Marauder wrote:Επειδή χτές πήγα στην τελετή η αλήθεια είναι ότι όλα όσα λές συνέβησαν στο pre show που ήταν αποκλειστικά για τους θεατές στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να έχουν ένα παραπάνω προνόμιο οι θεατές (όταν όσοι δεν ήταν τσαμπέ

έπρεπε να δώσουν 750-1500 ευρώ για να μπούν). Άλλωστε στο pre show Ο Αλιάγας και η Νταρίλη εξηγούσαν στο κοινό πως να συμμετάσχει σε κάποια σημεία του show.
Σίγουρα έπρεπε να υπάρξει κάτι για να δικαιολογήσει τα λεφτά που πληρώθηκαν από αυτούς που το είδαν live.
Πληροφοριακά τα εισιτήρια ξεκινούσαν από τα 100Ε.
Επίσης καλό θα ήταν να τα έδειχναν, έσττω και την άλλη μέρα, στον υπόλοιπο κόσμο, πού ίσως ήταν δύσπιστος ή δεν είχε την οικονομική δυνατότητα ή απλά δεν πρόλαβε να πάρει το μαγικό χαρτάκι ώστε να παραστεί στη γιορτή...
Marauder wrote:Πέρα από το ότι ο επιτηδευμένος τρόπος που η Αγγελοπούλου πρόβαλλε τον εαυτό της και τον Άντρα της και έκρυβε π.χ τη Δήμαρχο Αθηναίων ήταν τουλάχιστον αλλο ένα εμετικό παράδειγμα του πως μια μωροφιλόδοξη όπως η Αγγελοπούλου εκμεταλλεύεται τους αγώνες για την πάρτη της.
Αφού θα δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δημοκρατίας...

:smt078
Marauder wrote:Η Μπγιόρκ μου αρέσει αλλά δεν θεωρώ ότι κόλλαγε. ήθελε κι άλλο Θοδωράκη, κι άλλο Χατζιδάκη, κι άλλο Ξαρχάκο. ήθελε κι άλλη Μαρία Κάλλας. ίσως θα ήθελε και Βαγγελη Παπαθανασίου.
Οντως
Marauder wrote:... αλλα νομίζω ότι το κακό με τους χορηγούς έχει λίγο παραγίνει (σταματήσανε έναν ιάπωνα με νερό στον έλεγχο επειδή επιτρεπόταν μόνο το Αύρα μέσα στο χώρο του ΟΑΚΑ).
Προσωπικά πιστεύω οτι καλώς κρατήσαν αυτή τη στάση γτ
1ον->Χωρίς τη χρηματοδότηση των χορηγών δε θα γίνονταν οι αγώνες
2ον->Ηταν εξασφαλισμένο οτι η τιμή του νερού (μικρό μπουκάλι) θα ήταν σε λογικά πλαίσια και όχι 2Ε που πωλείται σε μερικά σημεία έξω...
3ον->Χρειάζονται και έσοδα για να ξεπληρώσουμε μέρος από τα δάνεια αλλά και για τους επόμενους αγώνες και αντί να μας τα πάρουν με τη φορολογία καλύτερα έτσι
Erevodifwntas wrote:Αλήθεια τελικά τη Μπγιορκ τη σήκωσαν ψηλά γιατί στη τηλεόραση δε φάνηκε κάτι τέτοιο.
Και εγώ το είχα ακούσει αυτό...Οτι των τεσσάρων στρεμμάτων φουστάνι της θα κάλυπτε όλους τους αθλητές , ενώ αυτή θα υπερίπτατο...
Αλλά τότε θα μαζεύονταν πολλοί να πετάνε