράφετε γιατί ποτε δεν ξέρεις με ποιον μιλάς εδω πέρα, μπορεί να μιλάς με κάποιον και να νομίζεις ότι είναι στην ηλικία σου αλλά μπορεί να είναι κάποιος phd ή κάποιος καθηγητής.
Και πάλι λέω ηρεμήστε λίγο. Τέτοια φανατίλα δεν είχαμε ούτε στις καταλήψεις με τις πολιτικές κουβέντες που γίνονταν στο φόρουμ.
Φιλική συμβουλή στα νέα μέλη του φόρουμ. Προσέχετε πως γράφετε γιατί ποτε δεν ξέρεις με ποιον μιλάς εδω πέρα, μπορεί να μιλάς με κάποιον και να νομίζεις ότι είναι στην ηλικία σου αλλά μπορεί να είναι κάποιος phd ή κάποιος καθηγητής.
Και πάλι λέω ηρεμήστε λίγο. Τέτοια φανατίλα δεν είχαμε ούτε στις καταλήψεις με τις πολιτικές κουβέντες που γίνονταν στο φόρουμ.
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- necrofear_13
- Wow! Terabyte level
ΧΑΧΑΧΑΧ.Μονο τα αγορια στο πλοιο τα κοριτσια στο ψυγειο(που το θυμηθηκες?).Και εγω βαζελος ειμαι vincent αλλα μαλλον ειμαστε οι δυο μας.
No matter what kind of sadness envelops the darkness of our despair, if you put one foot in front of the other, at some point you will reach a place where you can see the light.
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
In heaven or earth, no matter to where we progress, no matter where we walk, that becomes our road.
As long as we keep walking the battle will continue.
And that is exactly why this place will always be a paradise
- P3
- Venus Project Founder
Έχει δίκιο o adam! Να θυμήσω ότι απαγορεύεται το post bumping!!! Φτάνει πια αυτό με τις πλάτες κτλ και επιτέλους μείνετε Ontopic σε ένα topic! Βαρέθηκα να κόβω και να ράβω!!!!
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 5 μήνες για να τελειώσει και έχουμε αρχίσει και χρίζουμε πρωταθλητές! 'Ελεος! Δείτε λίγο μπαλίτσα σήμερα να ξεθυμάνετε! Οοοοοοοοοοοοοο!
Το πρωτάθλημα έχει ακόμα 5 μήνες για να τελειώσει και έχουμε αρχίσει και χρίζουμε πρωταθλητές! 'Ελεος! Δείτε λίγο μπαλίτσα σήμερα να ξεθυμάνετε! Οοοοοοοοοοοοοο!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- marios
- Wow! Terabyte level
ρε P3 άσε να εξελιχθεί η κουβέντα... μας τσεκάρει κανείς για το αν είμαστε ontopic η όχι και έχουμε κυρώσεις;
Και μια ακόμα ερώτηση: αν ήσασταν εσείς πρώτοι και το έγραφαν οι γαύροι, πάλι το ίδιο θα αισθανόσουν;(no offence)
Υ.Γ.: Μπράβο σας για χθες, παίξατε αρκετά καλά... Τώρα αν στο καραισκάκη δεν πάνε όλοι οι κάφροι γαύροι που θα κάνουν κακό παρά καλό στην ομάδα, θα περάσετε σιγουρα...
Πάντως μεγάλη απώλεια ο Djorjevic...
Και μια ακόμα ερώτηση: αν ήσασταν εσείς πρώτοι και το έγραφαν οι γαύροι, πάλι το ίδιο θα αισθανόσουν;(no offence)
Υ.Γ.: Μπράβο σας για χθες, παίξατε αρκετά καλά... Τώρα αν στο καραισκάκη δεν πάνε όλοι οι κάφροι γαύροι που θα κάνουν κακό παρά καλό στην ομάδα, θα περάσετε σιγουρα...
Πάντως μεγάλη απώλεια ο Djorjevic...
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.