marios wrote:Κανείς μας δεν είδε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, άρα είναι ανούσιο να λέω ότι είναι ανώτεροι από τον κήπο του σπιτιού μου;barbarosa wrote:Είναι ανούσιο να μιλάει κάποιος για παίχτες που δεν έχει δει.

marios wrote:Κανείς μας δεν είδε τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, άρα είναι ανούσιο να λέω ότι είναι ανώτεροι από τον κήπο του σπιτιού μου;barbarosa wrote:Είναι ανούσιο να μιλάει κάποιος για παίχτες που δεν έχει δει.
Αποκλείστικάν οι ομάδες του δεν ειναι ελευθεροι...!!! Και ειδικά όταν μιλάς για παίκτες απο Κάχα και Παρτιζαν που οι μεν έχουν πρόεδρο σάικο και οι δε είναι Ομπράντοβιτς και άγιος ο θεός...photisd wrote:Περάσαν και οι 2 ελληνικές ομάδες ως δεύτερες και με δύσκολο έργο πλέον στους 16 αν και είμαι αισιόδοξος.. Το καλό είναι ότι κυκλοφορούν πολλοί και καλοί παίκτες πλέον για ενίσχυση..
SLAUGHTER, MAY, BJELICA, PRIGIONI, SAN EMETERIO, TELETOVIC, AKINGBALA, MACVAN, MOTIEJUNAS αυτοί που θα ζητηθούν πιο πολύ...
Προσωπικά με δεδομένο ότι γυρνά ο Βασιλόπουλος και με επιθυμία μου να φύγουν οι LUCAS, HOWARD και KESELJ, θα ήθελα SLAUGHTER, SAN EMETERIO, PRIGIONI και MOTEJUNAS ή MACVAN.
Γιατί να μην σκίζονται ρε? εχεις τους καλύτερους έλληνες νέους παίκτες και όλοι δείχνουν να ξέρουν τι θέλουν και πως να φτάσουν εκεί...photisd wrote:Ο Teletovic δε θέλω να έρθει γιατί παίρνει πολλές προσπάθειες και θα μας .. το παιχνίδι, άσε που έχουμε παίκτες εκεί Πρίντεζη (που είναι αναγεννημένος) και Άντιτς... Αν φύγει ο Χάουαρντ ας έρθει κανένας Macvan(που τον ξέρει ο Ντούντα) ή ο Slaughter. Ο Prigioni πάντως αν έρθει ή ο San Emeterio θα είναι μεγάλες προσθήκες!
Υ.Γ.1: Αν και μας βλέπω να παίρνουμε Jaric, όχι ότι είναι κακός, απλά η Κάχα δε νομίζω να δώσει κανέναν... Οπότε μια τριάδα Jaric, Slaughter και Motejunas ή Macvan θα ήταν ό,τι πρέπει!
Y.Γ.2: Σε κάτι τέτοια ματς βλέπεις τους Έλληνες να σκίζονται (Γλυνιαδάκης, Σλούκας, Παπανικολάου, Πελεκάνος, Μάντζαρης και άλλες φορές Σπανούλης, Κατσίβελης κλπ) και κάτι άλλους (Κέσελ, Λούκας) να σέρνονται κυριολεκτικά...
Καλά μην μιλάμε για τον φώτση έτσι. Έχει δώσει πάρα πολλά στον παναθηναικό.barbarosa wrote:Μα καλά δεν διδαχθήκαν τίποτα από την περίπτωση του Σπανούλη?
Όποιος φεύγει απ τον Παναθηναικό διατρέχει τον κίνδυνο να τον βρει μπροστά του.
Καλή χώνεψη Φώτση, Νίκολας και Μπουρούση.
Καλά μην τρελαινόμαστε πολύ περισσότερα έχει πάρει ο Αντωνάκης παρά έχει δώσει.Και επίσης δεν έχει φύγει μία φορά...Πάντως παραμένει για μένα από τα καλύτερα 4 στην Ευρώπη , δυστυχώς διάλεξε να παίζει σε μικρή ομάδα.necrofear_13 wrote: Καλά μην μιλάμε για τον φώτση έτσι. Έχει δώσει πάρα πολλά στον παναθηναικό.
μετα το αποψινο παιχνιδι αγχωθηκες ε γαυρακο?αισθανεσαι τον κρυο ιδρωτα στα χερια σου?αντιλαμβανεσαι οτι η τσσκα δεν θα το σηκωσει φετος τοσο ευκολα οσο λες ετσι?samiwinch wrote:ο,τι και να λετε,φετος θα το σηκωσει το καλυτερο πλει-μεικερ της Ευρωπης!!!Μιλος,ειμαστε μαζι σου αλανι!!!
Μα δεν διαφωνούμε σε κάτι.Άλλωστε το μεγαλύτερο κενό του παο φέτος είναι το 4( και το 5 αλλά εκεί δεν έφυγε κανείςphotisd wrote:Μπράβο πάντως για τη νίκη αν και η Αρμάνι απογοητεύει φέτος... Καλά ονόματα αλλά καθόλου ομάδα και πέρασαν στην ισοβαθμία με 4 νίκες μόνο... Ο Φώτσης θα συμφωνήσω με ja είναι στα καλύτερα 4άρια της Ευρώπης, αλλά θα διαφωνήσω γιατί ανέβαζε επίπεδο τον ΠΑΟ
καλα τραγουδα πελατακο!!!θα σε τσουξει πολυ που θα δεις το καλυτερο πλει-μεικερ της Ευρωπης να το σηκωνει τον Μαϊο!!!zaveti wrote:μετα το αποψινο παιχνιδι αγχωθηκες ε γαυρακο?αισθανεσαι τον κρυο ιδρωτα στα χερια σου?αντιλαμβανεσαι οτι η τσσκα δεν θα το σηκωσει φετος τοσο ευκολα οσο λες ετσι?samiwinch wrote:ο,τι και να λετε,φετος θα το σηκωσει το καλυτερο πλει-μεικερ της Ευρωπης!!!Μιλος,ειμαστε μαζι σου αλανι!!!
Γιατί?Αφού το έχει ξαναδεί....samiwinch wrote: καλα τραγουδα πελατακο!!!θα σε τσουξει πολυ που θα δεις το καλυτερο πλει-μεικερ της Ευρωπης να το σηκωνει τον Μαϊο!!!
[sami mode] μπλα μπλα ... Αγκωνίδης ... μπλα μπλα ... Ροχαλίδης ... μπλα μπλα ... Μίλος παιχτούρα ... μπλα μπλα ... κοράκια ... μπλα μπλα ... Βασιλακόπουλος ... μπλα μπλα μπεεεεεεεεεε! [/sami mode]ja_the_invincible wrote:Γιατί?Αφού το έχει ξαναδεί....samiwinch wrote: καλα τραγουδα πελατακο!!!θα σε τσουξει πολυ που θα δεις το καλυτερο πλει-μεικερ της Ευρωπης να το σηκωνει τον Μαϊο!!!![]()
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη