ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 0-2

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 0-2

Post by tsilochr » Mon Aug 29, 2005 11:23 am

τς,τς,τς. Νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει κάποιος τρόπος αυτά τα "καυτά" θέματα να ανοίγουν αυτόματα και όχι από χρήστες.

Εγώ ένα έχω να πω: Σε λένε Κώτσιο και έχεις τα πάνω σου από το γκολ-πρόκριση τη Τρίτη. Πας και τραβάς αγκωνιά-χάδι στον πρώτο Κύπριο που θα πάρει όσκαρ ηθοποιίας, γίνεται χαμός από τα σπρωξίδια στον επόπτη, ετοιμάζεται η κόκκινη και τρως μπουκάλι στη κεφάλα από τους ίδιους σου του οπαδούς? Φουλ τραγικό που θα 'λεγε και ο hdkiller...
rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a
Post by rapadder » Mon Aug 29, 2005 11:44 am

Όντως, οι "φίλαθλοί" δείχνουν ότι και φέτος θα παραμείνουν ούγκα-ούγκα. Εκτός από το μπουκάλι που έφαγε ο Κώτσιος (για το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟ), κατά την αποχώρηση των οπαδών άκουσα ότι κάποιοι πέταγαν τις φωτοβολίδες (που τους περίσσεψαν) στο μέρος άλλων οπαδών που προσπαθούσαν να φύγουν από το γήπεδο...
Μπορεί ο Οκκάς να ήταν υπερβολικός, αλλά ο Κώτσιος πρέπει να μάθει να μην παίζει μπάλα έτσι. Τι πάει να πεί ότι ήθελε να καλύψει το χώρο με τα χέρια του; Ας χαμήλωνε τους αγκώνες, με σπαστικές κινήσεις είναι θέμα χρόνου να χτυπήσεις κάποιον άσχημα και ενδεχομένως να αποβληθείς (κάτι αντίστοιχο με το επικίνδυνο ψηλό σήκωμα του ποδιού στη διεκδίκηση της μπάλας μπροστά από αντίπαλο, που θεωρείται έμμεσο φάουλ).
Πέρα από τα τραγελαφικά, ο Παναθηναϊκός έπαθε κρίση πανικού και αντί να τα δώσει όλα στο χρόνο που του απέμενε, με τις κόκκινες και τα καραγκιοζιλίκια πάλι καλά που δεν έφαγε και τρίτο γκόλ (για να μην μιλήσω για την ευκαιρία που έχασε ο Ριβάλντο). Εξάλλου είχε σημασία να χάσει με ένα γκόλ διαφορά, καθότι στο πρωτάθλημα παίζουν ρόλο και οι ισοβαθμίες.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
salo
byte level
byte level

Post by salo » Mon Aug 29, 2005 12:40 pm

Παρ'όλο που στο παρελθόν έχει κάνει άπειρα καραγκιοζιλίκια ο Γιαννάκης ο Οκκάς την αγκωνιά τωρα την έφαγε γεμάτη..Όσον αφορά τώρα το αποτέλεσμα για όποιον είδε το μάτς με τη Βίσλα και δεν παραμυθιάστηκε από τις λαλακίες των δημοσιογράφων πιστεύω το σκορ να φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό αν και ο Ολυμπιακός ήταν μέτριος.Αυτό γιατί ο Βάζελος και στα δυο ήταν άθλιος.
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
Fabio

Post by Fabio » Mon Aug 29, 2005 1:05 pm

Παιδιά εγώ είμαι Παναθηναικός αλλά παρ'όλα αυτά σιχάθηκα χτες πολλά πράγματα.Σιχάθηκα την συμπεριφορά του Μορις που έριξε κλοτσιά στον Τζόλε
που πανυγήριζε το γκολ,σιχάθηκα τον Κότσιο που έκανε τον σταυρό του στον
διαιτητή οτι δεν έκανε τιποτα.Ξενέρωσα με εμένα ,που ένα καλοκαίρι είχα στηρίξει όλες τις ελπίδες μου στον Κονσεισάο και τον Μπίσκαν και δεν είχα καταλάβει πως αυτό που έπρεπε να αλλάξει στην ομάδα μου ήταν η νοοτροπία του χαμένου που ,κατα την γνώμη μου, έχουν και οι παίχτες και οι οπαδοί.....
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Re: ΠΑΟ - ΟΣΦΠ 0-2

Post by HdkiLLeR » Mon Aug 29, 2005 1:32 pm

tsilochr wrote:Φουλ τραγικό που θα 'λεγε και ο hdkiller...
Μορις ----- Όχι απλά full τραγικός, αλλά full ερειστικός κιόλας μπορώ να πώ...Anw με τσομπάνηδες έχω σταματήσει να ασχολούμαι(ούτε Βάζελος, ούτε Γαύρος είμαι για να μην παρεξηγηθώ) :) :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Mon Aug 29, 2005 2:09 pm

εσένα μόνο μια ομάδα θα μπορούσε να σε εκφράσει απόλυτα.
Linux United
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Mon Aug 29, 2005 5:14 pm

Sure!! :) :)...
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Mon Aug 29, 2005 9:06 pm

Ας πω κι εγώ τη .... να περάσει λίγο η ώρα! Απαράδεκτες συμπεριφορές από αυτούς τους ανθρώπους που οι φίλαθλοι του Παναθηναικού χαίρονταν πριν λίγες μερες επειδή θα τους εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη ! Και ρωτάω εγώ τώρα με τέτοιες συμπεριφορές θα υποδεχθήτε παίκτες σαν τον Ronaldinio;;;Και όπως έγραφε και η πολυαγαπημένη εφημερίδα Αθλητική Ηχώ σήμερα: Κανένας δεν πετάει έτσι την πράσινη φανέλα!
Πέρα όμως από τις τραγικές και απαράδεκτες συμπεριφορές που ρεζιλεύουν την Ομάδα "Παναθηναικός" ώς ομάδα, ο Παναθηναικός ήταν πολυ λίγος απέναντι στον αρκετά μέτριο αλλά προετοιμασμένο Ολυμπιακό! Μπορεί να μην φάνηκε τραγικά σε αυτό το παιχνίδι η ικανότητα του Γιαγιά και του Μπαμπαγκίντα(πράγμα που έχουν δείξει σε αρκετά φιλικά σε αντίθεση με τους Κονσεισαο, Μπισκαν και Σεριτς που ακόμα δεν έχω καταλάβει αν έχουν παίξει με τον Παναθηναικό, για να μη μιλήσω για τον ανύπαρκτο Γκονζάλες ή όπως είναι πιο γνωστός 2 Ριβάλντο), αλλά τουλάχιστον είμασταν προετιμασμένοι αμυντικά και καταφέραμε να μην αγχωθούμε από την πρεμιέρα και από την ατμόσφαιρα του γηπέδου.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Mon Aug 29, 2005 9:16 pm

Ε....όχι ....έλεγα να μην σχολιαάσω αλλά P3 είσαι ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Από το χάλι του ΠΑΟ μόνο ο Γκονζάλες ξεχώρισε ...που ήταν όχι καλός,πολύ καλός ....
Όλοι οι υπόλοιποι για τα μπάζα ....
Φυσικά δεν είναι ούτε μισός Ριμπο ,αλλά .....
Και ο Σέριτς είναι καλός .....Όχι όσο ο Μαυρογενίδης βέβαια :lol:
Ας είμαστε λίγο αντικειμενικοί .....(αυτό είναι που έχει οδηγήσει στους Ολυμπιακούς και Αντιολυμπιακούς)
Οι κόκκινες κάρτες ήταν πεντακάθαρες...
Ήμαρτον όμως με αυτή την υπεροψία .... (βλ. δηλώσεις Θεοδωρίδη)
Δυστυχώς η συμπεριφορά του κόσμου ήταν άριστη ,αλλά των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ ....
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Aug 29, 2005 9:58 pm

Εμένα δεν με σταναχωρεί που χάσαμε αλλά με τσούζει που ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος απο τον ΠΑΟ και μας πήρε 2 - 0 ... ήταν κανένας Γιάγια, Κωνσταντίνου, Ριβάλντο, Ντάνι ή ο Μπαμπακίντα που γέλαγαν και οι πέτρες!!! Μόνος αυτός ο τρισκατάρατος ο Τζόλε έπαιξε και ο Ανατολάκης με τον Κωστούλα γίναν ήρωες επειδή μάρκαραν τον Μισο-Τελειωμένο Μανώλη ... ειδάμε τις φοβερές αποκρόύσεις του Νικοπολίδη και τα μπλοκ του Κωστούλα που θα ζήλευε και ο Γκιούρδας ... και επειδή ο σοβαρός κόσμος ασχολείται με το Champions ο ΠΑΟ και να σέρνεται θα το βγάλει με αξιοπρέπεια τον όμιλο (δεν λέω ότι θα περάσει) ενώ ο Ολυμπιακός αν συνεχίσει έτσι ο Περναμπουκάνο και ο Ραούλ και η παρέα του θα κάνουν πάρτυ για αυτό ας μην μιλάμε ακόμα και θριαμβολογούμε ...
υγ: όσο για τα τις αποβολές εγώ δεν θα πω τα κλισέ ... καλά τους έκαναν και σε Τζόλε και σε Οκκά εγώ αν ήμουν Μόρις, Κώτσιος τα ίδια θα έκανα (δεν λέω ότι δεν ήταν δίκαιες) αλλά αν το κοράκι δεν δίνει 2 πέναλντι ... σου σπάει τα νεύρα ... να το πω αλλιώς στο Καραϊσκάκη αυτές οι κόκκινες αν δινόντουσαν δεν τον γλίτωνε τον Μπριάκό ούτε ο Θεός ...
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Mon Aug 29, 2005 10:12 pm

Καταρχήν ο παναθηναικός έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ευρωπαικό του προφίλ το ότι ο μόρις παρεκτράπηκε σε τραγικό σημείο δε σημαίνει τίποτα για τον τρόπο με τον οποίο ο παναθηναικός θα αντιπαραταχθεί απέναντι στη μπάρτσα. Τώρα αυτά για το πολύ λίγος παναθηναικός θα συμφωνήσω ότι ναι ο παναθηναικός δε δικαιολογησε το όνομα του με αυτή την εμφάνιση αλλά δεν είδα καμιά χαοτική διαφορά με τον ολυμπιακό. Τέλος οι νέοι παίκτες θα φανούν με τον καιρό είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάλουμε παικταράδες και παλτά ειδικά οι παναθηναικοί (ας θυμηθούμε την περίπτωση σανμαρτεάν - μαραντόνα lol). Για το Σέριτς διαφωνώ κάθετα το παλληκάρι παίζει πάρα πολύ καλά τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα. Άλλωστε δεν υπάρχει και κάποιο αριστερό χαφ στην πλευρά του και τραβάει όλο το άκρο μόνος του.

ΥΓ semis νομίζω πως είσαι υπερβολικός. Προσωπικά εγώ θέλω η ομάδα μου να κερδίζει και τέτοιες ενέργειες δεν την βοηθούν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Mon Aug 29, 2005 11:09 pm

jimmyD wrote: ΥΓ semis νομίζω πως είσαι υπερβολικός. Προσωπικά εγώ θέλω η ομάδα μου να κερδίζει και τέτοιες ενέργειες δεν την βοηθούν καθόλου προς αυτή την κατεύθυνση.
Κοίταξε να δεις είναι θέμα χαρακτήρα, όταν κάποιοι άνθρωποι νιώθουν ότι αδικούνται παράφορα και είναι εν βρασμώ ψυχής τα κάνουν αυτά ... τα παιδιά τα δικαιολογώ στο ακέραιο ... και εγώ έτσι θα αντιδρούσα ... είναι υπερβολή το ξέρω! Άλλωστε στο ποδόσαφαιρο εμένα οι ομορφιά του εκτός από όλα τα άλλα είναι και αυτά ... δλδ εμένα από όλο το Ματς μετά από 10 χρόνια θα θυμάμαι τον Μόρις που πήγε και τα πέταξε στην μάπα του Μπριάκου την φανέλα ... το πόσο το γούσταρα δεν λέγεται! Τον ξεφτίλησε ...
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
salo
byte level
byte level

Post by salo » Tue Aug 30, 2005 1:13 am

semis19 wrote:αλλά αν το κοράκι δεν δίνει 2 πέναλντι ... σου σπάει τα νεύρα ...

Κάτσε γιατι θα μας τρελάνεις φίλε semis!!!Αδικήθηκε ο βάζελος σ'αυτό το ματς;Ήμαρτον!!!!Κρίμα τον Γονίδη στο avatar...Φαντάζομαι όμως ότι χιουμορίζεις.
<<Τας λεωφόρους μή βαδίζειν>>
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Aug 30, 2005 10:24 am

@lexo wrote:Ε....όχι ....έλεγα να μην σχολιαάσω αλλά P3 είσαι ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Έλα μωρέ που ερίζω κιολας! Τέσπα όπως και να έχει όσο χάλια και να ήταν και ο Ολυμπιακός το ζήτημα είναι ότι είμασταν πολύ λιγότερο χάλια από τον Παναθηναικό και καλώς χάσατε! Και όσο για τον αν ο Μπριάκος πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι και του έδωσε την νίκη, δεν ασχολούμε κάν!!!
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Aug 30, 2005 10:40 am

salo wrote:
semis19 wrote:αλλά αν το κοράκι δεν δίνει 2 πέναλντι ... σου σπάει τα νεύρα ...

Κάτσε γιατι θα μας τρελάνεις φίλε semis!!!Αδικήθηκε ο βάζελος σ'αυτό το ματς;Ήμαρτον!!!!Κρίμα τον Γονίδη στο avatar...Φαντάζομαι όμως ότι χιουμορίζεις.
Ας το δούμε αλλιώς στο Καραϊσκάκη θα δινόντουσαν με τα μπούνια και τα 2!!! Αμφιβάλλεις;
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by HdkiLLeR » Tue Aug 30, 2005 11:02 am

Τι βρασμός και τσαντίλα ρε παιδιά...Πού παίζουμε στην πλατεία του χωριού μας; Ηρεμία επαγγελματίες παίκτες είναι. Κοινώς κάνουν την δουλειά τους παρά τις συνθήκες που έχει απ' έξω εγώ δηλαδή εάν βρέχει δεν πρέπει να παω στην δουλειά μου και να τσαντιστώ;(ακραίο παράδειγμα αλλά κάπως έτσι είναι).
Last edited by HdkiLLeR on Tue Aug 30, 2005 11:07 pm, edited 1 time in total.

rapadder
Gbyte level
Gbyte level
Post by rapadder » Tue Aug 30, 2005 11:20 am

Επειδή το ξανάκουσα το σχόλιο σχετικά με το εάν ο Μπριάκος θα έβγαζε κάρτες στο Καραϊσκάκη έχω να πώ τα εξής: Την δεύτερη κάρτα θα την έβγαζε οπωσδήποτε, θα ήταν αδύνατο να μην την βγάλει... Για την πρώτη άντε και να έβγαζε κίτρινη αντί για κόκκινη (όπως έβγαλε αρχικά). Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω να υπήρχε και καμιά διαφορά στο αποτέλεσμα.
... Γράφτε κώδικα όσο είναι καιρός ...
Fabio

Post by Fabio » Tue Aug 30, 2005 11:42 am

Eρώτηση:Τα 2 πέναλτι που δεν μας έδωσαν που τα βρήκατε???????

Σχόλιο:Συμφωνώ ότι ήμασταν καλύτεροι απο τον Γαύρο αλλά 2 φορές αναπτύχθηκε
σωστά σε όλο στο ματς ο Θρήνος και στην μία κέρδισε το κορνερ από το οποίο μπήκε το γκολ καθώς και έκανε την αντεπίθεση όπου ο καταραμένος' καραφλας Νο1 ' έβαλε το γκολ απο αντεπίθεση(Πως βγάζει μάτι η έλλειψη του Γκούμα!!!).
Τέλος επειδή κάτι άκουσα για' εν βρασμό ψυχής ' έλεος ρε παιδιά !!!!Εγώ τι πρέπει να κάνω που με έκοψε ο 'Σιντι' στις Δομές ,ενω είχα διαβάσει τρελά?Να τον κλοτσήσω?
Επαγγελματίες είναι και πληρώνονται.........
Μερικές φορές νομίζω πως προτιμάμε(οι βάζελοι)να χάσουμε έναν αγώνα από την διαιτησία - προκειμένου να παραπονιόμαστε - παρά να τον κερδίσουμε

Υ.Γ Τον Ροναλντίνιο ούτε με κλοτσιές,ούτε με αγκωνιές τον σταματάμε
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Tue Aug 30, 2005 11:51 am

P3 wrote:
@lexo wrote:Ε....όχι ....έλεγα να μην σχολιαάσω αλλά P3 είσαι ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ.
Έλα μωρέ που ερίζω κιολας! Τέσπα όπως και να έχει όσο χάλια και να ήταν και ο Ολυμπιακός το ζήτημα είναι ότι είμασταν πολύ λιγότερο χάλια από τον Παναθηναικό ...
Sorry ρε p3 αλλά εσύ σε αυτό το παιχνίδι είδες τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες?
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Tue Aug 30, 2005 6:26 pm

Ναι ρε γιατί εγώ τουλάχιστον είχα παίκτες που ήξεραν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και κυρίως γιατί ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο!Και άμυνα έπαιξα και κέντρο καλό είχα (όχι σόυπερ αφού ο Τουρέ έχει να δείξει πολλά και το έχει αποδείξει, αλλά ο Στολτίδης έκανε πορωμένη δουλειά πάλι!) και τις αντεπιθέσεις μου εκμεταλλευτηκα υπέρ του δεοντος!!! Ψέματα λέω;;;!!
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Tue Aug 30, 2005 6:54 pm

Θα απαντήσω μέσω ενός γράμματος που διάβασα και ταυτίζομαι σχεδόν σε όλα ...
salo wrote:Κάτσε γιατι θα μας τρελάνεις φίλε semis!!!Αδικήθηκε ο βάζελος σ'αυτό το ματς;Ήμαρτον!!!!Κρίμα τον Γονίδη στο avatar...Φαντάζομαι όμως ότι χιουμορίζεις.
Αντώνης Μαρίνος wrote:Για ντέρμπυ που δεν είχε πολλές φάσεις, δεν είχε γρήγορο ρυθμό, και δεν είχε εν γένει πολλές «προβληματικές» φάσεις, ο κος. Μπριάκος «κατάφερε» στις 5 όλες και όλες αμφισβητούμενες φάσεις να ευνοήσει ΣΕ ΟΛΕΣ τον Ολυμπιακό! Και ας ξεπεράσουμε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτου, τα οποία μπορεί να πει κανείς ότι γίνονται σε τέτοια ντέρμπυ, και ας υποθέσουμε ότι η φάση με το χέρι του Γεωργάτου στην σέντρα του Χαραλαμπίδη είναι όντως ακούσια και δεν υφίσταται καν θέμα. Όμως το χέρι του Κωστούλα και η αποβολή του Κώτσιου ήταν αρκούντως σημαντικές φάσεις, βεβαίως αμφισβητούμενες, από αυτές τις φάσεις που –όπως λέγεται- κρίνουν έναν αγώνα.
p3 wrote:Ναι ρε γιατί εγώ τουλάχιστον είχα παίκτες που ήξεραν ότι βρίσκονταν στο γήπεδο και κυρίως γιατί ήξεραν τι να κάνουν στο γήπεδο!Και άμυνα έπαιξα και κέντρο καλό είχα (όχι σόυπερ αφού ο Τουρέ έχει να δείξει πολλά και το έχει αποδείξει, αλλά ο Στολτίδης έκανε πορωμένη δουλειά πάλι!) και τις αντεπιθέσεις μου εκμεταλλευτηκα υπέρ του δεοντος!!! Ψέματα λέω;;;!!
Αντώνης Μαρίνος wrote:Χωρίς καμία αμφιβολία, το ντέρμπυ χαρακτηρίσθηκε από μέτριο θέαμα, ομάδες που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν, και που τελικά κέρδισε ο πιο εύστοχος στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν. 2 ευκαιρίες, 0 γκολ ο Παναθηναϊκός, 3 ευκαιρίες, 2 γκολ ο Ολυμπιακός. Μάλιστα στις ευκαιρίες του Ολυμπιακού δεν μετράω καν το πρώτο γκολ, γιατί προήλθε από μια εντελώς συνηθισμένη και «ανυποψίαστη» φάση. Αξιοσημείωτο είναι ακόμα το γεγονός ότι, ακόμα και όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε –αδίκως- με 10 παίκτες, η υπεροχή και κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του ΠΑΟ. Αυτά όσον αφορά την «μεγαλειώδη εμφάνιση» του Ολυμπιακού, την «κατά κράτος επικράτησή του» (ναι, το ακούσαμε και αυτό από ραδιόφωνο και τηλεόραση), και εν γένει την παρουσίαση του Ολυμπιακού από μερίδα των ΜΜΕ σαν «υπερομάδα» και του Παναθηναϊκού ως ασύνδετου, άρρυθμου, αργού και ακίνδυνου. Δόξα το Θεό, και μάτια έχουμε και μυαλό διαθέτουμε. Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ έπαιξε καλή μπάλα, αλλά η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ΠΟΛΥ μικρότερη από όση την παρουσίασαν τα «γνωστά» ΜΜΕ.
Όσο για τον Μόρις ...
Αντώνης Μαρίνος wrote:Σωστή αποβολή, πρέπει να τιμωρηθεί, και δεν πρέπει να επαναληφθεί. ΑΛΛΑ, γιατί κανείς δεν αναρωτιέται τι οδήγησε τον Μορίς σε αυτή την ενέργεια ? ΓΙΑΤΙ κανείς δεν λέει ότι τέτοιες αντιαθλητικές ενέργειες έχουν γίνει πολλές φορές από παίκτες του Ολυμπιακού (ειδικά στο Καραϊσκάκη), και έχουν περάσει ΕΝΤΕΛΩΣ ατιμώρητες ? Να θυμίσω τα περσινά δολοφονικά «κατορθώματα» των Γεωργάτου, Τζόρτζεβιτς και Καστίγιο, ή ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει ΠΟΤΕ κόκκινη κάρτα στα τελευταία ντέρμπυ (λόγω σκανδαλώδους και εξόφθαλμης ασυλίας από τους διαιτητές) ?
Και κάτι το οποίο δεν απάντησε κανείς!
Αντώνης Μαρίνος wrote:Τελειώνοντας, να κάνω μια ρητορική ερώτηση ? Υπήρχε πιθανότητα να τελειώσει το ματς αν το ντέρμπυ γινόταν στο Καραϊσκάκη και ο Παναθηναϊκός απολάμβανε ανάλογη διαιτησία με αυτή που έτυχε ο Ολυμπιακός από τον Μπριάκο ? Δηλαδή να μην δινόταν καθαρό penalty στον Ολυμπιακό, να αποβαλλόταν αδίκως παίκτης του, και γενικά να υπήρχε ένα 40-60 υπέρ του Παναθηναϊκού ?
Αυτά ...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by tsilochr » Tue Aug 30, 2005 9:51 pm

semis19, γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα την διοίκηση σου που φαίνεται πως σοβάρεψε λίγο φέτος και συνεχίζεις να φορτώνεις την ήττα σου σε άλλους παράγοντες πλην της κατετερότητας της ομάδας σου? Μια ζωή ελαφρυντικά ψάχνετε στη διαιτησία, ακόμα και για τη συμπεροφορά του Μόρις ψάχνετε δικαιολογίες
Locked

Return to “Αθλητισμός”