τοση βαρυτητα εχει το ποσα "υποβολη" εχει πατησει ενας χρηστης;ultimate_aektzis wrote:Εξακολουθω να ειμαι υπερ του να φυγουν ολα εντελως.Αντε να φαινονται μονο στον καθενα για το προφιλ του.

τοση βαρυτητα εχει το ποσα "υποβολη" εχει πατησει ενας χρηστης;ultimate_aektzis wrote:Εξακολουθω να ειμαι υπερ του να φυγουν ολα εντελως.Αντε να φαινονται μονο στον καθενα για το προφιλ του.
το εχω δει και σε αλλα forums αλλα νομιζα πως εδω με τους σχετικα λιγους χρηστες θα το ειχαμε ξεπερασειultimate_aektzis wrote:Εδω μεσα, ναι.Οπως εχεις καταλαβει καποιοι θεωρουν σατανικα τα πολλα ποστ.Δικαιωμα τους βεβαια, οπως και δικαιωμα μου να μην ακουω την οποια μλκ σκεφτεται ο καθενας.
Μπα, εγω το αναποδο βλεπω στα μεγαλα.Και μιλαμε για 5ψηφιο αριθμο ποστ.το εχω δει και σε αλλα forums αλλα νομιζα πως εδω με τους σχετικα λιγους χρηστες θα το ειχαμε ξεπερασει
Όντως από κάποια φάση και μετά σε όποιον δε γουστάρουμε τη γνώμη του θα μπαίνουν "-" και τέρμα.Stoupeace wrote:Αν ειχαμε θέμα spamming με τα ++ θα είχε νόημα, αλλα νομίζω ότι θα καταλήξουμε να μη λέμε επιχειρήματα, απλά να μειώνουμε, μηχανικά μετά από ένα σημείο, ό,τι/όποιον δε γουστάρουμε.
Εδώ κάναμε αμάν να βγει ο post counter (μετρητής βαρύτητας γνώμης). Νομίζω και το voting system προς τα κει θα πάει.
Μπορούμε να το δοκιμάσουμε όμως, να δούμε αν βοηθάει τον κόσμο. Στα μαθήματα μόνο ίσως?
emperormario wrote:Εγώ, πάντως, διαφωνώ, γιατί θα "πέφτουμε" κατευθείαν στις απόψεις με τα "+", και χρήσιμα πράγματα θα περνάνε στο ντούκου, είτε λόγω έλλειψης ψήφων, είτε ακόμα χειρότερα λόγω αρνητικών ψήφων..
Και σκεφτείτε και το άλλο: κάποιος λέει κάτι, το οποίο δεν είναι απόλυτα σωστό, αλλά παρόλαυτα του πήρε κάποιο χρόνο+σκέψη για να το γράψει..Άμα δει "-", με ποια ψυχολογία θα ξαναγράψει την άποψη του ή τη συμβουλή του για κάποιο μάθημα? Μετά, όλοι θα περιμένουνε την συμβουλή των "guru", μιας και οι υπόλοιποι θα διστάζουν να γράψουν..
Γενικά, την θεωρώ επίκινδυνη και risky ιδέα, αφού μπορεί να χαλάσει το παρείστικο αυτού του forum (που είναι και το πιο δυνατό του στοιχείο, κατ'εμέ)
Αφου έκανες bold τα και δουλεύει το bb-code απλά δεν έχουμε το συγκεκριμένο tag στο forummadness wrote:ένα άσχετο με αυτά που συζητάτε... (αλλά νομίζω εδώ ταιριάζει...)
πρόσφατα παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το bb-code
Strikes out text.
μήπως χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις???
Code: Select all
[s]αυτό έχει διαγραφεί[/s]
έλα όλα τα καρφωτά style στην πίσταThe Punisher wrote:You ask for it, we ignore you fix it!![]()
=>αυτό έχει διαγραφείCode: Select all
[s]αυτό έχει διαγραφεί[/s]
αυτό πάλι που το χρησιμοποιεί κάποιος ;;Zifnab wrote:δεν βάζουμε και για overline ?