Γνώμες και παρατηρήσεις ευπρόσδεκτες
Venus Magazine!
- Theofaman
- Mbyte level

- Academic status: Alumnus/a
Re: Venus Magazine!
Theo(pame na)fam(e mprizoles)an!
- proskopos
- Wow! Terabyte level

Μιας και το διάβασα, ας εγκαινιάσω τα σχόλια...
1) Πολύ καλή δουλειά... Συγχαρητήρια....
2) Πάρα πολύ καλή δουλειά... Συγχαρητήρια...
3) Φοβάμαι ότι κάποια άρθρα ήταν λίγο ά-καιρα... Γράφτηκαν για πιο παλιά... Αλλά δεν πειράζει....
4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
5) Dj Solid γιατί επέτρεψες να γράψεις μόνο 3(κουτσές) σελίδες...? Ζήτα και άλλο χώρο...
6) Rose +++++++ ενδιαφέρων θέμα... (οι κρουαζίερες δικό σου παράδειγμα...? τι σκεφτόσουν...?
)
7) Το άρθρο της ασφάλειας επίσης... ++ (Για πρώτη φορά, κατάλαβα στην πράξη κάποιους όρους Τανεμπάουμ.. Τελικά δεν τα έλεγε στον εαυτό του μόνο...
)
8) Αν δεν κάνω λάθος το ανοιχτό λογισμικό είναι θαμένο στα συρτάρια σας, κύριοι και κυρίες... Αναμενόμενο θα μου πεις (Ισοβίτης και Dj Solid γαρ), αλλά ένα αντίστοιχο tutorial για λίνουξ θα ήταν καλό....
9) Zif & Ισοβίτη, να βάλετε σελίδα σχολίων στην ιστοσελίδα του περιοδικού....
Κρίμα να πρίζουμε κόσμο από εδώ...
Περιμένω και το ερωτηματολόγιο...
Όσα δεν αναφέρθηκαν, ήταν επίσης αξιόλογα, αλλά τα παραπάνω κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού...
Keep going folks......
1) Πολύ καλή δουλειά... Συγχαρητήρια....
2) Πάρα πολύ καλή δουλειά... Συγχαρητήρια...
3) Φοβάμαι ότι κάποια άρθρα ήταν λίγο ά-καιρα... Γράφτηκαν για πιο παλιά... Αλλά δεν πειράζει....
4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
5) Dj Solid γιατί επέτρεψες να γράψεις μόνο 3(κουτσές) σελίδες...? Ζήτα και άλλο χώρο...
6) Rose +++++++ ενδιαφέρων θέμα... (οι κρουαζίερες δικό σου παράδειγμα...? τι σκεφτόσουν...?
7) Το άρθρο της ασφάλειας επίσης... ++ (Για πρώτη φορά, κατάλαβα στην πράξη κάποιους όρους Τανεμπάουμ.. Τελικά δεν τα έλεγε στον εαυτό του μόνο...
8) Αν δεν κάνω λάθος το ανοιχτό λογισμικό είναι θαμένο στα συρτάρια σας, κύριοι και κυρίες... Αναμενόμενο θα μου πεις (Ισοβίτης και Dj Solid γαρ), αλλά ένα αντίστοιχο tutorial για λίνουξ θα ήταν καλό....
9) Zif & Ισοβίτη, να βάλετε σελίδα σχολίων στην ιστοσελίδα του περιοδικού....
Περιμένω και το ερωτηματολόγιο...
Όσα δεν αναφέρθηκαν, ήταν επίσης αξιόλογα, αλλά τα παραπάνω κράτησαν το μεγαλύτερο μέρος του περιοδικού...
Keep going folks......
- Michelle
- Gbyte level

Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Σε γενικές γραμμές πάντως, για να την μάθεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, είναι όντως πολύ εύκολη γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι η Λία Βέρου.
Question everything (and first of all, yourself)
w3.org/People/all#lea ✿ lea.verou.me ✿ @leaverou on Twitter
- mikem4600
- Gbyte level

Εξαιρετική δουλειά, παιδιά!! Πολύ καλό περιεχόμενο και επαγγελματική παρουσίαση! Συγχαρητήρια!

Ίσως θέλετε να βάλετε ένα link στην πρώτη σελίδα!
Ίσως θέλετε να βάλετε ένα link στην πρώτη σελίδα!
Autocracy hates questions. Anarchy hates answers.
- proskopos
- Wow! Terabyte level

Χάρηκες που με γνώρισες....Michelle wrote:Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Σε γενικές γραμμές πάντως, για να την μάθεις σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, είναι όντως πολύ εύκολη γλώσσα.
Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι η Λία Βέρου.
Δεν ξέρω για αυτό που λες (για την CSS3)... Περιμένω να μου το μάθεις στο επόμενο τεύχος...
- rigo
- Gbyte level

Πολλά μπράβο για την άψογη παρουσίαση και τη θεματολογία! Τα tutorials πάρα πολύ καλοδουλεμένα!
Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια στήλη με πιο πρακτικά πράγματα σχετικά με τη σχολή και στα ψυχαγωγικά ίσως τα τελευταία albums ή και καμία καινούρια ταινία ή πρόταση για διασκέδαση (ή το ξεφτίλισα);
Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια στήλη με πιο πρακτικά πράγματα σχετικά με τη σχολή και στα ψυχαγωγικά ίσως τα τελευταία albums ή και καμία καινούρια ταινία ή πρόταση για διασκέδαση (ή το ξεφτίλισα);
"Αλλού κοιμάται το κορμί, και αλλού η ψυχή ξυπνάει"
- Zifnab
- Venus Former Team Member
- Academic status: MSc
Αυτό το γνωρίζουμε αλλά η δουλεία είχε γίνει - Τα δε news καταγράφηκαν τον Οκτώβριο περίπου οπότε λογικό είναι να είναι κάπως παλιά - αν και ενδιαφέρονται.3) Φοβάμαι ότι κάποια άρθρα ήταν λίγο ά-καιρα... Γράφτηκαν για πιο παλιά... Αλλά δεν πειράζει....
Μην ξεχνάμε ότι είναι το πρώτο τεύχος οπότε όλα αυτά συγχωρούνται και σίγουρα στα επόμενα τεύχη δεν θα υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα.
Ένα συγχαρητήρια και από μένα σε όλη την ομάδα που συνεργάστηκε και στο άτομο που έριξε την ιδέα στο τραπέζι (Theofaman) και ελπίζω να βοηθήσει και η υπόλοιπη κοινότητα στα επόμενα τεύχη
- stoupeace
- Wow! Terabyte level

- Academic status: High school
Πολλά μπράβο κι απο μένα!
Ειδικά το tutorial για το CSS και το website θα φανεί χρήσιμο για την εργασία στον Κουρκου!
Μου έκανε εντύπωση το artwork πολύ επαγγελματικό και προσεγμένο.
You make us proud
PS: Ο Μάριος έβγαλε το metal hammer-ικό άχτι του. Είμαστε παντού ρεεεεεεε
Ειδικά το tutorial για το CSS και το website θα φανεί χρήσιμο για την εργασία στον Κουρκου!
Μου έκανε εντύπωση το artwork πολύ επαγγελματικό και προσεγμένο.
You make us proud
PS: Ο Μάριος έβγαλε το metal hammer-ικό άχτι του. Είμαστε παντού ρεεεεεεε
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Αρχικά συγχαρητήρια κτλ. Αυτό που θέλω να πώ εγώ ειναι οτι ο καθένας μας μπορεί να ασχοληθεί, λεει μία προσπάθεια...μπείτε στον κόπο να ψάξετε ενα θέμα, ακόμα και αν το γνωρίζετε, θα γίνετε καλύτεροι. Αναφέρομαι σε όλους - προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, νέους επαγγελµατίες...
.
που θα πάει θα το δουμε...
- proskopos
- Wow! Terabyte level

Πότε βγαίνει το επόμενο περιοδικό...? από αυτό θα εξαρτηθούν πολλά.... Αν δεν θα υπάρχει θέμα μέσα στην εξεταστική τότε εγώ είμαι μέσα, χωρίς να ξέρω το τι μπορώ να κάνω ακόμα....rose wrote:Αρχικά συγχαρητήρια κτλ. Αυτό που θέλω να πώ εγώ ειναι οτι ο καθένας μας μπορεί να ασχοληθεί, λεει μία προσπάθεια...μπείτε στον κόπο να ψάξετε ενα θέμα, ακόμα και αν το γνωρίζετε, θα γίνετε καλύτεροι. Αναφέρομαι σε όλους - προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, νέους επαγγελµατίες....
- marios
- Wow! Terabyte level

proskopos wrote:Χάρηκες που με γνώρισες....Michelle wrote:Χμμμ αυτό που λες ίσως να ισχύει κάπως αν αναφέρεσαι στο CSS 2.1. Το CSS3 εισάγει αρκετους selectors και properties που δεν είναι όλα τόσο εύκολα να κατανοηθούν χωρίς εις βάθος μελέτη.proskopos wrote: 4) CSS +++++++ Εύκολη γλώσσα που μπορεί εύκολα να την μάθει κανείς σε 4-5 τεύχοι.. Credits to Λία Βέρου...(ποιά είναι η δεσποινής και δεν την ξέρω...?)
Παρεμπιπτόντως, εγώ είμαι η Λία Βέρου.![]()
Δεν ξέρω για αυτό που λες (για την CSS3)... Περιμένω να μου το μάθεις στο επόμενο τεύχος...(Έστω και λίγο αργότερα...)
Γράψε οδηγό για το πως μπορείς να γίνεις κάποιος που χαίρονται οι άλλοι/ες όταν τον γνωρίζουνproskopos wrote:Αν δεν θα υπάρχει θέμα μέσα στην εξεταστική τότε εγώ είμαι μέσα, χωρίς να ξέρω το τι μπορώ να κάνω ακόμα....
Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη- G.G.M.
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
Η μεγαλύτερη ευτυχία είναι να ξέρεις την πηγή της δυστυχίας-F.D.
Η μουσική εκφράζει αυτά που δεν μπορούν να ειπωθούν και που είναι αδύνατο να μείνουν στη σιωπή-V.H.
Πίστη στην πρόοδο, δεν σημαίνει και πίστη στο ότι έχει συμβεί κάποια πρόοδος-F.K.
Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος-F.N
- proskopos
- Wow! Terabyte level

Η μητέρα μου, και ο πατέρας μου έχουν αυτό το μυστικό....marios wrote:
Γράψε οδηγό για το πως μπορείς να γίνεις κάποιος που χαίρονται οι άλλοι/ες όταν τον γνωρίζουν![]()
![]()
![]()
![]()
- ultimate_aektzis
- Wow! Terabyte level

Λιγο που ειδα το περιοδικο μου φανηκε πολυ ωραιο εμφανισιακα.Διαβασα και λιγο τα αρθρα του vincent και του μαριου αλλα θα τα ξαναδω καλυτερα για να εκφερω γνωμη μαζι με τα υπολοιπα.
- emperormario
- Wow! Terabyte level

Aπο αποψη layout και εμφάνισης, έχει γίνει επαγγελματική δουλειά, χωρίς καμία υπερβολή. Απο άποψη περιεχομενου δε ξέρω ακόμα, αλλά η θεματολογία δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα. Μπράβο παιδιά, πολύ καλή προσπάθεια. Ελπίζω να συνδράμω και γω σε κάποιο επόμενο τευχος.
Don't drink and drive. You might spill your drink :b-The Snake
- Spoiler: εμφάνιση/απόκρυψη
- The Godfather
- Kilobyte level

- Academic status: 3rd year
Παιδιά Συγχαρητήρια!!!!
Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για μια δουλειά που έγινε από φοιτητές οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό από τον ελεύθερό τους χρόνο για να συγκεντρώσουν το υλικό και να συντάξουν τα άρθρα τους.
Πραγματικά Μπράβο σε όλους σας και για την ιδέα, αλλά και για την υλοποίηση.
Από εδώ και πέρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να συνεχιστεί αυτό το ωραίο εγχείρημα!!!
ΥΓ. Η art director έδωσε ρέστα.....έδωσε στο .mag άλλο αέρα

Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για μια δουλειά που έγινε από φοιτητές οι οποίοι αφιέρωσαν αρκετό από τον ελεύθερό τους χρόνο για να συγκεντρώσουν το υλικό και να συντάξουν τα άρθρα τους.
Πραγματικά Μπράβο σε όλους σας και για την ιδέα, αλλά και για την υλοποίηση.
Από εδώ και πέρα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να συνεχιστεί αυτό το ωραίο εγχείρημα!!!
ΥΓ. Η art director έδωσε ρέστα.....έδωσε στο .mag άλλο αέρα

Don Vito Corleone
-
StormRider
- Gbyte level

Πολύ ωραίο, μπράβο σε όλους σας!
Νέα, άρθρα, συνεντεύξεις, όλα προς τη σωστή κατεύθυνση,
Νέα, άρθρα, συνεντεύξεις, όλα προς τη σωστή κατεύθυνση,
Κορυφαίο παιδιά, 1000 μπράβο!!
Le vent nous portera...
- Michelle
- Gbyte level

Δεν φαντάζεσαι τι τράβηξα για να τους πείσω να με αφήσουν να το κάνω!Joanna wrote:
Question everything (and first of all, yourself)
- maria_
- Venus Former Team Member
Πολλά συγχαρητήρια κι από μένα!!! Πραγματικά επαγγελματικό το αποτέλεσμα! Άξιζε η αναμονή!
(Joanna δεν είσαι η μόνη!!
)
(Joanna δεν είσαι η μόνη!!
Βάλε φωτιά σε ό,τι σε καίει, σε ό,τι σου τρώει την ψυχή
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί!
- sandra
- Wow! Terabyte level

Η ψηφοφορία για το όνομα γιατί δεν κλείνει? Ακόμη βρίσκεται υπό συζήτηση? 
Από εδώ κι εμπρός θα είσαι για πάντα υπεύθυνος για εκείνο που έχεις ημερώσει.
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...
Είσαι υπεύθυνος για το τριαντάφυλλο σου...