- Ο συντονιστής της εκδήλωσης ήταν άθλιος για να συντονίσει το συγκεκριμένο γεγονός! Το 60% του χρόνου το έφαγε για να προσπαθεί να πείσει κάποια άτομα να κατέβουν από τις κολώνες. Μας έπρηξε!!!. Το άλλο 36% έκανε κάτι ηλίθια-τραγικά σχόλια ή σιγοτραγουδούσε (ξέρεις τώρα λα-λα-λα όχι λόγια) τα συνθήματα. Βέβαια το σιγοτραγουδούσε ήταν σχετικό γιατί όταν κρατάς το μικρόφωνο του καλλιμάρμαρου δεν μπορείς να σιγοτραγουδάς. Αυτός όμως νόμιζε ότι ήταν στη μπανιέρα του! Δε λέω... ο άνθρωπος αυτός (μου διαφεύγει το όνομά του) είναι πολύ αξιόλογο άτομο, αλλά δεν είναι για τέτοιες διοργανώσεις, για να ζωντανέψει δηλαδή τον κόσμο. Το μόνο που έκανε ήταν να τον ξενερώνει!
Α ξέχασα και το άλλο 4% όπου φώναζε στους ήρωές μας να κατσουν (παλουκωθούν θα ήθελε να πει) στις θέσεις τους. Ήμαρτον... λες και ήταν σχολείο τα παιδιά! - Οι προσκεκλημένοι ήταν τραγικοί! Νομίζω ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η προσωπική τους προβολή. Καλά ο Χριστόδουλος ήταν στα hi του! Δεν θα ξαναμιλήσει σε τόσο κόσμο και ο άνθρωπος είχε.... Τέλοσπάντων άρχισε (κυριολεκτικά) το κύριγμα. Τέλος πάντων για να μη πολυλογώ, όλοι κάθονταν και λέγανε τα δικά τους ενώ εγώ - εμείς - ο κόσμος θέλαμε να ακούσουμε τα παιχτρόνια μας! Όποιο βραβείο, μετάλλειο θέλανε να τους δώσουνε ας το κάνανε σε μια εκδήλωση στην Αρχιεπισκοπή, στο Δημαρχείο, όπου γουστάρανε. Εμείς όμως δεν πήγαμε να δούμε αυτά, πήγαμε για να ακούσουμε τα παλικάρια!
- Όσο μεγάλο και αν είναι το στάδιο, θα έπρεπε οι υπεύθυνοι να είναι σίγουροι ότι δεν θα χωρούσε όλος ο κόσμος. Αν είχαν λίγη επαφη με τη πραγματικότητα θα το ξέρανε. Θα έπρεπε να λείπανε όλες αυτές οι @@λογίες και να βάζανε τα παλικάρια σε ένα πούλμαν ξεσκέπαστο, σαν αυτά που έχουν και σε άλλες χώρες (π.χ. Αγγλία), και να γυρίσουν όλη την Αθήνα να τους απολαύσει ο κόσμος, να τους δει, να τους φωνάξει και να τους ακούσει. Οι διοργανωτές ποτέ δεν πίστεψαν ότι θα παίρναμε το κύπελο (καθώς όπως ξέρετε η προετοιμασία άρχισε από τότε που μπήκαμε στον ημιτελικό. Αυτή η πεποίθησή τους φάνηκε στη μετριότητα της προετοιμασίας τους!
- Σταμάτα επιτέλους να λές για του Ολυμπιακούς Αγώνες. Γιορτάζουμε τη κατάκτηση του ύψιστου Ευρωπαϊκού τίτλου. Τιμάμε αυτούς τους ανθρώπου που μας έκαναν υπερήφανους. Σταμάτα να τους εκμεταλλεύεσαι για να φέρεις περισσότερο κόσμο εδώ, να γεμίσεις τα άδεια ταμεία σου!
Παρωδία στο Καλλιμάρμαρο
- Einherjar
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Παρωδία στο Καλλιμάρμαρο
Πήγα χθες στο Καλλιμάρμαρο να πανηγυρίσω τον ερχομό των ηρώων. Μπορώ να πω ότι απογοητεύθηκα από την κακοοργανωσιά που επικρατούσε. Αν δεν ήταν ο ενθουσιασμός του κόσμου θα είχα φύγει από πολύ νωρίτερα! Και εξηγούμαι:
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
- Ethel
- Venus Project Founder
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Άκουσα πολλά τέτοια σχόλια από πολύ κόσμο. Ακόμα και όταν το παρακολουθούσες από την τηλεόραση ξενέρωτο ήταν. Δώστου μετάλλια, δώστου βραβεία... Άσε δε που στο τέλος, στο όνομα του 17 και βάλε ποδοσφαιριστή υπήρχαν μόνο κάτι ξεψυχισμένα όλε.... Ξενέρωσε πολύς κόσμος ακριβώς επειδή δεν είδε αυτό που ήθελε. Είδαμε όμως τη Ντόρα, τον Chris(todoulo), τη Φάνη... Αυτό δε θέλανε να πετύχουν;
Γέλασα τρελά με αυτόν της ΕΟΠ που όποτε σηκωνόταν ακουγόντουσαν όλο "ουουουου....."
Γέλασα τρελά με αυτόν της ΕΟΠ που όποτε σηκωνόταν ακουγόντουσαν όλο "ουουουου....."
There's no place like 127.0.0.1
Συμφωνώ πως η εκδήλωση ήταν ψιλομούφα... Οσο για τον εκφωνητή, τι φταίει και αυτός?? Αυτοί που του το αναθέσανε φταίνε. Μέχρι που παραδέχτηκε πως δεν παρακολούθησε ούτε έναν αγώνα λόγω απουσίας στο εξωτερικό. Ασε που η φωνή του είναι τόσο "γλυκιά" - για να μην το θέσω αλλιώς, που σουσπαγε τα νεύρα. Ηταν εκτός κλίματος
Ούτε αστυνομία ικανή δεν υπήρξε να εμποδίσει την έλευση του κόσμου στις κεντρικές οδούς. 3,5 ώρες Ελ.Βενιζέλος-Καλλιμάρμαρο! Πρωτοφανές!
Αλί σε μας που θα κάτσουμε Αθήνα στους Ολυμπιακούς

Ούτε αστυνομία ικανή δεν υπήρξε να εμποδίσει την έλευση του κόσμου στις κεντρικές οδούς. 3,5 ώρες Ελ.Βενιζέλος-Καλλιμάρμαρο! Πρωτοφανές!

- jimmyD
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Ο εκφωνητής (νομίζω λέγεται Κασταλάς) είναι η γνωστή φωνή που ντύνει τα μπαλέτα και το πατινάζ που παρουσιάζουν αρκετές φορές τα κρατικά ο άνθρωπος καμία σχέση δεν έχει με το θέμα. Και τη Μποκοτα να έφερναν το αποτέλεσμα το ίδιο θα ήταν. Κάποιος σχετικότερος με το θέμα θα ήταν πιο κατάλληλος. Τέλος να κραξω και λίγο τους δημοσιογράφους-ρεπόρτερ που ανέβηκαν πάνω στην εξέδρα και δε βλέπαμε την τύφλα μας. Λίγο σεβασμό στον κόσμο που τους πληρώνει και ήταν εκεί ώρες για να δει τους παίκτες της εθνικής και όχι ένα μπούγιο ηλιθίων με φωτογραφικές μηχανές στα χέρια.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...

now nothing ever ever goes my way...

- HdkiLLeR
- Venus Project Founder
Εγώ πάλι το είδα απο την τηλεόραση μιας και προχθές στην ομόνοια ξέδωσα αρκετά και περίμενα να δώ τον capten να σηκώνει την κούπα(και να γίνεται χαμός) να βγαίνουν έξω τα παλικάρια, ο κόσμός επάνω τους κλπ κλπ και το μόνο που είδα είναι κάτι ζώα ένα και ένα ολα να κάνουν τους μεσολαβητές. Κρίμα που δεν ορμήσανε οι θεατές μέσα(εάν ήμουν εκεί σταντέ θα το οργάνωνα
).

-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Ρε παιδιά, ο Κωστάλας γ**εί από φωνή και περιγραφή, αλλά όχι για αθλητικά θέματα!!!Για μπαλέτο και πατινάζ και ραδίοφωνο ναι δεν το συζητάμε!!Κρίμα!!Κακή επιλογή, ας έβαζαν κάποιον από αυτους που κάνουν περιγραφή, έστω, να ξέρει 5 πράγματα!!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand

Αυτοί ήταν οι μόνοι τυχεροί της παρέας. Έπρεπε να τους γιουχέρετε ρε καθώς γεύγετε από το στάδιο. Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Αντί να μιλήσει από την αρχή ο Ζαγοράκης μίλησε τελευταίος. Και πάλι καλά να λέμε. Εγώ έκλεισα την τηλεόραση μετά τον λόγο του Ρεχάγκελ.Βλακεία, έπρεπε να πάμε στον δρόμο να πετύχουμε το πούλμαν και όχι στο στάδιο.

The road goes on forever...
Παιδιά, αφού ακούσατε και τους λόγους, είστε τυχεροί! Κι εμείς ήμαστε εκεί, αλλά στάθηκε αδύνατο να ακούσουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από το Χριστόδουλο και τη Ντόρα
! Είχε τόσο κόσμο που όσοι αστυνομικοί και να ήταν δε θα μπορούσαν να κάνουν τπτ!!! Πολύ κουραστικό όντως, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν κάτι το ανεπανάληπτο!!! Είμαστε τυχεροί που ζήσαμε τέτοιες στιγμές!!! 

- silegav
- Venus Project Founder
Γιούχαρα λίγο όταν πήρε ο Γκαγκάτσης μετάλιο και μετά έφυγα ικανοποιημένος.Πάντως Effie η ατμόσφαιρα εμένα δεν μου άρεσε καθόλου.
Μπορεί επειδή πήγα αργά να έχασα κάτι, αλλά δεν είχε ούτε παλμό, ούτε φωνή, ούτε τίποτα που να με κάνει να ανατριχιάσω όπως στην Ομόνοια.
Μην αγχώνεστε, τέτοια επιοχή το 2006 θα είναι καλύτερη η φιέστα για το Παγκόσμιο!!!!!!
Μπορεί επειδή πήγα αργά να έχασα κάτι, αλλά δεν είχε ούτε παλμό, ούτε φωνή, ούτε τίποτα που να με κάνει να ανατριχιάσω όπως στην Ομόνοια.
Μην αγχώνεστε, τέτοια επιοχή το 2006 θα είναι καλύτερη η φιέστα για το Παγκόσμιο!!!!!!
- Ethel
- Venus Project Founder
Ναι ήταν όντως τρέλα έτσι που τον κράζανε τον άτιμο τον Γκαγκάτση!
Επίσης μου την έσπασε που σηκώθηκε στην αρχή η Βανδή και καλά να δώσει παλμό "Ελλάς ολέ ολέ, δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ..." είδε μικρόφωνο και το άρπαξε μη χάσει! Λες και δεν είχε παλμό όλο το Καλλιμάρμαρο.... Τεσπα τι να πεις πολλή φασαρία για το τίποτα μου φανηκε η εκδήλωση... Τέτοιο γεγονός έπρεπε να γιορταστεί αλλιώς

Επίσης μου την έσπασε που σηκώθηκε στην αρχή η Βανδή και καλά να δώσει παλμό "Ελλάς ολέ ολέ, δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ..." είδε μικρόφωνο και το άρπαξε μη χάσει! Λες και δεν είχε παλμό όλο το Καλλιμάρμαρο.... Τεσπα τι να πεις πολλή φασαρία για το τίποτα μου φανηκε η εκδήλωση... Τέτοιο γεγονός έπρεπε να γιορταστεί αλλιώς
There's no place like 127.0.0.1
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Λοιπον... θα παρω και εδω θεση...
Εχουμε και λεμε τα εξης.
1.Σε τετοιες περιπτωσεις θες να ακουσεις-δεις τους παικτες και οχι τον παπαρουπα τον χριστοδουλο και καθε αλλο καπηλευτη της δοξας και νικης της εθνικης.
2.Στο δρομο ηταν χαλλλαρα καλλιτερα. (εκει ημουν)
3.Επρεπε να φαει γιουχα οποιος εκανε λογο (η εβγαζε λογο)
4.Η εκδηλωση θυμιζε σχολικη γιορτη που μιλανε ολοι και βαριουντε οι παντες
5.Επρεπε να εχουν σε ανοιχτο πουλμαν τους παιχτες, και να περασουνε απο τους δρομους να τους χαρουμε....

Εχουμε και λεμε τα εξης.
1.Σε τετοιες περιπτωσεις θες να ακουσεις-δεις τους παικτες και οχι τον παπαρουπα τον χριστοδουλο και καθε αλλο καπηλευτη της δοξας και νικης της εθνικης.
2.Στο δρομο ηταν χαλλλαρα καλλιτερα. (εκει ημουν)
3.Επρεπε να φαει γιουχα οποιος εκανε λογο (η εβγαζε λογο)
4.Η εκδηλωση θυμιζε σχολικη γιορτη που μιλανε ολοι και βαριουντε οι παντες
5.Επρεπε να εχουν σε ανοιχτο πουλμαν τους παιχτες, και να περασουνε απο τους δρομους να τους χαρουμε....
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
Αν είδατε σήμερα πρωτοσέλιδα εφημερίδων-δεν κοίταξα επισταμένως-πήρε το μάτι μου την Καθημερινή, τα Νεα και την Ελευθεροτυπία που "έκραζαν" ελαφρώς την διοργάνωση..
http://www.enet.gr/online/online_p1.jsp
http://www.kathimerini.gr/
http://ta-nea.dolnet.gr/
Η προχειρότητα και η κακή οργάνωση απ ότι φαίνεται θριάμβευσαν!!
http://www.enet.gr/online/online_p1.jsp
http://www.kathimerini.gr/
http://ta-nea.dolnet.gr/
Η προχειρότητα και η κακή οργάνωση απ ότι φαίνεται θριάμβευσαν!!
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
- Academic status: PhD
Και αν το σκεφτείς δεν ήθελε και πολλά η εκδήλωση για να γινόταν χαμός.
Κάνα δυο φωτορυθμικά, τραγούδια όπως το Final Countdown και We are the champions αλλά και Παπαθανασίου. Επίσης έπρεπε να είχαν βάλει κολωνάκια για την τήρηση των διαδρόμων όπου θα περνούσαν οι παίκτες. Και μόλις έφταναν οι παίκτες να ξεκινούσε μια απίστευτη συναυλία με Πέγκυ Ζήνα και Ελέανα Παπαρίζου να γίνει πανικός!!!
Κάνα δυο φωτορυθμικά, τραγούδια όπως το Final Countdown και We are the champions αλλά και Παπαθανασίου. Επίσης έπρεπε να είχαν βάλει κολωνάκια για την τήρηση των διαδρόμων όπου θα περνούσαν οι παίκτες. Και μόλις έφταναν οι παίκτες να ξεκινούσε μια απίστευτη συναυλία με Πέγκυ Ζήνα και Ελέανα Παπαρίζου να γίνει πανικός!!!

Δίκιο έχεις...Einherjar wrote:Δεν κατηγόρησα τομ εκφωνητή αλλά αυτούς που τον έβαλαν εκεί. Έπρεπε να βάζαν κάνα Χελάκη να γουστάραμε τρελά! Αν πάντως δεν είχε κλείσει η φωνή μου από την προηγουμένη το μόνο που θα έκανα θα ήταν γιουχάρισμα!
Το κορυφαίο ήταν που στην ομιλία του Χριστόδουλου φωνάζαν "Σήκωσέτο το μ@@μένο δε μπορώ δε μπορώ να περιμένω". Το έδειξε και ο Θέμος Αναστασιάδης.