Πρόταση για σημειώσεις των μαθημάτων
- silegav
- Venus Project Founder
- Academic status: Alumnus/a
δεν ξέρω κατά πόσον γίνεται και κατά πόσο αξίζει αυτό που λες lumenit....
θα πάμε στην λογική όποιος προλάβει και θα πάρουν πάρα πολύ λίγοι.
Προσωπική άποψη μου είναι αν δεν μπορούμε να τις scanaρουμε να τις δώσουμε σε κάποιο από τα φωτοτυπάδικα.
Το κακό είναι ότι το θυμηθήκαμε όλοι αργά και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα.
Λογικά στο εαρινό θα έχουμε οργανωθεί περισσότερο.
θα πάμε στην λογική όποιος προλάβει και θα πάρουν πάρα πολύ λίγοι.
Προσωπική άποψη μου είναι αν δεν μπορούμε να τις scanaρουμε να τις δώσουμε σε κάποιο από τα φωτοτυπάδικα.
Το κακό είναι ότι το θυμηθήκαμε όλοι αργά και τώρα δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα.
Λογικά στο εαρινό θα έχουμε οργανωθεί περισσότερο.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
silegav δεν εννοούσα να τις φωτοτυπήσουμε για όλους..να φωτοτυπήσουμε το πρώτο πακέτο μόνο και μετά όποιος το θέλει, το δανείζεται για να το φωτοτυπήσει για τον εαυτό του. έτσι παίρνουν όλοι και δεν παίρνουν λίγοι..
κάτι σαν τα cd ένα πράγμα...Βγάζεις το πρώτο και το έχεις και έπειτα τα υπόλοιπα απλά τα αντιγράφεις..
όντως δεν υπάρχει χρόνος για το εξάμηνο αυτό...μπορούμε όμως να συζητήσουμε τις προτάσεις για να προλάβουμε το επόμενο εξάμηνο..
κάτι σαν τα cd ένα πράγμα...Βγάζεις το πρώτο και το έχεις και έπειτα τα υπόλοιπα απλά τα αντιγράφεις..
όντως δεν υπάρχει χρόνος για το εξάμηνο αυτό...μπορούμε όμως να συζητήσουμε τις προτάσεις για να προλάβουμε το επόμενο εξάμηνο..
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Visions from a dying brain
I hope you don't understand
Ωραίος semis! :thumleft:semis19 wrote:Έχω σημειώσεις ... και πήρα και επιτέλους πολυμηχάνημα!Razz
Θα τις βάλλω στο προσωπικό url και θα μπορέσετε να τις τραβήξετε από εκεί Wink (και μετά κάντε όση παραμετροποίηση θέλετε για το μέγεθός τους, θα κάνω ποστ πότε και τι) ... ΑΛΛΑ μετά το πέρας στης εξεταστικής ... γιατί ελεύθερος χρόνος = 0. Θα φροντίσω να βάλλω μαθήματα εαρινού εξαμήνου ...
Πάρτε μια γεύση ... έχω special
1) Διαχείριση έργων
2) ΛΠΣ
3) Τεχνολογία λογισμικού ...
Τέλος, έχω φτιάξει προσωπικές σημειώσεις οι οποίες είναι απόρροια βιβλίων, σημειώσεων, διαφανειών σε κάποια μαθήματα και κάποιος μόνο με αυτές μπορεί όχι μόνο να περάσει το εκάστοτε μάθημα αλλά και να τσιμπήσει και καλό βαθμό ...
Προσωπικά συμφωνώ με την ιδέα lumen.Άν και έτσι πάλι δε βλέπω να προσελκύεται κόσμος στο forum... :( αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον θα βοηθήσει τους φοιτητές πιστεύω.
The Analytical Engine has no pretensions to originate anything. It can do whatever we know how to order it to perform (...)
Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

Ada Lovelace
Θέλω και εγώ να παίξω D&D λέμε!!!

- silegav
- Venus Project Founder
δεν καταλαβαίνω όμως ποια είναι η διαφορά με το να τις αφήσουμε σε ένα φωτοτυπάδικο, ή και στα 2 για να δούμε και ποιός έχει καλύτερες τιμές.
Δεν ξέρω αν βάζουν καπέλο στις σημειώσεις.
Θα το συζητήσουμε.
Σήμερα πάντως κατάφερα να κάνω την λογική 5ΜΒ.
θα την ανεβ'ασω το βραδάκι και θα δώσω το σχετικό URL.
Αν δεν συγκεντρωθούν αρκετές σημειώσεις 5+, δεν νομίζω να μπει στο portal τίποτα.
Δεν ξέρω αν βάζουν καπέλο στις σημειώσεις.
Θα το συζητήσουμε.
Σήμερα πάντως κατάφερα να κάνω την λογική 5ΜΒ.
θα την ανεβ'ασω το βραδάκι και θα δώσω το σχετικό URL.
Αν δεν συγκεντρωθούν αρκετές σημειώσεις 5+, δεν νομίζω να μπει στο portal τίποτα.
- lumenintervalum
- Wow! Terabyte level
ξέρεις γιατί δε συμφωνώ με το φωτοτυπάδικο??γιατί έχω δει να βάζουν τη στάμπα τους επάνω και με τσαντίζει..Λες και έκαναν αυτοί τον κόπο να παρακολουθήσουν, να κρατήσουν τις σημειώσεις κτλ.
Το θέμα είναι να βοηθηθούμε όλοι...Θυμάμαι στο α' έτος όταν ήμουν που δεν ήξερα κανένα τι τράβηξα για σημειώσεις και δε βρήκα κι όλα...
Το θέμα είναι να βοηθηθούμε όλοι...Θυμάμαι στο α' έτος όταν ήμουν που δεν ήξερα κανένα τι τράβηξα για σημειώσεις και δε βρήκα κι όλα...
We are just a moment in time
A blink of an eye
A dream for the blind
Τελικά δεν τις ανέβασα το βράδυ, θα τις πάρω μαζί μου το απόγευμα να τις ανεβάσω από την σχολή. Τώρα διαβάζω και το internet με ψιλοαποσπά,οπότε το αποφεύγω όπως ο βελζεβούλ το λιβάνι. 
edit
Your request has been granted. Τελικά ήταν περίπου 8ΜΒ, άργησε λίγο αλλά ανέβηκε.
Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ σημειώσεις για την λογική

edit
Your request has been granted. Τελικά ήταν περίπου 8ΜΒ, άργησε λίγο αλλά ανέβηκε.
Μπορείτε να κατεβάσετε εδώ σημειώσεις για την λογική