Αστειος για αλλη μια φορα, εσεις οι γαυροι ετσι ειστε ολο μ@λ@κιες!!!!!ultimate_aektzis wrote: Εχω πολυ σεξαπιλ στη φωτογραφια, ναουμ...blanco: συμπλεκτη-οπισθεν πατα γκαζι και αφηνε προοδευτικα το συμπλεκτη. Περιμενω![]()

Αστειος για αλλη μια φορα, εσεις οι γαυροι ετσι ειστε ολο μ@λ@κιες!!!!!ultimate_aektzis wrote: Εχω πολυ σεξαπιλ στη φωτογραφια, ναουμ...blanco: συμπλεκτη-οπισθεν πατα γκαζι και αφηνε προοδευτικα το συμπλεκτη. Περιμενω![]()
σωπα ρε κριτη των παντων!!!αλλος μιλησε για "τσέτνικ υποβαλκάνιου σλαβοκατσίβελου" αναφερομενος στον αθλητη που εχω στο Avatar μου...κατα τα αλλα σε πειραζουν τα "Μπαλετο" και "Αγκωνιδη",ευθικτο αγορι...επισης,ποσες φορες εχετε κανει λογοπαιγνια με τη λεξη "γαυρος" πχ και αρκετα αλλα ακομα??επειδη οτι θυμασαι χαιρεσαι εσυ,δεν σημαινει οτι πρεπει να κανεις ρδελομπου το topic..τελος,ποτε σε εβρισα και δεν το θυμαμαι??αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου...ganon wrote:Λοιπόν Σταύρακα, όταν κάποιοι εδώ μέσα αναφέρονται στον "Ροχαλίδη", "Αγκωνίδη", "Μπαλέτο", στους φλώρους βάζελους, ποστάρουν facepalm memes και κάνουν λογοπαίγνια τύπου "ειστε απλα για το καναπεος" καλό είναι να πάρουν και καμιά φορά την απάντηση που τους αξίζει.
Και ξαναλέω, δεν έβρισα κανέναν από το venus
samiwinch wrote:
σωπα ρε κριτη των παντων!!!αλλος μιλησε για "τσέτνικ υποβαλκάνιου σλαβοκατσίβελου" αναφερομενος στον αθλητη που εχω στο Avatar μου...κατα τα αλλα σε πειραζουν τα "Μπαλετο" και "Αγκωνιδη",ευθικτο αγορι...επισης,ποσες φορες εχετε κανει λογοπαιγνια με τη λεξη "γαυρος" πχ και αρκετα αλλα ακομα??επειδη οτι θυμασαι χαιρεσαι εσυ,δεν σημαινει οτι πρεπει να κανεις ρδελομπου το topic..τελος,ποτε σε εβρισα και δεν το θυμαμαι??αυτα και δεν προκειται να ασχοληθω αλλο μαζι σου...
Το γράφουν λες και περιμέναμε κάτι διαφορετικό.Δεν κάνει μεταγραφή
Ο Παναθηναϊκός απέσυρε το ενδιαφέρον του για Πίντο και Μπαρμπαριτς.
Για την περυσινή κατάντια ποιός φταίει δηλαδή?Πήρε ομάδα έτοιμη , με 30.000 διαρκείας και όλα τα έσοδα του champions league και κατάφερε να την διαλύσει ο άμπαλος.barbarosa wrote: Τι μεταγραφές ρε? Αφού έφυγε ο καρκινογιάννης καλά είμαστε. Μας εκτόξευσε ο Βγενόπουλος που μας αγόρασε (στο τσακ να μας αγοράσει ήταν) 10 φορές κι ο καπετάνιος των ονείρων μας που έστηνε παράγκες με τον Ψωμιάδη. 100 εκατομύρια κάναν φτερά, μόνο αντάλαγμα ένα double και τώρα περιμένουμε τους άραβες για να μην χρεωκοπήσουμε.
Τα περιβόητα λεφτά του CL που ανέφερε και ο Πατέρας όταν πήδαγε πρώτος απ το καράβι για να πάει να φτιάξει τις κασέτες του Μπέου δεν φτάναν ούτε για ζήτω. Ο κόσμος δεν ήταν στο πλευρό της ομάδας και αντίθετα έκανε ντου στο γήπεδο όταν παίζαμε εντός έδρας και τα έσπαγε σε όποια πόλη κι αν παίζαμε εκτός έδρας με αποτέλεσμα να τρώμε τεράστιες ποινές. Τα 30 χιλιάδες διαρκείας τα ακούω βερεσέ. Η ομάδα πήγαινε με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή όπως είχε προβλέψει άλλωστε κι η Deloitte (αλλά τότε λέγαν πως ήταν τσιράκι του Βαρδινογιάννη κι αυτή και σαμποτάρει την τεράστια προσπάθεια του Πατέρα). Γι αυτό άλλωστε την κάναν όλοι με ελαφρά πέρυσι. Γιατί αν καθόντουσαν και φέτος το βάρος θα έπεφτε σ αυτούς. Και χίλια μπράβο στον Γόντικα που δεν έχουμε χρεωκοπήσει ακόμα και παρουσιάζουμε μια αξιοπρεπή εικόνα τουλάχιστον.ja_the_invincible wrote:Για την περυσινή κατάντια ποιός φταίει δηλαδή?Πήρε ομάδα έτοιμη , με 30.000 διαρκείας και όλα τα έσοδα του champions league και κατάφερε να την διαλύσει ο άμπαλος.barbarosa wrote: Τι μεταγραφές ρε? Αφού έφυγε ο καρκινογιάννης καλά είμαστε. Μας εκτόξευσε ο Βγενόπουλος που μας αγόρασε (στο τσακ να μας αγοράσει ήταν) 10 φορές κι ο καπετάνιος των ονείρων μας που έστηνε παράγκες με τον Ψωμιάδη. 100 εκατομύρια κάναν φτερά, μόνο αντάλαγμα ένα double και τώρα περιμένουμε τους άραβες για να μην χρεωκοπήσουμε.
Προφανώς.Η διαφορά ήταν 2-3 θέσεις που χρειαζόντουσαν ενίσχυση γιατί μερικοί παίχτες έφυγαν ( Σαλπιγγίδης ) και μερικοί παίχτες δεν άντεχαν τον ίδιο χρόνο (π.χ Σίλβα ).Και τι έκανε ο άχρηστος ? Έφερε τον Γκοβού.samiwinch wrote:αφου σχεδον ιδια ομαδα με προπερσι ειχατε,τι φταιει ο Βαρδινογιαννης αν δεν πηγε καλα??
Ναι αλλά παίζαμε πολύ καλύτερη μπάλα με το "μανολάκη" και την υπόλοιπη παρέα, για αυτό και έρχονταν τα αποτελέσματα στην ευρώπη. Αν εσένα σου φταίει ο τζίγγερ τι να πω. Ειναι ολοφάνερο ότι πατέρας και βγενόπουλος μας γ*****σαν τον δία.ganon wrote:Πειρατή, εγώ θα σου κάνω μια πολύ απλή ερώτηση.
Ποιος φταίει περισσότερο για το 2/15? Ο Πατέρας-Βγενόπουλος κ σια που σε 2 χρόνια πήρανε ένα double ή o Τζίγγερ που διαχειριζόταν επί 13 χρόνια τον Παναθηναικό και δεχόταν να τον έχει στη φάπα ο τυχάρπαστος (για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας Βαρδινογιάννη) Κόκκαλης???
Με την πολυμετοχικότητα είδες σε 2 χρόνια παιχταράδες όπως οι Cisse, Govou, Gilberto Silva ενώ ο Τζίγγερ στα 13 χρόνια έφερε έναν Paulo Sousa, έναν Vlaovic και από εκεί και πέρα το χάος ( Mitu, Lincar, Zutautas, Maric, Θεοφύλακτος Νικολαίδης ffs, Irishmetov και αν συνεχίσω να γράφω για τα σαπάκια θα τελειώσω αύριο). Με την πολυμετοχικότητα τα πράσινα ορκς όπως λες ήταν συσπειρωμένα (30000 διαρκείας) και με την οικογένεια στο τιμόνι πάντα υπήρχαν αντίπαλα στραρόπεδα μέσα στον κόσμο του Παναθηναικού.
Τα υπόλοιπα που λες περί στησίματος παράγκας από Πατέρα-Ψωμιάδη μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω και δε νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογίσω γι αυτό.
Ωραία και τον "Μανολάκη", τον "Μιχαλάκη", τον Λύμπε,τον Νικοπολίδη, τον Καραγκούνη, τον Μπασινά ποιος τους έδιωξε στα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά τους χρόνια? Ο Πατέρας ή ο Βγενόπουλος? Επίσης το να είναι οικονομικά υγιής η ΠΑΕ (μοναδικό επίτευγμα του Τζίγγερ στα 13 χρόνια) εμένα δε μου λέει τίποτα. Η ομάδα στη μετά καπετάνιου εποχή δεν είχε κανένα απολύτως έρεισμα στα ποδοσφαιρικά όργανα και ο Τζίγγερ άφηνε τον Κόκκαλη να λύνει και να δένει.Αυτό είναι που ενοχλεί τον κόσμο του Παναθηναικού, όχι ο Τζίγγερ σαν οντότητα.necrofear_13 wrote:Ναι αλλά παίζαμε πολύ καλύτερη μπάλα με το "μανολάκη" και την υπόλοιπη παρέα, για αυτό και έρχονταν τα αποτελέσματα στην ευρώπη. Αν εσένα σου φταίει ο τζίγγερ τι να πω. Ειναι ολοφάνερο ότι πατέρας και βγενόπουλος μας γ*****σαν τον δία.ganon wrote:Πειρατή, εγώ θα σου κάνω μια πολύ απλή ερώτηση.
Ποιος φταίει περισσότερο για το 2/15? Ο Πατέρας-Βγενόπουλος κ σια που σε 2 χρόνια πήρανε ένα double ή o Τζίγγερ που διαχειριζόταν επί 13 χρόνια τον Παναθηναικό και δεχόταν να τον έχει στη φάπα ο τυχάρπαστος (για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας Βαρδινογιάννη) Κόκκαλης???
Με την πολυμετοχικότητα είδες σε 2 χρόνια παιχταράδες όπως οι Cisse, Govou, Gilberto Silva ενώ ο Τζίγγερ στα 13 χρόνια έφερε έναν Paulo Sousa, έναν Vlaovic και από εκεί και πέρα το χάος ( Mitu, Lincar, Zutautas, Maric, Θεοφύλακτος Νικολαίδης ffs, Irishmetov και αν συνεχίσω να γράφω για τα σαπάκια θα τελειώσω αύριο). Με την πολυμετοχικότητα τα πράσινα ορκς όπως λες ήταν συσπειρωμένα (30000 διαρκείας) και με την οικογένεια στο τιμόνι πάντα υπήρχαν αντίπαλα στραρόπεδα μέσα στον κόσμο του Παναθηναικού.
Τα υπόλοιπα που λες περί στησίματος παράγκας από Πατέρα-Ψωμιάδη μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω και δε νομίζω ότι χρειάζεται να επιχειρηματολογίσω γι αυτό.
Άσε τα ονόματα. Δες τι μπάλα έπαιζες τότε και τι μπάλα έπαιζες επί Πατέρα. Εγώ θυμάμαι τότε που πήγαινα γυμνάσιο-λύκειο και χαιρόμουνα να έρθει η Τετάρτη να δω την ομαδάρα στο Champions League. Θυμάμαι ακόμα την Barcelona να παίρνει αβέρτα τις κίτρινες για καθυστέρηση μέσα στο γήπεδό της. Θυμάμαι να νικάμε Άρσεναλ (Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς ψηφιστήκαμε η καλύτερη ομάδα του κόσμου), θυμάμαι να κάνουμε κηδεία στην Σάλκε στον πρώτο της αγώνα στο νεόχτιστο γηπεδό της. Κι όλα αυτά ενώ παράλληλα κατά καιρούς με ποσά αντίστοιχα των 50 χιλιάδων ευρώ η ομάδα αγόραζε ταλεντάκια από το εξωτερικό. Η μόνη Παναθηναική στιγμή επί Πατέρα ήταν τα ματς με τη Ρόμα. Αυτή η στιγμή για 100 εκατομύρια και μετά αποκλειστήκαμε από την Λιέγη. Και πρόσεξε. Δες και την κατάληξη του όλου εγχειρήματος. Ο Τζίγγερ την ομάδα την έδωσε κομπλέ ενώ οι Βγενοπουλο-Πατεράδες την δώσαν με υπέρογκα χρέη και περιμένουμε τους Άραβες.ganon wrote:Πειρατή, εγώ θα σου κάνω μια πολύ απλή ερώτηση.
Καταρχάς ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τηλεποικινωνίες της χώρας δεν είναι τυχάρπαστος. Επίσης, τι να κάνει δηλαδή? Να τον πάει στα δικαστήρια? Όλοι ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Με νόμιμα μέσα δεν έβγαζες άκρη. Ο μόνος τρόπος να τον πολεμήσει είναι να προσπαθήσει να στήσει μια πράσινη παράγκα να παλέψει την κόκκινη. Για μένα πολύ σωστά δεν την έκανε! Δεν θέλω να γίνω ίδιος με αυτούς που κατηγορώ τόσα χρόνια. Προσπάθησε όσο μπορούσε κρατώντας την ομάδα πάντα σε αξιοπρεπές επίπεδο και καθαρή οικονομικά την ώρα που όλοι οι άλλοι έμπαιναν στο 44 και αλλάζαν ονόματα (Νέος Πανιώνιος κτλ). Δεν έιναι επίτευγμα αυτό λέτε? Για πες μου πόσες άλλες μεγάλες ομάδες το κατάφεραν αυτό? Καμία εκτός από τον Παναθηναικό των Βαρδινογιάννηδων.o Τζίγγερ που διαχειριζόταν επί 13 χρόνια τον Παναθηναικό και δεχόταν να τον έχει στη φάπα ο τυχάρπαστος (για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας Βαρδινογιάννη) Κόκκαλης???
++barbarosa wrote:Άσε τα ονόματα. Δες τι μπάλα έπαιζες τότε και τι μπάλα έπαιζες επί Πατέρα. Εγώ θυμάμαι τότε που πήγαινα γυμνάσιο-λύκειο και χαιρόμουνα να έρθει η Τετάρτη να δω την ομαδάρα στο Champions League. Θυμάμαι ακόμα την Barcelona να παίρνει αβέρτα τις κίτρινες για καθυστέρηση μέσα στο γήπεδό της. Θυμάμαι να νικάμε Άρσεναλ (Σεπτέμβρη εκείνης της χρονιάς ψηφιστήκαμε η καλύτερη ομάδα του κόσμου), θυμάμαι να κάνουμε κηδεία στην Σάλκε στον πρώτο της αγώνα στο νεόχτιστο γηπεδό της. Κι όλα αυτά ενώ παράλληλα κατά καιρούς με ποσά αντίστοιχα των 50 χιλιάδων ευρώ η ομάδα αγόραζε ταλεντάκια από το εξωτερικό. Η μόνη Παναθηναική στιγμή επί Πατέρα ήταν τα ματς με τη Ρόμα. Αυτή η στιγμή για 100 εκατομύρια και μετά αποκλειστήκαμε από την Λιέγη. Και πρόσεξε. Δες και την κατάληξη του όλου εγχειρήματος. Ο Τζίγγερ την ομάδα την έδωσε κομπλέ ενώ οι Βγενοπουλο-Πατεράδες την δώσαν με υπέρογκα χρέη και περιμένουμε τους Άραβες.ganon wrote:Πειρατή, εγώ θα σου κάνω μια πολύ απλή ερώτηση.
Κατηγορείτε όλοι τον Βαρδινογιάννη με το εξής επιχείρημαΚαταρχάς ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τις τηλεποικινωνίες της χώρας δεν είναι τυχάρπαστος. Επίσης, τι να κάνει δηλαδή? Να τον πάει στα δικαστήρια? Όλοι ξέρουμε τι γίνεται εκεί. Με νόμιμα μέσα δεν έβγαζες άκρη. Ο μόνος τρόπος να τον πολεμήσει είναι να προσπαθήσει να στήσει μια πράσινη παράγκα να παλέψει την κόκκινη. Για μένα πολύ σωστά δεν την έκανε! Δεν θέλω να γίνω ίδιος με αυτούς που κατηγορώ τόσα χρόνια. Προσπάθησε όσο μπορούσε κρατώντας την ομάδα πάντα σε αξιοπρεπές επίπεδο και καθαρή οικονομικά την ώρα που όλοι οι άλλοι έμπαιναν στο 44 και αλλάζαν ονόματα (Νέος Πανιώνιος κτλ). Δεν έιναι επίτευγμα αυτό λέτε? Για πες μου πόσες άλλες μεγάλες ομάδες το κατάφεραν αυτό? Καμία εκτός από τον Παναθηναικό των Βαρδινογιάννηδων.o Τζίγγερ που διαχειριζόταν επί 13 χρόνια τον Παναθηναικό και δεχόταν να τον έχει στη φάπα ο τυχάρπαστος (για τα οικονομικά δεδομένα της οικογένειας Βαρδινογιάννη) Κόκκαλης???
Εντάξει τώρα ο Πατέρας ήταν κολλητάρι με τον Μπέο για ένα χρόνο και με τον Ψωμιάδη τον επόμενο και είναι όλα μια χαρά? Εγώ θέλω η διοίκηση της ομάδας μου να μην έχει σχέση με τέτοιους. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.