Λοιπόν ως mod έχω και Θεόγαυρος έχω να πω τα εξής:
α.O Θρύλος όσο και αν δε θέλετε να το πιστέψετε ,Ολυμπιακοί και μη, στο ημίχρονο με τον Ηρακλή θα κερδίζει 5-0.Θυμηθείτε ότι δύο φορές πριν 2-3 χρόνια που το πρωτάθλημα κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακό έριχνε 5αρες!Μη το πάρετε στραβά και δήθεν ότι μεγαλοπιάστηκα αλλά εγώ έχω εμπιστοσύνη στον ... Κόκκαλη!
β.Δεν καταλαβαίνω γιατί φέτος επειδή το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον όλοι λέτε ο Ολυμπιακός δεν το άξιζε, ο ΠΑΟ δεν το άξιζε και τα ρέστα.Θα ήταν καλύτερα δηλαδή αν κάποιος έιχε πάρει 15 βαθμούς διαφορά και το πρωτάθλημα έιχε τελειώσει από την 20η αγωνιστική;
γ.Δεν λέω η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή πορεία για την κατάσταση της.Αλλά ας έιμαστε ρεαλιστες αν ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναικός δε έιχε χάσει τσάμπα βαθμούς η ΑΕΚ θα ήταν καμιά 10αριά βαθμούς πλάτη.Δεν πήγε τόσο καλά η ΑΕΚ.Απλά ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ πήγαν τόσο χάλια!
δ.Εγώ γουστάρω πάντως που φέτος το πρωτάθλημα έχει τόσες ανατροπές και πραφματικά πιστεύω ότι όποιος και να το πάρει θα το αξίζει στ'αλήθεια! Αυτό έιναι και το νόημα...να τα καταφέρνεις παρά όλες τις τούμπες που θα φάς στην πορεία έιτε αυτές είναι από τον Ιωνικό είτε από τα ντέρμπι! Τα πρωταθλήματα για μένα δεν κρίνονται στα ντέρμπυ αλλά στους σίγουρους βαθμούς!
Αυτά!... Κουβέντα να γίνεται!