[color=#800000][size=85]1) You are on the internet
2) You are visiting Venus forum
3) You are reading my signature
5) You didn't notice that point 4 is missing
6) You just checked for point 4
7) You are smiling
[/size][/color]
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
θέλω να έρθω, αλλά πρώτον δεν ξέρω πως (δεν κυκλοφορώ Εξάρχεια) και δευτερον,φοβούμαι μόνη κοπέλα και απροστάτευτη να ερθω ως εκεί τετοια ώρα!!!αλλά για Σάββατο 12 θα ηθελα ομως!!!
----------------------------
αν ψησω δυό παιδιά απο εδώ μεσα γνωστους να με φέρουν υπολογιστε με κι εμενα
Last edited by cypher on Mon Oct 24, 2011 12:23 pm, edited 1 time in total.
Reason:double post
please vanish vanity
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
BitterSweet wrote:θέλω να έρθω, αλλά πρώτον δεν ξέρω πως (δεν κυκλοφορώ Εξάρχεια) και δευτερον,φοβούμαι μόνη κοπέλα και απροστάτευτη να ερθω ως εκεί τετοια ώρα!!!αλλά για Σάββατο 12 θα ηθελα ομως!!!
Το πώς το βρίσκεις και με google maps (για την πλ. εξαρχείων). Αλλα συνήθως αυτό που γίνεται ειναι οσοι πάνε με μετρό/ηλεκτρικό εκει συναντιούνται στο μετρό ομόνοιας και πάνε μαζί μεχρι τα εξάρχεια. Και φέτος το ίδιο θα γίνει οπότε θα κανονιστεί 1-2 μέρες πριν.
BitterSweet wrote:θέλω να έρθω, αλλά πρώτον δεν ξέρω πως (δεν κυκλοφορώ Εξάρχεια) και δευτερον,φοβούμαι μόνη κοπέλα και απροστάτευτη να ερθω ως εκεί τετοια ώρα!!!αλλά για Σάββατο 12 θα ηθελα ομως!!!
Το πώς το βρίσκεις και με google maps (για την πλ. εξαρχείων). Αλλα συνήθως αυτό που γίνεται ειναι οσοι πάνε με μετρό/ηλεκτρικό εκει συναντιούνται στο μετρό ομόνοιας και πάνε μαζί μεχρι τα εξάρχεια. Και φέτος το ίδιο θα γίνει οπότε θα κανονιστεί 1-2 μέρες πριν.
αααα ετσι μάλιστα!!!και να γυρισουμε και μετα όλοι μαζί μεχρι την ομόνοια,θα ήταν μια χαρούλα
please vanish vanity
έχω κάνει πολλά λάθη.Η ζωή δεν ήρθε με οδηγίες χρήσης...
αααα ετσι μάλιστα!!!και να γυρισουμε και μετα όλοι μαζί μεχρι την ομόνοια,θα ήταν μια χαρούλα
----------------------------
αν ψησω δυό παιδιά απο εδώ μεσα γνωστους να με φέρουν υπολογιστε με κι εμενα
Στείλε πμ στον netharis ή τον cypher να σε φέρουν.. Δεν θα αρνηθούν έχουν καλή καρδιά και ειδικά ο πρώτος είναι και χομπίστας...
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....
[i][b][color=#004080]No,no...Listen...He said that if they dug his father's body up, it would be gone. They planted a seed over his grave. The seed became a tree. Moses said his father became a part of that tree. He grew into the wood, into the bloom. And when a sparrow ate the tree's fruit, his father flew with the birds. He said... death was his father's road to awe!.[/color][/i][/b]
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Last edited by stoupeace on Mon Oct 24, 2011 2:20 pm, edited 1 time in total.
Η καλύτερη μπάντα όλου του κόσμου: Sonata Antartika
Mpomp is building an army army. And I got my head back.
░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄
▂▄▅█████████▅▄▃▂ ____☻/︻╦╤─
Il███████████████████]. /▌
_◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤.. . / \
Θα είμαι και εγώ, λογικά, ποδηλάτη.. Απλά παίζει να είμαι εκτός ελλάδας για αυτό δεν είμαι σίγουρος... Βάλτε με στην λίστα όμως με ένα ερωτηματικό και αυτό
Extreme Makeover... Mind edition...
3,6 μαθήματα/εξεταστική....