Τι εξέλιξη έχει μια κουβέντα που ένας λέει για την πλάτη του άλλου??? Άσε που έχουμε καταντήσει να γράφουμε σε 5 τόπικς τα ίδια πράγματα! Οι τίτλοι γιατί υπάρχουν??? Και ναι μας τσεκάρει κάποιος αν είμαστε οντόπικ: ΕΓΩ! Και πρώτος να ήταν ο Ολυμπιακός πάλι το ίδια θα έκανα όπως τωρα κάνω παρατήρηση σε όλους ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης να σταματήσουν!
Ως mod της περιοχής θα το πω για τελευταία φορά:
1. Stay on topic
2. Stop post bumping
3. Να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, γαύροι, βάζελοι, αεκάκια, θρήνος κτλ κτλ (έχει ξαναειπωθεί απο τον Jimmyd αυτό!)
Αν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό ας επικοινωνήσει μαζί μου με PM!
Τέλος!
Πορείες και τέτοια ...
Επίσης αν θέλετε να "φαγωθείτε" μπορείτε να το κάνετε με pm...P3 wrote:Τι εξέλιξη έχει μια κουβέντα που ένας λέει για την πλάτη του άλλου??? Άσε που έχουμε καταντήσει να γράφουμε σε 5 τόπικς τα ίδια πράγματα! Οι τίτλοι γιατί υπάρχουν??? Και ναι μας τσεκάρει κάποιος αν είμαστε οντόπικ: ΕΓΩ! Και πρώτος να ήταν ο Ολυμπιακός πάλι το ίδια θα έκανα όπως τωρα κάνω παρατήρηση σε όλους ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης να σταματήσουν!
Ως mod της περιοχής θα το πω για τελευταία φορά:
1. Stay on topic
2. Stop post bumping
3. Να σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί, γαύροι, βάζελοι, αεκάκια, θρήνος κτλ κτλ (έχει ξαναειπωθεί απο τον Jimmyd αυτό!)
Αν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό ας επικοινωνήσει μαζί μου με PM!
Τέλος!
H δύναμη της εξαπάτησης και της καταστροφής μπορεί να γοητεύσει μόνο μέτριους και αδύναμους
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
Τhe lessons we learn from pain are the ones that make us the strongest
- crash_override
- Wow! Terabyte level
- ismael blanco
- Kilobyte level
- Academic status: N>4