Champions League

Οτιδήποτε έχει σχέση ή θα ήθελε να έχει σχέση με αθλητικά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Θα προκριθούν στην επόμενη φάση οι ελληνικές ομάδες;

Θα περάσει μόνο ο ΠΑΟ
8
44%
Θα περάσει μόνο ο ΟΣΦΠ
3
17%
Θα περάσουν και οι δύο
4
22%
Δεν θα περάσει καμία από τις δύο
3
17%

Total votes: 18
alexo
Venus Former Team Member

Champions League

Post by alexo » Wed Sep 15, 2004 2:24 am

Πρώτη αγωνιστική σήμερα ...Ξεκίνησε η κορυφαία διοργάνωση με νίκη για τον Παναθηναικό :smt038 :smt041
Μου φάνηκε τελείως ανέτοιμος (λογικό αφού του λείπουν παιχνίδια ..)
Το κενό του Γιούρκα ΤΕΡΑΣΤΙΟ (ο Morris πίσω δεξιά έμπαζε) και ο Μιχαλάκης μπροστά ,ζήτημα αν ακούμπησε μία φορά τη μπάλα ....
Απ'ότι είδα την επόμενη αγωνιστική θα περάσουμε δύσκολο βράδυ στην Ολλανδία ....
Όλα τα παιχνίδια κύλισαν φυσιολογικά με αποτέλεσμα να επισκεφθώ αυρίο το ταμείο :smt023 :smt025 :smt047
Καλή επιτυχία και στον ΟΣΦΠ σήμερα ...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by ailouros » Wed Sep 15, 2004 9:29 am

Τι είχες παίξει; Εγώ πάλι είχα παίξει τον Παναθηναϊκό διπλό...
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: PhD

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 15, 2004 10:31 am

Για μένα δεν έπαιξαν καλά.Ok,δεν έχουν παιχνίδια,αλλά....Βέβαια το 1ο γκολ ήταν αυτό που τους έλυσε τα πόδια και προσπάθησαν για κάτι καλύτερο.Ο Μιχαλάκης "μιχαλιάζεται"!!!!! Αυτό το παλικάρι ΜΙΑ φορά να πάρει τη μπάλα και να καταφέρει να μείνει όρθιος και να μην πέσει κάτω δεν μπορεί!!!!!!!!!
ailouros wrote:Τι είχες παίξει; Εγώ πάλι είχα παίξει τον Παναθηναϊκό διπλό...
Φτου σου ρε!!! :-D
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Sep 15, 2004 10:50 am

Κοιτάχτε εγώ είμαι γαύρος του κερατά αλλά πιστεύω ότι ο βάζελος ρε παιδί μου κάτι έχει στην Ευρώπη και κάθε χρόνο σε όλα τα παιχνίδια αν και "μάλλον" χειρότερος καταφέρνει και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.
Εχθές η Ροζεμπουργκ είχε τα δοκάρια αλλά ο βάζελος έβαλε το γκόλ.
Αν και δεν μπορώ να πω πως και η Ροζεμπουργκ έπαιξε καλά , αλλά για την κατάσταση της πάλι καλά.Τα παλικάρια παίρναν την μπάλα και πέφταν μόνοι τους.Εντάξει ας μην πιάσουμε τώρα για τον Μιχαλάκη που μόνο τρέλα δεν είνια πανάθεμά τον.

Για τον Θρύλο τι να πω μάλλον πάλι με τη χαρά της πρεμιέρας θα μείνουμε και από το πρώτο παιχνίδι θα πούμε "Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά...!"
Ας ελπίσουμε μόνο να μην ξαναγίνουμε ρεζίλι.
"Το δικό μου το ποίημα δεν έχει ομοιοκαταληξία.", ο υπογράφων
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Sep 15, 2004 11:33 am

p3 wrote: Για τον Θρύλο τι να πω μάλλον πάλι με τη χαρά της πρεμιέρας θα μείνουμε και από το πρώτο παιχνίδι θα πούμε "Άντε και του χρόνου να'μαστε καλά...!"
Ας ελπίσουμε μόνο να μην ξαναγίνουμε ρεζίλι.
Εσύ ήσουν που μας έκραζες για την εθνική???
Εγώ σου λέω ότι ο γαύρος θα σαρώσει (λίγους) φέτος.
Δεν έχει σχέση η ομάδα με τα παλιά. Έχει προπονητή που καλώς ή κακώς μας έχει φτάσει στους 8 (την μόνη φορά που πήγαμε) και έχει και παγκόσμιο πρωταθλητή που δεν θα ανεχτεί να χάσει από ομάδες τύπου Χερενφεν και Μόλντε..
Εγώ λέω θα περάσουμε τουλάχιστον τους ομίλους και μάλιστα με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

Όσο για τοπν βάζελο, δεν μου άρεσε καθόλου...ο Γκονζάλες που τον έκαναν θεό δεν έκανε και τίποτα, έδειξα απλά καλά στοιχεία και έκανε 2 πάρα πολύ ωραία σουτ. Η θέση του όμως δεν είναι μόνο βαράω όποτε μου δίνουν την μπάλα ωραία. Δεν είδα να μοιράζει μπαλιές ή οτιδήποτε οργανωτικό. Για Σκάτσελ και Άντριτς να μην μιλήσω και γενικά ο μόνος που έπαιζε ήταν ο Μπασινάς, ο Κυργιάκος (#^#!@#%$@!) και ο Μινχ, άντε και ο Mίτου.
Πρέπει να στήσετε και ένα άγαλμα στον Γιόνσεν....ευτυχώς που το παληκάρι είναι τόσο άπαλο και δεν ξέρει να σπρώχνει το τόπι μέσα....
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Sep 15, 2004 11:42 am

ailouros wrote:Τι είχες παίξει; Εγώ πάλι είχα παίξει τον Παναθηναϊκό διπλό...
Είχα παίξει 1 τον ΠΑΟ, 1 την Ίντερ και 2 την Τσέλσι :-D :-D
Πάντως δεν ξέρω τι θα κάνει ο Παναθηναικός στη θέση του δεξί μπάκ .... Ο Morris ήταν κομμάτια...όλες οι φάσεις από εκεί ξεκίνησαν..Αυτά γίνονται όταν πουλάς παίχτες που αξίζουν,βάζεις τα λεφτά στην τσέπη και μετά παίρνεις παίχτες του στύλ Raguel από τον Πανιώνιο...
ailouros
Gbyte level
Gbyte level

Post by ailouros » Wed Sep 15, 2004 11:54 am

Μπορούμε να λέμε και για ΟΥΕΦΑ εδώ(μπορεί να γίνει μια μικρή παραλλαγή στον τίτλο ώστε να μην έχουμε δυο τρία θέματα);Το θέμα είναι ένα ότι φέτος η ΑΕΚαρα θα πάρει το ΟΥΕΦΑ :razz: :razz: :razz: ..
Στα σοβαρά τώρα αυτός ο Γκαλίνοβιτς τι φρούτο είναι;Δεν μπορούσε να φάει τα τόσα κλασικά που έπιασε (έχασαν) να κερδίζαμε και κανά ευρώ -αλλά έφαγε την φάβα;
Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι θα έχει καλή ομάδα φέτος στην Ευρώπη.Με τόσα ονόματα τουλάχιστον θα φύγει το κλασικό κόμπλεξ τουλάχιστον.Το θέμα είναι ότι οι μεγάλες ομάδες δεν αγοράζονται μέσα σε τρεις μήνες.Αν δεν πλακωθούν όλες αυτές οι βεντέτες α)μεταξύ τους, β) με τον μπαγεβιτς γ) με τον κόκκαλη δ) ο μπαγεβιτσ με τον κοκκαλη ε)όλοι μαζι στ)(προαιρετικο) ολοι μαζί με τον τσουκαλά μέσα ,θα είναι καλή χρονιά.
Κατα τα άλλα το πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι στον προπονητή.Το ποδόσφαιρο αλλάζει χρόνο με τον χρόνο και ο Μπάγεβιτς είναι εκεί στο 1994 όπου οι παίχτες κάναν 5 χιλιόμετρα και παίζαν30-40 αγώνες τον χρόνο και που οι ακραίοι αμυντικοί κατεβαίναν κλπ κλπ.Αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη αλλά το ότι πλέον δεν έχει το άγγιγμα του Μίδα όπως παλιά και το ότι δεν αρκέι μόνο η πειθαρχία που συνήθως επιβάλλει σε μια ομάδα φαίνεται από τα μέτρια αποτελέσματα με Παοκ και Αεκ(όπου είχε ΤΟ υλικό ακόμα και για Ευρώπη)
nick
byte level
byte level

Post by nick » Wed Sep 15, 2004 12:03 pm

Είχα παίξει 1 τον ΠΑΟ, 1 την Ίντερ και 2 την Τσέλσι
Ολοι το ιδιο ειχαμε παιξει μαλλον! :)
Παντος παλι καλα που δεν ηξεραν να σουταρουν γιατι θα ειχαμε φαει 3 μπαλακια χτες,ξυλοκοποι σκετοι περα απο ενα παλικαρακι που ηξερε πολλα κιλα μπαλα και ακομα τον ψαχνει ο Morris!
Εγω βλεπω να περνουμε τη 2 θεση στον Ομιλο αφου Ροζενμποργκ και Αιιτχοφεν δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Sep 15, 2004 3:51 pm

Για Αιντχόφεν δεν ξέρω...χτες μου το γέμισε το μάτι, και ήταν και στην αγγλία.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Sep 15, 2004 5:04 pm

silegav wrote:Για Αιντχόφεν δεν ξέρω...χτες μου το γέμισε το μάτι, και ήταν και στην αγγλία.
Συμφωνώ απόλυτα ....Δύσκολα τα πράγματα εκεί μέσα ....
Δεν ήθελε πολλούς....Καραγκούνη (μαζί με Έγκι) ,Γιούρκα και Μανώλη υγιή ..
Τους πούλησε ο "θείος " όμως ... :smt097 :smt093
Για Ολυμπιακό, κάτι άκουσα για 4 - 4 - 2 σήμερα...
Από το κέντρο και μπροστά είναι κυριλέ ...(Αν και ο Καφές δε μ 'αρέσει)
Άμυνα όμως : Βενετίδης - Ανατολάκης - Πάντος ,με ανησυχεί ... :???:

Όσο για Κυργιάκο εχθές δεν πήγε άσχημα ...Και όπως έχω ξαναγράψει, πρίν τον τραυματισμό του ήταν καλός ....
Όσο για αυτά που έκανε πέρυσι στη λεωφόρο,μπορεί να είμαι βάζελος, αλλά ήταν καραγκιοζιλίκια...
silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Wed Sep 15, 2004 6:38 pm

@lexo wrote: Όσο για Κυργιάκο εχθές δεν πήγε άσχημα ...Και όπως έχω ξαναγράψει, πρίν τον τραυματισμό του ήταν καλός ....
Όσο για αυτά που έκανε πέρυσι στη λεωφόρο,μπορεί να είμαι βάζελος, αλλά ήταν καραγκιοζιλίκια...
Συμφωνούμε σε όλα, εκτός από τα γεγονότα της λεοφώρου..δεν ήταν καραγκιοζιλίκια...ήταν κάτι πολύ χειρότερο και κάτι το οποίο δεν μου επιτρέπουν οι τρόποι μου και ο moderator της συγκεκριμένης ενότητας.
Τέσπα, μακάι να ήταν μια παρένθεση στην καριέρα του γιατί είναι καλός και μπορεί να κάνει κάτι, αν παίζει σαν άνθρωπος....
Είδατε τι έπαθε το παιδία από την παρέα με τον Φύσσα??? :-D :-D
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 15, 2004 6:43 pm

Το αιώνιο πρόβλημα του Ολυμπιακού;Η άμυνά του.(Η ποια;;;; :-D ).Είστε σουρωτήρι πανάθεμά σας στην άμυνα.Τι να κάνετε Ριβάλντο,Καστίγιο και ο άλλος ο βραζιλιάνικος Ντουλάπας(μαντέψτε ποιον λέω... :-D Καλά!Αυτός και αν πέφτει μόλις παίρνει τη μπάλα!!!Μιχαλάκης κοντεύει να γίνει... :lol: ) να παίζουν επίθεση αν δεν μπορείτε να κρατάτε ένα σωστό αποτέλεσμα;Θα βάλετε 3 θα φάτε 5...(συμβολικά νούμερα... :-D ).Να δούμε σήμερα τι θα κάνετε.Δεν εύχομαι να χάσετε με την καμία,αλλά δεν αισιοδοξώ κιόλας...
Tamiya rulezZz....

TL-01 Full Carbon, TL-01 Upgraded, FF-01 Upgraded, M03, CC-01, ΤΤ-01 TypeE, Volvo και Scania Trucks και η λίστα συνεχίζεται...
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Sep 15, 2004 8:51 pm

[quote="silegav"
Είδατε τι έπαθε το παιδία από την παρέα με τον Φύσσα??? :-D :-D[/quote]

Αν έκανε παρέα με το Φύσσα τότε θα είχε trendy μαλλί με μπόλικο ζελέ πασαλειμένο.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Wed Sep 15, 2004 11:50 pm

jimmyD wrote:Αν έκανε παρέα με το Φύσσα τότε θα είχε trendy μαλλί με μπόλικο ζελέ πασαλειμένο.
Έχει φτιάξει την κόμμη του το παιδί...δεν έχει το κοντό μαλλάκι που είχε παλιά.

Πάντως,κατάφερε ο γαύρος σήμερα να τσιμπήσει ένα βαθμό.Το παιχνίδι κάτω του μετρίου για μένα και για τις δύο ομάδες,ευκαιρίες-φάσεις ελάχιστες και ένας Ριβάλντο που την είχε δει να τραβάει σουτ από τη σέντρα :shock: . Άλλο πάλι και τούτο!!! Εγώ τον περίμενα λίγο καλύτερο τον παγκόσμιο πρωταθλητή...
Tamiya rulezZz....

silegav
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by silegav » Thu Sep 16, 2004 2:07 am

Κάτω του μετρίου???? Το παιχνίδι ήταν άθλιο!!!
Βαρέθηκα! Ευτυχώς που κέρδισα 40€ στο στοίχημα (με αυτό το Χ) και μπορώ να πω ότι κάτι κέρδισα από το σημερινό champions league!!!
Ο Ριβάλντο κάτι ψιλά τα έκανε...ξεχώρισε από την μετριότητα των υπολοίπων.
Κάτι είναι κι αυτό.
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Thu Sep 16, 2004 10:31 am

Εμένα αυτό που μου έμεινε είναι ότι μάλλον καλή άμυνα παίξαμε.Υπήρξε αλλήλοκάλυψη και ο Πάντος από δεξιά ήταν πολύ θετικός.Εντάξει χάσαμε μια δυο ευκαιρίες αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν και εκτός έδρας.
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Thu Sep 16, 2004 12:05 pm

Θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό και αξιοπρεπής εμφάνιση .
Δυστυχώς το θέαμα ήταν πολύ κακό : γινόντουσαν συνέχεια φάουλ, το παιχνίδι σταματούσε συνέχεια και αν εξαιρέσουμε τη φάση του Σούρερ ,δεν δημιουργήθηκε ούτε μία ευκαιρία ...
Καιρό είχα να δώ τέτοιο παιχνίδι ...Το χειρότερο της αγωνιστικής ,αλλά αφού πήρε βαθμούς η Ελλάδα... ;)
semis19
Gbyte level
Gbyte level

Post by semis19 » Fri Sep 17, 2004 3:14 pm

Παίδες επειδή άκουσα για στοίχημα πριν έκανα μεγάλη προσπάθεια να επεξαρτηθώ και τη λύση τη βρήκα στο uefa όπου φτιάχνεις δική σου ομάδα και μπορείς με βάση με τις αληθινές αποδόσεις των παικτών να παίρνεις βαθμούς ... (σαν Μάνατζερ on line) περισσότερες πληροφορίες ...
http://en.uclfantasy.uefa.com/
Τσιμπάς και κανένα ticket για final ή PS2!!!
"Make way for the bad guy.", Al Pacino, Playing Tony Montana in Scarface
"Elementary, my dear Watson.",The adventures of Sherlock Holmes
"A boy's best friend is his mother.", Antony Perkins, Psycho
"P.M.P. Fight Hey, Juohmaru, you are a fighter of hope, P.M.P. Fight Put your love into machines ..." - Plawres SanShiro
alexo
Venus Former Team Member

Post by alexo » Wed Sep 29, 2004 5:23 pm

Πολύ καλή μπάλα ο Ολυμπιακός εχθές.Την ισοπέδωσε την Liverpool.
Για ακόμα ένα παιχνίδι είχε δοκάρια ... :???:
Να δούμε τι θα κάνει και η τριφυλλάρα σήμερα αν και χλωμό το κόβω ... [-o<
Παρεπιπτόντως ,πάλι ταμείο εχθές και μάλιστα 2 δελτία !!

Το link σου semis19 δε βοήθησε και τόσο .... :lol: :lol:
jimmyD
Venus Former Team Member
Academic status: MSc

Post by jimmyD » Wed Sep 29, 2004 7:15 pm

Καλά χτες ήμουν με alexo και άλλα δύο άτομα όλοι είχαμε πάει ταμείο. Οπότε φέτος θα στήσουμε επιχείρηση που θα κάνει ποδαρικό σε σπίτια.
Since I was born I started to decay
now nothing ever ever goes my way...
Image
P3
Venus Project Founder
Venus Project Founder

Post by P3 » Wed Sep 29, 2004 9:21 pm

Παιδιά όντως ο Ολυμπιακός δίνει πολύ καλά δείγματα σε όλα τα μέχρι τώρα του παιχνίδια και δείχνει πιο "μυαλωμένος" από ποτέ.Μακάρι να μην είναι μόνο η άρχή έτσι και να δείξουμε κι εμείς επιτέλους ένα καλό ευρωπαικό δείγμα σαν όμαδα!
TaRaNTuLa
Gbyte level
Gbyte level

Post by TaRaNTuLa » Thu Sep 30, 2004 12:04 am

Γκούχου γκούχου....

Χάλια κυκλοφορία μπάλας,χάλια πάσες,χάλια γενικότερα...
πλήρης απογοήτευση....
όχι πως και οι άλλοι έπαιζαν πολύ καλύτερα από μας(τυχεροί ήταν περισσότερο στο γκόλ)
ο διαιτητής δεν ήταν και πολύ με το μέρος μας...
Ένα ανιαρό αρκετά παιχνίδι...
Αυτά! :???:
Tamiya rulezZz....

Post Reply

Return to “Αθλητισμός”