"Νίνης" ο μετροπόντικας

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.
Post Reply
alexo
Venus Former Team Member
Posts: 1305
Joined: Wed Apr 21, 2004 7:00 pm

"Νίνης" ο μετροπόντικας

Post by alexo » Fri Mar 02, 2007 4:08 pm

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς εγκαινίασε το πρωί της Παρασκευής (2/3) την έναρξη των εργασιών του μετροπόντικα στο σταθμό του μετρό στο Ελληνικό και βάφτισε το μηχάνημα με ένα πρωτότυπο όνομα.

Ο υπουργός, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ονόμασε τον μετροπόντικα "Σωτήρη Νίνη", από το όνομα του γνωστού ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού. "Το μετροπόντικα, τον ονομάζω Νίνη, περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, να βάλει γκολ στον Αγιο Δημήτριο", δήλωσε ο κ. Σουφλιάς.

Η διάνοιξη της σήραγγας από το Ελληνικό στον Άγιο Δημήτριο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2008. Το τμήμα αυτό αφορά στην επέκταση της γραμμής 2 προς το Ελληνικό, η οποία εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, ακολουθώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως τόνισε ο υπουργός.


πηγή: Contra

:-D :-D Respect!

Και στα λέω tzole και δεν ακους!
Είδες να το πει πρέτραγκ;;Σωτηράκη τον είπε!! :lol: ;)
User avatar
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Posts: 2722
Joined: Mon Mar 22, 2004 4:12 pm
Academic status: Alumnus/a
Gender:
Location: !! El Paso !!

Post by P3 » Fri Mar 02, 2007 4:42 pm

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε χαριτολογώντας ο κ. Σουφλιάς, «τον Μετροπόντικα τον ονομάζω "Νίνη" περιμένοντας με μαεστρία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα να βάλει γκολ στον Άγιο Δημήτριο».
Πηγή: http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 308015.htm

Βασικά δεν τον ονόμασε και έτσι! Απλά τον χαρακτήρισε έτσι! Βάζελος είναι τι θα έλεγε! Αν ήταν γαύρος θα τον έλεγε Neri, που τα έχει και με το παραπάνω όλα αυτά που λέει για το Νίνη ή ακόμα καλύτερα Παππά που προσωπικά τον πάω πολύ!
:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
Post Reply

Return to “Αθλητισμός”