Χρόνια πολλά Venus

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
tsilochr
Wow! Terabyte level
Wow! Terabyte level
Academic status: PhD

Re: Χρόνια πολλά Venus

Post by tsilochr » Wed Apr 23, 2008 4:59 pm

Zifnab wrote:υ.γ Einherjar εγώ νόμιζα ότι είναι Μάρτιος 9 τα γεννέθλια αφού τότε είναι το πρώτο post σου...ή τότε ήταν ακόμα στα δοκιμαστικά?
πίστευε και μη ερεύνα :-p Κάποτε είχαμε διαφωνήσει και σε αυτό! :lol:
HdkiLLeR
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by HdkiLLeR » Fri Apr 25, 2008 3:09 am

tsilochr wrote:χρόνια πολλά και από μένα!

θυμάμαι στις αρχές που το venus ήταν accessible μόνο από pc του cslab και στις συζητήσεις ήμαστε 10-15 άτομα από το έτος και κουβεντιάζαμε τι θα γράψουμε στο forum μεταξύ μας :lol: Θυμάμαι που έγραφα post και έκρυβα την οθόνη από το vagalati που καθόταν ακριβώς δίπλα μου για να μην δει τι του απαντώ!!! Επίσης θυμάμαι που ο p3 μου είχε κάνει παρατήρηση με pm (παρότι ήμαστε κάθε μέρα στο ίδιο αμφιθέατρο) ότι δεν βάζω τόνους. Και του είχα πει ότι δεν φταίω αλλά τα debian στο cslab3 που δεν είχαν υποστήριξη για τόνους (ποιος hdkiller τα είχε στήσει τότε? :-p )
Αξέχαστες στιγμές... χρόνια μας/του :) πολλά. Εύχομαι να συνεχίσει και να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

ΥΓ: Το debian είχε μια χαρά τόνους, τα fonts δεν παίζαν γιατί ήταν P@133Mhz τα μηχανάκια εάν θυμάσαι καλά :) :) :)
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d-->--- s+:+ a- C++(+++) BILS++++$ P--- L++++>+++++ E--- W+++ N+ o+ K w--
O M+ V-- PS++>+++ PE- Y++ PGP++ t+ 5+ X+ R* tv b++ DI- D+ G+++ e+++>++++ h r++ y++
------END GEEK CODE BLOCK------

"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." -- Dennis Ritchie
spiretos
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by spiretos » Fri Apr 25, 2008 5:53 pm

HdkiLLeR wrote:...δεν παίζαν γιατί ήταν P@133Mhz τα μηχανάκια εάν θυμάσαι καλά :) :) :)
Εάν τα είχες στο turbo! :lol:

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου στο Venus να τα εκατοστήσει και καλή δύναμη και κουράγιο σε αυτούς που το συντονίζουν!
cactus
Mbyte level
Mbyte level
Academic status: N>4

Post by cactus » Fri Apr 25, 2008 10:42 pm

Χρόνια Πολλά κι από μένα !!!!!!
Image
Και καλά κουράγια στην dream admin-mod team !!
Image
ΥΓ: Τόσο καιρό έχω να ποστάτω, είπα να κάνω ένα μεγάλο ποστ....
Image
laikedelic !
Post Reply

Return to “Venus Community”