Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι
- gasparosoft
- Gbyte level
Συμπεριφορές και βρώμικο παιχνίδι
Μεταφορά από το τόπικ UEFA Euro 2008
Moderated by P3
Ούτε εγώ γουστάρω τον Άντζα...Τον θεωρώ μαζί με τον Ανατολάκη τα μεγαλύτερα κ***παιδα που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα....Μόνο Μανωλάς και σε λίγα χρόνια Παπασταθόπουλος...
Moderated by P3
Ούτε εγώ γουστάρω τον Άντζα...Τον θεωρώ μαζί με τον Ανατολάκη τα μεγαλύτερα κ***παιδα που έχουν περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα....Μόνο Μανωλάς και σε λίγα χρόνια Παπασταθόπουλος...
- P3
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
Κοίτα αν είναι κ@@@@παιδα ο Άντζας και ο Ανατολάκης, τότε ο Μητρόπουλος, ο Μανωλάς, o Μήρτσος τι ήταν? Για να μην πάω πιο πίσω... ο Δομάζος τι ήταν?
ΥΓ. Δεν σχολιάζω τη μπάλα που ξέρει ο καθένας αλλά την συμπεριφορά τους κτλ!
Τι δηλαδή επειδή φοράνε το κόκκινα, αμα πάρουν μια κόκκινη γίνονται αμέσως κ222παιδα??! Ο Κυργιάκος δηλαδή που είχε σκάσει κλωτσιά στον Τζιοβάνι, αλλά δεν τον είδε ο διαιτητής είναι σωστός! Ο Μόρρις που είχε σκάσει κλωτσιά στον Τζόλε πριν 3 χρόνια επειδή ο Τζόλε έβαλε γκολ μπροστά του, τί ήταν? Το ξέρετε ότι ο Δομάζος, τα είχε κατεβάσει και εδιχνε τα @@ του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού όταν είχε βάλει γκολ μέσα στο Καραισκάκη? Ας μην πιάσω στο στόμα μου τον Ντέμη. Υπόδειγμα αθλητού! Αν ο Γιαννακόπουλος έπαιρνε Οσκαρ για τις πτώσεις του, τότε ο Ντέμης θα ανήκε σίγουρα στην Ακαδημία που τα δίνει! Μια χειρονομία είναι αυτή που σε κάνει κ@@@παιδο, ή το καραγκιοζιλίκι σε όλη σου την επαγγελματική ζωή?
Κάτσε ντε, λοιπόν που μου βάφτισες τους πιο αληταράδες του Ελληνικού πρωταθλήματος 2 παίκτες επειδή διακρίθηκαν με τα κόκκινα!
ΥΓ. Δεν σχολιάζω τη μπάλα που ξέρει ο καθένας αλλά την συμπεριφορά τους κτλ!
Τι δηλαδή επειδή φοράνε το κόκκινα, αμα πάρουν μια κόκκινη γίνονται αμέσως κ222παιδα??! Ο Κυργιάκος δηλαδή που είχε σκάσει κλωτσιά στον Τζιοβάνι, αλλά δεν τον είδε ο διαιτητής είναι σωστός! Ο Μόρρις που είχε σκάσει κλωτσιά στον Τζόλε πριν 3 χρόνια επειδή ο Τζόλε έβαλε γκολ μπροστά του, τί ήταν? Το ξέρετε ότι ο Δομάζος, τα είχε κατεβάσει και εδιχνε τα @@ του στους φιλάθλους του Ολυμπιακού όταν είχε βάλει γκολ μέσα στο Καραισκάκη? Ας μην πιάσω στο στόμα μου τον Ντέμη. Υπόδειγμα αθλητού! Αν ο Γιαννακόπουλος έπαιρνε Οσκαρ για τις πτώσεις του, τότε ο Ντέμης θα ανήκε σίγουρα στην Ακαδημία που τα δίνει! Μια χειρονομία είναι αυτή που σε κάνει κ@@@παιδο, ή το καραγκιοζιλίκι σε όλη σου την επαγγελματική ζωή?
Κάτσε ντε, λοιπόν που μου βάφτισες τους πιο αληταράδες του Ελληνικού πρωταθλήματος 2 παίκτες επειδή διακρίθηκαν με τα κόκκινα!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- marios
- Wow! Terabyte level
Ώπα μισό, γιατί κάτι έχασα... Ο Νικολαϊδης δεν ήταν που είχε πάρει βραβείο για fair play όταν είχε πει ότι το γκολ στον τελικό κυπελλο το έβαλε με το χέρι;
Εγώ δεν είπα ότι ο Αντζας είναι κ...παιδο(παρότι για τον Ανατολάκη το πιστευω ακράδαντα με τα κλαδέματα που έχει κάνει καθόλη την καριέρα του[παρατηρήσατε ότι με το που έφυγε από τον Ολυμπιακό αρχισε να τρώει κοκκινες;]) απλά ότι ο δεν μου αρέσει σαν παίκτης η τουλαχιστον όχι όσο οι αλλοι 2 που ανέφερα...
Και αν θες, ο Τζιοβάνι όταν έσκασε την κλωτσια στον τελικό του κυπέλου στον Κωνσταντινίδη και αποβλήθηκε επειδή χτυπιώντουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ(και μετά οι γαύροι μας έλεγαν και αδερφες[ελεος]) τι ήταν, μια ευχάριστη νότα για να ανεβεί το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου;;;
Όλοι είχαν (και έχουν) τις στιγμές που τους τσαντίζει κάτι, όμως δεν μπορείς να με κάνεις να πιστέψω ότι τουλάχιστον ο Ανατολάκης δεν είναι υποψήφιος για τον τιτλο του αρχικλαδευτή του πρωταθλήματος και ότι ο Αντζας δεν έκανε χειρονομίες...
Όπως και δεν μπορώ να σου πω ότι ο Μανωλάς δεν παραφέρθηκε με τον Νινιάδη η τον Μπάκα, ή ότι ο Μόρρις δεν έπρεπε να φάει 4 χρόνια αποκλεισμό για την κλωτσια...
Υ.Γ.: Επειδή όταν το ξαναδιάβασα μου φάνηκε λίγο σκληρό, πάντα φιλικά, ποδόσφαιρο ειναι, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση τσαμπα...
Εγώ δεν είπα ότι ο Αντζας είναι κ...παιδο(παρότι για τον Ανατολάκη το πιστευω ακράδαντα με τα κλαδέματα που έχει κάνει καθόλη την καριέρα του[παρατηρήσατε ότι με το που έφυγε από τον Ολυμπιακό αρχισε να τρώει κοκκινες;]) απλά ότι ο δεν μου αρέσει σαν παίκτης η τουλαχιστον όχι όσο οι αλλοι 2 που ανέφερα...
Και αν θες, ο Τζιοβάνι όταν έσκασε την κλωτσια στον τελικό του κυπέλου στον Κωνσταντινίδη και αποβλήθηκε επειδή χτυπιώντουσαν οι παίκτες της ΑΕΚ(και μετά οι γαύροι μας έλεγαν και αδερφες[ελεος]) τι ήταν, μια ευχάριστη νότα για να ανεβεί το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου;;;
Όλοι είχαν (και έχουν) τις στιγμές που τους τσαντίζει κάτι, όμως δεν μπορείς να με κάνεις να πιστέψω ότι τουλάχιστον ο Ανατολάκης δεν είναι υποψήφιος για τον τιτλο του αρχικλαδευτή του πρωταθλήματος και ότι ο Αντζας δεν έκανε χειρονομίες...
Όπως και δεν μπορώ να σου πω ότι ο Μανωλάς δεν παραφέρθηκε με τον Νινιάδη η τον Μπάκα, ή ότι ο Μόρρις δεν έπρεπε να φάει 4 χρόνια αποκλεισμό για την κλωτσια...
Υ.Γ.: Επειδή όταν το ξαναδιάβασα μου φάνηκε λίγο σκληρό, πάντα φιλικά, ποδόσφαιρο ειναι, μην έχουμε καμιά παρεξήγηση τσαμπα...
Last edited by marios on Fri Nov 16, 2007 11:25 am, edited 1 time in total.
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
- gasparosoft
- Gbyte level
- P3
- Venus Project Founder
Ναι κι εγώ μαζί σου είμαι. Δεν σου δικαιολογώ κανένα παίκτη από αυτούς που προανέφερες! Απλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι ότι δεν μπορείς να λές 2 ανθρώπους τα μαγαλύτερα κ@@@παιδα επειδή ήταν ή είναι στον Ολυμπιακό! Μη ξεχνάμε ο Καρεμπέ είχε κάνει τρελό κεφαλοκλείδωμα στον Καφέ και ο Νικοπολίδης έχει πετάξει τα γάντια του σε διαιτητή. Κ@@@παιδο δεν γίνεται κάποιος από το πόσο σκληρά παίζει αλλά από την γενικότερη συμπεριφορά του τόσο σε επίπεδο αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο προσωπικό! Αν θέλεις να μιλήσουμε για αρχικλαδευτήρια, τότε σίγουρα τον τίτλο έχει ο Καλιτζάκης, με πολλούς άξιους συνεχιστές μεταξύ αυτών και ο Ανατολάκης. Να μου πεις τον Καστίγιο κ@@@παιδάκι να σου πω ναι μάλιστα, αλλά μη μου βγάζεις λάδι τώρα και τον Ντέμη επειδή παραδέχτηκε εκ των υστέρων ότι έκανε χέρι!
Τέλος το οφφτοπικ!
edit
Οκ, τώρα έχουμε θέμα!
Τέλος το οφφτοπικ!
edit
Οκ, τώρα έχουμε θέμα!
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
- gasparosoft
- Gbyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
- Ganther
- Wow! Terabyte level
- Academic status: 3rd year
Ησουν στο γηπεδο φανταζομαι μιας και εισαι ο μονος που κατεληξε σε ασφαλες συμπερασμα για τη φαση...sagwnias wrote:Ο sexy-Brouno καλοπαιδο ηταν;; Εκεινος ο Βραζιλιανος του Ιονικου με ξανθο μαλλι και μουσακι;; Ο Ζιοβαννι με κλωτσιες εκτος φασης, ο Νερι, ο Κυριακος.
Ο Ν'Ντοι ο θεατρινος θα προσθεσω εγω. Γιαννακοπουλος-Ντεμης-Καραγκουνης σε βούτες.
Αν το αρχισουμε δεν τελειωνουμε ποτε.

Να προσθεσω τον Ribo στα κ@@@παιδα για το θεατρο με την τουρκια στο προηγουμενο Mundial...
Και τον Zidane φυσικα για την κεφαλια στον Materazzi.
Αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι καλο ειναι να κατατασουμε με βαση επανειλημμενες συμπεριφορες και οχι μεμονωμενα περιστατικα (π.χ. Εντογιέ -ας μαθουμε να τον λεμε σωστα, η Σενεγαλη ειναι γαλλικη αποικια

- sagwnias
- Gbyte level
Σου παραθετω το σχολιο του Lost_in_space:Ganther wrote:Ησουν στο γηπεδο φανταζομαι μιας και εισαι ο μονος που κατεληξε σε ασφαλες συμπερασμα για τη φαση...sagwnias wrote:Ο sexy-Brouno καλοπαιδο ηταν;; Εκεινος ο Βραζιλιανος του Ιονικου με ξανθο μαλλι και μουσακι;; Ο Ζιοβαννι με κλωτσιες εκτος φασης, ο Νερι, ο Κυριακος.
Ο Ν'Ντοι ο θεατρινος θα προσθεσω εγω. Γιαννακοπουλος-Ντεμης-Καραγκουνης σε βούτες.
Αν το αρχισουμε δεν τελειωνουμε ποτε.![]()
Αυριο παιρνω την εκδικηση μου οποτε δε σου κραταω κακια! ;-)
Να προσθεσω τον Ribo στα κ@@@παιδα για το θεατρο με την τουρκια στο προηγουμενο Mundial...
Και τον Zidane φυσικα για την κεφαλια στον Materazzi.
Αυτο που θελω να καταληξω ειναι οτι καλο ειναι να κατατασουμε με βαση επανειλημμενες συμπεριφορες και οχι μεμονωμενα περιστατικα (π.χ. Εντογιέ -ας μαθουμε να τον λεμε σωστα, η Σενεγαλη ειναι γαλλικη αποικια- )
πηγη2ο Θέμα ρε παιδία πως το λένε κανονικά τον Άνθρωπο?
Εντόι,Εντογέ,Εν-ντογέ… (στο site της παε τον αναφέρουν ως Εντόιγ!!!)
Τωρα οσον αφορα την αποψη μου για τη Βουγιουκλακη.....εεε,σορρυ τον Εντόι,Εντογέ,Εν-ντογέ, θελω να πω οτι απο το βιντεο δειχνει οτι ο Δελλας πλησιαζει με τα χερια κατω. Να του βαρεσε κουτουλια δεν παιζει καθως δεν φαινεται καποια τετοια κινηση και η ταχυτητα που πηγαινε ηταν απαγορευτικη για να γινει αυτο, αν θες το δοκιμαζουμε και αυριο στο κερασμα... Η μονη περιπτωση με την ταχυτητα που πηγαινε ειναι να τον δαγκωσε

-
- byte level
Εγώ πάντα γελάω με τον Καραγκούνη. Μα στην Ευρώπη, μα στην Ελλάδα, μα στο Euro, αυτόν τον άνθρωπο τον γαργαλάς και φέρνει 4 κ***τούμπες μέχρι που σωριάζεται στο χορτάρι. Αν καταλάβει δε ότι δεν έπιασε το θέατρο, σηκώνεται και αρχίζει την γκρίνια μα σε διαιτητές, μα σε επόπτες, μα όπου βρει.. Το αποκορύφωμα είναι αυτή η απορία και το ύφος του καλού παιδιού που παίρνει. Πάντως όλα τα κάνει με μέτρο.......
- marios
- Wow! Terabyte level
@P3: Κοίτα δεν πάω να σου βγάλω λάδι κανέναν, αλλά απο κει και πέρα ο Νικολαϊδης δεν ήταν ποτέ αυτός που άρχιζε τις μπουνιες σε κάποιον άλλο... Για καβγά ήταν πάντα εριστικότατος, όμως τουλάχιστον εγώ δεν τον θυμάμαι να κάνει κάτι αλλο πέρα απο το βρίζει(που κατα την διαρκεια ενός αγώνα, όλοι οι παίκτες το κάνουν...)
Επίσης παραδέχτηκε αμέσως ότι έκανε χέρι όχι εκ των υστέρων, κάτι αρκετά σπάνιο...
Τέλος, δεν τον θυμάμαι να κάνει βουτιά εξω από την περιοχή και να παίρνει πέναλτυ κάτι το οποίο ο φίλτατος Γιαννακόπουλος το έκανε σχεδόν όποτε μπορούσε...
Τώρα περι αυτών που λες για τα κλαδευτήρια συμφωνώ....
@gasparosoft: O Νavas ήταν χαζός όχι κακός...
εμείς είχαμε άλλους(π.χ. wre)
Επίσης παραδέχτηκε αμέσως ότι έκανε χέρι όχι εκ των υστέρων, κάτι αρκετά σπάνιο...
Τέλος, δεν τον θυμάμαι να κάνει βουτιά εξω από την περιοχή και να παίρνει πέναλτυ κάτι το οποίο ο φίλτατος Γιαννακόπουλος το έκανε σχεδόν όποτε μπορούσε...
Τώρα περι αυτών που λες για τα κλαδευτήρια συμφωνώ....
@gasparosoft: O Νavas ήταν χαζός όχι κακός...
εμείς είχαμε άλλους(π.χ. wre)
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
- gasparosoft
- Gbyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
- gasparosoft
- Gbyte level
- gasparosoft
- Gbyte level