Bravissimo Alberto Malezani!!!!

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Fabio

Bravissimo Alberto Malezani!!!!

Post by Fabio » Tue Sep 20, 2005 1:35 pm

Ρε παιδιά τι λέτε για αυτόν τον γραφικό μακαρονά που έχει η ομάδα του ΠΑΟ???
Απο την μία κακή εμφάνιση στην άλλη πάμε...καλά να χάσεις από τον Θρήνο
(συγνώμη Θρύλο ηθελα να πώ)αλλα οχι και ισοπαλία από Ιωνικό και Λεβαδιακό!!!!!!!!!!!!!!!
Έλεος δηλαδή......Τι περιμένει για να πάει σπίτι του??????

Υ.Γ:Κάτι άκουσα για συνομιλίες Ντουσαν-ΠΑΟ!!!!!!!!
(Άμα το κανει και αυτό ο Πρίγκιπας τότε θα τα έχω δει όλα) :!: :!: :!:
lumenintervalum
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level

Post by lumenintervalum » Tue Sep 20, 2005 2:07 pm

εγώ έχω να πώ μόνο, ότι δε μου δημιουργείται καν η όρεξη να δω ποδόσφαιρο...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Post by alexo » Tue Sep 20, 2005 2:24 pm

Τι να σου κάνει και ο προπονητής ;; (Φταίει κι αυτός βέβαια...)
Αλλά όσο ξέρουν οι παίχτες τόσο παίζουν ...
Άμυνα Γκούμας(Πίσω από τον Ιακουίντα ζεμπεκιές έριχνε ??) - Μόρις (Στο 2ο γκόλ μπορούσε να πέσει ποιο αργά ...;;) - Κώτσιος -Βύντρα χάλια ....
Αυτός ο Νίλσον δε βλέπεται ...
Και ο Σέριτς τα ίδια ....
Μπίσκαν - Κονσεισάο - Βοουτερ απλά για γέλια ....
Πάγκος : Τριποτσέρης - Δάρλας - Λεωντίου .

Ποιός προπονητής μπορεί να κάνει αυτούς τους παίχτες να παίξουν ..
Δεν μπορούν τα παληκάρια ...
Άνετα ο χειρότερος ΠΑΟ της τελευταίας δεκαετίας ...

Η πλάκα είναι πως ο Malezani δηλώνει ευχαριστημένος !!!
Ο ΜΟΝΟΣ που φταίει για αυτά τα χάλια είναι η διοίκηση.
Αυτούς πήρε ,τόσο μπορούν ...
Ο Ολυμπιακός θα το πάρει 10 αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα ...
Μπορεί οι παίχτες που έχει να μην είναι αρκετοί για Ευρώπη αλλά για Ελλάδα είναι τεράστια η διαφορά ....
Fabio

Post by Fabio » Tue Sep 20, 2005 2:46 pm

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε όλα.Για θυμήσου όμως κάτι δηλώσεις Μalezani
ότι και καλά η μοίρα του χρωστάει ένα CHAMPIONS LEAGUΕ και πως 'εφτασε ο καιρός(Ο καιρος γαρ εγγυς όπως θα έλεγε και ο Λιακόπουλος ;) ).Έχεις δίκιο για την διοίκηση αλλα πολλές από τις κινήσεις που έκανε, είχαν ζητηθεί από τον ΑLBERTO :-p :-p :-p
Οι Παναθηναικοί δεν είμαστε οπαδοί για κορόιδεμα,κάποιος να τους το πει
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Tue Sep 20, 2005 4:39 pm

Για μένα είναι καθαρά φταίξιμο διοίκησης και μετά προπονητή. Οι παίκτες που έχει ο παναθηναικός στις τάξεις του είναι για παραπάνω. (μπορούν τουλάχιστον να νικήσουν παιχνίδια με ιωνικό και λεβ ) Δε χρειάζεται να είμαστε ισοπεδωτικοί , ξυπνήσαμε μια μέρα και τους βγάλαμε όλους άχρηστους. Πέρυσι μια νίκη σε 4 παιχνίδια θέλαμε και το καλό παιδί του πάγκου δεν τα κατάφερε. Ο ιταλός είναι ακατάλληλος για τον παναθηναικό και το ελληνικό πρωτάθλημα και η διοίκηση απλά δε ξέρει μπάλα. Φέτος οι άνθρωποι έριξαν χρήματα σε σχέση με άλλες χρονιές.
Περι παικτών
Ο μπίσκαν δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία (ούτε με τη λιβερπουλ). Ο Νίλσον είναι πολύ κακός σαν δεξί μπακ αλλά έλα που όμως είναι δεξί χαφ κανονικά. Με ένα σοβαρό μπακ πίσω του θα κεντούσε και θα θύμιζε μικάελσεν κατά τη γνώμη μου. Ο Βύντρα είναι μαύρα χάλια όταν παίζει πιο προς το κέντρο της άμυνας ίσως θέμα άγχους καθώς έχει συνηθίσει ως δεξί μπακ. Ο Βόουτερ είναι γνωστό πως παίζει για τις γκόμενες (κουνάει τα μαλλιά και τα ρέστα). Όσο για το πάγκο υπάρχει πρόβλημα στην άμυνα (καλά καλά δεν υπάρχουν παίκτες για ενδεκάδα) Ο λεοντίου είναι παικταρας. Και δε μπορώ να καταλάβω οι νέοι μας φταίνε δηλαδή τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά να παίξουν στα 15 στη ρεάλ για να τους ξέρουμε.

Τέσπα επειδή η συζήτηση δε βγάζει σε κάποιο αποτέλεσμα η γνώμη μου είναι να οργανωθεί ο παναθηναικός με κάποιο στη θέση του τεχνικού διευθυντή καθώς η διοίκηση δε ξέρει μπάλα.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Tue Sep 20, 2005 5:22 pm

jimmyD wrote: Ο μπίσκαν δεν έχει κάνει καθόλου προετοιμασία (ούτε με τη λιβερπουλ).

Mα ούτε κοντρόλ ;; Αυτό δε μαθαίνεται στην προπόνηση ...
jimmyD wrote: Ο λεοντίου είναι παικταρας.

Yπερβάλεις ....
Εγώ σε ένα ματς τον είδα με τη Βίσλα.Είναι καλός .
Και ο Δάρλας καλός από όσο τον είδα με το Λεβαδειακό.
jimmyD wrote: Και δε μπορώ να καταλάβω οι νέοι μας φταίνε δηλαδή τι πρέπει να κάνουν τα παιδιά να παίξουν στα 15 στη ρεάλ για να τους ξέρουμε.
Συμφωνώ απόλυτα ..Πρέπει να παίζουν ..

Τελικά στηρίχθηκε η ομάδα στις μεταγραφές των Μπίσκαν και Κονσεϊσάο ,αυτοί δεν τραβάνε και γίνεται όλο αυτό ...
Μάζι με όλα αυτά έρχεται και η έλλειψη του Μπασινά (που επί 5-6 χρόνια έκοβε και έκανε και παιχνίδι...) και βλέπουμε ότι βλέπουμε ...
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Tue Sep 20, 2005 7:10 pm

Α μπραβο ακριβώς για να φανούν οι νέοι πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες πράγμα που στο βάζελο παλιότερα γινόταν. Άλλωστε και οι πορείες μη ξεχνάμε ότι έγιναν με κορμό από τις ακαδημίες και γενικά παίκτες που ο πάο πήρε νέους. Για τον κονσεισάο προσωπικά πιστεύω πως δε πρέπει να περιμένουμε πολλά. Ούτε στη γαλατά έπαιξε πέρυσι. Αλλά ακόμη και στη ρεάλ ο ρόλος του δεν ήταν να κάνει παιχνίδι περισσότερο έκανε "χαμαλοδουλειά" για τους figo και makelele. Με το λεοντίου έχεις δίκιο σε ένα παιχνίδι τον είδα και τον έβγαλα παικταρά έχει καλά στοιχεία όμως.

Περι μπασινά : Έχω βαρεθεί να βλέπω το βάζελο να παραπετάει παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα. Αυτό είναι άρρωστο δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.
Image
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Tue Sep 20, 2005 7:44 pm

Εγώ έχω να πω δύο πράγματα:

1. Ο Μπασινάς στον ανασταλτικό τομέα ήταν καλός αλλά στον δημιουργικό είχε πρόβληματα. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δεν βλεπώταν. Έχω άδικο;

2. Ο Μαλεζάνι (μαζί με τον Σαντος) είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό στα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Θυμάστε κανέναν άλλο που να είχε πλουσιότερο παρελθόν; Το ότι ακόμη δεν έχει καταφέρει να στρώσει την ομάδα δεν μας δίνει το δικαίομα να το "παραιτήσουμε" από τώρα. Νομίζεται ότι αλλάζοντας 3-4 προπονητές σε μια χρονιά θα καταφέρουμε τίποτα καλύτερο; Ας του δώσουμε την ευκαιρία να δουλέψει ένα χρόνο και αν μέχρι το τέλος δεν έχουμε δει να αλλάζει κάτι τότε τον σταυρώνουμε όλοι μαζί. Μη γίνει πάλι αυτό που έγινε με τον Σάντος ο οποίος δούλεψε επί 3 μήνες και μετά καρπώθηκε τα αποτελέσματα ο επόμενος προπονητης.

Και για να μην παρεξηγηθούμε ούτε φίλος ούτε συγγενής του Βαρδινογιάννη είμαι. Ίσα-ίσα που δεν συμπαθώ καθόλου τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τη λογική του να αλλάζουμε προπονητή μόλις έρθουν 2-3 στραβά αποτελέσματα. Κατά τη γνώμη ένας προπονητής μου θα πρέπει να αλλάζει στη μέση της χρονιά μόνο σε πολύ ειδικές περπτώσεις. Μόνο έτσι μπορεί μια ομάδα να έχει διάρκεια.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Tue Sep 20, 2005 8:33 pm

vangos wrote:
1. Ο Μπασινάς στον ανασταλτικό τομέα ήταν καλός αλλά στον δημιουργικό είχε πρόβληματα. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο δεν βλεπώταν. Έχω άδικο;
Σίγουρα καλύτερος από κονσεϊσάο και Μπίσκαν όμως ....
Παρ'όλα αυτά ,τόσα χρόνια πολλά συστήματα του ΠΑΟ στηρίζονταν στον Μπασινά ...
vangos wrote: 2. Ο Μαλεζάνι (μαζί με τον Σαντος) είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον Παναθηναϊκό στα χρόνια της κυριαρχίας του Ολυμπιακού. Θυμάστε κανέναν άλλο που να είχε πλουσιότερο παρελθόν;
Μαρκαριάν και Κυράστας ....
Δεν ξέρει τι κάνει ο Αλμπέρτο...
Βάζει αμυντικό χάφ τον Γκονζάλεζ ,ξεκινάει βασικό το Μπίσκαν...
Με την Ουντινέζε έπαιζαν ζώνη τον Ιακουίντα ..
Δεν τον φύλαγε κανείς ...
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Wed Sep 21, 2005 3:02 am

Φίλε vango μην ανησυχείς δε πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς συζήτηση κάνουμε ως πικραμένοι βάζελοι.
Για μένα ο μαλεζάνι είναι λίγος. Ο άνθρωπος δε κάνει. Πρώτη φορά βλέπω προπονητή τις ζυγές μέρες να προπονεί και τις μονές να είναι στην ιταλία. Ως γνωστόν η γυναίκα του δεν έχει έρθει στην Ελλάδα καθότι όπως ο ίδιος λέει φοβάται τα αεροπλάνα (τα ρημαδο-καράβια τι έπαθαν) και αλμπέρτο πηγαινοέρχεται. Επίσης η πίστωση δόθηκε ο μαλεζάνι βρίσκεται 7 μήνες στον παναθηναικό . Στους 7 μήνες λοιπόν πρόλαβε να χάσει το περυσινό πρωτάθλημα (πραγματικά απορώ πως το κατάφερε), δε πρόλαβε να ετοιμάσει μια ομάδα σε επίπεδο να νικήσει τον ιωνικό και το λεβαδιακό, πρόλαβε να την κάνει να μην έχει αρχή μέση ούτε τέλος και μέσα σε όλα αυτά είδε και βελτίωση σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις. Ε αυτός ο άνθρωπος δε κάνει για το παναθηναικό που εγώ θέλω να βλέπω. Ο τότης την κούπα πέρυσι θα την έπαιρνε. Καλύτερο προπονητή θεωρώ τον κυράστα. Ο Σάντος ήταν καλός αλλά έπεσε στην κλίκα του "μετά τις 11" (άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή). Για μένα κατάλληλος στην περίοδο αυτή (αν και λίγο ερειστική άποψη) είναι ο Μπάγεβιτς που έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας
Image
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Sep 21, 2005 3:17 am

jimmyD wrote: Ο Σάντος ήταν καλός αλλά έπεσε στην κλίκα του "μετά τις 11" (άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή)
:lol: ImageImageImage

Jimmy D ++

Που φτάσαμε να περιμένουμε τον Ντούσαν ... :oops:
Fabio

Post by Fabio » Wed Sep 21, 2005 8:44 am

Αμα ο Ντουσαν το κάνει αυτό τότε θα είναι πραγματικά ένας μισθοφόρος και εγώ κάτι τέτοιο δεν θέλω στον Παναθηναικό.1000 φορές Τότη παρά τον βάτραχο.

Το τραγικό είναι πως δώσαμε πίστωση χρόνου σε αυτόν τον άχρηστο μακαρονά και όχι στον Σαντος που τουλάχιστον ,θα μας έκανε ομάδα.
Δηλαδή περιμένουμε να εκπλησώσει το πλάνο 5αετίας που είχε ανακοινώσει η διοίκηση???
Τεσπα ,τουλάχιστον να μην μας κοροίδευαν και τα γαυράκια

Υ.Γ1:
jimmyD έγραψε:
Ο Σάντος ήταν καλός αλλά έπεσε στην κλίκα του "μετά τις 11" (άλλη πονεμένη ιστορία και αυτή)
Τι είναι η κλίκα ''μετά τις 11''????? :roll:

Υ.Γ2:Ο Τσουκαλάς είπε χτες ότι ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει στην Ισπανία και ότι θα κερδίσει στην Γαλλία!!!!!!Οπότε ξέρετε τώρα τι θα παίξετε στο στοίχημα..lol
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Wed Sep 21, 2005 11:14 am

jimmyD wrote:... Πρώτη φορά βλέπω προπονητή τις ζυγές μέρες να προπονεί και τις μονές να είναι στην ιταλία. Ως γνωστόν η γυναίκα του δεν έχει έρθει στην Ελλάδα καθότι όπως ο ίδιος λέει φοβάται τα αεροπλάνα (τα ρημαδο-καράβια τι έπαθαν) και αλμπέρτο πηγαινοέρχεται...
Αυτά τα λόγια σαν να έχω ξανακούσει κάπου! Fan του Σαριδάκη και εσύ; :-)

Ρε παιδιά όχι να φέρουμε και το Μπάγεβιτς. Όπου έχει παέι έχει κάνει την ομάδα άνω-κάτω. Τι πάει να πει γνώστης της ελληνικής παραγματικότητας; Δηλαδή ο Μουρίνιο που δεν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας δεν θα μας έκανε. Εξάλου αυτό που προσπαθούν όλες οι ομάδες τελευταία να αλλάξουν δεν είναι αυτή η ρημάδα η ελληνική πραγματικότητα;
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Wed Sep 21, 2005 12:02 pm

Σαριδάκης θεός. Έχω ρίξει τα τρελά ξενύχτια. Ο άνθρωπος ότι λέει βγαίνει τον παρακολουθώ καιρό. Ο μπάγεβιτς έχει κάνει μεγάλα πράματα στον ελληνικό χώρο και τον θεωρώ καλό προπονητή. Τώρα για το άνω κάτω στην περίπτωση του ολυμπιακού ειδικά , την ανακατωσούρα την έφερε ο ριβάλντο και πάλι φέτος πάει να κάνει τα ίδια. Στην ΑΕΚ η ορίτζιναλ είχε πρόβλημα μαζί του από την πρώτη μέρα.
Ο Μουρίνιο δε χρειάζεται να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα γιατί σε όποια ομάδα παίζει δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα αλλα αυτός είναι άλλη κλάσση.

ΥΓ Η κλίκα του "μετά τις 11" : Ομάδα ποδοσφαιριστών του βάζελου επί Σάντος είχε την κακή (για αθλητή ) συνήθεια να ξυπνά μετά τις 11. Έτσι ο αρχι-υπνούλης Λυμπερόπουλος πήγε στο Σάντος και του είπε πως δε μπορούν να ακολουθήσουν το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης γιατί αν και δεν πάνε πουθενά το βράδυ δεν τους πιάνει ύπνος το βράδυ πριν τις 2. Ο Σάντος δε δέχτηκε να αλλάξει ώρες προπόνησεις και κλίκα τον έδωσε στο γήπεδο.
Image
Theofaman
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Theofaman » Wed Dec 07, 2005 11:59 pm

Όχι άλλο Παρμεζάνι. Έλεοοοοοος :twisted:
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
jimmyD
Venus Former Team Member

Post by jimmyD » Thu Dec 08, 2005 1:38 am

Ο άνθρωπος το είπε πάλι το καλό... Είδε σήμερα με τη βέρντερ κάποιους να δείχνουν καλά στοιχεία. Μας έχει διαλύσει. Αλλά το κύριο λάθος το έχει ο ραλλίστας αλλά την έπαθε κι αυτός. Από του χρόνου ο ευρω-παίος παναθηναικός χάνει τα ευρώ του champions league και του μένει το ... δεύτερο συνθετικό. Βάζει τεχνικό διευθυντή τον ανακατωσσούρα το ζάετς. Τον διώχνει και καλά κάνει και μετά τι , αφού ο ραλλακιας από μπάλα δε ξέρει πως να διαλέξει προπονητή , βαλε ένα τεχνικό διευθυντή τόσοι βάζελοι παλέμαχοι υπάρχουν.
Image
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Thu Dec 08, 2005 12:43 pm

Εγώ θα χρησιμοποιήσω απλά τον τίτλο του topic : Bravissimo Alberto Malezani!!!!
"Mess with the best die like the rest" - Major
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Post by tsilochr » Thu Dec 08, 2005 9:13 pm

old but good:
what's the difference between PAO and a taxi?

a taxi can take only 4...
vangos
Mbyte level
Mbyte level

Post by vangos » Fri Dec 09, 2005 6:08 pm

Δηλαδή ο γάβρος που έχει φάει 7 τι είναι, βαν; :-D :-D
Major
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by Major » Tue Dec 13, 2005 3:17 pm

Αν και δεν είμαι βάζελος γούσταρα που τα έχωσε ο Alberto. Τον λυπήθηκα ρε παιδί μου και για έναν περίεργο λόγω τον γουστάρω ενώ πριν με άφηνε αδιάφορο.Πάντως είχε δίκιο. Δε γίνεται να αλλάζουμε προπονητές κάθε λίγο. Αν ήμουν βάζελος θα σκεφτόμουν. Κύπελο - το μπούλο, Ευρώπη - το μπούλο, πρωτάθλημα - το μπούλο (δεν πιστεύω να ονειρεύεται κανείς [-o< [-o< [-o< ???) ασε τον άνθρωπο μέχρι το καλοκαιράκι.Που να τον διώχνεις μες τις γιορτές. Που πήγε το πνεύμα των Χριστουγέννων στο κάτω κάτω... Και να πάρεις ποιόν?Τον Πρίγκηπα μη χ€σω.Τον πήρα και εμείς και είδαμε προκοπή ](*,)
"Mess with the best die like the rest" - Major
nap
Kilobyte level
Kilobyte level

Post by nap » Tue Dec 13, 2005 3:55 pm

Κι εγώ τον χάρηκα τον Αλμπέρτο που τα'χωσε. Δεν είναι κατάντια αυτή στην Ελλάδα, αν δεν φέρεις ένα αποτέλεσμα να φεύγεις, είτε προπονητής είσαι, είτε παίκτης... Με την ίδια λογική διώξαμε Μαρκαριάν και Σουμ (εμένα μου άρεσε). Έτσι έφυγαν και ένα κάρο παίκτες (ΜπασινοΚαραγκουνόΦυσσες :-D ) επειδή χάσαν στη Ριζούπολη και επειδή ήταν και καλά γενιά loosers...
Όπως είπε και ο Major, φέτος η χρονιά χαμένη είναι από πελυράς διακρίσεων (ούτε Champions League υπάρχει πιθανότητα να βγούμε), οπότε κράτα τον τον Μαλεζάνι, πάρε κανένα σοβαρό παίχτη (και όχι 35ρηδες τελειωμένους που ερχονται για διακοπές) και φτιάξε ομάδα με προοπτικες...
Όσο για τον Ντούσαν, γνώμη μου είναι ότι μπορεί να φτιάξει ομάδα από το μηδέν, αλλά παράλληλα είναι και λίγο βεντέτα. Για τώρα δεν είναι για τον βάζελο, το καλοκαίρι βλέπουμε...
It is by will alone I set my mind in motion...
stratus

Malezani

Post by stratus » Fri Dec 16, 2005 3:39 pm

Επειδη μας εχουν πρηξει με το Malezani εχω να πω τα εξης
1)Τον κατηγορουμε οτι εχασε περυσι το πρωταθλημα.Μα οταν ηρθε ηταν πισω 7 βαθμους και την καλυψε την διαφορα και το εχασε στο ποντο εχοντας η ομαδα 3 δοκαρια στα 2 κρισιμα παιχνιδια.Δηλαδη δεν μετραει καθολου που καλυψε την διαφορα και οτι στην Λεωφορο ειδικα στο α ημιχρονο επρεπε να κερδιζει τον θρηνο τουλαχιστον 3-0;
2)Περναμε στα τωρινα.Συμφωνω οτι μπαλλα ο ΠΑΟ δεν παιζει αλλα ποσα παιχνιδια εχει χασει απο μ&$#%ς των διαιτητων
α)Με τον ΙΩΝΙΚΟ φανερο πεναλντι και αποβολη πανω στον Κονσεισαο
β)Ντρεμπι με την ΑΕΚ κανονικο ακυρωθεν γκολ
γ)Με τον Ατρομητο παλι πεναλντι καθαρο δεν δοθηκε
Αρα χονδρικα 3 εως 8 βαθμοι χαμενοι
Αν δειτε πουθενα δεν αναφερω αποβολη Κωτσιου.Μιλαω για φασεις που ειναι σχεδον σιγουρα γκολ.Μην μου πειτε οτι δεν παιζει μπαλλα διοτι πουθενα ο κανονισμος δεν λεει οτι οταν μια ομαδα δεν παιζει μπαλλα δεν πρεπει να τις δινουμε πεναλντι που κερδιζει.Τωρα στους αντιπαλους ΑΕΚ και Θρηνο.Πειτε ενα παιχνιδι που εχουν χασει μεχρι σημερα απο διααιτησια.Ενα ρε παιδια ενα μονο.Μην ψαχνετε κανενα δεν υπαρχει.Μην μου πειτε δε οτι παιζουν μπαλλα γιατι σε καποια ειναι πολυ χειροτεροι απο τον ΠΑΟ οπως ο Θρηνος με Καλλιθεα ή η ΑΕΚ με ΠΑΟΚ.Δεν λεω οτι ο Μαλεζανι δεν κανει λαθη αλλα ποιος ειναι αυτος που δεν κανει λαθη στη δουλεια του.Γιατι κανεις δεν αναγνωριζει οτι εχει βγαλει 3 πιτσιρικαδες.Μηπως αν ηταν ο Μπαγιεβιτς θα ειχαν δει αυτοι οι παικτες ενδεκαδα και ειδικα σε κρισιμα παιχνιδια;Γιατι στο εξωτερικο κρατανε τους προπονητες χρονια ,βλεπε Λιβερπουλ.Μαντσεστερ κλπ, και εμεις θελουμε να τους διωχνουμε αμεσως;Ειμαστε ποιο ξυπνιοι;
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”