Meeting 9x9 (Κυριακή 3 Ιουνίου)

Οτιδήποτε αφορά την (online και μη) κοινότητα του Venus. Προτάσεις, προβλήματα, meetings...
aponkasilphs
bit level
bit level

Post by aponkasilphs » Mon Jun 04, 2007 5:17 pm

Μαγκες θα προτεινα 9χ9 η 11χ11 στη Βουλα.Εξαιρετικοα γηπεδα και πραγματικες διαστασεις,θα βλωσουμε κανονικα,απλα να μας πουν τη γωμη τους και τα αλλα παιδια γιατι παιζει λιγο μακρια ισως.Προσβαση με τραμ ,400 μετρα περιπου απο τα γηπεδα.Το site: http://www.afp.gr
Silver
Kilobyte level
Kilobyte level
Academic status: Alumnus/a

Post by Silver » Mon Jun 04, 2007 8:05 pm

Και εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον Άγιο Κοσμά (δεν ξέρω μου την έσπασε ο τύπος χθες :-( ).

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για το χθεσινό παιχνίδι.

Πότε είναι ο επόμενος αγώνας?
Τελείωσα!!!!
solero
bit level
bit level

Post by solero » Mon Jun 04, 2007 10:02 pm

Παιδιά κ εγω το ευχαριστήθηκα το παιχνίδι ήταν πολύ ωραία.
Ψηφίζω για άλλη φορά 9χ9 και πάνω κ όχι 5χ5,κ η ιδέα του aponkasilphs με γήπεδο με πραγματικές διαστάσεις είναι πολύ καλή.Πάντως αν επιλέξετε περιοχές όπως ΑγΚοσμά,Βουλά κτλ θα είναι καλύτερα λίγο νωρίτερα κατα τις 8 πχ.
elsupreme
Gbyte level
Gbyte level
Academic status: N>4
Post by elsupreme » Mon Jun 04, 2007 10:51 pm

Τι έπαιξε με τον μαγαζάτορα ? Σας έκανε παρατήρηση ή κάτι τέτοιο ?
"Must float like lotus on river... and kill old lady!"
aponkasilphs
bit level
bit level

Post by aponkasilphs » Mon Jun 04, 2007 11:16 pm

elsupreme wrote:Τι έπαιξε με τον μαγαζάτορα ? Σας έκανε παρατήρηση ή κάτι τέτοιο ?
Oχι,τιποτα το ιδιαιτερο ,ο vangos υπερεβαλε λιγακι.Απλα το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι μια και μονο ωρα μπαλας δεν ειναι αρκετη ωστε να κορεστουμε <<ποδοσφαιρικα>>,οποτε καθε φορα που ερχεται καποιος υπευθυνος να πει οτι time is over, παντα καποιος απο'μας θα πει μπηκαμε αργοτερα,δεν περασε μια ωρα κ.τ.λ.Πιστευω πως το γηπεδο το ειχαμε στη διαθεση μας και τις δυο φορες πανω απο μια ωρα,απλα και τις δυο φορες αργησαμε να ξεκινησουμε για διαφορους λογους + αυτο που ειπα παραπανω οτι μια ωρα δεν ειναι αρκετη για να χαρουμε το παιχνιδι.Για αυτο την επομενη φορα προτεινω και να ειμαστε νωριτερα ωστε και ζεσταμα να κανουμε και να χωριστουμε σωστα,εστι ωστε να μη χαθει πολυτιμος χρονος ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ και οχι μια.
Einherjar
Venus Project Founder
Venus Project Founder
Academic status: Alumnus/a

Post by Einherjar » Mon Jun 04, 2007 11:42 pm

aponkasilphs++
[Better to understand a little than to misunderstand a lot]
Post Reply

Return to “Venus Community”